CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sunday, April 8, 2012

PANAS BERAPI! ADA LAGI SKANDAL PANAS PEMIMPIN PAS YANAG AKAN TERBONGKAR!

Blogger Screwkuat telah mendedahkan sesuatu yang sangat panas pasal pemimpin PAS, moh kite baca kat bawah ni:

Maaf, agak lama tidak update sebarang isu dalam blog ini. Ada tanggungjawab lain yang perlu diselesaikan mutakhir ini. Satu petang di cafe Starbuck Jalan Imbi Kuala Lumpur pada penghujung Mac, Tukang Screw ada berjumpa seorang lelaki Cina itupun atas cadangan teman dari selatan Terengganu. Pada awalnya Tukang Screw agak keberatan berjumpa lelaki Cina tersebut kerana kesuntukan masa di Kuala Lumpur. Setelah berjumpa di tempat dan masa yang telah ditetapkan rakan Tukang Screw, datang seorang lelaki Cina yang memperkenalkan dirinya sebagai Mr.P.

"Haiya Ustaz, gua sudah lama mau cerita ini hal, tapi gua tak tau dengan sapa mau cerita". Ooooppppssss, mesti ada perkara yang mampu "memecah panggung" yang akan diceritakan lelaki Cina itu. Teman Tukang Screw dari selatan Terengganu tersenyum sinis. Pasti banyak makna tersirat dari cara senyumannya itu. Maka Tukang Screw dengan tekunnya mendengar cerita lelaki Cina itu dengan penuh debaran.....

Setelah selesai bercerita, Mr.P melahirkan reaksi spontannya. "Gua bisnes bisnes juga ma, tapi ini orang banyak busuk. Dalam paper dalam TV cerita lain, dalam hotel buat lain. Haiyaaaaa, banyak malu lu punya agama sama tuhan Allah". Nauzubillah cetus Tukang Screw.


Read more...

6 comments:

  1. nauzubillah , peliharalah kemaluan kamu , sya bersyukur setahun sekali balik jumpa ank isteri , duduk dinegara2 yg tarif maksiat tertinggi tapi syukur belum terlintas tapi keinginan setiap lelaki normal pasti ada jgn hipokrate, tapi takutkan seksa akhirat yg lebih lama , petuanya senang SAYA BUKAN USTZ , BUKAN ULAMAK CUMA MANUSIA YG SERBA KEKURANGAN BAIK ILMU MAU PUN HARTA tapi kemana luar negara sya pergi sya bwa quran dgn terjemah dan sedikit buku agama/doa dan buku sesa KUBUR. saya tinggal berbulan2 diluar negara , elak keluar waktu malam jika tak penting
    selalu hubungi istei dan anak2 dan yg penting selalu hubungi allah.
    bawa gambar isteri dan mesti ingatkn isteri kerana dia pun berjihad . selalu ingatkn mati ini amat membantu , setan benci saya sbb sya tak guna digoda sbb sya bukan org alim jadi jika goda sya markah pun tak bnyk -ikan bilis dlm ugama. cuba tiori sya mungkin tak sesuai tapi membantu. alhamdulilah

    ReplyDelete
  2. Video dah siap lom. Kalu lom siap cai2 kita nak tlg buat. Harap Gomo pi mampuslah. Perasan jer dia terror. Gomo banyak buat cai2 kita kantoi.

    ReplyDelete
  3. Video dah siap lom. Kalu lom siap cai2 kita nak tlg buat. Harap Gomo pi mampuslah. Perasan jer dia terror. Gomo banyak buat cai2 kita kantoi.

    ReplyDelete
  4. Video dah siap lom. Kalu lom siap cai2 kita nak tlg buat. Harap Gomo pi mampuslah. Perasan jer dia terror. Gomo banyak buat cai2 kita kantoi.

    ReplyDelete
  5. video dia
    http://wangian1malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. to bomgkar...

    u can suck my dick

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!