GEMPAR BERAPI! BETUL KE ANWAR DIJANGKITI HIV/AIDS?

Ini bukan aku yang buat cerita ok, dari semalam lagi banyak blog dah mainkan isu ini. Ada seorang blogger yang dipanggil Barking Magpie yang mendedahkan benda ni. KLIK SINI

Sebelum ini kita terdengar dakwaan kononnya Anwar Ibrahim diugut dengan injection yang mengandungi HIV dan arsenik tetapi yang terbaru ialah dakwaan bahawa beliau menghidap HIV!

Dalam blog MIM pun menimbulkan persoalan yang sama, kita nak tahu benarkah cerita ini? Kalau ada wartawan yang berani tanyalah sama itu al juburi, betul ke dia ada HIV dalam badan dia? Takkan la saja-saja je orang nak tuduh dia kan?

Berani ke Anwar nak jawab?

21 Responses to "GEMPAR BERAPI! BETUL KE ANWAR DIJANGKITI HIV/AIDS?"

  1. kalo dia ada aids.. dah tentu saiful pon sama kena aids... try test saiful tgk.. ada aids ke x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau saiful tak ada aids, may be masa bergumbira dengan saiful dia belum kena lagi.
      ni baru dapat. siapa lak mangsa.

      Delete
  2. Kalau benar alhamdulillah.....

    ReplyDelete
  3. Betul ke?
    Nauzubillah.
    Selalunya orang HIV nampak cengkung
    Tapi dia nampak sihat aje.

    ReplyDelete
  4. kalau dia kena HIV itu salah dia sendiri, tak der sakit cari sakit.

    mungkin kisah anwar kena HIV tu hanya untuk mencari simpati rakyat pada dia, almaklum pru 13 dah nak dekat, biasalah otak penipu ni, pusing pi pusing mai mesti dia nak menipu jugak.

    p/s..apa-apapun jangan terpadaya dengan cerita perihal anwar.

    ReplyDelete
  5. ish ish ish
    ekau ni porpu... memang bodoh hahaha

    - parpugulai

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ,


    Dalam keghairahan untuk memaparkan berita yang "ada habuan dan kepentingan",jangan lupa merenung nasib yang dikau bakal lalui di akhirat kelak.Tunjangilah berita mu itu dengan akhlak dan peradaban yang telah digariskan didalam Al-Quran dan Sunnah.Berita yang belum pasti kebenarannya ,usah disebarkan kerana dibimbangi kelak akan melontarkan diri-mu ke neraka "Hawiyah" yang paling hebat seksaannya.
    Tanyalah diri sendiri,bilakah kali terakhir dikau mendampingi alim ulamak,bilakah kali terakhir dikau membaca ayat-ayat al-quran dan mengkaji maksudnya,bilakah kali terakhir dikau menghadirkan diri ke majlis ilmu? Jika masih jauh ketinggalan,hadirkanlah dirimu ke majlis ilmu dan berlapang dada utk menerima ilmu Allah Yang Maha Luas.Insya-Allah,di hujung usahamu ,akan kau temui jawapan bagi kemelut politik yg serba kucar kacir ini.

    ReplyDelete
  7. patut la wan azizah pakai glove masa temankan anwar kat mahkamah

    lagi satu patut la anwar beria2 mengelak taknak buat blood test

    kalau betul la anwar ada HIV, memang panas berapi isu nih.

    p/s: isu exam PTD hari sabtu ni pun panas berapi jugak. ramai yg dah berpusu-pusu nak dapatkan nota exam sampai jammed website tu. hari ni last day tak tau la macam mana. rupanya sesi sblm ni ramai yg lulus tu sebab diorg study nota ni la

    ReplyDelete
  8. kalu reporter tu rasa nak kena jerkah dgn nuar, tanyalah. dia ni mana reti jawab sopan-sopan. kalu xleh jawab dia konar bagi soklan blek kat reporter tu. siap kena tuduh barua umno, bn lagi. kalu korang perati, nuar ni biasanya tak bagi peluang org tanya soklan, dia akan potong dulu and tukar topik. tak caya tanyalah bekas pengikut setia dia.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ,


