GEMPAR BERAPI! MEMANG SAH BADRUL AMIN DITANGKAP KHALWAT!

Setelah aku melakukan penyiasatan tahap persendirian aku, maka aku sudah pun mendapat cerita yang sebenar. Memang sah Dr Badrul Amin ditangkap khalwat dengan isteri orang. Begini kisah penuhnya..

PKR telah merancang untuk mengadakan permukiman atau dalam bahasa laymannya 'retreat untuk parti lahanat mereka ini. Destinasi awal yang mereka pilih adalah Lumut, namun atas sebab-sebab tertentu mereka kemudiannya memilih Swiss Garden di Pahang.

Maka turunlah ahul-ahlul PKR untuk memperbodohkan diri mereka disini, dalam kesempatan yang ada Ustaz yang mungkin dah jadi Nabi di pandangan ahlul PKR ini telah melakukan satu perbuatan yang tak boleh diterima.

Badrul Amin telah memasuki bilik wanita yang namanya Za**w***. Dia ni merupakan isteri orang. Pelik jugak ya, apa si pembantu Imam Mahdi ni buat dengan isteri orang dalam bilik secara berdua-duaan ya? Takkan Badrul sedang ajar mengaji kot? Apa motif dia masuk ke dalam bilik tu?

Semasa Badrul Amin sedang asyik masyuk dengan isteri orang ini, tiba-tiba pintu bilik tersebut diketuk pintunya, bila dibua suami wanita itu bersama-sama rakan dia terpacul di daun pintu. Apalagi? Suami wanita itu terus cekup Badrul dan isterinya dan dibawa mereka ke Jabatan Agama Islam Pahang.

Rupanya si suami sendiri yang tangkap ketika mereka sedang berkhalwat! Pelik aku dengan perangai Ustaz Dunia dan AKhirat bernama Badrul ni, dia kan baru saja berkahwin dengan seorang wanita yang sangat cantik? Tak cukup lagi ustaz? Astagfirullah!

Dengar khabarnya suami wanita itu sedang berang dan Badrul Amin dah tak keruan dibuatnya. Sama-sama kita nantikan kisah selanjutnya ok. Agk-agak korang la apalagi Milo Suam Gay dan Ameno Gersang World nak spin pasal isu ni ya?

35 Responses to "GEMPAR BERAPI! MEMANG SAH BADRUL AMIN DITANGKAP KHALWAT!"

  1. kalau korang nak tengok gambar perempuan tu boleh klik kt bawah ni

    http://www.kkrompin.edu.my/pentadbiran/senarai-staff/pembangunan/180-carta-organisasi-pembangunan.html

    ReplyDelete
  2. PK rupa paras kau dah la buruk, janganlah hati pun buruk sama...

    ReplyDelete
  3. Tak heran pun diaorang macamtu...kalau dah ketua pun tonggang tonggek...anak buah...apa ada hal....

    Ayat tipikal seperti biasa tak mengaku salah,...perangkap UMNO...buduh bertingkat-tingkat...

    Bila kantol, tetap dia tak salah orang lain yang salah...

    ReplyDelete
  4. milo suam jadi air suam jek....

    ReplyDelete
  5. kah kah kah
    umno ni memang dah gersang, asyik cerita sex aje, kalau tiada cerita sex mungkin UMNO dah lama mampus.

    ReplyDelete
  6. ketua kencing berlari,anak buah kencing x henti-henti

    ReplyDelete
  7. lain kali klu nak memburit kursus dulu ngn anwar klu tak mau selamat dan tak kantoi

    ReplyDelete
  8. Bro. Dia buat dosa bnyk mana pun, PAS tetap janjikan org mcm ni syurga.

    ReplyDelete
  9. BUANG JER ORANG CAM NI..
    RAMAI LAGI PENYOKONG BN YANG TAKDE KERJA..
    DARI BAGI TALIBARUT PEMBANGKANG DUDUK DALAM AGENSI KERAJAAN.. BAIK BUANG..

