GEMPAR BERAPI! LATHEFFA KOYA DAN HUMAN RIGHTS MENYERANG KANAK-KANAK TIDAK BERDOSA!

Aku ada terima satu email dari seorang pembaca blog House PK, aku tertarik dengan video yang dia hantar pada aku, ianya telah membuka mata aku sebenarnya, Lathefaa Koya dan anjing-anjing dia yangs selalu menyalak pasal Human Rights ni was caught with the pants down, bilamana mereka telah membuli budak-budak yang sedang melakukan latihan di padang.

Mari kita saksikan video orang-orang Human Rights dengan belang sebenar mereka, korang sebar video ni untuk kat dunia, inilah rupa sebenar HUMAN RIGHTS DI MALAYSIA!



Sumpah aku cakap, lepas tengok video ni lagi aku benci kat gang-gang HUMAN RIGHTS yang sebenarnya adalah ahlul-ahlu PKR yang menyamar sebenarnya. Korang tengok la macamana perangai mereka ni.

Pastu ada lagi satu video lakonan HUMAN RIGHTS kat bawah ni yang kononnya tak dilayan dan tertindasa la:



Perggghhh! Depa punya lakonan memang mantap, depan tunjuk baik tapi hakikatnya mereka ni adalah pembuli kanak-kanak, sanggup maki hamun coach kerana dia tak nak anak-anak buah dia terganggu, wanita-wanita dan lelaki dari PKR dan PAS bertopengkan Human Rights ni langsung tak berakal.

Tengok la betina-betina sundal ni semua menjerit dan terpekik terlolong macam kena rasuk! Inikah masa depan yang kita mahukan? Inikah pembela negara kita yang diketuai oleh LATHEEFA KOYAK anjing Anwar al juburi?

Ayuh, bangkit rakyat semua, kita tentang binatang-binatang ni habis-habisan! Makin dibiar makin menjadi golongan mereka ni.

11 Responses to "GEMPAR BERAPI! LATHEFFA KOYA DAN HUMAN RIGHTS MENYERANG KANAK-KANAK TIDAK BERDOSA!"

  1. Hello,
    Anda boleh menukar pautan blog saya?
    http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
    Berterima kasih banyak

    Alisha

    ReplyDelete
  2. Ada bunyi anjing menyalak lapar tulang tadi dlm video tu perasan tak. Bertudung tapi menyalak, Ikut si koyak ni konon human rights la.
    Pi raaaa....! Yg right untuk budak2 tu mcmana pulak? Pikir right ko sendiri je.
    Dasar anjing pencacai. Pemusnah bangsa. Pendukung pemimpin PELIWAT bangsat.

    ReplyDelete
  3. Ni la mindset juak2 pkr ni, budak2 tgh gembira bermain bola sepak kt padang pun dia leh hijack, terjerit2 ngalahkan beruk dlm hutan...perempuan lak tu,bagi diaorg, demo depa 10000x lagi penting dari kegembiraan seorang kanak2 bersama rakan2 mereka...memang dasar Parti Kencing Rakyat...

    ReplyDelete
  4. Macam sial!! hahahahaha....kenapa tak post kan aje??? kalau UN Secretary General yang tak nak jumpa, kenapa salahkan kerajaan?? apa punya bingai NGO ni??? Dah la orang tengah syok2 main bola, isk nasib baik budak2, kalau ada la orang dewasa main mau kene rembat atau tackle je. Baru padan muke!!!

    ReplyDelete
  5. Badan masing-masing terlebih zat, terlebih makan, terlebih rehat, terlebih bebas, terlebih bercakap seolah-olah disekat kebebasannya????

    Biar betul!!!

    ReplyDelete
  6. KENAPA BODOH SANGAT DEPA TU HAH..LEADERS KONON POOORAH

    ReplyDelete
  7. 2nd video ni kat idfr Bro, ini game diorang je. These idiots siap masuk tak diundang kecuali ivy josiah yang dah menyelinap. Depa main tipu beb. Pura pura interested padahal depa tau masa ni ivy kat dewan mencuba nasib. Sebab tu buat mcm tak kesah dah depa duk kat luar tu

    Lepas experience ni, aku dapati depa ni bukan sangat berminat dengan isu yg diperjuangkan tapi semata mata nak ambik perhatian. Dan self promotion supaya kalau ivy pencen, one of them can take the mantle of ' the agigator ' of the day!

    Looking at the first video, I have no respect for any of
    these idiots now. And i understand their strategy of ' dont shout dont shout ' tu.. I think i read in some western manual. Idiots guide to agitating maybe. Semua ni stail MP Batu.

    I am certain somehow, these are the only things they can do, agitating. U ask them what they know about the issues they are supposed to perjuangkan, they know nothing. And lepas tu kalau lantik ke public office, they behave like tian chua.. Agitating in parliament...

    ReplyDelete
  8. Duduk Malaysia susah, yang botol kicap sekor tu badan macam tong drum agaknya kurang makan kot, maklum kerajaan ZALIM! Yang lain tu kurus kut maklum kena tindas atau minta ditindas tiap2 malam sampai Koyak.

    Kalau dah perangai pun melebehi H****J***H sapa nak sokong, melainkan bennci sebencinya.....!

    ReplyDelete
  9. Inilah manusia. Apabila mereka ramai mereka hilang pertimbangan. Mereka fikir hak mereka saja yang mesti dihormati, hak orang lain mereka tak peduli. Apabila manusia tidak mengguna akal dalam tindakannya maka jadilah mereka golongan yang liar seperti haiwan. Apatah lagi ada di antara mereka yang bertudung dan dididik secara Islam pula menjerit2 seperti kaldai yang kepanasan. Yang beragama Islam tu lihat lah diri adakah tingkah laku anda seperti yang diajar Nabi Muhammad saw. Bagi mereka yang dikatakan berpendidikan tinggi, tingkah laku dan perangai awak seperti orang yang jahil. Beristighfarlah kepada Allah semoga awak dibawa kejalan yang lurus dan benar(jalan siratul mustakhim).

    ReplyDelete
  10. Where is my right not to be disturbed by the PKR fuckers?

    ReplyDelete
  11. apahal keling semakin racist menyalak sana sini adakah malaysia sekejam juta tentera myamar . apa ke butuh yang minah keling nie katakan situasi human right kat malaysia nie semakin buruk . aku rasa kalau kita nie buruk kau nak pakai baju pun tak boelh ,,,,,,, apa masaalah minah nie sebenarnya aku pun tak paham ;;;;;;

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!