GEMPAR BERAPI! PENDEDAHAN SKANDAL SEKS AZMIN ALI!?










Dipetik dari KLIK SINI

Apakah lelaki diatas dalam gambar tersebut sedang buat?

Siapakah lelaki itu? Azmin Ali?

Kang dia kata perut lain pulak, terus puak-puak PAS yang dah minum Holy Water akan kata itu bukan. Can somebody explain?

27 Responses to "GEMPAR BERAPI! PENDEDAHAN SKANDAL SEKS AZMIN ALI!?"

  1. Best jugak jadi pemimpin pembangkang ni ... banyak fringe benefits ... masak kunyit ada ... aiskrim ada ... semua ada

    Aku nk masuk PR lah mcm ni ...hehehe

    ReplyDelete
  2. Si anuar yang pasang kamera tu?

    Can somebody explain?

    ReplyDelete
  3. Itu bukan Azmin Ali. Itu mungkin Musang Bin Kambing.

    ReplyDelete
  4. Parti Konekto Rakyat! ptuih!

    ReplyDelete
  5. tgk jam dinding dan JAM TANGAN dia.....rasa2nyer cam bibik umah dia jer nie...

    ReplyDelete
  6. samsidar kot ...?
    tak kan jijah pulak ... marah ANUwar nanti ..

    ReplyDelete
  7. video cctv ker ni bro...haha

    ReplyDelete
  8. Bini amal seks bebas, suami pon amalkan seks bebas....maybe ada threesome or foursome dalam family ni!! Hahahahaha anak dorang pon sama kot!! Family Affair!!!

    ReplyDelete
  9. Wowww hebatnyaaaa....Tapi Azmin botak ke bang? Sket lagi mesti dia tanam rambut...kata dia tak botak mcm dlm gambar tu hehehe

    ReplyDelete
  10. Wowww hebatnyaaaa....Tapi Azmin botak ke bang? Sket lagi mesti dia tanam rambut...kata dia tak botak mcm dlm gambar tu hehehe

    ReplyDelete
  11. bravoo..bravoo!!.....bernafsu jugak mamat ni..ingatkan baik sgt....ermmm lebih kurang halal je ngan lovely bos dia huahuahuahua....

    ReplyDelete
  12. bravoo..bravoo!!.....bernafsu jugak mamat ni..ingatkan baik sgt....ermmm lebih kurang halal je ngan lovely bos dia huahuahuahua....

    ReplyDelete
  13. Huh...sama naik bos , kalau bos boleh buat, aku pun boleh jugak... err..konspirasi UMNO jugak ke..???? Cepat cari orang untuk disalahkan kemudian spin kepada isu lain agar rakyat tidak lagi bercakap tentang isu ini.....as usual...

    ReplyDelete
  14. Cepat!cepat!,buat Bersih 4.0 untuk tutup hal ini.Fitnah belaka!,perempuan tu dihantar oleh UMNO untuk hisap kote dia.Siapa yang tak nak kalau kote nak dihisap?Bini dia pula hisap kote Al-Juburit.PKR dan PAS tak bersalah dalam hal ini,semua adalah ketentuan Tuhan yang menjadikan parti kami parti hisap menghisap dan jilat menjilat.

    ReplyDelete
  15. Dah kena buat demo lagi to deflect issue.
    LGBT? PTPTN? Bersih?
    Maybe kena cari tema baru.

    ReplyDelete
  16. chua soilek buat tak da hal pun, jadi juga presiden parti komponen BN. Dia pun main style BN juga la..

    ReplyDelete
  17. Famous la betina tu tak lama lagi. Mesti ramai jantan2 kote gatal yg nakkan servis lu. Parpu tlg dptkan no henfon betina tu.

    ReplyDelete
  18. Makkk oooooiiii !!!

    Baik punya nyonyot !!!

    PAKATAN BANGSAT !!!

    ReplyDelete
  19. Parti telan * special cocktail* utk lanjutkan umur... bab semua serupa aje suka memantat melalak lebeh!!

    ReplyDelete
  20. tak lama lagi boleh la blog2 korang ni di cop sebagai blog porno :),

    ReplyDelete
  21. parpu wa rasa lu yg hantar itu pompuan la parpu..ntah2 lu dah raser pompuan tu dulu kot parpu..ala parpu malu2 kucing konon..cepatlah ngaku parpu..cepatlah cakap jer sbnrnya gmbr tuu semua super impose..ala parpu zaman skrg semua bole buat la parpu..tup2 sok lusa kuar gmbr yb ameno lak..mesti lu kata tu super impose jugak kan..kan parpu kan? kecoh la lu parpu..kah kah kah

    ReplyDelete
  22. Siapa pompuan tu?
    Boleh pinjam tak?

    ReplyDelete
  23. Sayang sedikit gigi depan pompuan dah tanggal!!

    ReplyDelete
  24. Paling mahal pun rm250 service 2.byr gune duit sendiri.elok ape daripada seleweng duit 250juta sharizat.tajudin 589juta.pkfz berbilion.korang x kisah?atau korang da kaya xkesah org miskin.

    ReplyDelete
  25. gua rasa ni mesti kerja UMNO NI.....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!