CILI KASI TARUK! PUAK PAKATAN DAH MATI AKAL SEBAB TU MEREKA MEROYAN TAHAP BABI KUNING!


Inilah gambar yang sangat popular di blog-blog serta wall Facebook puak-puak Pakatan Rakyat. Kata puak-puak Pakatan, ini adalah bukti yang kekecohan serta kekacauan di Kuala Lumpur dalam acara BERSIH 3.0 telah dimulakan oleh pihak polis.

Konon-kononnya anggota polis dan HARAMJADAH yang menendang belakang anggota polis trafik yang motosikalnya telah dibakar sebagai ORANG YANG SAMA.

Tengok gambar-gambar di atas dan anda sendiri boleh membuat keputusan, sama ada individu berkenaan adalah orang yang sama, atau sebenarnya hanya mempunyai persamaan pada bibir yang diketap!

Bagaimanapun, di wall Pakatan Rakyat yang bersungguh-sungguh nak bagitahu kononnya ini adalah orang yang sama, lebih ramai yang tidak percaya berbanding percaya memandangkan wajah yang terdapat dalam gambar di atas adalah dua orang individu yang berbeza sama sekali.

Anda boleh baca sendiri di SINI bagaimana puak-puak Pakatan tidak dapat menjelaskan tentang perbezaan wajah kedua-dua individu walaupun mereka juga yang mengatakan kedua-duanya adalah individu yang sama.

BAGAIMANA PULA DENGAN GAMBAR BERIKUT YANG DIPERCAYAI GAMBAR ASAL?


HOUSE PK: Ini aku petik dari blog Injap the Kickers. Terbaik la pendedahan Kickers ni, so Pakatan anak haram, korang nak spin apa lagi lepas ni? Kalau tak cukup tengok video kat bawah ni, apa dosa polis tu hingga dicederakan dia sebegini teruk?

6 Responses to "CILI KASI TARUK! PUAK PAKATAN DAH MATI AKAL SEBAB TU MEREKA MEROYAN TAHAP BABI KUNING!"

  1. Dari segi logiknya, tak mungkin polis kena menjalankan dua tugas pada satu masa.

    Tak mungkin polis tu tangkap pendemo di Dataran Merdeka ... lepas tu tukar baju dan berlari ke Sogo utk buat kekacauan disana pulak. Kalau ini berlaku bermakna polis ni dh jadi mcm superman ... pusing badan terus tukar pakaian dan lepas tu terbang ke Sogo.

    Kalau SB tentulah SB full time ... kalau polis trafik tentulah polis trafik full time ... kalau polis jalan kaki tentulah polis jalan kaki full time ....

    Tak mungkin polis tak cukup anggota sehingga anggota-anggotanya terpaksa buat dua kerja pada satu masa.

    Anti Klentong

    ReplyDelete
  2. Gambar ni diorang nak percaya lak. Yg video anwar ibrahim..diorang tak nak percaya lak.

    ReplyDelete
  3. Mata pencacai PR telah di butakan oleh kemaluan bengkok anwar haha

    ReplyDelete
  4. video tu dah cantekk..tapi mana gambar kereta tu langgar tembok? lagi cun kalu letak kereta polis langgar orang awam kat kaki lima tu.

    ReplyDelete
  5. dorang ingat polis nie malaikat kot...dr mlm dah kene provok...sapa bleh sabar...sdgkn yg wat demo pun dah perangai mcm haiwan liar xkann ah polis tue nk layan bebaik...

    ReplyDelete
  6. yes betul tu.. yg dorang tau nak salahkan polis.. polis kejam polis jahat.. bila mak kena rogol dengan bangla polis jugak yg dicari... ekkeke...

    upss terlepas..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!