CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Monday, March 26, 2012

PANAS BERAPI! APA SUMBANGAN EZAM SEBAGAI SENATOR?


Flying Kick dalam ulasannya mengenai muka depan Mingguan bertanya:
Ezam Mohd Noor sendiri tidak pernah MEMOHON AMPUN DAN MAAF terhadap Dr. Mahathir walaupun sekarang ini beria-ia menunjukkan, dia dan kumpulannya bersungguh-sungguh membantu UMNO-BN mengatasi Anwar Ibrahim...

Sampai sekarang kita tidak dengar lagi usaha Eam untuk bertemu Dr Mahathir untuk meminta maaf.

Bukan setahun dua dia dah balik ke dalam UMNO.

Selama ini juga dia masih belum dedahkan apa dalam enam kotak. Cuma dia hanya kata dia tak tahu pula akhirnya. Cuma banyak dari kotak adalah berkenaan Azmin.

Ye ke demikian?

Bayangkan Ezam masih dalam PKN atau PKR bersama Azmin. Masa itu dia memainkan isu 6 kotak dan entah berapa kotak lagi.

Dalam kotak itu adalah kotak isu Azmin? Katanya kotak2 itu disimpan Anwar dan ia kotak isu Azmin?

Tak yakin lagi kami.

Apa hal pun, masih tandatanya kenapa Ezam masih enggan minta maaf dengan Tun dr Mahathir.

Sibuk sangat ke Tun Dr Mahathir yang sudah pencen hingga 3 tahun lebih dia dalam UMNO tak dapat appointment.

Persoalan yang perlu ditimbulkan tatakala Amanah ada gunting dalam lipatan, pegawai kerajaan dan antara UMNO pun ada tali barut Anwar macam kadir Sheikh Fadzir.

House PK: Aku petik dari The Unspinners. Masa mula-mula si Ezam kotak ni dilantik dulu, aku gembira sebab dia janji dia akan mintak maaf pada Tun M, tapi janji tinggal janji, si mamat yang suka sebut kotak ni sampai hari ini tak jumpa Tun M.

Apa sumbangan Ezam sebagai Senator? Apa yang aku tau dia selalu mencabar Wan Azizah untuk mencabar dia bongkarkan rahsia Anwar! Sampai ke la.....apa ada?

Care to explain Ezam?

19 comments:

  1. jangan terkezut kalo tetiba dia buat u-turn nanti ...segala nya mungkin.

    ReplyDelete
  2. kotak tu buat keranda dia agaknya..! huhuhu

    ReplyDelete
  3. bro ,gua ada dgr ceramah dia kt johan setia ,mlm tu dia sebut mohon maaf pada tun mahadir ,umi pun ada mlm tu

    ReplyDelete
  4. Ezam sebut kotak sebab skrip anwar ibrahim dah prepare. Jgn serabutkan lg umno sahabat2 semua.

    ReplyDelete
  5. kalau ezam pun tak betul,siapakah agaknya calon pelapis umno utk PRU ke 13.
    Siapa calon yg benar benar bersih dan diterima rakyat

    ReplyDelete
  6. dalam kotak ada katak melalak..

    ReplyDelete
  7. Jenis x guna org jd senator berjasa pd agama bangsa n negara dia jd senator buat road show org x nk dgr

    ReplyDelete
  8. Tak kisahlah dia nak mintak maaf kat Tun ke tidak, itu masalah mereka berdua, kita jgn jd batu api, yg penting sekarang kita bersatu untuk menewaskan pakatan haprak dan memastikan Malaysia terus aman dan maju,rakyat hidup bahagia antara satu sama lain.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. bukan ezam x betul takut dia ada agenda lain.I disagree with his appointment and had emntioned it in the PM's blog earlier. lantikan org mcm ezam & nalla ni, rakyat tengok mcm balasan sbb dah turen 360 degree against Tok guru depa - Anwar. so it is a bad repo for BN.

    ReplyDelete
  11. Tak perr..biarlah dia tak nak mohon maafpun yang pasti jika dia terpilih jadi calon dalam kawasan tempat aku mengundi--sah tak dapat undi anak beranak aku--

    ReplyDelete
  12. Aku rasa Ezam telah melakukan sesuatu yang dia sendiri berpendapat itulah cara yang baik dan betul, nak buat lebeh2 takut nanti dikatakan dia memandai2 pulak, maklum dia kepangkuan UMNO dengan membawa bekas parut PKR.

    Apa2 pun kita berharapa perjuangannya kali ini adalah dengan hati yang jujur sehingga kepenghujung.

    ReplyDelete
  13. Mungkin ini juga satu bontot dari sayangku untuk musnahkan Umngok dari dalam.

    ReplyDelete
  14. Jika ikhlas, minta maaf face to face... Bukan dlm ceramah... tu tak ikhlas... dan hanya menunjuk-nunjuk...

    ReplyDelete
  15. Kotak isu ke kotak tisu?

    ReplyDelete
  16. Kadang2 susah nak faham UMNO sebab tak bolih beza penyokong atau musoh.
    Nampaknya siapa yg dulu serang UMNO tapi skrg buat U Turn lebih beruntung,bolih jadi Senator lagi!
    Bagitu le hard up nye UMNO.
    Tak caye tengok le skrg.....budak2 PKR dan PAS tu nanti akan menjadi pemimpin tinggi UMNO.
    Dulu Dol Tidor buat experimen skrg Najib Big Mama pulak........yg rugi org Melayu jugak.

    ReplyDelete
  17. Masa dlm PKR kerjanya duk tibai AMENO...U turn ckit Masuk saja AMENO terus dapat senator...Ramai kaki KIPAS yang lain melopong...

    ReplyDelete
  18. Kenapa mempersoalkan sumbangan Ezam??

    ReplyDelete
  19. Dpt senator krn sumbangannya sebagai pencacai umNO, Nalla dh dpt, Umi pon mgkin dpt lps ni.....x lama lg giliran Parpu lak jd senator....he...he...he dh rezeki pencacai...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!