CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Monday, April 30, 2012

GEMPAR BERAPI! AMBABIGA MEMPERBODOHKAN UNIT AMAL PAS MACAM BABI TAK BEROTAK!

Aku pelik dengan orang Melayu kita ni, satu masa dulu semuanya marah pada AMBABIGA kerana pertahankan murtad, oppssss, AMBABIGA masih pertahankan murtad dan terbaru dia juga mempertahankan LGBT! Segala kemungkaran ni kepalanya adalah AMBABIGA.

Tapi puak PAS terutama sekali unit paling jijik dalam dunia iaitu UNIT AMAL PAS, sanggup menjadi anjing dan membawa betina sundal yang meyesatkan ini, siap bag protection mengalahkan Perdana Menteri woo. Aku tak faham PAS amalkan agama apa sebenarnya? Apakah ahli unit AMAL ni tak berakal? Adakah mereka ini ibarat BABI DICUCK HIDUNG je?

Sekarang aku nak bagi korang tengok video si AMBABIGA yang telah aku cilok dari blog Minaq Jinggo, dalam video ni, korang boleh tengok bagaimana si betina sundal PARIA ni boleh pertahankan si Peliwat yang memberi isyarat untuk merempuh polis:



Lepas tengok video ni maka korang akan nampak betapa bodohnya betina Paria ni, sudah ada bukti Anwar yang mulakan rusuhan ini, tapi dengan angkuh dia kata bukan Anwar yang mulakan. Dari semalam lagi aku nampak Ambiga nak salahkan UNIT AMAL PAS yang bodoh nak mampos ni sebenarnya.

Elok la tu, jadi anjing si betina yang sokong MURTAD dan SEX BEBAS ni, last-last kena balik muka UNIT AMAL PAS SENDIRI! Padan dengan muka pas, jadi lagi anjing si betina gampang ni. Pada aku ini adalah balasan Tuhan pada parti yang menyesatkan umat Islam ni sebenarnya!

22 comments:

  1. betina setan ni tetap masuk neraka dan inilah pujaan ...kawan nik najis

    ReplyDelete
  2. Babi tak berotak?

    Eh PK tak baik cakap macam tu.

    Tapi....sekali pikir....betul juga tu.

    ReplyDelete
  3. Babi tak berotak?

    Eh PK tak baik cakap macam tu.

    Tapi....sekali pikir....betul juga tu.

    ReplyDelete
  4. please listen okay...actually i wanted to know too...well you see...the fact is...well you see...urrrrmmmmm...well you know...actually my head is full of shit...urrrmmmm...what they're saying...urrrrrmmmm...we're all stupid fools...all of us...i mean...urrrmmm...all the demonstrators are stupid fools...yes yes...that's what i'm trying to tell you buggers....we're all idiots and morons as well...believe me okay...are you satisfied now...okay i have to go for now...i need a decent shower to clean up all these shits...i mean berSHIT...yes berSHIT...read my lips...berSHIT berSHIT berSHIT...LOL

    ReplyDelete
  5. Dulu masa memperjuangkan Negara Islam dan Hudud,Pas nampa lebih sabar,berhemah dan beriman.Sekarang lepas menolak Negara Islam dan Hudud kerana terpengaruh dgn Anwar,Dap dan PKR,Pas dah mula jadi penyagak,kasar,kurang ajar.Mungkin juga kerana mereka dah adda Nabi Baru benama Nik Ajis dan bukan lagi 'budak biasa' seperti kata nabi baru mereka.

    ReplyDelete
  6. Unit Amat Pas sudah dibabtiskan dengan kencing babi, sebelum dia orang berdemontrasi, Ambiga sundal jalang, dah bagi dia orang sorang segelas air kencing babi, Tu pasal dia orang hilang akal, menyondol macam babi

    ReplyDelete
  7. KAN ORANG DAH KATA KALAU KITA JUMPA ULAR DAN KEEELIING MAKA KITA PATUR BUNUH KEEELING DULU SEBAB LIDAH BERCABANG. PASSS KENA TAU SIAPA DIA. JGN ASYIK TAKBIR SAJA. OH YA TAKBIR NI KEPUNYAAN ORANG ISLAM BUKA PAAAASS SAJA YA. JADI BILA DI KERJAR POLIS JGNLAH TAKBIR SEBAB POLIS PUN MOSTLY MELAYU ISLAM. APA2 PUN AMBEEEGAB SHOULD BE HELD RESPONSIBLE. KDN PDRM DO NOT LET HER GO. SO IS THE OTHER PKR LEADERS.

