CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Tuesday, April 24, 2012

HOI AZIZAH KAKI WAYANG! MEH TENGOK GAMBAR ANWAR DAN SHAMSIDAR KANTOI DALAM KERETA

Wahai Wan Azizah! Katakanlah bahawa itu bukan laki kau yang berkote bengkok tu! Katakan lah wanita sebelah dia tu bukan Shamsidar! Ini baru sikit, ada lagi banyak. So kepada pemimpin Pakatan Anak Haram ni, aku nak nasihat sikit je, dari korang sibuk tentang skandal orang lain, baik korang fikir macamana nak spin insiden AISKRIM OF THE YEAR ni!

47 comments:

  1. Shamsidar ni memang pelacur..kerap dilanggan si gay tua kutuk anwar..apalah si azmin DAYUS..anak derhaka pulak tu.

    ReplyDelete
  2. bermacam alasan teknik akan kita baca/dengar utk menafikan,alasan biasa semua fitnah n kerja .............

    ReplyDelete
  3. ondawey g nak mkn aiskrim ler tu,,,,
    muka nuar tu cam dlm ketakutan
    takut kantoi ker
    muka pun dah tak ada seri

    ReplyDelete
  4. kantoi lg Anwar!!

    NURUL IZZAH TERDESAK!! CUBA SABOTAJ PENGUNDI BN LEMBAH PANTAI!! baca di sini..

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Tuan Rumah PK,

    mungkin anwar nak hantar shamsidar balik tu sbb assmin takder!! kan anwar hantar assmin sambung belajar & berkursus ke luar negara masa tu??

    aisey!! dia nak buat pahala pun korang dngki!! apa la???

    ReplyDelete
  6. tok guru dah bagi syafaat dia la

    ReplyDelete
  7. kesian,membuka aib orang dilarang dalam islam..tanbahan lagi mengumpat,ingat2lah sama DOSA....

    ReplyDelete
  8. Tu bukan Anwar lah.Muka je sama tapi perut tak sama...wa..ka.kakakakakakakaka.....hadoi sakit perut aku.....perut tak sama...kakakakakakaka...

    ReplyDelete
  9. gambar tu tak jelas... tak boleh nak tuduh..tapi muka tu mirip macam muka zuraida mak lampirrr..

    ReplyDelete
  10. baju pun sedondon tue... so suweeet!

    ReplyDelete
  11. baghal..

    tu wan azizah kat sebelah dia. baghal la korang.

    ReplyDelete
  12. Hahahaha.anwar akn ckp,eh tu bukan saya la.tu kembar saya.hahaha.perut tak sama. Wakajakaka

    ReplyDelete
  13. muka mak lampir confirmed tak ada values, free trade zone area pun reject dengan alasan low quality product, amaran kerajaan malaysia pun tak ada, ini macam boleh laku ke?

    ReplyDelete
  14. baghal tu memang baghal

    Kak Wan pakai tudung mana leh nampak leher.

    Baghal betoi

    ReplyDelete
  15. Itu bukan Anwar lah. Anwar berperut buncit tapi dalam gambar tu berperut kempis. Sah bukan Anwar sudah disahkan oleh Kak Zizah. Tapi mungkin perut dalam gambar tu dah kempis selepas ais krim habis dihisap....muahaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. Dia berdua nie boleh jadi pelakun drama agama ler....

    ReplyDelete
  17. ACTUALLY NOBODY CARES IF ANWAR IS JUST ANY TOM DICK OR HARRY....MEMANG DOSA MENGAIBKAN SESAORANG.TAPI MORAL OF THE STORY PAKCIK NI NAK JADI PM....TU YANG JADI PROBLEM BESAR....COS HE IS SLEEPING TOO MUCH WITH HIS ENEMY SEKARANG SEMUANYA MAKAN TUAN.SAIFUL IS IN PEACE BUT WHAT HAPPEN TO MR. ANWAR EVERYDAY IS A NIGHTMARE ALL THE GHOSTBUSTERS AFTER HIM....WONDER WHO IS THE DRIVER? MAY BE NON OTHER THAN NALLA HIMSELF.APA PUN ORNG MACAM NI SELISIH 44 MALAIKAT NO WAY HOSE TO BE OUR NEXT PM.

