CILI KASI TARUK! SAMPAI BILA KITA NAK KENA TINDAS NI?

Sudah terSERLAH bahawa ada PIHAK yang seBENAR-BENARnya mahukan NEGARA ini berubah daripada berORIENTASIkan MAJORITI Melayu/BUMIPUTERA.. Pada ketika ini PM ialah seorang Melayu/ISLAM.. Namun, anda HARUS sedar bahawa DOMINASI Melayu/ISLAM di NEGARA ini cuba diHANCURkan melalui POLITIK.. Siapakah mereka itu? Yang NYATAnya mereka adalah kaum penDATANG yang masih GAGAL untuk menyesuaikan DIRI dengan BUDAYA, ADAB dan TATASUSILA sebaga WARGANEGARA!

1) PENIPUan LYNAS yang diperBESARkan demi kePENTINGan BENUA asal mereka!


BLOG GAP telah memBONGKAR PENIPUan demi PENIPUan PIHAK yang diMAKSUDkan berhubung ISU LYNAS.. ->KLIK<-

2) KeKACAUan semasa perTEMUan DS Najib dengan RAKYAT Malaysia di LONDON..Anda BOLEH lihat dan CAM muka para peMAKAN BABI yang sangat ANTIkan PEMIMPIN Melayu/ISLAM di NEGARA ini..

3) Bagaimana para peMAKAN BABI ini cuba meRASUAH seorang PEMIMPIN Melayu yang LETAK JAWATAN daripada PARTI DAP La'anatullah!

Melayu/ISLAM mungkin KUAT menerima RASUAH tetapi kenapa selalu diSOROKkan BANGSA peMAKAN BABI manakah di NEGARA ini yang begitu KUAT MENYOGOK dan beri RASUAH? ->KLIK<-

Mereka ini memang TIDAK berSYUKUR dan TIDAK akan mengIKTIRAF kePIMPINan Melayu/ISLAM di NEGARA ini.. Kita HARUS berTANYAkan kembali diri kita sendiri sebagai orang Melayu/ISLAM.. Adakah kita REDHAkan aje perLAKUan sebegini yang seMESTInya akan menyebabkan kita seNASIB dengan Melayu SINGAPURA, Melayu FILIPINA, umat ISLAM di Selatan THAILAND, umat ISLAM di Bosnia pada TAHUN 1993 atau kaum ROHINGYA di MYANMAR.. Jika ini berTERUSan tanpa TENTANGan atau pun BANTAHan oleh umat Melayu/ISLAM, PERCAYAlah kita akan diHINA dan diJAJAH balik!

Sumber: Tukang Dok Peghati

10 Responses to "CILI KASI TARUK! SAMPAI BILA KITA NAK KENA TINDAS NI?"

 1. Irene fernandez membela BABI singapork yg menyiksa amah..cuci tingkap kondo sampai mati..


  Malaysia menindas Indonesia..

  sepatutnya "Majoriti yang menyiksa sesiapa sahaja bila berpeluang ialah Etnik Cina "

  yg menindas amah2 & indonesia, bangla ialah babi2 ini..

  ReplyDelete
 2. Memang ada segelintir orang Melayu/Islam yang masih kemarok nak nentang orang Melayu sendiri. Agaknya suruh mereka ni duduk kat Singapura atau Selatan Thai atau Selatan Filipina atau Kat Neg. China dan rasakan bagaimana layanan yang akan mereka dapat dari tempat2 itu. Sedarlah perpaduan Melayu/Islam itu penting untuk KEWUJUDAN orang Melayu. Jika tidak, kita aakan jadi orang Melayu/Islam di Singapork.

  ReplyDelete
 3. perangai diorang tu mcm pencacai UMNO kat mana mana tempat ja..

  ReplyDelete
 4. isu lynas ni sebenarnya 95% cina jer yang bantah.sebab nya projek ni tak dapaat kat orang cina.celaka2 ni mmg babi.tu yang diorang sabotaj kaw2 tu.cina2 ni mmg tak boleh nak tengok orang lain dapat lebih skit.diorang banyak sangat makan babi sampai hati diorang betul2 dah busuk.tu yang dengki memanjang ngan orang melayu

  ReplyDelete
 5. isu lynas ni sebenarnya 95% cina jer yang bantah.sebab nya projek ni tak dapaat kat orang cina.celaka2 ni mmg babi.tu yang diorang sabotaj kaw2 tu.diorang ni banyak sangat makan babi tu yang hati dah busuk sangat n dengki sangat kat orang melayu!!!

  ReplyDelete
 6. ramai melayu masih tak sedar tentang benda ni..

  ReplyDelete
 7. Salahkah mereka-mereka"CINA&INDIA" berchita-chita besar ,mengambil alih tampok pemerentahan agar lebih terjamin masa depan mereka.

  Serupa kita teroka tanah takan nak tingalkan bagitu sahaja !..betul tak ?.

  Kalau Melayu asik menyalahkan Cina dan India !!, APA SALAHNYA MELAYU.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ini ejaan BM zaman bila?
   Betul ke engkau ni Melayu?
   Tebing tinggi ni serupa tebing rendah lagi bengong.

   Delete
 8. anon 8.57PM

  kAU MEMANG MELAYU SEJATI SEBAGAIMANA DIKATAKAN,YANG NAMPAK DIHADAPAN SAHAJA,TETAPI MENYALAHKAN ORANG KERANA TAK DAPAT.

  KELEMAHAN DIRI SENDIRI TIDAK PERNAH DINILAI.
  INILAH RUPA MELAYU YANG MASIH ADA,PATUT PON CINA NAIK TOCHANG.

  ReplyDelete
 9. Kalau dah jenis makan babi, main redah & sondol je lah...

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!