CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Saturday, April 28, 2012

LIVE DARI KL! AKU KONPIUS INI HIMPUNAN BERSIH 3 KE ATAU LYNAS NI?


First time aku turun perhimpunan Bersih dan pertama ksali aku lihat kehadiran ramai kaum Cina, sebab itu aku konpius ni, perhimpunan apakah ini? Lynas atau Bersih?

Kenapa puak Cina marah sangat kat Lynas! Asyik, asyik mereka ulang hancur Lynas, hancur Lynas! Kata nak buat untuk pilihanraya adil. Errrrr...apa ni wei?

7 comments:

  1. Lynas tu project hi tech Melayu..yang akan tap at least 20% pasaran nadir bumi dunia..Biasa la puak ni..apa saja yang memecah monopoli kaum depa, mula nak tentang..tak beli tepung buat roti kat dia pun dia marah.. Tak silap aku 1 tan = 10M USD/RM..pi check wiki/google..utk reconfirm.

    ReplyDelete
  2. Tak payah terkejut cina ni memang bangang tak faham bahasa malaysia ...arahan himpunan bersih tapi sebab tak pandai cakap melayu product sekolah cina depa dok himpun isu linas...bangang babi betui.


    Pak Din Pencen

    ReplyDelete
  3. sudah jelas agenda cina2 adalah utk menyelamatkan pembekal nadir bumi dari cina..bangsa melayu bersih plak jadi balaci cina! elok la tu..

    ReplyDelete
  4. Tuan...sememangnya confused!

    Anjuran Bersih, LGBT, Lynas Dll...

    Tiga dalam satu @ 3some . Ada jantan , Ada betina Dan Ada dua alam.

    Ada Lembu , Ada Babi Dan Ada Berok!

    Akibatnya terhasil spesis baru bergelar "Bubirok"...

    Hebat haiwan ini...boleh Jalan Malam, berak Kencing merata, rela di Lembu Babi Dan di Berok kan oleh Al-Juburi .

    Tahniah ...Bubirok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..ha..bukan bubirok , babibirok..

      Delete
  5. Bro.. Dapigs ni kalau kita sibuk dengan taukeh2 lombong bijih yang dah bertahun-tahun mengeluarkan sisa tosik dan radiasi..tak dipolitikan. Kandang-kandang babi yang keluarkan sisa tosik yang mencemar alam sekitar depa tak heboh. Rare earth ni akan pecahkan monopoly negara Cina... Cuba kalau Lynas ni diilhamkan dek orang dia..guarantee... sunyi...

    ReplyDelete
  6. Bila aku ingat sejarah balik kenapa ler askar jepun kejam giler kat orang cina baru aku tahu sebabnya. bangsa jepun jauh beza ngn cina dari segi adabnya.aku pergi sana memang sopan orangnya. sampai ada orang jepun kata kalau yg tak beradab tu contohnya lintas jalan tak ikut trafik tak reti beratur itu mesti org china.hehehe.baru aku tahu kenapa jepun ganyang org cina dulu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!