CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Saturday, April 28, 2012

VIDEO UNIT AMAL BABI ANJING KOMUNIS MEREMPUH POLIS! MESTI TONTON

5 comments:

  1. X kurang mcm babi yg mnyondol! Klu Ada police yg mati trpijak mmg dosa membunuh and k hell la korang

    ReplyDelete
  2. X ubah mcm babi yg mnyondol.Klu Ada polis mati trpijak,dosa membunuh last korang not the hell u will go hereafter

    ReplyDelete
  3. Bro Parpu.. teringat gua dgn hadis nabi berikut :

    Dari 'Aisyah r.a., katanya ada seorang lelaki masuk ke rumah Rasulullah s.a.w., maka bersabda beliau, "Biarkanlah dia masuk, justru kerana dia jahat," Setelah orang itu masuk, ternyata Rasulullah s.a.w. bersikap lemah lembut kepadanya. Kerana itu aku bertanya kepada beliau, "Ya Rasulullah! Tadi anda mengatakan bahawaorang itu sangat jahat, ternyata anda bersikap terlalu lemah lembut kepadanya," Jawab beliau, "sesungguhnya seburuk-buruk manusia di sisi Allah pada hari kiamat, ialah orang yang dibiarkan sahaja oleh orang banyak (berbuat sukanya) kerana takut dengan kejahatannya." (Riwayat Muslim hadis 2221)

    Tahniah PDRM kerana mengikut sunnah. Kita semua tahu betapa jahatnya mereka-mereka ini dan setiap tindakan yang diambil ke atas mereka akan mengundang lebih banyak kemudaratan. Biarkan mereka. Akhirat nanti mereka akan bertemu dengan Allah yang Maha Kuasa untuk diberikan perhitungan.

    InsyaAllah keadaan akan jadi baik kerana pihak PDRM mengikut sunnah Rasulullah yang betul. Bagi yg mengikut sunnah Ambiga, minta syafaat darinya nanti di akhirat.

    ReplyDelete
  4. jahatnya manusia hina, hinanya manusia jahat...dah xde perkataan yg bole nk ckp kt dorg ni...

    ReplyDelete
  5. Apabila ada ulama tolong menolong dan bantu membantu dalam perkara mungkar ni lah akibatnya....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!