    Dalam keghairahan untuk memaparkan berita yang "ada habuan dan kepentingan",jangan lupa merenung nasib yang dikau bakal lalui di akhirat kelak.Tunjangilah berita mu itu dengan akhlak dan peradaban yang telah digariskan didalam Al-Quran dan Sunnah.Berita yang belum pasti kebenarannya ,usah disebarkan kerana dibimbangi kelak akan melontarkan diri-mu ke neraka "Hawiyah" yang paling hebat seksaannya.
    Tanyalah diri sendiri,bilakah kali terakhir dikau mendampingi alim ulamak,bilakah kali terakhir dikau membaca ayat-ayat al-quran dan mengkaji maksudnya,bilakah kali terakhir dikau menghadirkan diri ke majlis ilmu? Jika masih jauh ketinggalan,hadirkanlah dirimu ke majlis ilmu dan berlapang dada utk menerima ilmu Allah Yang Maha Luas.Insya-Allah,di hujung usahamu ,akan kau temui jawapan bagi kemelut politik yg serba kucar kacir ini.

    ReplyDelete
  10. UMNO yang suntik!!!!!

    ReplyDelete
  11. dia hiv ke aids.
    kalau aids that mean anwar ibrahim dah sasau

    ReplyDelete
  12. ceita hiv ni adalah bekalan kalau-kalau rayuan saiful menang dia masuk bamboo resort jadi adalah modal. dulu sakit tulang belakang, x ada manusia dan x ada kelengkapan d malaysia boleh mengubatinya, hanyalah dr hoogland d jerman pasal kawan tu sekutu dia. jadi awal-awal buat cerita dulu kalau confirm masul bamboo resort hiv jadi betul lah. kihkihkih. apalah hang nak jadi anwar ooooi.

    ReplyDelete
  13. haaa batul umno suntik ketika dia sedang panjat belakang azmin.

    umno ni paling hebat dalam kelambu anwar pun boleh buat konspirasi..lawaklah PM kita.

    ReplyDelete
  14. Kalau betul HIV, itu ada balasan Allah dimakbul dari solat-solat hajat kaum agama PAS. Yang kita sangsi, cerita ini disebarkan untuk menaggih simpati orang ramai..huhuhuhu...serupa semasa azizah membawa anak semasa berkempen pilihanraya PRU 11????? Kita tengok body language dari geng-geng baruah pakatan melayan si Nuar tu.

    ReplyDelete
  15. anwar jubor nii.. kalau dia mati sekali pun dan mampu bercakap, dia akan cakap umno yg matikan dia ..... huh! kaki jibo.

    ReplyDelete
  16. Kalau betul pun Anwar dijangkiti HIV kita tak patut tuduh penyebabnya bermacam2.
    Kalau dia tidak ada HIV pun tidak wajr anda para anti beliau mendakwa, mengeji, menuduh atau bertanggapan buruk sangka tanpa ada bukti yang jelas.

    Sebagai umat Islam. Aku doakan kesejteraan untuk semua yang berbaik sangka dan yang sebaliknya moga TUhan tunjuk dan balikkan cercaan kepada mereka yang berniat jahat. Amin..

    ReplyDelete
  17. Juboq tu macam shabu... sekali rasa nak tu ajer..... takcaya tanya BABI....

    ReplyDelete
  18. tak heran kalu dia kena bala tu... kekadang di dunia lagi balasannya dah ditunjukkan Allah swt...rakyat bolehlah ditipu tapi Allah maha mengetahui...Subhanallah walhamdulillah wallahuakbar...wallahualam!

    ReplyDelete
  19. biasanya hiv menyerang mereka yg amalkan seks bebas...terutama melibatkan pasangan2 dari luar negara yg melibatkan budaya lesbian, gay,biseksual dn transgender LGBT yg merupakan masalah sosial di Barat kesan Libralisme yg menular di Barat!...dn sekarang hendak dibawa pula oleh Ambiga dn sekutunya!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!