    CARI PENYOKONG PEMBANGKANG DALAM AGENSI KERAJAAN DAN BUANG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala hotak ko. Mana ada syarat nak kerja kerajaan kena jadi penyoking bn. Ikut kelulusan dan interview la. Yang gomen lembab nak mampus sebab ramai orang umno la. Bodoh punya bingai!

      Delete
    2. Memang la benar tiada syarat bertulis kalau kerja kerajaan kena Sokong kerajaan. Tapi bukan ke kalau kerja kerajaan kita kena la sokong goverment of the day. Pelik betul la. Gaji nak tapi nak bangkang kerajaan. Puak2 Yg kerja kerajaan tapi yang tak sokong kerajaan ini lah yg selalu melepak kat cafe atau kedai makan Mencaci kerajaan. Makan gaji buka. Mcamana boleh kerja tapi rak sokong. Berhenti aje la. Kerja swasta. Pok pek pok pek hentam kerajaan tapi cari makan kat situ. Memalukan je. Pasal orang orang ni la maka jentera kerahaan jadi lembap

      Delete
  10. Hoi Milosuam ! kalau berlaku kat pemimpin BN, habih hang jaja satu planet, tak kira sex, fitnah etc. Hang suruh la TGNA ampun dosa utz ni. ada brani? tolol.

    ReplyDelete
  11. Buah jambu tiga serangkai,
    Hanyut sebutir ke tanah Jawa,
    Apalah mendrem si Badigol ni pakai,
    Hingga sidia menyerah semua.

    Kong kalikong, anak ayam suruh balik,
    Camno nak kelentong,
    Kena ngap tengah tonggang terbalik...

    Ngalah ngemak padan muka aku!!!!!

    ReplyDelete
  12. Orang Pakatan Rakyat mengatakan orang UMNO suka memaparkan cerita seks pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat. Mereka melihat keburukan akhlak pemimpin mereka sebagai cerita seks tetapi rakyat melihat sebagai isu moral dan akhlak pemimpin Pakatan Rakyat.

    ReplyDelete
  13. hua hahahaha....jangan bersedih, kita mesti rasa kelakar tengok kebebalan umat2 PKR, PAS.....ada jugak orang tak mau guna akai tuhan bagi

    dampish_rasta

    ReplyDelete
  14. kasi tibai kau kau baru serah pada jabatan agama..

    ReplyDelete
  15. bodoh punya nafsu ustaz, nak rasa main kat hotel sangat pergila ke kota bharu kelate, kalu kena tangkap pun mesti setel punyala, tok guru ada boleh bagi syafaat spt kes bilik 121.

    ReplyDelete
  16. Otak pompuan yg khaluat dgn ustaz bangsat ni dah bingai, dah tak tahu dosa lagi dah. Agaknya byk sgt minum air kencing ustaz pendatang haram ni kot?????

    ReplyDelete
  17. Ini semua terlalu mudah... PAS telah terlalu memain kan ISLAM...

    Ini semua kuasa Allah.. Allah nak tunjukkan jgn jual Islam dan jangan terlalu taksub dengan Parti & manusia...

    Adakah mereka telah lupa Allah bila berpolitik dan berceramah....

    Ni, PAS kena tampar dgn Kristian, Sapa nak jawap...

    http://wubra.blogspot.com/2012/02/pas-kena-tampar-dengan-kristian-kali-ni.html

    Berzina berani.. nak lawan kristian takut ke...?

    Gua nak tengok apa respon PAS..

    ReplyDelete
  18. Mat Sabun..president tibai bini org tentu akan gumbira diati ramai ahli se spesis dgn nya.. suka barang terpakai...walaupun barang tu masih hak org..king juburi tentu gembira jugak..sebab dia punahsihat kelab ini.. mampos lah pas/pkr...

    ReplyDelete
  19. sedangkan nabi ampunkan umat.. sudah, sudahlah tu.

    ReplyDelete
  20. Salam,

    Parpu kari.

    Aku AMENOWORLD beri komen kat blog ko hari neh atas isu yang ko bangkitkan neh.

