ANWAR IBRAHIM SIAL CUBA MALUKAN AZIZAN ABDUL RAZAK!!!


Ketua segala malapetaka di negara ini, Anwar Ibrahim telah bertemu dengan Azizan Abdul Razak di Kediaman Menteri Besar Kedah, Jalan Sultanah Bahiyah, Alor Star.
Menariknya pertemuan itu sepatutnya pertemuan sulit antara Anwar Ibrahim dengan Azizan Abdul Razak tetapi berjaya dihidu oleh pemberita. Pertemuan tersebut berlangsung dari jam 10:00 pagi sehinggalah jam 11:30 pagi. Selepas menyedari kehadiran wartawan, Anwar Ibrahim yang diketahui berkulit muka tebal, akhirnya membuat kenyataan media, sekalipun kenyataan media tidak ada dalam perancangannya. Bahkan kedatangannya ke Kedah juga cuba dirahsiakan.
Turut hadir dalam pertemuan tersebut adalah 8 orang pimpinan dan ahli PKR yang diketuai oleh Ahmad bin Kassim, Ahli Parlimen Kuala Kedah.
Dalam sidang medianya, Anwar menyatakan bahawa dia sekadar menziarahi Menteri Besar yang sedang sakit mata. Kesempatan pertemuan tersebut telah digunakan untuk membincangkan tentang pelbagai isu di Kedah.
Bagaimanapun, berdasarkan maklumat yang diterima, antara perbincangan yang dibuat antara Anwar Ibrahim dengan Menteri Besar ialah tentang cara meningkatkan pembangunan di Kedah. Atau dalam bahasa yang lebih mudah, Anwar Ibrahim membincangkan tentang pembahagian ghanimah di Kedah untuk mengembongkan kocek serta kantung para pemimpin dan ahli-ahli PKR di Kedah.
Anwar Ibrahim turut mengajar Azizan Abdul Razak tentang kepentingan Jawatankuasa Pemandu PAS Pusat yang ditubuhkan untuk mengawalselia, mentadbir dan menguruskan Kedah dengan menjadikan Azizan sebagai boneka sepertimana British menjadikan Sultan-Sultan Melayu sebagai boneka mereka dari pertengahan abad ke-18 sehingga awal abad ke-20.... BACA SETERUSNYA DI KEDAHAN69ERS.COM

8 Responses to "ANWAR IBRAHIM SIAL CUBA MALUKAN AZIZAN ABDUL RAZAK!!!"

 1. Bokpa pi melawat orang sakit mata weyyy! berjangkit woo....nak mohong pun agak agak laa!!

  ReplyDelete
 2. Saya dah agak dah, pkr akan selesaikan masalah ni. Tak lam lagi dap pula akan datang. Kita tunggu

  ReplyDelete
 3. dua exco aktor upahan dah masuk semula dlm krjaan negeri...mb pun dah tiada talian hayat kerna pemandu pas pusat tiada lesen utk pandu...mulalah pkr nak jadi malaikat penyelamat.... walhal mb tak termakan dajjal yg bertopeng....bijaknya plan......

  ReplyDelete
 4. kaki jubur mai nasihat mb kedah.parti dia sendiri lintang pukang tapi dok menyibuk parti orang lain.dasar anwar mat kunyit laknatullah muka tampal kulit babi tak layak menjadi pemimpin walaupun pemimpin dalam keluarga.

  ReplyDelete
 5. undi ph lagi puak puak haloba tuh

  ReplyDelete
 6. Ni mesti kes PAHAROZIE GEBU yang suruh ketua malapetaka mai jumpa Mat Jan nih.... Al maklumla....pakat2 nak bodet dekat pilihanraya dah ni. Sapa bukan Kem Ketua Malapetaka lepas ni confirm kena cantas hahaha... kesian Mat Jan.... Dulu dok kata kat UMNO sedap2 sangat. Lani hang kena balik...huhu

  ReplyDelete
 7. N mesti kes PAHAROZIE GEBU yang suruh ketua malapetaka di malaysia mai jumpa dgn Mat Jan nih..... Almaklum la dah dekat nak pilihanraya dah... sapa2 yang dikesan tak menyokong kem Ketua Malapetaka Malaysia confom kena cantas lepas ni huhu.... dulu Mat Jan syok sgt dok kata sedap2 kat UMNO. Laani ambek hang....!

  ReplyDelete
 8. Agaknya tu lah bahana dok bekeras nak reban melaksah....bila rakyat buat Sembayang Hajat, Tuhan akan bagi petunjuk...terimalah walau dengan hati yang sebak Mat Jan oi......!

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!