CILI KASI TARUK! SKANDAL VC UITM BAKAL DIDEDAHKAN LAGI....???

Semalam  bilamana blog ini dan beberapa blog lain mendedahkan dokumen berkenaan dengan VC UITM, maka pelbagai reaksi yang kita dapat tengok. Ada yang melompat, ada yang suka.

Walau apa pun reaksinya, tujuan dokumen tersebut didedahkan semalam sebenarnya hanyalah untuk mendapatkan kepastian samada perkara itu benar atau tidak. Tetapi tak pasal-pasl ada sesetengah pihak sudah melompat dan menuduh macam-macam. Lantak pi la orang nak kata apa pun. Niat kita cuma satu je, kita mahukan kebenaran.

Rentetan dari itu akan ada beberapa siri pendedahan lagi yang akan membuatkan pihak-pihak yang menyokong dan mendokong VC ni akan terkejut beruk punya. Tunggu.......

15 Responses to "CILI KASI TARUK! SKANDAL VC UITM BAKAL DIDEDAHKAN LAGI....???"

  1. ntah apa apa le blogger berbayar tu...kita cakap ketelusan dan demi kebenaran. Kalau dokumen tu palsu depa boleh jawap terus je. tapi ni melompat dah lain macam....emmmm'

    depa dah dapat payment kot serang kita ni...huhuhu.

    apa pun UITM mesti diselamatkan dan pembangkang sedang siapn siaga nak menyerang UITM satu satunya Institusi Bumiputera yang ada.

    ReplyDelete
  2. drpd ko dedahkan dokument tu lbh baik ko lawan dgn blogger pakatan..no point attack VC..Banyak student student tahu dia macamna..

    ReplyDelete
  3. blogger yuseriyusoff dibongkar siut!!

    http://panglima-harimau.blogspot.com/2012/02/panas-berapi-isu-vc-uitm-dato-sahol.html

    ReplyDelete
  4. sahol ni bukan ke DULU org kuat anwar?

    ReplyDelete
  5. VC UITM DAH BANYAK MEMBANTU ORANG MELAYU. JUST BECAUSE HE IS A MAMAK DOESN'T MEAN HE IS WORSE THAN YOU PARPUKARI. I WILL STOP FOLLOWING UR BLOG FROM TODAY.

    HAFIZ UITM SHAH ALAM

    ReplyDelete
  6. Mana pgi bekas mahasiswa uitm. Ayoh bangkit pertahankannya. Jgn bagi pembangkang ambik alih nescaya kaum dap akan menguasainya. Ini untuk bumiputera sahaja. Jangan beri ruang atau peluang. Pastikan uitm hanya untuk bumiputera sahaja.

    ReplyDelete
  7. sudah2 la kot


    jamilisa

    ReplyDelete
  8. Sudah la, tak de kes pun. Ni lebih pd nk menganiaya org je ni. Salmah

    ReplyDelete
  9. Dato Sahol tak declare dua2 anak perempuan dia tu kepada komitee kiranya bagus lah tu. Sebab tu bila disiasat, tak sorang pun kata mereka di suruh oleh Dato Sahol untuk beri biasiswa tu pada anak dia. Lain lah kalau Dato Sahol ada masuk campur dalam hal ini. Anak-anak dia semua ikut proper channel. Kalau dah memang layak, ikut prosedur, apa salahnya kalau anak dia dapat pun. Kenapa lah pasal ini pun nak dengki. Bila lah kita nak maju kalau macam ni la perangai orang kita yang suka mengaibkan orang. Sah ada orang yg tak puas hati dengan Dato Sahol disebabkan oleh agenda tertentu. Tak de kes lah hal berkenaan Dato Sahol ini. Kenapa perlu di perbesarkan macam ni? Tak dok benda pung. Banyak sumbangan Dato Sahol ni kepada mereka yang memerlukan. Kenapa tak Nampak semua tu? Yang dia tolong orang lain tu banyak! Ni pasal kes anak dia mohon biasiswa pun menjadi masalah, apa salahnya kalau mereka nak mohon pun? Kenapa tak boleh? Kenapa la orang kita suka dengki.

    ReplyDelete
  10. Papa gono, saya tak perlu di bayar untuk backing ayahanda vc saya!

    ReplyDelete
  11. Please stop all this nonsense once and for all. Our vc is not guilty. Farid Kamal, uitm shah alam

    ReplyDelete
  12. farid kamal la. hafiz uitm la. Letak nombor matrik la kalau berani!

    ReplyDelete
  13. Jangan buang masa laa dgn benda2 cam ni, aku tahu kes nya. Silap hari Dato sahol bawa korang semua yg terlibat dalam memalukan dia ke mahkamah. Ramai yg sanggup pertahan Dato sahol dan beri informasi percuma kepadanya tau. Org ramai tahu siapa sebenarnya Dato sahol, so cerita2 bodoh nk malukannya spt ni, xda sapa nk support, buat org marah adalah, sb kita yg tahu bukan bodoh nk terpedaya terhadap propaganda spt ni. Aku harap Dato sahol akan saman mereka yg terlibat dalam isu memalukannya ini. dedahkan siapa punya angkara tidak lah susah langsung. So hati2 la mereka yg buat semua ni.

    ReplyDelete
  14. Anonymous 2:49 lawak nya. ish no matrix lak yg diminta? Haha

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!