    1. SIla sebut nama aku betul2. Kenapa ko suka mengelar2 aku dengan gelaran tidak elok dan berbaur fitnah sedangkan aku kalau bengang dengan ko pun setakat sebut benda betul iaitu parpu mabuk. Memang terbukti ko minum arak. Kalau dah bertaubat aku minta maaf dan takan main isu tersebut lagi. Minta maaf ye. Tapi aku pun jarang usik peribadi ko dan mana2 orang sebab aku sendiri tak berapa gemar main isu peribadi neH. Cuma aku nak nasihatkan ko lain kali sebut nama aku betul2 amenoworld. Kan lebih baik disitu. Berbeza pandangan jangan sampai menganggap orang lain musuh pula.

    2. Aku tak tahu kronologi kejadian yang sebenarnya cuma aku nak nyatakan info yang ko dapat itu tidak sahih, ditokok tambah dan lebih kepada fitnah.

    3. Jika ko rasa aku menipu dan mahu membela ustaz, jangan beranggapan begitu. Aku tidak suka membela kemungkaran. Cuma daripada penulisan ko sendiri pun orang dah boleh detect ia lebih kepada tokok tambah der.. ko patut faham disitu.

    4. Apa yang berlaku semalam hanya jabatan agama, ustaz dan mereka yang terlibat sahaja tahu. Penafian ustaz ada di bawah neh ;


    "Kes isteri orang lari dari suami dtg ke hotel di Kuantan tmpt retreat. Suami dtg dgn gangster tuduh ana bawak lari n sorok. Kes setel 'family problem'. Mak pompuan datang. Mmg dorang nak cerai. Isteri dh selalu nak lari. Ana nasihat pulang semula"

    Read more: http://amenoworld.blogspot.com/2012/02/ustaz-badrolamin-nafi-ditangkap-khalwat.html#ixzz1nPonmOTw


    Betul tak betul aku sendiri tidak akan beri jaminan tersebut sebab aku juga seperti ko tidak berada di tempat kejadian.

    Sekarang neh sama2 nantikan penjelasan dan pc selanjutnya berhubung kes neh.

    Bai

    ReplyDelete
  21. ostaz BADrul nie pernah kata...buat apa sekali pun yg penting NIAT kita kene yakin dan positif!dah niat die nak tazkirahkan 'bini' orng yg menghadapi masalah keluarga walaupun jam 3 pagi dlm bilik otel cuma bertuala je...tak ape!! sebab NIAT ostaz BADrul tu bukan nak buat apa2..cuma nak TEST power kemampuannya setanding tak dengan si bengkok kepunyaan idola ketuaGAYnya yg mampu depan belakang!!!

    ReplyDelete
  22. x rase mcm pelik ker..? mcm da plan perkara nie.. wallahu'alam..

    ReplyDelete
  23. ► Ustaz pun ada KoteY jugak untuk dimain.Wakakakaka...!!!

    ► Ini baru betul² BAPAK SETAN..

    ChaiiTT...!!

    Terima KaseeYY..!!!

    ReplyDelete
  24. Kalaulah homo cun ni boleh ditangkap khalwat dengan sayangku seronok betul dapat kawin sejenis.

    ReplyDelete
  25. Apabila datang berita dari orang yg fasik, jangan lah kamu terus percaya. UBA side of story perlu juga di dengar.

    UBA di tahan olih samseng dalam bilik dan di tangkap bersaorangan.

    ReplyDelete
  26. Salam Amenoworld! Pertama sekali bukanlah niat dihati aku untuk melukakan kau, aku gelar begitu sebab ada sesetengah isu tu kekadang kau melompat tak tentu pasal. Maaf la kalau awak terasa..

    Dengar sini baik-baik ya, demi Allah aku tak pernah minum arak seumur hidup aku, tapi kalau korang masih nak tuduh jugak, ALHAMDULILLAH aku ucapkan, dapat jugak aku pahal free.

    Aku tak tokok tambah, malah aku akan keluarkan butiran lanjut esok di blog aku, kau tunggu je la ya.

    Aku tak suka buat fitnah macam korang, cuba bayangkan kalu perkara sama yang berlaku terhadap pimpinan UMNO, maka akan bising kamu semua dan mengkafir-kafirkan UMNO sebab tak ikut hukum Islam!

