GEMPAR TAHAP VAVI! BIAWAK MATI HIDUP SEMULA DIJUMPAI DI HIMPUNAN BABI KUNING!

Cak! Kenal tak saya?

Anda kenal siapa biawak tu? Meh kita tengok video dia mati dulu...



Sebab tu seperti mana yang kita tahu, apa saja yang mereka kata semuanya tipu! Mereka kuat main wayang, akhirnya kantoi gak kan?

16 Responses to "GEMPAR TAHAP VAVI! BIAWAK MATI HIDUP SEMULA DIJUMPAI DI HIMPUNAN BABI KUNING!"

  1. hah ? cemana dia boleh hidup balik ? Cilaker punya UMNO, mesti arahan diorang ni !

    Skrip PUOK PAS

    ReplyDelete
  2. Kah kahakah! kali ni dia tak sempat nak mati...kematian nya ditunda next change..sehingga malaikat maut betul2 dtg menjemput nya !!

    ReplyDelete
  3. kenapa susah sgt pihak polis dan peguam negara nak dakwa mereka ni..bukti ada..dan jelas siapa yg memulakan kekecohan dulu..bila tidak didakwa mereka fikir mereka kebal dari tindakan undang..sebab tu mereka tidak takut buat masalah..baik dari bersih 1 hingga sekarang..tolong bertindak sebelum cacing naik kemata...

    ReplyDelete
  4. Cakap banyak tak guna Bro.. Apa kata korang buat lagi sekali perhimpunan babi macam ni tapi kali ni Polis jangan masuk campur. Pastu kita tengoklah apa yang jadi, free for all.... Amacam? Kalau polis pun ko sanggup belasah sampai pengsan dan bermandi darah, dan polis tak buat apa2 atas arahan tertentu, kita tengok nanti bila Polis tak jaga dan tak campur, sapa kena belasah pulak... Amacam bro? Tapi itu yang korang nak tengok bukan? Malaysia huru hara! Senang nanti nak suruh kuasa luar masuk campur kan! Dan korang naikkan Anu War batang bengkok jadi pemimpin!Sorry Bro... we can see your game and we are watching....! So watch out!

    ReplyDelete
  5. haha... lebih 200 ribu datang. tanda kerajaan umno/bn akn berakhir..

    ReplyDelete
  6. memangla 200 ribu kalau campur roh2 macam pakcik serban ni

    ReplyDelete
  7. Nk gelak plak aku 200ribu dtg...

    ReplyDelete
  8. aih, lawa spek, muke mkn berseri, byk ke dpt mase job blakon mati dl?

    ReplyDelete
  9. Ini lah yang dikatakan Kumpulan Serban Hitam.

    Serban putih dah bertukar ke Serban Hitam. Umpama Hajaratul Asswad.

    Tak tertanggung dosa2 Umat PAS.

    Baju pun dah tukar kepada warna Kunyit lambang Batang Kayu ada Taik.

    Boleh dok sengeh tunjuk gigi.


    Takbeer!...

    ReplyDelete
  10. aik...mendiang surhadi pun join sama...mmg PR ni membela hantu....

    ReplyDelete
  11. GIGI MACAM TUPAI KOTEK KONTOT

    ReplyDelete
  12. Aruah suhardi baru dibangkitkan dari alam barzah,

    ReplyDelete
  13. Sapa pulak yang menghidupkan dia ni. ? Jangan jangan Flinstone dua serupa. Hidup dah macam kartun la depa ni. Mati pun nak buat main-main dgn tuhan.
    Akibat tok guru suka cakap yg karut-karut dan melalut-lalut inilah hasilnya sebagai pengikut yg ikut melalut.
    Syabas lah tok guru sekalian. Islam tu 1% je yg 99% tu politik semata-mata.

    ReplyDelete
  14. ala...klu gmba pon ley super impose...tv pon ley tukar dialog gne sore org yg same...cume dialog je beza..ni kn lg vd sampah cmni...yg jelas mmg aku xkn mngundi pada mana2 pon slgi pemimpin yg tdk adil..menipu...mmfitnah tak djtuhkn..aku xskong mana2 pihak...yg pasti aku xnk mngundi org yg xsptutnya...dosa sndri pon xtau byk mne...ni nk sebok2..korg ni tau sgt ke ape yg tersurat n tersirat????xkn?...terpulangla...

    ReplyDelete
  15. celaka.orang tu dah arwah la bangang. nak fitnah pun agak2 la. aku saksi kebumikan dia kot. moga ko dikuburkan dengan fitnah2 ko

    ReplyDelete
  16. Demi Allah, yang ada datang bersih 3.0 hanya 16-18 ribu sahaja.. Yang selebihnya sekarang tgh tunggu PRU13 untuk 'membenamkan' balaci2 komunis, parti rindu bulan dan parti dajjal mata satu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!