CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Wednesday, May 16, 2012

GEMPAR BERAPI! AGENDA JAHAT DAP YANG DISPONSOR OLEH ROBERT KUOK! MESTI BACA

Ini email yang aku terima dari seorang pembaca, ada baiknya kita baca dan hayati apa yang dia ingin sampaikan!

Bro, ini satu lagi case Cina Racist! Kes kurang ajar di London itu cuma tip of the iceberg.

Please take up this issue & take this thing seriously, refer to the first image. Aku rasa masih ramai Chinese yang memang gila punya racist, guna all angels untuk attack orang Melayu, dari perniagaan, pelajaran, kerjaya, & politik.

Very easy, cuma create information palsu & spread around the Chinese community dan paksa Chinese untuk percaya. If apa yang diorang tulis ni betul, i don't mind, but when people trying to sabotaj Melayu dengan cara menipu macam ni. It is too much!

I beg, please look into this matter atas kepentingan Melayu dan Islam, jangan dilihat dari sudut politik semata-mata.

Haramjadah. Golongan RACIST, BIADAP, TAK TAHU BERSYUKUR!!

I can smell something very fishy here, come on lah brother Robert Kouk, kau suruh semua orang boycott roti Gardenia just for the reason kau buka kilang Roti Massimo right??!! Jangan ingat orang Malaysia ni bodoh! Stop all these nonsense, kau nak berniaga, buat cara berniaga, ada etika sikit, bukan pakai hentam sesuka hati.! Kau ingat TANAH MELAYU kau punya? Kau paksa anak2 perempuan kau kahwin dengan VVIP & Menteri Melayu semata-mata untuk kau capai matlamat bisnes kau. Kau aniaya Seluruh Rakyat Malaysia, kau naikkan harga gula, tepung sesuka hati kau then you put the blame on government. Kau bagi rakyat Malaysia makan tepung beracun since puluh2 tahun dulu. Kau manipulate billion ringgit subsidies. You never stop!! Idiot Bastard!. You're fucking ridiculous!

Robert Kouk! Stop all these. Enough is enough. Orang Melayu ada hak atas Bumi Melayu. If you want to talk about cronyism, semua makhluk atas TANAH MELAYU tahu kaulah kroni yang paling besar! You monopolized almost everthing!! Dasar tak mengenang jasa! Kau dah kaya rasa hasil BUMI MELAYU ni, then kau duduk di Hong Kong goyang telur andropause kau sambil susun plan nak rampas Malaysia dari MELAYU? That will not happen!

Now, kau mula fund Cina2 racist untuk hentam orang Melayu? WTF? Be A Man lah!!

*Aku tidak bermaksud semua bangsa Cina sama macam si RK jahanam. Tapi aku sure terlalu ramai jumlahnya. Aku sure sebab aku dapat pendidikan Cina dari tadika hingga sampai aku berjanggut. So, aku dah masak dengan perangai Cina2.

Let's Boycott Massimo & semua products & services haramjadah Robert Kouk! Kita ada alternatives!

Sumber artikel: KLIK SINI

30 comments:

  1. setuju bro...topeng cina komunis dah semakin terbuka..!

    ReplyDelete
  2. saya nk copy article nie utk post dekat kwn2 yg lain ye..harap mendapat kebenaran..tq

    ReplyDelete
  3. salam..saya nk copy article nie utk share ngn kwn2 yg lain boleh..harap mendapat kebenaran..tq..

    ReplyDelete
  4. Mintak tolong kengkawan semua tolong sebarkan! TQ

    ReplyDelete
  5. Dah makin biadap depa ni. Kawan2 Cina aku pun dah naik menyampah dengan puak2 racist ni. Kurang Ajar!

    ReplyDelete
  6. makin berani mereka bila ada melayu bersetongkol..

    ReplyDelete
  7. Rampas semua harta pengkhianat negara

    ReplyDelete
  8. ıɥɐʇ ʞonʞ ʇɹǝqoɹMay 16, 2012 at 3:59 PM

    Taik punya cina! diorang ni patut dibuang kerakyatan lah.

    ReplyDelete
  9. Massimo bongok ni dah masuk market lama.. siap dok depan lagi kt kedai2. Tapi aku tgk, gardenia masih pilihan utama org ramai.. selalu rak roti massimo tu x bergerak2 pun.. Gardenia cepat jer abih...

    ReplyDelete
  10. Bro, u pun dah macam boss u jugak, kalau marah orang cakap "haram jadah". Mana punya akhlak laa! Ini macam ka perangai orang Islam? Bikin malu saja loo! Hidup Melayu!!! kah kah kah!

    ReplyDelete
  11. Thk bro,info yg sgt berguna..sy byk menggunakan produk AGRO,
    minyak visawit,tepong 1malaysia,gula kedah,roti banggali..

    Saya akan sebarkan info ini pd
    chulai2 saya..DON'T WORRY..mmg
    pernah dgr hal nie tp skrg lg lah nyata..

    ReplyDelete
  12. ada sapa2 tahu produk/brand keluaran syarikat cina laknat nie selain roti massimo? mintak tolong listkan kat sini untuk rujukan kita semua...

    ReplyDelete
  13. Stop beli produk produk makhluk ni aje, jatuh lah dia nanti

    ReplyDelete
  14. Bro gula tu dah lame dah felda beli...bagi info tepat la skit...nanti orang cakap lu kencing...

    ReplyDelete
  15. Bro, u pun dah macam boss u jugak, kalau marah orang cakap "haram jadah". Mana punya akhlak laa! Ini macam ka perangai orang Islam? Bikin malu saja loo! Hidup Melayu!!! kah kah kah!