    ReplyDelete
  18. PENGANTIN OTAI OF THE YEAR....BAJU SEDONDON LAGI.....CAYALAH!!!!

    ReplyDelete
  19. hah..hah...Bodoh lembu punya balaci Pakatan Rakyat.... bila PR londeh peribadi orang,fitnah orang,malukan orang, PAS/PR kata tak pa, wajib dedahkan keburukan pemimpin..bila kena kat batang kote Anwar oh...oh...jgn dedah aib orang, jangan malukan orang...Balaci Paktan jgn jadi munafik...bila depa buat ok, bila orang ikut apa yg dia buat oh...salah..keluar hukum agama..ingat dosa...Dosa hanya untuk orang BN ke? Orang Pakatan buat semua halal...semua OK..

    ReplyDelete
  20. WONDER WHO IS THE DRIVER....PAK SUPER EK. MAYBE NON OTHER THAN NALLA HIMSELF.

    MEMANGLAH BERDOSA MENGAIBKAN SESAORANG...BUT HE MR.ANWAR IS NOT JUST ANY TOM, DICK OR HARRY...TAPI PAKCIK NI BERANGAN NAK JADI NEXT. PM...THATS THE PROBLEM....MORALNYA BANYAK DIPERSOALKAN.KALAU DIA TAK NAK JADI PM NOBODY CARES WHO HE IS SLEEPING OR ICECREAMING WITH....ITS HIS FUNERAL...TAPI PAPA HEBAT NAK JADI PM. SELISIH 44 MALAIKAT WITH ALL THESE ACCUSATION....SO MUCH TO BE QUESTIONED AND ANSWERED . SOALAN JAM OMEGA BELUM JAWAB DAH DATANG ICE -ICE BABY "ICE CREAM PULAK"

    ReplyDelete
  21. Sebab tu anwar kata bab zina,murtad,khalwat semua hal individu...selagi tak berzina kat Dataran merdeka..kira ok lar...tak salah....
    Inilah dajjal yg menyesatkan umat islam dan lembu-lembu dalam PAS pun terkinja-kinja sokong...

    ReplyDelete
  22. I agree with you anon 5.47, kalau part depa ni semua nak kata bukak aib, kalau bab BN depa kata itu wajib, hukum kepala bapak depa yang depa pakai ni!

    Kalau Anwar tak nak jadi PM kita pun malas nak kacau dia, tapi dia siang malam kata nak jadi PM, so takkan kita nak diam diri kan?

    ReplyDelete
  23. Aku agak ini gambar terkini.Sebab jambang dia dah beruban.

    ReplyDelete
  24. Aku nak comfirm dulu itu memang Anuar...pekena ice cream tp panas....kakakakaka.....

    ReplyDelete
  25. Dgn azizah tak dapat nak aiskrim..tak sanggupla azizah sebab batang dah masuk macam2 lubang.kah kah kah.

    ReplyDelete
  26. Nak tau apa yang ada dalam video tu.. sudah pasti semua masyarakat akan mengatakan dalam sampul tu ada video anwar dan shamsidar aiskrim..tetapi semua tanggapan tuan-tuan semuanya salah... itu sebab la nalla nak tunggu prosiding dulu baru nak maklumkan berita yang mengejut seluruh dunia...memang ramai akan mati bila video ini ditayang dikhalayak ramai.. Video tersebut bukan Anwar dan Shamsidar tetapi video Anwar dengan orang lain...orang tu tidak lain dan tidak bukan adalah Nalla sendiri yang diliwat.oleh Anwar.. cuba bayangkan macam mana..boleh mati oooo... Nalla berani mati caya la...ni baru jantan.

    ReplyDelete
  27. Kalau dah jadi sepat kering, semua tu Kak Wan dah tak kisah lagi. Dia tetap akan nafikan itu semua tak betul, walaupun hati kecil dia mengakui sejak dulu lagi tapi lidah dia tetap katakan tidak. Kesian Kak Wan menipu. Bukan aja menipu rakyat Malaysia tetapi dia jelas menipu hati dan diri dia sendiri. KESIAN OH KASIAN, DERITA BATIN TANGUNGGUN SENDIRI DI MATA MASYARAKAT TETAP DIA BERSENDIWARA DAN LAKONAN YANG TERBAIK NAMUN HATI DIA MENANGIS SIAPA YANG TAHU

    ReplyDelete
  28. Pompuan dlm kereta tu sah bukan Azizah sbb cara Kak Zah pakai tudung lain. Dia tak prnh kelihatan pakai selendang. Tengok drama anuwar dgn shamsidar ni teringat kisah prince charles dgn camelia. Walaupon ada bini cantik mcm princess Di, tapi charles masih cari camelia bini org yg kerepot tu. Sama la jugak dgn anuwar ni, maybe Kak zah tak suka makan ice krim kot. sbb tu anuwar cari org lain yg suka.

