CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Monday, March 19, 2012

GEMPAR! VIDEO PORNO ANWAR DAN SIAM DOLL DIDEDAHKAN!

4 comments:

  1. steadylah abg nuar nie perkasa giler sampai ramai yg jeles..dulu china doll main kat tailand lanie siam doll main kat china..lepaih nie pilipin doll main kat dubai..arab dooll main kat pilipin..gua respek abg nuar gentle punya orang tak mainla bom-bom nak kaver line.

    ReplyDelete
  2. gua pun respek pada tan sri kadir sheikh fadzir pasal keluar dari ahli umno...Melalak kuat kuat dari luar.Tak ada yang nak kacau lagi....Dedahkan segala kepincangan,lepas tu buat macam Madet...Join semula Umno...
    Wayanggggg semuaaaaaaa...

    ReplyDelete
  3. confirm bang nuar....pandai korang cari video ni..Bila nak tunjuk keseluruhan movie ni?..tak tahan leee...

    ReplyDelete
  4. Keluaq le Kadiak, dari duduk jadi besi buruk dalam UMNO lebeh baik hang blah, mujur2 laku lagi walau dijuai secara lungguk.

    Lepaih ni kita pakat tengok puak2 Pencacai nak puji ke dak?, dulu masa dalam UMNO tuduh Kadiak ni macam2, sampai ada kata buat rumah besaq di Tawar tu semua dengan duit Resuah.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!