GEMPAR! BUKTI DAP MEMANG PEMAKAN BABI YANG SAMSENG!

KAH!KAH!KAH!
KAH!KAH!KAH!
KAH!KAH!KAH!

Memang BETUL kenapa RAMAI 'AH BENG' peMAKAN BABI yang mengANGGOTAi mana-mana PBT patut diPERTIKAIkan keLAYAKkan mereka.. Malah, ada yang terang-terang berSANGKUTan dengan KONGSI GELAP pun masih lagi diLANTIK? Apa? INGAT ini ZAMAN Ghee HIN dan Hai SAN beREBUT lombong BIJIH ke? Inilah PADAHnya jika 'AH BENG' peMAKAN BABI yang GAGAL mengHAYATi TUAH hidup di NEGARA berBILANG KAUM masih ingin mengAMALkan cara hidup seperti KOMUNIS! KONONnya hanya mereka aje yang BIJAK PANDAI bukan KAUM lain! Ini jugak memBUKTIkan bahawa para 'AH BENG' ini TIDAK LAYAK untuk diBERIkan KUASA..

Apa pun, kita TUNGGU EPISOD seterusnya samada apakah BENAR mereka yang diTINDAS oleh DAP La'anatullah ini akan berKUMPUL seRAMAI 1500 ORANG seperti yang diNYATAkan.. Kadang-kadang ada POTENSI jugak ini sekadar FILEM TAMIL yang mana para PELAKONnya boleh di'MERENG'kan dengan SAMSU! Jika NIAT mereka IKHLAS untuk memBELA mereka yang terANIAYA, sudah pasti TIDAK wujud BABAK FILEM TAMIL atau WAYANG CINA sebaliknya yang akan terSUNGKUR menyembah TANAH ialah DAP La'anatullah yang cuba berLAGAK MAHARAJA!

HOUSE PK: Ini aku ambik dari blog Tukang Dok Peghati, korang tengok la betapa bangsatnya ahli majlis DAP ni, ada yang buta huruf, muka samseng dari bukit punya jadi ahli Majlis! Wow! Hebat kan?

Bangkitlah wahai Rakyat Selangor! Sampai bila mau kena tipu dengan mereka ni semua?

3 Responses to "GEMPAR! BUKTI DAP MEMANG PEMAKAN BABI YANG SAMSENG!"

 1. Apek, bagi Kopitiam satu kurang manis...seronok tengok perasuah kena bantaiii.

  ReplyDelete
 2. Saya tak gemar tgk video. Pada saya kesalahan terletak banyak kat org2 passs pkrrr yg tanpa berfikir panjang bersekongkol dgn mereka. Mereka ni oppurtunis tapi muka2 melayu isle ni yg memberi jalan. Kalau mereka ini org terpelajar tentu ini takkan terjadi. Mereka ni bodoh sombong. Takut dia buat salah ALLAH murka semua dapat akibatnya. Nauzubillah...

  ReplyDelete
 3. Mcm ni je kualiti Ahli Majlis di Selangor?

  HOT! BUKTI NURUL IZZAH SENGAJA CETUS KEKACAUAN DI PANTAI PERMAI! Baca di sini...

  http://apakecoh2.blogspot.com/

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!