FUYOH! NAMEWEE UPAH PELACUR SIAM MAKI HAMUN RAKYAT MALAYSIA! NIK AZIZ SUKA

Sedih aku tengok video klip kat bawah ni yang telah dibuat oleh Namewee anak haram pasal bersih! Dia boleh upah pelacur Siam untuk mengajak orang sertai Bersih 3.0 - kalau tak join siap maki hamun lagi.



Pelik pun ada, walau si namewee anak haram ni upah pelacur untuk memaki hamun rakyat Malaysia yang tak sertai demo, takde pulak anjing-anjing upahan juburi mahupun Nik Aziz harami tu yang kata dia ni kaki mencarut!?

Tapi bila kita guna bahasa yang agak kasar maka mencurah la pulak kata-kata nista dari puak pemuja si Sesat lagi menyesatkan ni maki hamun kita! nampak tak double standard depa ni?

FUCK U NAMEWEE!

3 Responses to "FUYOH! NAMEWEE UPAH PELACUR SIAM MAKI HAMUN RAKYAT MALAYSIA! NIK AZIZ SUKA"

  1. sial betul namawee ni... bersih dia join, fuck lynas dia join, lepas ni ntah2 gerakan ganja malaysia pun dia join jugak.

    ReplyDelete
  2. Suka-suka panggil orang pelacur. Tak tau ke anak-anak siapa tu?

    Bila nak melawat Siam? Semua pelacur menunggu anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. relekk lar brader
      maksud HPK ialah pompuan2 tu yang melacurkan otak dia kepada agenda2
      zionis untuk menumbangkan kerajaan...
      jadi sape2 yang joint bersih ari tu sebenarnya pelacur politik
      kerna dah sampai tahap mengugat keselamatan negara
      anuwar gay and the gang,pok nik and gang dan kit siang and gang adalah
      PELACUR
      Pelacur politik nak ke PUTRA JAYA... menjual kehormatan diri dan fikiran semata2
      nak ke Putra Jaya
      Tunggu PRU kalau mereka tu bukan taraf pelacur politik

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!