CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Monday, April 16, 2012

GEMPAR TAHAP VAVI! KHALID GAGAP JOIN BN?

Apakah maksud gambar ini? Apa? Kenapa? Mengapa? Lain macam je ni?

Apa Khalid sudah tak tahan dengan mainan politik bangsat Azmin hingga dia nak cari jalan keluar?

Nampaknya Khalid Gagap nak mintak nyawa dengan PM sebab dia nak lawan Azmin kot?

Sometimes a picture tells us thousand word eh?

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

  1. tidak menghairankan kalau hal ini benar. kan kalid asalnya ahli umno. tetapi dia diburu keluar olih khir toyo, melalui pelbagai operasi sabotajnya, dengan mempastikan kekalahan khalid dalam pemilihan ketua bahagian, serta terus memalukannya. ini merupakan perkerjaan kotor olih beberapa pemimpim serong yg terus berlenggui umno hingga ka sekarang, yang termasuklah menyekat cerdik pandai dari menyetaai umno. Ramai pemimpin2 pkr sekarang akan menyertai umno kalau tun mahathir meminta mereka berbuat demikian, khalid adalah diantaranya.

    ReplyDelete
  2. Wau...kalu benar ini celita (iban said)...mesti power itu Mahatdir yeee....Mahatdir sampai kini tetap berusaha menguatkan UMNO dn Islam walaupun sebenarnya beliau dh bole menyandau@rehat2...iniler PEJUANG BANGSA yg cuba dibusukkan nama dn ketokohannya oleh pencacai@pemusnah Malaysia masa kini.

    JEBAT MELAKA

    ReplyDelete
  3. 500 bendera bn di bakar-panas terkini di shah Alam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila di mana ia berlaku.sek.berapa

      Delete
  4. ALHAMDULILLAH SYUKUR. DEMI KEBAIKAN AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

    ReplyDelete
  5. 500bendera kena bakar?fuh..bendera dlm kotak lg ker? kalo dah pasang..500 ambik masa juga tuu..mau dekat 20minit..tak de siapa nampak dan rakam masuk youtube??

    ReplyDelete
  6. Paling penting orang Melayu mesti bersatu. Sama-sama perjuangkan agama Islam, bangsa Melayu dan tanahair tercinta.

    ReplyDelete
  7. Khalid ni is sore loser yg tak tau untung....
    Dalam dunia korperat dia lah living example dasar Ekonomi Baru...dapat jawatan yg ditak tentu dapat kalau ikot merit.... zaman tu ramai briliant candidate .....
    Nak cuba dalam politik arus perdana UMNO...kalah Majlis tertinggi...sezaman Tengku Adnan dan lain lain ahli korperat yg lain....aebab tak ada quality...bukan sebab Khir Toyo...kerana masa tu khir Toyo pun orang tak kenal ...Ahli Pemuda saja...
    Ingat dalam Sektor koperat ada DEB yg bolih tolong orang yg kureng quality ...Tapi dalam UMNO no quality no place.....
    Sebab yulah masok parti no quality PKR yg sampai sekarang tak de improvement in quality... kesian born tak bersyukur ni...Tunggulah kemuncak loser dia nanti Banyak fail ke SPRM...salepas BN berkuasa samula....
    Apa bolih buat dia tempah nasibnya sendiri...

    ReplyDelete
  8. bila fikiran huru-hara...pengurusan diri dan etika berpakaian pun hancur...bagai mana dengan pengurusan dan pentadbiran negeri???...Dalam Majlis Resmi...bila duduk...blazer tidak di butangkan...hujung tie tidak lah terjulur begitu...sedihhh...

    ReplyDelete
  9. bendera dibakar oleh orang yang khianat..waktu awal pagi

    ReplyDelete
  10. bendera dibakar oleh orang yang khianat waktu awal pagi

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!