FUYOH! KREW PERAK TODAY SERTAI MISI BANTUAN MEMBAWA PULANG MANGSA BOM HATYAI!

Kerajaan Malaysia di bawah kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak sentiasa prihatin dengan keselamatan rakyat yang menjadi mangsa kejadian letupan bom di Hatyai,Thailand.

Melalui Kelab Putera 1Malaysia, seramai 30 paramedik dan doktor pakar yang diketuai Dr Alwi Abdul Rahman akan membawa lima rakyat Malaysia yang menjadi mangsa letupan bom pulang ke tanah air hari ini.

Keprihatinan kerajaan Barisan Nasional (BN) ternyata mengutamakan keselamatan rakyat tanpa mengira di mana sahaja mereka berada.

Tidak seperti Pakatan Rakyat yang sanggup merisikokan nyawa rakyat dengan menghasut mereka supaya melakukan keganasan melalui demonstrasi jalanan.

Sebelum ini, Pengerusi Kelab Putera 1Malaysia, Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim yang dipetik BERNAMA berkata, menerusi ‘Misi Bantuan Membawa Pulang Mangsa Bom Hat Yai’, pihaknya akan membawa pulang kesemua mangsa yang masih dirawat setelah mendapat kebenaran daripada pihak hospital dan kerajaan Thailand.

Read more...

2 Responses to "FUYOH! KREW PERAK TODAY SERTAI MISI BANTUAN MEMBAWA PULANG MANGSA BOM HATYAI!"

  1. kalau yg jadi mangsa bom tu bini2 yg bakal bercerai, kompom Ustat Bad role Amin dah buatkan sesi kaunseling jam 2 pagi secara percuma!


    mohon linkkan blog ambo, TQ!!

    http://reversebaikpunya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. jgn singgah cari ayam pulok

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!