    ReplyDelete
  29. Mampoih p la 2 gmbq sapa.kote laki dlm gmbq 2 keraih pasai 2 dia nk p hantam pungkoq pmpuan 2.kahkah.balot okok don satz.

    ReplyDelete
  30. Waaaah macam macam korang komen ye?

    Dari cerita serius, dah jadi cerita lawak pulak...ha..ha..ha.

    sakit perut aku ketawa...korang boleh masuk raja lawak lah.

    Temanya "aiskrim"

    ReplyDelete
  31. kenapa muka dia teru nau

    ReplyDelete
  32. Nak pergi cas bateri yang bengkok. Sepat kering dah monopos, nak henjut pun dah tak larat. Omega aku mane jijah..???

    ReplyDelete
  33. Mcm Umi Hafilda jer..hihihi

    ReplyDelete
  34. anon April 24, 2012 4:39 PM,

    ye ker dosa?dengar auta dr mamat nuar ni lg berdosa..hehe..

    ReplyDelete
  35. 200% Gua X Caya sama lu. i'm sorry

    ReplyDelete
  36. 200% gua x caa sama lu. I'm sorry

    ReplyDelete
  37. 200% gua x caa sama lu. I'm sorry

    ReplyDelete
  38. kahkahkahkah...terbaeekk bro. Kita TIBAI sama itu ANUwar sial. Sebelah tu bukan Shamsidar...tu Zuraida mak lampir....kahkah...kan muka ANUwar sial mcm nak termuntah tuu...kahkahkahkah

    ReplyDelete
  39. ok laa tu....najib sibuk ngan KR1M.....nuar sibuk dgn aisKR1M

    ReplyDelete
  40. Aku nak sangat percaya, tapi tiap kali ko orang post, mesti gambar kelabu. Tak ada ke gambar yang terang sikit.

    ReplyDelete
  41. Kepada Kak Zizah... Mari saya 'hiburkan' kan Zizah!

    Mail Kobau Bosa

    ReplyDelete
  42. Padan muko mu puok puok Pakatan KeRa. Patutla masa duduk dalam istana negara pun perangai macam kera sebab boss mu bapak kera.

    ReplyDelete
  43. Confirm bukan kak jijah sbb pesen tudung. Confirm bukan ummi sbb lengan kurus, ummi tmbm lagi. Confrm bukan nalla sbb kulit putih. Confirm la sham tu.

    ReplyDelete
  44. Sebagai seorang wanita, ibu dan isteri apa peranan anda sekarang..biarkan maksiat berlarutan atau izinkan poligami atau dah memang suami anda lebih suka daging busuk dari daging halal..if i'm in your shoe i choose to be single mother because i have everything except beloved husband..

    ReplyDelete
  45. korang tak caya tu korang pun pasal.. bagus bro PK... anjing/balaci PR ni mmg perangai mgalahkan yahudi mabok.. apa2 pun gua hate PR kerana sanggup menghalalkan apasaja untuk kerusi empuk putrajaya... buat anjing PR yg komen kat sini..korang mmg BERSHIT.. rasa mcm nak belasah anjing2 yg meyalak masa BERHIT 3.0 nanti,tapi kitorg org yg berakal,takkan buat benda2 mcm tu..

    ReplyDelete
  46. parpu,

    kawan aku yg sorg ni org kuat pembangkang,
    aku bg dia baca entree baru yg ko upload psl org sebelah babi tu. ko tau dia jwb apa..

    'yg sebelah anwar tu wan azizah, dia buka tudung psl cuaca panas td'.

    apa punya bangang la member aku ni. elok mau dok bg penendang tgh belakang dia. begong betul.

    berani berubah2.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!