    Ustaz yang kau sanjung ni memang ada banyak kes, kau bagitau dia, aku akan bongkarkan kes lama dia di Sabah sekali ya. Mamat ni memang gila burit beb. Kau kena akui.

    Aku senang je, tak kira dari mana parti pun, asalkan pemimpin kena jaga akhlak, kalau tak boleh jaga then berhenti dari jadi pemimpin.

    Same goes to Anwar dan lain2, if u cannot put ur dick in ur pants then RESIGN!

    Jangan halalkan benda yang haram wahai AMENOWORLD!

    ReplyDelete
  27. Tuan Parpu, aku panggil tuan sebab aku hormat kau yang berani bersumpah dengan nama Allah mengaku yang tuan tidak pernah minum ARAK, Shabash... Tapi puak2 tu termasuk Amenoworld mungkin tak akan percya walau pun dengan sumpah, kerana bagi mereka mereka lebeh percaya pada yang takut nak bersumpah...!

    Welldone tuan Parpu...!

    ReplyDelete
  28. Terima kasih Tuan Anon 5.56

    Kita mesti berani kerana benar! Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui!

    ReplyDelete
  29. Ya House PK....berhentilah menyebarkam fitnah...bukankh sdh dijelaskn ustad ni cuma nak tolong bini orang yg menghadapi masalah keluarga dan sering bergaduh dgn suami....sebab tu lah ustad badrul terpaksa bawa dia bermalam dgn dia dalam bilik hotel....ustad tu nak beri kaunseling...eye to eye...heart to heart...tits to tits....dick to pussy....ini termasuk skill cara2 melayan dan memuaskan suami atas katil dalam bilik tidur ....so sudah2 lah buruk sangka aka niat baik ustad ulung ini...dia cuma nak bantu wanita ni agar lebih erat hubungan dgn suami secara praktikal...pahala tu...
    Lagi pula ini adalah konspirasi jahat umno yg menggunakan undang2 lapok dan zalim utk menjatuhkan pemimpin islam ini....umno telah melanggar hak asasi ustad badrol untuk bersontot dgn ister org...dua tidak melakukan spa kesalahan kerna dia melakukannya ditempat tersembunyi dan bukan dikhalayak ramai spt yg di ajarkan oleh imam mahdi beliau...jadi tindakan menangkapnya khalwat adalah satu kejahatan yg didalangi umno...bertaubatlah parpukari...
    Ustad ni sdh diampunkan dosanya...tunggu saja fatwa nik ajis...ustad ni suci dan bersih dan ahli syurga kerna wlupun dia tibai bini org sebab dia bukan org umno....parpukari harus bertaubat dan berhenti menyebarkan fitnah

    ReplyDelete
  30. Temu Rapat Pemimpin PKR, rapat tundun ke tundun.. rapat tundun pemimpin dengan tundun pengikut

    Parti Kotey Rakyat

    ReplyDelete
  31. y a inilah Allah nak tunjukkan. Setanla ko cakap semua orang hehehehhe...tapik aku rasa dia akan buat style anwar. itu bukan dia....biasala dan orang-orang yang sokong PKR akan percaya!! heheheheh bodohnya penyokong PR!!

    ReplyDelete
  32. ooooi penyokong parti sex!! masih nak ikut ajaran Dr Badrul Amin? aku rasa korang nak ikut ajaran dia lagi sbb korang nak tunggu fatwa lak yang ata main ngan bini orang tak per?? biasala ketua dia korang sokong, badrul amin ni korang akan sokong sbb akan memudahkan gay lesbian dan segala macam hubungan akan di halalkan oleh Ustaz ni kan? bodohnya PR dan penyokong nya!!!

    ReplyDelete
  33. GAMBAR ARTIS HOT-HOT ADA DISINI. POSE-POSE YANG MENGIURKAN, TERMASUK SEKEPING GAMBAR P&C SEORANG PELAKON LELAKI PALING POPULAR 2011

    http://assassincyber.blogspot.com/2012/03/artis-seksi-malaysia-koyak-mata-beb.html

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!