CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Saturday, May 12, 2012

CILI KASI TARUK! WAHAI TAMRIN, KAU TUNGGU APA LAGI? JOIN LA BAPAK KAFIR DENGAN KADAR SEGERA!



Tak payah nak panggil-panggil la Tamrin, kau join je si Bapak Kafir tu! Kita lagi suka sebab lepas ni mereka pula kena layan kerenah kau yang luarbiasa tu! Elh kita tau la Tamrin kau dah kenyang makan budi PAS kan? So, bila mau serah borang Tamrin?

18 comments:

  1. Ini yang dikatakan badut rakyat. Pandai buat lawak nak bagi orang gelak, tapi hati dia pahit perit lebih dari peria.

    ReplyDelete
  2. A disgrace to your late father!!

    ReplyDelete
  3. kputusan mahkamah dah keluar, cari lembu nak cover

    ReplyDelete
  4. kputusan mahkamah dah kuar,

    ReplyDelete
  5. Tamrin nak masuk pas seebab nak bertaubat. Kerana sebelum ni, dok minum arak bergelen gelen, kekadang buka puasa pun dgn air arak dn daging babi, tengoklah muka tamrin mcm mana, hitam@hangus macam daging babi bakar, jadi berdamping dgn pas mungkin boleh menyucikan diri sikit kot. Take beer tamrin.

    ReplyDelete
  6. Usahlah kita mengkafirkan saudara seislam kita. Jg lidah sbb ilmu kita x ke mana utk menentukan akidah org lain..ALMO

    ReplyDelete
  7. Usahlah mudah utk kita mengkafirkan org lain. Siapalah kita nk menentukan akidah org lain. Doalah utk saudara sesama Islam. ALMO.

    ReplyDelete
  8. Pii rah. Tamrin kaki pompuan ni. Sama macam bapak dia kawin bini muda lepas tu bini cari budak arab uia untuk puas kan nafsu. Ingat lah hang sekolah pun bodoh macam mana harta boleh berjuta juta. Pii rah laknatullah.

    ReplyDelete
  9. tak payak nak susah susahkan sangat si tamrim tu bro'. dia tu tak ada apa yang nak dibanggakan, tak ada kualiti. dia dulu boleh lah living on his father's dignity and prestige, tapi sekarang dah macam pokok api api yang akan tumbuh dimana mana pokok yang dapat, tak kiralah asalkan ada sumber makanan. just write him off dan tak payah nak promote dia. buang masa saja.

    ReplyDelete
  10. darah daging tamrin yg melekat kt bdn die..hasil sumbangan UMNO la..jgn nk byk citer...

    ReplyDelete
  11. realaks la yop. takkan terbako kot..

    ReplyDelete
  12. kalu pope nik - father of kafir, totok pas apa lak? children of kafir?

    ReplyDelete
  13. ada apa faedah tamrin....tu....kelulusan apa yang dia ada hanya kerana bapa dia tun ghafar baba..lain apa ada..sekolah.....hampas..saya orang melaka tahu siapa tamrin tu....dulu merajuk masuk arqam......orang dah kehabisan pengaruh..cari aje lah yang nak ....kerana dia fikir dia anak tun ghafar .....itu aje yang ada...

    ReplyDelete
  14. dalam dunia ini paling sedap > 1)makan percuma 2)mengumpat, mengaib, menghina, mengutuk orang.kalaulah ALLAH bersifat saperti manusia pasti hancur dunia, tapi ALLAH maha segalanya, walaupun manusia melanggar peraturanNYA,Tapi ALLAH Maha adil dijadikan Syurga & Neraka maka pilihlah yg mana kau suka.jadi nasihat saya pada house pk muhasabah diri perbanyakan ingat MATI insyaAllah selamat kita dunia ahkirat, samalah kita berdoa kebaikan org yg buat kemungkaran

    ReplyDelete
  15. bila ahli lama umno dah cabut keluar atau tak cabut tapi cakap atas platform pembangkang, maknanya masa BN pun dah terhad. Terminal disease.

    ReplyDelete
  16. Aku tak setuju bila Anon May 13, 2012 8:11 cakap masa BN dah terhad bila ahli dah cabut keluar atau cakap atas platform pembangkang.

    Itu hanya menunjukkan UMNO ini progressif dan dinamik. Pemimpin dan ahli UMNO adalah manusia, semakin hari semakin tua. Ada yang nyanyuk, ada yang lupa, ada yang lemah, dan mungkin ada yang dah kaya (he heh ehehhh... dah boleh berdikari). Cabaran dan tumpuan juga sudah berubah.

    Tun Mahathir tidak gila kuasa untuk menongkat langit menjadi PM. Tun Abdullah digantikan kerana ada kekurangannya. Begitu juga dengan yang lain. Yang lama berganti baru untuk memberi kekuatan, mencari kesempurnaan dalam meneruskan perjuangan membela agama, bangsa dan negara.

    UMNO juga demokrasi. Khairi Jamaluddin tidak tergolek bila bapa mertuanya tidak lagi memegang tampok pemerintahan. Zahid Hamidi juga tidak tersingkir bila melawan boss.

    Hanya yang busuk saja yang dapat dek pihak pembangkang.

    Ahakkk... Tapi entahlah. Tu teori aku sebagai pemerhati atas pagar. Sama jugak dengan kamu yang kata terminal disease.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!