GEMPAR! VIDEO BADRUL BURIT KANTOI YANG WAJIB DITONTON!


Kalau korang tengok muka Badrul Burit ni pun korang dah nampak dia ni memang bersalah! Sialnya mamat ni demi dia syok main burit bini orang dia sanggup buat apa saja, manusia jijik yang suka hina ulamak ni sudah melampau!

Slrrpppp!
Serius aku cakap, dasyat gila si Badrul haramjadah ni, punya la dia nak selamatkan diri dia dari kesalahan menutuh bini orang, sampaikan nama Tengku Mahkota Pahang pun dia petik! Berikut adalah petikan kata-kata Badrul Burit di Malaysiakini:

Katanya, kes berkenaan mendapat perhatian Tengku Mahkota yang didakwa mengenalinya secara peribadi.

"Dan rupanya kes saya ini juga diberikan perhatian oleh Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah yang memang mengenali saya secara peribadi, yang dua kali saya dijemput berceramah dalam majlis beliau.

"Dan beliau tadi mengarahkan orang kanannya bertemu saya, mendengar sendiri versi saya dan berbincang sendiri dengan lawyer saya.

Korang tengok la mamat yang sebat bini orang ni. Habis semua ditariknya, Mujurlah Bernama mengeluarkan kenyataan sebenar Tengku Mahkota seperti berikut:

Bagaimanapun, Bernama melaporkan Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah yang kini menjalani rawatan di Korea Selatan, hanya ingin mengetahui siapa pemimpin PKR yang ditangkap kerana berkhalwat.

Memetik sumber, agensi berita nasional itu mengesahkan Tengku Mahkota Pahang tidak pernah campur tangan dalam isu tuduhan khalwat terhadap pemimpin PKR terbabit.

Inilah ostat PKR yang disayangi oleh Milo GAY Suam dan Ameno World! Perlu ke aku nak tulis lagi? Fitnah? Muahahahahaha. Come on la Dajjal Badrul Burit, toksah babitkan orang lain and face the charges like a man. Tapi knowing you guys, memang dah agak, kongkek berani ngaku haram tak berani punya kan?

Kepada Malaysiakini pulak, kalau ya pun, kau nak berita sensasi, tak perlu kau mainkan cerita bodoh macam statement Badrul Burit ni. Sehina-hina kita orang blogger ni pun, tak pernah la kita nak buat cerita murahan macam korang buat tu Malaysiakini oi! Malu beb kata portal International!

Kalau ya pun nak jilat Pakatan Haram tu agak-agak la Malaysiakini oi! Berita low class takde kesahihan macam tu pun lu orang nak siar ke? Kasi bikin malu la, lu orang bukan free pulak tu. Dasyat Malaysiakini woo, kita kena bayar untuk ditipu!

Khaiikkk Ptuiihhh!

18 Responses to "GEMPAR! VIDEO BADRUL BURIT KANTOI YANG WAJIB DITONTON!"

  1. Ini semua adalah perangkap, perbuatan jahat BN/Umno. Mereka merancang semua ini sebagaimana yang mereka buat untuk memerangkap Anwar. Jika tak percaya, sila buka link di bawah. Gambar ini jelas menunjukkan bahawa ANwar telah diperangkap di dalam kes Saiful. Gambarajah perangkap akhirnya terbongkar!

    http://www0.xup.in/exec/ximg.php?fid=14521087

    hidup pakatan!

    ReplyDelete
  2. fuhhhh!!!!! kuat betul orang UMNO nie mencarut......

    ReplyDelete
  3. Hidup pakatan burit hang.sok2 bini hang pn kena tibai.

    ReplyDelete
  4. Bodo punya lawyer...org berburit x kira hari sabtu ka jumaat ka! Kenapa mesti double standard...bangang punya lawyer...tuih!

    ReplyDelete
  5. PK

    hang tak boleh salahkan mamat ni.

    dah dia tu ustud "celup", dah tentu lah kerja dia men"celup"

    sama 2 x 5 dgn boss dia tu.

    sebab tu kelmarin dia gelaran kat boss imam "celup"

    depa ni kalau tak men'celup", depa pergi mencelupar.

    ha ha ha

    ReplyDelete
  6. Anon feb 29 12;28am, ostad PKR dn PAS yg depa muliakan pun sama daa kuat mencarut, apa salahnya org UMNO ikut, kata dulang paku serpih, kata org sendiri lebih...apa tak nya berapa byk bini org skandal dgn puak2 ni (anwar aljuburi, mat sapu, saipul@ samdul bahrin adun selinsing ,badigol amin)lu apa cerita beb

    ReplyDelete
  7. Anonymous said...

    fuhhhh!!!!! kuat betul orang UMNO nie mencarut......
    February 29, 2012 12:28 AM
    ===================================

    fuhhhh!!!!! kuat betul orang PKR/PAS nie memantat......