    ==========================
    HABIS TU IKUT PERANGAI CINA BABI DAPigs
    1) Tamak
    2) Hati Busuk
    3) Komunis
    the list go on and on and on

    ReplyDelete
  16. Anon 4.34, bila Felda beli? Kau tau ZRK dah lama dari tahun 60an dia oegang gula tu beb.

    Felda beli gula apa ni?

    Cuba kau bagi aku detail sikit sebelum org lain kata anwar hantar kau utk support dap kat sini...

    ReplyDelete
  17. Biasalah tu,

    Juak2 DAPigs memang macam tu dari dulu.

    Baru menang 2-3 kerusi pun sampai cetuskan 13 Mei, halau Melayu masuk hutan. Kalau PR menang, apalah nasib Melayu.. Haishh..

    ReplyDelete
  18. csr gula dia dah tak pegang lagi,dah jual pada al-Bukhari dia hold supply gula utk market malaysia drp Autralia bijak sungguh dia,

    ReplyDelete
  19. tang gambaq gula tu salah bro....
    Gula CSR milik Tansri Syed Mokhtar
    RK dah takdak berniaga gula di Malaysia...

    ReplyDelete
  20. ROBERT NO COCK! HAHAHAH

    ReplyDelete
  21. Hamlan you all
    This post are all fake one

    ReplyDelete
  22. apa lagi...jommm...buy last barang2 cina....buy last dr kedai2 cina...

    ReplyDelete
  23. aku takkan beli barang dia seumur hidup aku!

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Pengguna melayu Islam MESTI meneliti pembuat barangan yang nak dibeli...kalau minyak masak, cari yang di kilang oleh Felda, begitu juga beras, tepung, gula, dll. Saya dah lama stop beli massino selepas tahu yang Gardenia Melayu punyer. Ayuh...bersatu lah saudara/saudari Islam. Beli hanya yang dibuat oleh orang melayu & Islam.

    ReplyDelete
  26. 1) ROTI MASSIMO DIMILIKI OLEH ROBERT KUOK MELALUI
    SYARIKAT FFM(FEDERAL FLOUR MILL)

    2)PADA AWAL PEMASARANNYA , ROTI MASSIMO TIDAK
    MENDAPAT SAMBUTAN DAN AKHIRNYA MENCETUSKAN
    ISU-ISU BERUNSUR PERKAUMANBAGI MENDAPAT
    SIMPATI DAN SOKONGAN MASYARAKAT CINA.

    3)ROTI MASSIMO MENGGUNAKAN TEPUNG BLEACHED
    IAITU TEPUNG YANG MELALUI PROSES PELUNTURAN
    DENGAN MENGGUNAKAN BAHAN KIMIA MERBAYAHA .


    4)PERSOALANYA MENGAPA PERLU MENGGUNAKAN
    TEPUNG BLEACHED ? KERANA FFM HANYA MEMBELI
    TEPUNG YANG TELAH ROSAK DAN DIGUNAKAN UNTUK
    INDUSTRI PENTERNAKAN SAHAJA, TEPUNG INI AMAT
    MERBAHAYAUNTUK KESIHATAN DAN MENDATANGKAN
    BANYAK PENYAKIT SEPERTI KANSER, BUAH PINGGANG
    DLL KEBANYAKKAN NEGARA TELAH PUN MENGHARAMKAN

    PENGGUNAAN TEPUNG INI . IBU MENGGADUNG DI
    NASIHATKAN SUPAYA MENJAUHI ROTI MASSIMO
    KERANA DIKUATIRI BOLEH MEMUDARATKAN.



    5)ROBERT KUOK TELAH MENDAPAT AP TEPUNG KHAS SELAMA
    50 TAHUN DAN DIBERI SUBSIDI OLEH KERAJAAN BERNILAI
    RATUSAN JUTA RINGGIT SETAHUN UNTUK MENDAPATKAN
    TEPUNG YANG BERKUALITI TINGGI,TETAPI DIA MEMBELI
    TEPUNG YANG TELAH ROSAK KERANA HARGANYA
    YANG MURAH.TEPUNG YANG ROSAK INI TELAH
    BERTUKAR MENJADIWARNAKEHITAM-HITAMAN DAN PERLU
    DI BLEACHED
    MENGGUNAKAN AGEN PELUNTUR SEHINGGA PUTIH DAN
    HILANG SEGALA KHASIAT.



    6)TEPUNG INI HARUS DIPERKAYA SEMULA DENGAN VITAMIN
    B UNTUK MEMATUHI PIAWAIAN WORLD HEALTH ORGANIZATION
    (WHO).SUMBER VITAMIN B YANG DIGUNAKAN DISYAKI
    DATANGNYA DARIPADA BABI KERANA HARGANYA YANG
    MURAH SERTA MUDAH DIPEROLEHI.

    ReplyDelete
  27. Everything here is lie! you malay want to raise your product only and ban our chinese products

    ReplyDelete
  28. Orang orang cina ni memang biadap! dahla makan minum kat tanah orang

    ReplyDelete
  29. kemarok punya cina racist, bisnes tak jadi sudah lah nak spam orang e-mail2 propaganda

    ReplyDelete
  30. Melayu makan roti Gardenia, Cina makan roti Gardenia, India makan roti Gardenia.

    10 tahun kemudian.

    Melayu jadi miskin, Cina & India jadi kaya.

    Makan benda sama, tapi hasil tak sama.

    Fikir-fikirkan sebelum terima bayaran :)

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!