CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Saturday, April 28, 2012

GEMPAR! BENARKAH ANGGOTA POLIS DALAM ICU MENINGGAL DUNIA?



Ada yang sebarkan anggota Polis yang cedera parah dan masu ke dalam ICU tadi dah meninggal, aku dah check tadi dan berita ini tidak benar. Dia masih lagi dalam ICU dan aku mohon kepada rakyat Malaysia semua supaya mendoakan agar beliau selamat.

Kepada penyokong Bersih, aku harap korang dapat balasan yang setimpal!

Nsak tengok foto penuh Polis dipukul, KLIK SINI

19 comments:

  1. Sebagai orang Islam ,tak baik berdoa untuk keburukan . Lebih baik kita berdoa supaya peserta Bersih insaf .

    .

    ReplyDelete
  2. Aku harap polis dpt kenalpasti org yg terlibat. Lps tu pukul dia smp berdarah juga, smp masuk ICU. Hutang darah mesti dibyr dgn darah. Tak perlu masuk mahkamah. Sbb dia org sdri mengamalkan undang2 hutan. Polis kena tegas!

    ReplyDelete
  3. golongan ANJING NI WAJIB disembelih...!!!!

    ReplyDelete
  4. golongan ANJING NI WAJIB disembelih...!!!!

    ReplyDelete
  5. ambiga pun berkata - "matlamat bersin kita telah tercapai, kita telah berjaya mencederakan polis, dan bar counsil akan mempertahankan sepenuh tenaga dan menggunakan segenap ruang yang diberikan olih perlembagaan dan undang-undang demi mempertahankan para peserta demonstran yang berjaya mencederaparahkan polis, dan ini kita akan buat dengan lebih baik lagi pada bersin 4.0 dan kecederaan kepada pihak polis kita akan tambah lagi, tetapi pada masa yang sama kita hendaklah memasang perangkap dan bersiap sedia dengan rakaman vidio jika sekiranya peserta demontran dari bersin tercalar walaupun sedikit kita akan tayangkan ke seluruh dunia dan dedahkan sebagai kezaliman polis. rakaman vidio olih pihak polis itu kita akan patahkan dengan menggunakan fatwa yang dikeluarkan olih haji adi - vidio itu besi dan tidak bolih menjadi saksi. tetapi jika kita siarkan vidio polis keganasan polis, kita akan gunakan karpal singh atau saya sendiri beserta pakar dari dalam dan luar negara untuk kita buktikan bahawa vidio itu benat dan bolih dibuktikan sebagai keterangan di mahkamah. itulah kelebihan yang ada apabila kita tahaluf siyafi bersama pas." sekarang ini, saya kena berlakon sat, "er .. saya tak sangka keganasan demonstran ini bolih berlaku, ini semua salah polis, kalau polis benarkan kami buat demontrasi di dataran merdeka saya yakin perkara seperti ini tidak akan berlaku ..."

    ReplyDelete
  6. Aku rasa polis malaysia dah tahap cemerlang dah.polis negara maju pun mungkin takkan sabar tgk karenah kera kuning nih. Kalau kat usa ko usik polis kena tembak.kita sini boleh main rempuh polis lagi.syabas.tahap kesabaran polis memang wajar dipuji.islam sendiri menganjurkan kita bersabar.bukan macam kera kuning tu yg dijaga baboon merah.tak reti bersabar.nama je unit amal islam.memalukan!

    ReplyDelete
  7. Tunggu apa lagiiii??....tangkap ambiga!

    ReplyDelete
  8. Apa komen Dr Asri?

    ReplyDelete
  9. Mana plak BABI2 Kuning ni.. selalu gatal nak komen... ker tgh beromen???

    ReplyDelete
  10. Kalau geng x sampai 30k bersih ni nk kumpul himpun dkt stadium bkt jalil confirm byk ruang kosong x lh beat fan bola 100k ++ masa aff cup vs indon dulu.. maksudnya takut malu sbb x ramai nk menyokong pun...

    ReplyDelete
  11. Nik Aziz Tidak Faham Agama Mewajibkan Bersih 3.0

    http://www.youtube.com/watch?v=XDVgwV566rg&feature=youtube_gdata

    ReplyDelete
  12. Nik Aziz Tidak Faham Agama Mewajibkan Bersih 3.0

    http://www.youtube.com/watch?v=XDVgwV566rg&feature=youtube_gdata

    ReplyDelete
  13. manusia yang tak bertamadun... bagusnya kalau tentera yang kawal ... sayang ISA dah luput... ambiga wajib bertanggung jawab.....

    ReplyDelete
  14. manusia yang tak bertamadun... bagusnya kalau tentera yang kawal ... ssyang ISA dah luput... ambiga wajib bertanggung jawab.....

    ReplyDelete
  15. Banyaknya binatang2 suruhan masuk ke KL.....!

    Masha Allah apa sudah jadi..????

    ReplyDelete
  16. PUKI MAK KAU PUNYA AMBIGA LAHANAT! AKU SUMPAH KAU 18 KETURUNAN MAKAN TAHIK BABI....

    ReplyDelete
  17. Sebenarnya tiada ketuanan Melayu, Melayu tu hamba dibumi sendiri. Siapakah yang ramai di dalam pasukan polis, tentera, bomba. Ia Melayu lah yang ramai, mereka sanggup mati kerana tugas mereka, mereka adalah hamba rakyat Malaysia. Kerana Melayu jadi hamba, orang bukan Melayu masih lagi mempertikaikan ketuanan Melayu.

    ReplyDelete
  18. Anonymous said...
    Sebagai orang Islam ,tak baik berdoa untuk keburukan . Lebih baik kita berdoa supaya peserta Bersih insaf .

    .

    April 28, 2012 8:27 PM

    yang join demo islam ajar berperanagi macam tu ke

    ReplyDelete
  19. hari ini mereka kata mereka hebat. nanti esok bila satu persatu mereka itu dicekup baru padan muka

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!