CILI KASI TARUK! BERANIKAH BADRUL BURIT DAN ZATI BERSUMPAH?


BADRUL Amin cuba mengheret nama Tengko Mahkota Pahang,Tengku Abdullah bagi menyelamatkan dirinya daripada tuduhan berkhalwat dengan isteri orang di Kuantan baru-baru ini dan tindakan terbaru Badrul Amin ini cukup membuktikan beliau tersepit dengan tuduhan tersebut.

Tindakan mengaitkan Tengku Mahkota ini merupakan satu lagi tindakan yang paling tidak bermoral oleh Ustaz Celup ini selain mengambil kesempatan memprorak perandakan rumahtangga orang lain dengan memancing isteri orang untuk berkhalwat dengannya di hotel tersebut.

Katanya, kes berkenaan mendapat perhatian Tengku Mahkota yang didakwa mengenalinya secara peribadi.

"Dan rupanya kes saya ini juga diberikan perhatian oleh Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah yang memang mengenali saya secara peribadi, yang dua kali saya dijemput berceramah dalam majlis beliau.

"Dan beliau tadi mengarahkan orang kanannya bertemu saya, mendengar sendiri versi saya dan berbincang sendiri dengan lawyer saya.

"Dan gambaran yang diberikan ialah kemungkinan besar Tengku Mahkota akan campur tangan untuk menghentikan perbuatan fitnah, perbuatan jijik Umno yang tidak sudah-sudah menggunakan alat fitnah untuk menyerang, menyerang dan menyerang," katanya.

Sebagai orang yang dilihat kononnya beragama, kita cabar Badrul Amin dan pasangannya melakukan sumpah mubahalah bahawa mereka tidak melakukan khalwat dan jauh sekali antara mereka terlibat dengan zina.

Read more...

8 Responses to "CILI KASI TARUK! BERANIKAH BADRUL BURIT DAN ZATI BERSUMPAH?"

  1. UMNO UMNO UNMO!!! Mak bapak kau dapat kau ni pon pasal UMNO.....kepala but!!!!!

    ReplyDelete
  2. Macam artikel Sanggah Tok Janggut jerrr..

    ReplyDelete
  3. Macam artikel Sanggah Tok Janggut jerrr..

    ReplyDelete
  4. berani . mat sabu siap suruh normah junjung al quran lagi bro . aku lupa macam mana dia kata. tapi yang aku ingat tak basuh lagi . melekit lekit .... power . sat nak rembat bini .hihihihih

    ReplyDelete
  5. Ustad PKR yang ada Dr Phd yang paling bodoh aku lihat, lahir didunia ini... Pertama macammana dia boleh masuk perangkap UMNO spt katanya... Kedua, tidakkah dia tahu maksud " Jangan Menghampiri Zina " apabila berdua-duan dengan bukan muhrim.... Ketiga, kalau nak jumpe perempuan tu, kenapa mesti berseorangan tanpa ada rakan atau kaum keluarga... Keempat kenapa pertemuan tidak dibuat diluar bilik supaya dapat dielakkan fitnah...Kelima menganggap orang lain sama bodoh macam beliau dengan menerima segala alasanya...SEKARANG masanya untuk beliau membersihkan diri.. Biarlah pihak ketiga mencari kebenaran bagi pihak beliau dan juga suami wanita tersebut....

    ReplyDelete
  6. Salam semua;
    Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
    Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

    ReplyDelete
  7. aNON 8.31, KAU NI BAHALOL KE? Kan ke itu artikel Sanggah, klik la read more tu, jangan takut nak klik tu sebab benda tu tak akan bawak kau ke bilik Badru burit punya. Klik je

    ReplyDelete
  8. Setakat 2/3 hari kes ostad ni blow dan aku folo, ada 2 pengajaran dan teladan yang aku dapat...1. JANGAN PERCAYAKAN DUIT ANDA DAN ISTERI ANDA (lebih2 lagi umur dlm 28th & da selalu merasa mnatangtu)KPD KAWAN ANDA,TOK BOMOH BATIN. ATAU DR.PHD YG JADI PAKAI RUJUK SEGALA MNATANG/MOTIVATO..2.BERJAGA2 DGN OSTAD MENCARUT YG SUKA PAKAI OVERKOT MLM HARI & MASA BERI TARBIAH SUKA JELING SBELAH KIRI (mukminat slalu duduk sbelah kiri)SAMBIL MENGURUT JANGGUT KAMBING SEJEMPUT.HATI2 JIKA LAGI KUAT/ACAP DIA URUT JANGGUT MENANDAKAN DIA DAH MAI.kalo bini anda berumur bawah 30th pastikan berada di saf belakang, biar nenek2 di saf hadapan...dr Dato Sriserbatau .

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!