HOI ANWAR KUNYIT! KALAU LU ANAK JANTAN SAMAN NALLA, JANGAN DOK DIAM JE!

Pengerusi Malaysia United Indian Party (MIUP) Dato' Nallakaruppan tidak gentar jika Ketua Umum Pembangkang itu mengambil tindakan saman ke atasnya atas pendedahan yang dilakukan.


Beliau kelihatan cukup yakin apabila mendedahkan Anwar Ibrahim sebagai seorang manusia yang mengamalkan biseksual berdasarkan pengalamannya lebih 30 tahun mengenali Ketua Umum Pembangkang itu.


Nallakaruppan juga berkata beliau kenal dengan sifat dan perangai Ketua Umum Pembangkang malah yakin 99.99 peratus pelaku dalam video seks itu adalah Anwar Ibrahim.


Ditanya pemberita apakah beliau tidak takut untuk diambil tindakan saman, Nallakaruppan melontarkan cabaran sekiranya Anwar Ibrahim anak jantan, beliau perlu menyahut cabarannya.

Pengerusi MIUP itu turut menegaskan Anwar Ibrahim mempunyai tiga karektor yang cukup berlainan dan bertentangan apabila waktu siang, petang dan malam. Sumber: KL POS

HOUSE PK: Nalla sudah panas hati betul dengan Anwar! Ini kali dia sudah bukak banyak cerita. Aku tak berapa minta dengan Nalla ni tapi dia cukup kenal siapa tu Anwar! Nalla, kasi keluar la bukti, sampai bila lu mau simpan anney?

Aku harap Dato Eskay pun akan dedahkan lagi pasal Anwar ni.

6 Responses to "HOI ANWAR KUNYIT! KALAU LU ANAK JANTAN SAMAN NALLA, JANGAN DOK DIAM JE!"

 1. memang siAnuar dan pengikut dia termasuk Rafizi dan Zuraidah(memenga tak ada kote pun)..tak ada kote..Kote Anuar yang ada cuma untuk balun jambu jantan, amoi cina, dan pelacur Thailand, pelacur HK, pelacur Spore, pelacur mat salleh di London, New York dan pelacur upahan serata dunia..yg dibekal oleh lembu dan juga bekas lembu spt Nalla tambi ni

  ReplyDelete
 2. Akhirnya Nalla kena saman. Senarai lain yang akan turut disaman ada disini..termasuk Parpukari..hehehe..Mampooss!!!

  ReplyDelete
 3. Preerrghhh...penjilat2 juboq blendir atok kote bengkok dan pencacai2 najis BABI fuckaton, ketua Umum anda Bisexual, jantan ke, betina ke, asal ada lobang najis, lobang taik, lobang juboq pun beliau ketagihan. Inilah gelagat dan cita rasa, Hero Tamil murahan, bernama BABI haramjadah, tak kira jantan atau isteri orang, kote beliau selalu dahagakan lobang taik...Inilah dikatakan anukera, Imam mahadi zionist, pejuang keselamatan ISrael, pembunoh dan kekejaman rakyat Palestina. Semoga Nik Najis wali terompah jamban, pemimpin2 Parti Ajaran Syaitan dan pemimpin2 haramjadah Fuckaton, direjam sampe mampos, macam anak2 Palestina yg berani merejam askar2 Israel zionist lahanat. Jauhilah dari Anwar Bisexual, jangan membiarkan anak2 lelaki dan isteri anda menjadi mangsa liwat atok kote bengkok terkutok.

  ReplyDelete
 4. Ishh ishh ishh Hebat sungguh Papa Nurul, sudah lah peliwat terkutok, dgn jantan2 kita semua dah tau, dgn isteri orang pulak! aiyoyoyo....Itu sebab si Badrul Lendir pun suka berzina dgn isteri2 orang....Memang parti Fuckaton suka liwat dan berzina. Hebat Papa Nurul....Kenapa Nurul dan Mak Hebat Nurul senyap je, tak naik sawan ke nak membela kote bengkok Papa Hebat Nurul...ishh ishh ishh Hanya Nurul yg mulut bau taik dan Mama Murul pelakun murahan yg dok menggila menegakkan kote bengkok Hero Tamil, yg rakyat semua tahu adalah peliwat terkutok, perosak agama, bngsa dan negara, penganut dajjal lahanat, yg sudah harus direjam sampe mampos.

  ReplyDelete
 5. taubat laa jgn sebarang menuduh... jika kita tak pasti lagi ia benar atau tidak.... berdosa

  -aman

  ReplyDelete
 6. BOLEH CAYA KE CAKAP BIAWAK NI?

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!