    ReplyDelete
  8. Ahli Parti Kongkek RakyatFebruary 29, 2012 at 2:02 AM

    Muka loyer pun mcm dua kali lima. Kalau PKR jadi kerajaan, sapa nak buat maksiat ka, jenayah ka, boleh la buat pada hari Ahad, sbb pejabat kerajaan semua kena cuti.

    Tu la, lain kali jgn dok maki ulamak. SENANG HATI KO JE PANGGIL ORANG HARAMSANI

    ReplyDelete
  9. mcm mane nk tegakkan daulah...kalau ustad2 ade mcm nhe...?,,ce pekir

    ReplyDelete
  10. lu pkir la sendiri

    ReplyDelete
  11. tu la hang badrul oii, slalu duk maki hamun orang. la ni di dunia lagi hang dah dapat balasan, akhirat belum lagi. hang insap la badrul oii, tak de paedahnya isap mengisap yang haram ni. cari la yang halal.

    ReplyDelete
  12. Biarlah dia suka burit.Homo cun tetap suka bontot.

    ReplyDelete
  13. ape la, Islam tu sendiri ajar berani kerana benar. ni belum di dapati bersalah lg dah nk tarik diri? mcm xconfident jer. hrmm... org mcm ni la rosakkan agama. dah la bini org dia taram. lebih elok jd tak bape alim, tp tak hipokrit dan mengaku kelemahan diri, dan cuba nk baiki diri. ni berlagak alim, tp tup2 kene tangkap khalwat dgn bini org? Seingat aku la, ustazah time aku skolah rendah dulu dah ajar jauhi zina, jgn berada dalam kedudukan yg bole org nk tangkap kite zina. klu dlm undang2, khalwat tu 'close proximity', dia ni Dr, takkan la tak reti nk pikir yang perbuatan dia tu ada probability bole dituduh(mcm skrg yg dia kene tangkap ni'? mcm xmsk akal la seorang Dr xbole nk pk mcm ni...ish3...

    ReplyDelete
  14. ape la, Islam tu sendiri ajar berani kerana benar. ni belum di dapati bersalah lg dah nk tarik diri? mcm xconfident jer. hrmm... org mcm ni la rosakkan agama. dah la bini org dia taram. lebih elok jd tak bape alim, tp tak hipokrit dan mengaku kelemahan diri, dan cuba nk baiki diri. ni berlagak alim, tp tup2 kene tangkap khalwat dgn bini org? Seingat aku la, ustazah time aku skolah rendah dulu dah ajar jauhi zina, jgn berada dalam kedudukan yg bole org nk tangkap kite zina. klu dlm undang2, khalwat tu 'close proximity', dia ni Dr, takkan la tak reti nk pikir yang perbuatan dia tu ada probability bole dituduh(mcm skrg yg dia kene tangkap ni'? mcm xmsk akal la seorang Dr xbole nk pk mcm ni...ish3...

    ReplyDelete
  15. Berita panas yg baru keluar Dari microwave!
    Ustat telah pun membuka kelab beladiri yg dinamakan TINJU PUTAR LENDIR
    Pakej termasuk ILMU KEBAL, ILMU PUTAR, ILMU PEMIKAT BINI ORANG
    Tempat adalah terhad. Hanya untuk mahasewel PKR dan kelab baring tengah jalan PAS a.k.a kelab terompah jamban kebal.

    ReplyDelete
  16. bro!!!! berdua-duaan dalam bilik....!!!!!...perangkap apo?????dah sah2 ko bedua....20minit bru buka....betul mrjay213 ckp......dah kt skola agama,sekola rendah ustazah ajar...jgn bedua...lagu anarafli pun ada...inikan pula BERDUA-DUAAN DALAM BILIK.!!!!!!SOHEH DAH LA TU....main henjut ke tak...itu lain kira - yg nyata berdua2aan...pikirla guna otak...btway nmpk sgt pengikut2 aljuburi xpercaya kt mblog dorg...smpi sanggup buka HOUSE PK nyer blog...lol...LU....LOOOZAA!

    ReplyDelete
  17. ustaz taik minyak.....pemburit tegar...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!