    ReplyDelete
  8. Inilah balasan tuhan kepada PAS yang memperalatkan agama untuk politik.Akhirnya,mereka sekarang menjadi seperti babi yang dicucuk hidung oleh betina kafir ni.

    ReplyDelete
  9. babiga ni dah bagi air kencing kat PAS bro...mula mula hadi teguk, lepas tu nik najis...sudah nya kuda belang teguk air najis babiga..tu yang PAS jadi hamba abdi babiga sekarang!

    ReplyDelete
  10. BABIGA KELING PARIAHMay 1, 2012 at 1:04 AM

    Dey BABIGA the black bitch,go back to India you fucking BLACK SMELLY PARIAH PUNDEK.

    Balik India makan tahi lembu la Keling Pariah.

    ReplyDelete
  11. Aku lak pk, nik aziz, hadi awang dan unit anal pasngok dah minum holy water dari kencing ambabiga.

    Tu yg jadi camtu....

    ReplyDelete
  12. Ambiga ni patut di lucut warga negara je,halau je dia keluar dri msia ni.. Dah lah pendatang. Lg nk bikin kecoh kt negara org mmg babi paria ni.

    ReplyDelete
  13. unit kamikaze pas itu sudah dijamin msuk syurga oleh pok nik

    ReplyDelete
  14. unut amal pas mmg bodoh nak mamposs. bukan dalam bersih jer bodoh malah semua hal bodoh. makin bodoh setelah menganut fahaman nik aziz kelentit..

    ReplyDelete
  15. Dulu jatuhnya tanah melaya kerana adanya talibarut bangsa yg kononnya boleh menolong semua, sekarang wujud lagi talibarut guna pakej PR, dah tu bangsa sendiri jadi mangsa...

    ReplyDelete
  16. ambabiga ni cm kepala gajah la..lidah cm ular..gua benci tgk muka lu..ambabiga aku dgr ko nk tuka nama malaysia jd Republik of Malaysia jka korg memerintah..btul ke? aku syor kn kerajaan malaysia tuka nama malaysia jd TANAH MELAYU br dorg sedaq yg dorg ni pendatang..ambabiga lu klu dtg tmpt gua..gua pijak2 lu

    ReplyDelete
  17. Ambik kau Nabi melayu pork nik berkawan lagi dengan babiga kafir harbi paria tak sedar diri.Inilah yang di katakan sesat lagi menyesatkan.Selamat melacur agama demi undi kafir harbi PRU13.

    ReplyDelete
  18. Tgklah sikeeling sedang cuba melepaskam diri dgn mengunakan lidahnya yg bercabang. Harap pegawai dari PDRM KDN adalah lebih bijak dari dia. Muka dia dan si anu tu dah sama lebam keruh takda cahaya langsung.

    ReplyDelete
  19. betina muka macam belukang ni pun geng PAS pulun sokong. Tak paham akuuuuu...

    ReplyDelete
  20. MULUT KAU BAU TAIIIKK LAAA AMBIIGAA PARIA!!!! Kau yang mulakan dan sekarang nak salahkan PAS!

    - Rakyat Kelantan -

    ReplyDelete
  21. Kau ckp tk bleh control semua org atau berkemungkinan tk semua org akan ikut arahan penganjur... tk kan kau & penganjur lain tk bleh fikir perkara mcm ni mgkn terjadi. Apalah bodo ni Bekas Presiden Bar Council ni. Mcm mana dulu bleh jd lawyer ntah. Klau ari tu kau terima stadium tu dh tentu tk jadi mcm ni - tk cukup masa ke nk britau peserta? Zaman skrg ni mcm-2 media ada (blog - etc milosuam, TV - etc TV Selangor, akhbar - etc Harakah), mustahil tk cukup masa. Baru skrg ckp pun nk menyiasat & nmpk masalah demontrasi tu slps nama negara tercalar. Aku mmg BENCI kau.

    ReplyDelete
  22. sape suh wat bersih,, siap bagi jaminan cuma akan ada bantahan aman,, knowing org kita ni,, sorang mmg la cool,, bila dah berhimpun ramai2 dalam keadaan x waras,, (marah dan sebagainya) mmg la mudah utk di provoke,, thats what happend,, so ambiga yg dah berlaku mmg dah berkalu,, sekarang plz,, bertanggungjawab....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!