CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Tuesday, April 17, 2012

PANAS BERAPI! SPESIS BINATANG TERBARU DITEMUI DI PARLIMEN DENGAN NAMA GWO BURNE!

Siapa tak kenal Lwo Gwo Burne ni? Kenal? Tak kenal? Ala si cameraman yang ambik video "correct, correct, correct" tu. Si mamat Cina yang paling bebal pernah dilahirkan di bumi Malaysia ni. Jadi aku tak heran la bila soalan dia pun bebal sama macam dia gak!

Aku nak bagi sikit contoh la soalan Gwo Burne ni yang telah aku petik ikut suka aku dari blogger pencinta Aaron Aziz bernama Papa Gomo seperti berikut:

Tuan Gwo-Burne Loh [ Kelana Jaya ] minta MENTERI BELIA DAN SUKAN menyatakan langkah-langkah yang diambil untuk memupuk belia yang kental dan berupaya melawan desakan seks daripada seorang berusia lebih 60 tahun yang didakwanya meliwat.

JAWAPAN

Sebagai sebuah kerajaan yang bertanggungjawab, melalui 12 Kementerian yang terlibat secara langsung dengan pembangunan belia, pelbagai program telah dan sedang di jalankan bagi memastikan generasi belia menjadi warganegara yang cemerlang, kental dari segi fizikal dan mental serta bertanggungjawab kepada masyarakatnya. Namun begitu, tidak mungkin mana-mana kerajaan mampu mengadakan program terhadap perlakuan setiap individu di negaranya. Ini termasuk mengawal setiap individu tanpa mengira usia, yang mungkin ada keupayaan dan kelainan tertentu yang boleh menguasai dan mengawal orang lain bagi memenuhi semua jenis kehendak individu berkenaan. Saya percaya, YB Kelana Jaya boleh mencari banyak contoh di dunia di mana ada individu yang walaupun berusia tetapi mempunyai keupayaan untuk menundukkan orang lain yang lebih muda darinya.

Nak baca artikel penuh si Papa Gomo ni, KLIK SINI

Seingat aku la sejak BINATANG tang aku tak tau spesis apa ni jadi MP sampai sekarang, ini ajelah soalan yang mampu dia tanya! Korang tak bangga sesiapa yang pangkah dia dulu? Baik letak tenuk atau babi jadi calon, aku rasa binatang tu lagi cerdik dari mamat ni gamaknya!

Inilah sebenarnya kualiti Pakatan Haram! Itu aje level mereka...memalukan Parlimen Malaysia je ada wakil macam ni, patut la Parlimen kita sekarang ni tak ubah macam sarkis, penuh dengan BINTANG dari SPESIS yang pelik-pelik terutama sekali dari Pakatan Harami tu.

Aku nak tulis pasal dia ni pun rasa sangat jijik la, uweekkkk!

7 comments:

  1. Aku tak percaya cakap ko bro, aku nak bukti si Loh ni tanya soklan camtu....

    P/S: saje je mintak, nak tengok makhluk ni cakap Melayu tanpa guna teks, mesti tergagap-gagap mengalahkan Khalid G... Haha..

    ReplyDelete
  2. Uuuueeewweekkk!!! Jokiden pun jijik dengan calon tak sengaja ni, menangpun tak sengaja. Dalam sejarah parlimen Malaysia agaknya inilah soalan paling dungu pernah ditanya. Tanyalah pada Nuaq Brahim..

    ReplyDelete
  3. Inilah web pemfitnah malaysia... fuck you ko..

    ReplyDelete
  4. Tengok muka pun macam cina jinjang.....bodohnyer umat melayu nih pegi undi cina sial tuu ari tuuu.....muka sejibik macam tukang jual DVD merangkap ALONG....siottlahh....tolong umat melayuku...janganlah lagi korang memilih wakil rakyat macam haram nih....

    p/s banyak2 pemimpin cina DAP nih...aku respect pada Tan Seng Giaw ajer...

    ReplyDelete
  5. anon 12.31.. sapa yg banyak tabur fitnah bro.. bukan PR ker??@ PKR(pakar kelentong rakyat)..wa rasa lu banyak makan semut hitam la bro..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!