GEMPAR TAHAP VAVI! DEMI AMBIGA PAS SANGGUP MENCEMARKAN MASJID NABAWI!


Dengan penuh bangga dan tanpa sedikit pun rasa bersalah atau malu lidah rasmi Pas melaporkan berita pelancaran bersih di Madinah dan Mekah. Lihat di sini

Masjid Nabawi atau dikenali juga sebagai sebagai Nabi di Kota Madinah yang mana juga disitu terletaknya Makam Rasulullah SAW telah digunakan sebagai tempat untuk melancarkan perjuangan Ambiga. Gambar diatas dirakam dalam perkarangan Masjid Nabawi (Tanah Haram) Madinah.

House PK: Aku tak tau nak cakap apa lagi la, mereka sanggup pergi sampai ke Masjid nabawi hanya untuk mohon kemenangan bagi Pihak Ambiga yang menyokongt LGBT! BGersih 3.0 adalah projek Ambiga!

Korang nak baca cerita penuh, KLIK RBF ONLINE

11 Responses to "GEMPAR TAHAP VAVI! DEMI AMBIGA PAS SANGGUP MENCEMARKAN MASJID NABAWI!"

 1. tidak pernah terjadi-orang orang dari nusantara mencemar kesucian masjidil nabawi.yang sedihnya orang islam mencemar tempat suci kerana menyokong KAFIR yang menyokong murtad dan LGBT.adakah PAS serupa syiah? ASTARGHFIRULLAH.bertaubatlah sebelum Allah turunkan bala yang dahsyat.

  ReplyDelete
 2. TAK APA BALIK MALAYSIA BOLIH JUMPA FATHER NICKY DIA AKAN AMPUNKAN DOSA PERSELINGKUHAN DENGAN KUMPULAN LGBT TERSEBUT, SYARATNYA MUDAH SAJA - UNDI PAS. SELESAI SEMUA MASALAH DALAM DUNIA INI.

  ReplyDelete
 3. Insaflah kalian semua. Jangan cemarkan masjid suci Rasulullah. Kalian semua ke sana untuk beribadat dan memohon keampunan dan keberkatan bukannya menunjukkan sokongan pada si kafir laknatullah yang terang-terang menolak Islam, memperjuangkan LGBT. Kemana perginya akal kalian semua. Kalau pun nak menunjukkan sokongan kalian semua yang tidak berbelah bahagi terhadap Ambiga pergi jerlah menyembah kat Batu Caves tu bukannya di Masjid Nabawi yang terletak di kota suci (tanah haram) yang menjanjikan 1000 keberkatan. Percayalah..., 1000 kali bala yang berganda sedang menunggu kalian dan keluarga kalian. Wallahhua'lam. Bertaubatlah.

  ReplyDelete
 4. Dah TGNA kata masuk PAS direct masuk syurga. Jadi nya semua yg orang PAS buat walau di mana sahaja sama ada di Mekah atau Madinah atau dlm mesjid tidak di murkai oleh Allah. La haula wala...sesat sesat sesat. ajaran sesat...

  ReplyDelete
 5. SUBHANALLAH!

  HAL DALAM KAIN KENAPA SEBARKAN DI LUAR?

  IBARAT KITA BAGI TAU ORANG YG BONTOT KITA KURAP. WALAU PUN KURAP,ITU TETAP BONTOT KITA.

  INI MENUNJUKKAN PEMBANGKANG TAK BERDAYA LAWAN KERAJAAN. SEBAB ITU
  MEREKA BUAT DI LUAR.

  PENDEK SUNGGUH AKAL ORANG PAS NI.
  SEMOGA ALLAH AKAN BALAS AKAN KEBODOHAN MEREKA.

  DI MEKAH,ALLAH BALAS SERTAMERTA.

  ReplyDelete
 6. Ya Allah... Sesungguhnya kami tidak mampu menjaga kesucian 2 rumah Mu ini..kami hanya mampu bermohon dengan linangan air mata. .TOLONG jatuhkanlah BALA kepada penyokong umat nabi Luth ini..selamatkanlah Islam agama yang suci... Amiinnn.

  ReplyDelete
 7. INILAH SIKAP SEBUAH PATI ISLAM
  SANGGUP MENCEMARI BUMI PARA AMBIA
  KERANA POLITIK.

  ReplyDelete
 8. shame on u PAS..

  ReplyDelete
 9. Kenapakah begini jahil manusia manusia ini!!!!

  ReplyDelete
 10. Saya cadangkan ambil gambar di luar kaabah. Baru best sebab orang lain tak buat.

  ReplyDelete
 11. Geng ameno be end mmg otak bodohh.. Hahhahh.. Siap puak2 najib sekular... Kamu akan tumbang di pru nnt.. Hak rakyat ok.. Kamu geng penjilat buat la fitnah ape pn.. Hisab kamu di akhirat nnt..

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!