GEMPAR! VIDEO SEKS KE 2 ANWAR ADA KAT HOUSE PK!!! MARI TONTON

Oh rupanya kisah pasal perbicaraan tertutup ni dah terlepas, apa yang Dr mewakili ANwar nak buktikan adalah bahawasanya Anwar adalah seorang yang mati pucuk! Meh baca kat bawah ni:

Daripada keterangan pelbagai penyakit Anwar seperti lumber sclerosis, athritis (sendi), spinal stenosis (tulang belakang), sakit leher dan pinggul kiri besar sebelah; semuanya menunjukkan penyakit diatas bersangkut paut dengan urat saraf dan menganggu perjalanan darah ke si anu nya.

Kali pertama memohon bicara secara tertutup ialah apabila pihak pembela mohon keterangan tertutup ketika pengadu mahu menerangkan secara terperinci step-by-step Anwar meliwatnya.

Apa kah yang lebih memalukan dari step-by-step-approach-how-to-liwat di atas selain dari Anwar akan declare yang beliau mati pucuk. Sumber: Hhalem

Apa? Mati Pucuk? You gotta be kidding me? Abis tu video yang telah disiarkan selama ini berbelalaikan bengkok dan pancut lima minit tu apa benda wei? Terlanjur nak cerita pasal konek Anwar, korang tau tak bahawa aku dan beberapa kawan sudah pun tengok video ke 2 Anwar?!

Sepertimana yang korang semua tahu bahawa RBF dan PAPA GOMO kata VIDEO SEKS KEDUA ANWAR ada kat aku! Dari semalam lagi aku dah dengar benda ni, ya memang benar aku tidak berada di dalam negara, memang aku sudah menonton video ke 2 tetapi aku takde copy!

AKu hanya diperlihatkan sahaja, kali ini ianya melibatkan 2 wanita di Thailand! Cukuplah sekadar itu dahulu, yang sebetulnya aku dapat tahu bahawa blogger GAP yang ada video tu sebenarnya!

So GAP, sila jawab dan aku tak tahan orang dok tanya aku pasal video tu...SORRY la RBF dan GOMO, info korang pasal video tu kurang tepat, memang aku sudah tengok tapi tiada dalam simpanan aku beb! Kacau si GAP tu.......

12 Responses to "GEMPAR! VIDEO SEKS KE 2 ANWAR ADA KAT HOUSE PK!!! MARI TONTON"

  1. wahhh..korang main pas pas bola pulak..haha..papa gomo passing kat rbf..rbf passing kat ko..lepas tu ko passing kat gap pulak..bila masa nak score...hahaha

    ReplyDelete
  2. Engkau orang ni semua banyak mainn laH..

    GOMO,GAP,RBF dan Lu PARPU KARI...
    AKU BOIKOT BLOG KORANG...


    manyak main punya olang..

    ReplyDelete
  3. hahaha .. kalau skuad harimau malaya pakai skil korang nie .. kompom2 dah piala dunia dalam gengaman malaysia .. i like .. haha nama pun blue film kan . so sebelum blue kuar .. kowang blur2 kan dlu yek .. haha

    ReplyDelete
  4. Hehehehe:-)

    PapaG ke RBf ke Parpu ke GAP.

    Lepas ni minta GAP pas kat sapa pulak.

    Sebenarnya ada kat PadiJantan, sbb dia selalu ke Hapcyai.

    Polis pening dok buka semua blog-blog.

    ReplyDelete
  5. Anwar Konek BengkokOctober 6, 2011 at 8:24 PM

    Errrr, he he he...tunggu je la bila masanya sesuai akan terpapar la..

    ReplyDelete
  6. Aduh.. yang dok follow ni yang penin pala..

    ReplyDelete
  7. untuk tidak terus bersubahat..Video Anuar tu ada pada ku setelah aku menerima melalui Pos...Masa terima tu aku buka bungkusan dan tertera di kulit casing vidoe tu " Video Anuar "...aku pun pasang kat player aku..memang Anuar dan aku terus menanggis kerana lagu yang di sampaikan oleh Anuar dalam video tu amat menyusuk kalbu.." lelaki ini yang pernah menyintaiiiiii mu.."..itulah hebatnya Anuar Zain dengan lagu tersebut...

    ReplyDelete
  8. Panas... Mat Sabu di Rembau kena balun orang kampong. polis juga yang tolong.

    ReplyDelete
  9. sebagai blogger yang memperjuangkan kebenaran, mesti berani bertanggung jawab tentang fakta yang dikemukakan.....jangan macam bangau oh bangau.....kebenaran perlu di sokong...

    ReplyDelete
  10. anu war sakit pinggang balik ai hari tu berucap dekat 2 jam berdiri tak pegang pinggang pun memang pkr

    ReplyDelete
  11. Mungkin juga ini adalah satu strategi bagi mengelirukan penjejak aka pencacai Anwar. Aku percaya videotu ada tetapi tidak boleh diletakkan diatas bahu seorang sahaja. Dato' T kena hukum kerana mempertontonkan video lucah. Dalam isu ini pisang tidak berbuah dua kali. Kita sama-sama tunggulah. Aku juga dah tak sabar nak tontonnya. Lebih-lebih lagi bila Anwar ambil doktor untuk buat alibi kononnya dia mati pucuk. Jika keluar sekarang kita boleh buat perbandingan antara video tersebut dengan keterangan doktor dari German dimahkamah.Kasihan kak Wan ye! Anwar mati pucuk alahai....

    ReplyDelete
  12. Selepas GAP video dihantar kepada blog MIM ...kui...kui.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!