CIBAI PUNYA PK PAHANG!

Sialan punya PKR Pahang ni laungkan undur Najib, Altantuya la, hidup Anwar! Hancur UMNO la.

Kenapa aku panggil cibai sebab anak haram ni semua menyokong si peliwat yg kuat berzina!

Ptuiiihhh!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 Responses to "CIBAI PUNYA PK PAHANG!"

  1. Eh,kan diorang ada kelab CIBAI,memang CIBAI lah jadinya.

    LOL!

    ReplyDelete
  2. 11.15am Dianggarkan jumlah peserta sudah mencecah 20,000 orang di lokasi berlainan di sekitar bandaraya Kuala Lumpur.

    10.55am Masjid Negara - Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu tiba di Masjid Negara dan diberikan sambutan wira oleh orang ramai.

    10.54am KLCC - Beberapa orang ditangkap di sini selepas orang ramai, dianggarkan 10,000 orang, mula berarak ke arah Masjid Jamek.

    Mereka memecah benteng polis di Jalan Ampang.

    10.53am Masjid India - Para anggota Unit Amal menerajui kira-kira 5,000 peserta untuk melepasi benteng polis di persimpangan di luar Public Bank, berhampiran hujung utara Dataran Merdeka.

    10.51am Tiga jam sebelum perhimpunan Bersih 2.0 pada jam 2 petang, dianggarkan 15,000 peserta sudah berada di lokasi berlainan di sekitar pusat bandaraya Kuala Lumpur.

    ReplyDelete
  3. C = Celaka
    I = Itu
    B = Bangsat
    A = Anwar
    I = Ibrahim

    ReplyDelete
  4. pergh... mantop lah.... depa buat semua tu ada motif.... klau x dak motif x der nye....

    ReplyDelete
  5. Kering air liur ler parpu meludah ahhari nii....GOgogo...BERSIHH>>>

    ReplyDelete
  6. ini semua yg xdpt ganjaran je ni,frust xdpt jawatan,,sape taukan..kalau setakat kes altantuya dan najib..dh lapok,org dh tau sape yg betol...kalau btol ade motif kemukan ajela..rakyat nak tau,jgn samapi nnt kat parlimen siap angkat tangan mengaku die yg sokong,kene gelak rami2 nnt,

    ReplyDelete
  7. Parpukari...aku rasa sudah sampai masanya pihak RBF, GAP dan Papgomo dedahkan video yg di tunjjukan oleh Nalla...takkan nak tunggu sampai negara ni hancur...baru nak tgk siap anuwar sebenarnya..itu punh klu video tu ada...klu tak ada hampeh.........

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!