AISKRIM CAP SAMSIDA! MARI LIHAT FOTO MAHASISWA BEROMEN DI DATARAN!

Siang tadi pembaca-pembaca internet telah ditunjukan satu video yang memaparkan seorang penuntut yang bernama Fahmi Reza berada bersama wanita dalam satu khemah di Dataran Merdeka.

Dibawah ini gambar yang sempat sel13 rakam secara curi-curi dua hari lepas di Dataran Merdeka yang menunjukan Fahmi sedang tidur diatas riba seorang wanita.

Untuk pengetahuan pembaca internet sekalian, wanita tersebut adalah teman wanita Fahmi. Wanita tersebut berbangsa cina.

Nama : Liew XXX Svoon

IC No: 830925-01-5XX6

Fahmi yang dikenali sebagai seorang sosialis telah lama tinggal satu rumah dengan teman wanitanya. Sebab itu dia tidak segan-segan untuk tidur dalam satu khemah bersama teman wanitanya.

Sumber: Sel13 Blog

24 Responses to "AISKRIM CAP SAMSIDA! MARI LIHAT FOTO MAHASISWA BEROMEN DI DATARAN!"

  1. MasyaAllah...apa nak jadi ni.

    ReplyDelete
  2. Itupun rakyat buta akan perkara mungkar sebegini! Mana PAS yg selogannya . . . . . .sedarlah wahai rakan seagama!

    ReplyDelete
  3. pepet cina ni parpu, sedap siot....

    ReplyDelete
  4. Ini semua salah Pakatan rakyat!!!Tahniah Anwar,LGBT menjadi....ini baru PM!! (pi mampos)

    ReplyDelete
  5. kalau lah nik ajs bace blog nie n amik berat..

    ReplyDelete
  6. Say no to PR. Ingatlah masa depan anak cucu kita.... Jangan beri peluang pembangkang memerintah!

    ReplyDelete
  7. Nik Ajis kata Tuhan dah ampunkan dua ekor ni......

    ReplyDelete
  8. 830925015726
    LEW PIK-SVONN
    alamat spr
    64 LORONG PAKIS DUA
    TAMAN FERNGROVE
    BATU 9 CHERAS

    jom tibai dia...jom bg icecream

    ReplyDelete
  9. Itu la namanya maha siat = mahasewel

    ReplyDelete
  10. Bro, aku cadangkan DBKL or sapa2 yg hero, tolong campakkan taik kucing dlm khemah mereka. Confirm mereka akan buang khemah tu. Please, takpun lumurkan taik kucing kt khemah tu. Mereka akan terseksa.. kui kui kui..

    ReplyDelete
  11. Tak guna.. mereka dah biasa dengan tahi kucing. Nama pun hero tahi kucing.

    ReplyDelete
  12. Budak berdua itu sudah dijamin sorga oleh n.ajis.Kalau anda ingin melihat ahli sorga semasa mereka masih hidup secara dekat,silalah pergi ke Dataran Merdeka.Dataran Merdeka akan ditukar namanya sebaik sahaja Al-Juburit memerintah.Pengkianat ini akan melantik dirinya sebagai Bapa 'Kemerdekaan' (Kebebasan) yang baru dan bergelar Mr. Presiden.Bersekutu Bertambah Mutu akan jadi Liwat Tetap Liwat.Terima kasih banyak kepada pak lah dan najib yang baik hati dan pemurah.

    ReplyDelete
  13. Pig svon ni memang dah lama desperate for attention.Maklum lah tak dapat boyfren mat salleh macam kakak dia kat US tu dan tak layak dapat scholarship ke nanyang uni di singapork.. Dia ni memang poser dan talam dua muka. Depan melayu dia cakap melayu dan pura2 seperjuangan tapi belakang melayu dalm tulisan2 blog dia hina dan kutuk melayu kata melayu tak layak dapat scholarship dan macm macamlagi.Kesian aku tengok blacan2 desperate nak ke maknya nie. Dia ni anak soy bean king dan sanak keluarga dia kaya kat singapore.Budak sri garden international school yang hipokrit la katakan. Jangan terpedaya dengan dakyah cina ni . Mereka hanya nak merampas hak melayu.

    ReplyDelete
  14. Pig svon ni memang dah lama desperate for attention.Maklum lah tak dapat boyfren mat salleh macam kakak dia kat US tu dan tak layak dapat scholarship ke nanyang uni di singapork.. Dia ni memang poser dan talam dua muka. Depan melayu dia cakap melayu dan pura2 seperjuangan tapi belakang melayu dalm tulisan2 blog dia hina dan kutuk melayu kata melayu tak layak dapat scholarship dan macm macamlagi.Kesian aku tengok blacan2 desperate nak ke maknya nie. Dia ni anak soy bean king dan sanak keluarga dia kaya kat singapore.Budak sri garden international school yang hipokrit la katakan. Jangan terpedaya dengan dakyah cina ni . Mereka hanya nak merampas hak melayu.

    ReplyDelete
  15. Non muslim. hal dia. dia bukan curi lembu nfc pun.

    Dengar cerita menteri umno kawin atis. siap rumah 4 juta.

    Admin pecaci umno ada apa?

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    KL POS memohon jasa baik pihak anda menyenaraikan laman kami ini di antara senarai 'BLOG PILIHAN' di blog anda mnerusi www.klpos.com agar info KL POS dapat dikongsi bersama pengunjung blog anda.


    Semoga kita dapat berkongsi info dan pandangan membina khas buat tatapan masyarakat Malaysia amnya.


    Sekian, Kerjasama dan info terbaik dari blog anda amat KL POS Kagumi. Terima Kasih.



    "Paparan Info Politik menjangkaui sempadan ideologi."



    KL POS Media and Services

    www.klpos.com

    ReplyDelete
  17. Nik cuma baca harakah. anyway, okayla, pas da liberal. jais tak ley kacau

    ReplyDelete
  18. kalau lah nik ajs bace blog nie n amik berat..

    ReplyDelete
  19. Sungguh tak ku sangka duit cukai pendapatan ku dipergunakan oleh pelajar nie buat maksiat...semoga Allah menjauhkan bala dari kuuu....akan tetapi turunkan bala keatas mereka pembuat dan penyokong maksiat...amiiin.
    PAS IS DEAD

    ReplyDelete
  20. INI YG DIKATAKAN MAHASISWA LAKNATTULLAH

    ReplyDelete
  21. Hmmm ...Amoi kasi usik free - mamat anak orang kaya mana ni. Cool lah konon.

    ReplyDelete
  22. 2:23,

    Kalau ada yg kawin artis pun kau apa peduli?

    Bukan duit mak bapak kau.

    Kalau kawin pun apa salahnya?tak macam kaum kau. Kacau bini orang.

    Khaaak ptuiii.

    ReplyDelete
  23. Anon 2.23.

    Yg jantan tu Melayu lah BODOH.

    ReplyDelete
  24. LAWAN TETAP LAWANN!!!!
    HIDOP BE END!!!
    HIDOP UMP0RN0!!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!