CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Friday, April 13, 2012

HOI PAPAGOMO! ANJING-ANJING AARON SUDAH HACK FACEBOOK ZED ZAIDI!

Bangsat betul anjing-anjing peliharaan Aaron Aziz di Facebook ni, mereka telah hack FB Zed Zaidi, kesian Zed, hanya kerana dia bersuara untuk menyatakan kebenaran maka dia menerima nasib sebegini! Lepas ni apa pulak? Nak bakar kereta Zed Zaidi pulak ke?

Jangan la FANATIK sangat macam ni....ianya sangat tidak elok...

BERTAUBATLAH WAHAI MANUSIA YANG TAK ADA IMAN! Takkan la korang nak jadikan semua musuh hanya kerana kita tak sokong PELAKON YANG TAK RETI BERLAKON ni?

22 comments:

  1. Lu ni betul betul puaka puki amak la parpu mamak. Jahanam lu panggil org anjing. Lu ni mmg bangsat seh.

    Kau nak hina org pun jgn panggil anjing la anjing...

    ReplyDelete
  2. Lu tengok GOMO, itu anon anjing sudah marah la...muahahahahahaha

    ReplyDelete
  3. gagagaaggagagagaga.....adoyaiiiiii

    pecah la aku tgk parpukari dgn papa gomo nih, nak becekau je keje, hahahahaha

    terima kasih diatas hiburan larut malam :)

    ReplyDelete
  4. sama laaa...hanjing sema dah menyalak...ha ha ha...

    ReplyDelete
  5. Haha.. Udah udah..

    Papagomo n parpukari. Selit sekali dua citer sensasi ni dah la. Takperlu meleret leret.

    Org bosan seh.

    Aaron ker zed ker, yg penting persaingan sihat.

    ReplyDelete
  6. PG telah kehilangan sokongan dan kepercayaan ramai pembaca dan peminatnya selama ini gara2 beberapa kelakuan PG sejak akhir2 ini yg seolah dah tak siuman ...

    dulu ok je , sekarang nampak lain , sakit ke ?? atau ada masalah lain ?

    ReplyDelete
  7. sana sini citer menda nie...herm....tak tahu nak kater ape..yg misskonspirasi pelik pesal la..owang smua duk sibuk jage tepi kain depa tu...tak paham tak pahm..

    ReplyDelete
  8. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha!! Rileks la HousePK... tu baru page Zed Zaidi, silap haribulan, blog nko diorang buleh ambik alih...

    ReplyDelete
  9. tinggalkan bab aaron dan zek ni...

    berbalik pada mission kita iaitu menidakkan hak pembangkang ok...

    pejuang hamas...

    ReplyDelete
  10. ok jgk..ni kire selingan la.asik politik 24 jam pn semak otak gk..haha..terbaik la PK..

    ReplyDelete
  11. deii maca parpukari!!! bahasa kasi elok lah macha..tarak baguuuss ciakap itu mcm meii...kalau olang lain ciakap lu anjing hitam nnti lu jgn malahhh meii..

    ReplyDelete
  12. Di pagi Jumaat yang penuh barakah ini elok la dihentikan perbalahan ini serta-merta. Apa ni? Buat malu umat Islam dan orang Melayu saja. STOP IT RIGHT NOW!

    ReplyDelete
  13. Entah2 Blog House PK ni pun dah kena hack kot! Mustahil House PK boleh melontar kata-kata kesat pada Anon-Anon yang mengomen. He he Kak Long sokong House PK tapi kurang gemar kalau House PK melalot tak tentu arah! C`mon Bro, keep your head high dan jangan biar kan diri diperkotak-katek kan dengan isu yang remeh temeh macam ini. Anda adalah salah seorang penulis blog yang saya hormati tau?!

    ReplyDelete
  14. SETUJU ANON April 13, 2012 4:27 AM - STOP IT RIGHT NOW dan kembali pada perjuangan asal ok?

    ReplyDelete
  15. Aaron dipilih secara undi dan dia dapat undi terbanyak. Bukan dia minta menang. Pasal Aaron pun nak gaduh. Inilah melayu, pasal henyek benyek, cemburu perkara kecil pun jadi besar

    ReplyDelete
  16. Masa Bollywood buat majlis pemilihan pelakun mereka di Genting, ADA TAK MERKA CALUNKAN SOSYAM NOR?

    ReplyDelete
  17. PK kata anjing ....yg kamu marah tu apasal?...kamu anjing ke?

    ReplyDelete
  18. tak de kerja lain ke. aaron aziz ke zed zaidi ke sapa ke artis..... tak berbaloi. baik buat kerja lbih berfaedah. jgn buat pembaca blog boring dgn isu remeh temah begini. macam budak2

    ReplyDelete
  19. eh bengong natang mak yeh ning...bab artis gaduh macam perang Nuklear..kalu kau tanye Kim Jong Il die x kenal pon artis2 bodoh tuh..seluruh dunia risau pasal Korea Utara nak lancar roket...kite bising bende2 x dak ilmu...dah la care bergaduh macam artis2 besar kat Academy Award kat US tuh..puiii...pergi Indonesia pon orang tak kenal artis2 cap ayam tuh..blog politik dah jadi blog hiburan...sudah2 la woiii...

    ReplyDelete
  20. hahahhahahahah Zed Zaidi ni pun satu dah berlakon bagus sangat pun ..kecoh je lebih.. dengki tak pernah habis..jaga la persatuan seniman tu janganbila dah jadi orang kuat seni suka2 hati bagi statement belum kua jadi menteri kalau tak aku tak la apa jadi Menteri yang ada sekarang dah teruk tambahl agi pelapis maacam kau hampes..cuba lihat positif sikit..

    ReplyDelete
  21. ya dan panggil manusia yang sebaik-baik kejadian ciptaan ALLAH sebagai anjing-anjing elok sgt??

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!