AISKRIM KEADILAN! AZMIN MENAFIKAN DIA TERLIBAT DENGAN SKANDAL SEKS


Kata Azmin ini semua fitnah jahat UMNO! Ini kerja UMNO! Well, kita dah biasa dengan standard script orang-orang Pakatan ni, asal apa saja masalah yang mereka hadapi habis semua dituduhnya kerja UMNO dan Papa Gomo!

Macam ni jelah Azmin, walau aku tahu, Shamsidar lebih suka aiskrimkan Anwar dari kau disebabkan saiz senjata, aku rasa baik kau laporkan je pada pihak polis. Biarlah mereka siasat!

Errr, lagi satu minggu lepas habis semua blog mengatakan bini kau Shamsidar telah AISKRIM Anwar. Tapi kau diam je dan langsung kau bising pun pasal isu tu! Padahal Nalla ada video tu beb kata dia, Shamsidar aiskrimkan Anwar, MyKMU cabar kau berkali-kali namun kau tetap membisu. Why Azmin Why?

Itu betul, in tak betul? atau itu tak betul, ini betul?

10 Responses to "AISKRIM KEADILAN! AZMIN MENAFIKAN DIA TERLIBAT DENGAN SKANDAL SEKS"

 1. Azmin cakap kat suratkabar yang dia dah buat DNA test sekali dengan bini dia dan anak kacil dia. Wahai Mangkok... orang persoalkan pasal anak besar ko bukan anak kecil ko.... ko paham takkkk... mangkoookkk....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Halo bahlol

   DNA test tu buat masa Anwar TPM bukan baru ni. Anwar mass tu telah guna kuasa dia tuk tukar blood sample. Ko faham tak. Klu dia anak jantan buat sekali lagi ujian DNA.

   Delete
 2. SIMPLE ...TAK PAYAH NAK TUDUH UMNO AZMIN WEI . DEPA BANYAK KERJA LAGI NAK BUAT. NAK CUCI TAIK BERSIH PON TAK CLEAR LAGI . PI SUPERMARKET TRY CURI APA BARANG PON . LEPAS TU TRY SEKALI LAGI DAN LAGI . KENA TANGKAP ATAU TIDAK BILA LAGI DAN LAGI . SIMPLE

  ReplyDelete
 3. lihat jawapan azmin ali nnak pusing 360 darjah !!! saya sertakan bukti bergambar itu memang azmin ali http://badutrakyat.blogspot.com/2012/05/hot-news-azmin-ali-putar-belit-jawapan.html

  ReplyDelete
 4. APABILA AHLI KITAB BUAT TAFSIRAN. HUJAH Haji Hadi kata WAJIB dedahkan aib pemimpin. DALAM DetikDaily bertarikh 27 Ogos 2009. ADALAH KHUSUS, AKU ULANG KHUSUS UNTUK UMNO DAN BN SAHAJA.MANAKALA UNTUK PAS/DAP DAN PKR INI HUJAHNYA :- KITA UMAT ISLAM HENDAKLAH MENYEMBUNYIKAN ATAU TIDAK MENDEDAHKAN AIB SESAMA ISLAM KERANA SESIAPA YANG MENYEMBUNYIKAN AIB SESAMA ISLAM MAKA ALLAH AKAN MENYEMBUNYIKAN AIBNYA DI AKHIRAT KELAK. SO APA KAMU NAK JAWAP HUJAH INI, DAN SETAHU AKU MEMANG ADA HADIS YANG MENYOKONG HUJAH TERSEBUT.

  ReplyDelete
 5. Ada sesiapa baca KOSMO hari nie (2/5/2012)...page 2....gambar Assmin dalam tandas pakai baju biru...tup tup kat sebelah gambar dia dalam bilik mesyuarat pakai baju yang design sama...Color baju lebih kurang je.....jam tangan pun cam sama...hmmm....Kantoi tahap tertinggi nie...!!!

  ReplyDelete
 6. Haji Hadi kata WAJIB dedahkan aib pemimpin.

  -DetikDaily bertarikh 27 Ogos 2009

  Haji Hadi berkata:
  “Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

  Di mana dalam amanah memilih pemimpin kita wajib mendedah peribadi orang yang hendak dipilih itu, adakah ia seorang yang benar-benar adil, tidak fasik dan tidak melakukan perkara-perkara yang boleh menjatuhkan maruah.

  Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.

  Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).

  Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.”

  ReplyDelete
 7. aku ada baju yang sama, dan aku yakin, beribu2 manusia ada baju serupa macam tu, dan ada beribu2 kedai jual baju yang sama..

  apalah dangkal sangat..kalau betul pun, kenapa harus pasang kamera disetiap penjuru rumah, nampak sangat lakonan...setakat nak cari lelaki yang mirip azmin tu, aku pun boleh cari...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Carikan la beruk supaya bang min boleh spin

   Delete
 8. APABILA AHLI KITAB BUAT TAFSIRAN. HUJAH Haji Hadi kata WAJIB dedahkan aib pemimpin. DALAM DetikDaily bertarikh 27 Ogos 2009. ADALAH KHUSUS, AKU ULANG KHUSUS UNTUK UMNO DAN BN SAHAJA.MANAKALA UNTUK PAS/DAP DAN PKR INI HUJAHNYA :- KITA UMAT ISLAM HENDAKLAH MENYEMBUNYIKAN ATAU TIDAK MENDEDAHKAN AIB SESAMA ISLAM KERANA SESIAPA YANG MENYEMBUNYIKAN AIB
  SESAMA ISLAM MAKA ALLAH AKAN MENYEMBUNYIKAN AIBNYA DI AKHIRAT KELAK. SO APA KAMU NAK JAWAP HUJAH INI, DAN SETAHU AKU MEMANG ADA HADIS YANG MENYOKONG HUJAH TERSEBUT.

  May 2, 2012 12:57 PM
  ----------------------------------
  hang sebenarnya dah tak dak hujah nak menutup tolol dan bangsatnya tok guru hang dalam mengeluarkan Dalil dan Fatwa..sebab semuanya berkiblatkan IBLIS LAKHNATULLAH.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!