AISKRIM MAYAT! MENGENANG KEMBALI KISAH PENIPUAN BERSIH 2.0 - BACA LA WEI



Masih ingat si biawak hidup ni? Dia tipu kononnya dia dah mati, sampai kecoh la semua blog dan portal pakatan haram kata dia mati akibat kekejaman polis! Ingat kan? kalau korang perasan si biawak ni jugak kata mereka tunggu polis datang, kalau polis tak datang maka misi mereka tak berjaya??

Apa maksud dia sebenarnya? Korang faham kan? Mereka nak membuat provikasi terhadap pihak polis, mereka nak pihak polis tangkap sebab ianya boleh meniimbulkan simpati rakyat terhadap mereka! Wayang dan terus wayang wei!

Ini baru sikit aku bongkarkan, esok aku akan ceritakan apa perancangan mereka sebenarnya, senang je nak baca apa yang mereka plan ni sebenarnya! Mereka akan buat apa sahaja untuk meraih simpati rakyat!

Tunggu....

5 Responses to "AISKRIM MAYAT! MENGENANG KEMBALI KISAH PENIPUAN BERSIH 2.0 - BACA LA WEI"

  1. salam saudara, sekiranya tidak menjadi keberatan, saya sebagai admin Penggempur Mutiara sekali lagi dengan rendah hati ingin memohon jasa baik saudara untuk linkkan Penggempur Mutiara kepada blog saudara. tq

    ReplyDelete
  2. buatlah pop-up page komen, sng nk tgk...

    ReplyDelete
  3. Kan senang nak komen macam ni bro BH?

    Baiklah sebuah perjuangan akan saya linkkan

    ReplyDelete
  4. Dia ni Suhardi Md Isa.
    Dah dua kali mati.
    Mari kita semua sembahyang hajat selepas subuh besok supaya kali ini dia betul betul sakit jantung dan betul betul mati.

    Jangan ingat dia kopiah putih maka dia saja tahu sembahyang hajat.

    Orang yg tak pakai kopiah pun alim juga.

    ALLAH HU AKBAR.

    ReplyDelete
  5. Dia ni Suhardi Md Isa.
    Dah dua kali mati.
    Mari kita semua sembahyang hajat selepas subuh besok supaya kali ini dia betul betul sakit jantung dan betul betul mati.

    Jangan ingat dia kopiah putih maka dia saja tahu sembahyang hajat.

    Orang yg tak pakai kopiah pun alim juga.

    ALLAH HU AKBAR.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!