CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Thursday, May 12, 2011

KITOL KIMAK! SI KHAIRY KITOL DENGAN SENGAJA NAK MEMALUKAN PM!

KJ dapat bola tanggung untuk menampilkan dan menonjolkan dirinya semula. Isu Kristian-Islam dilihat boleh meningkatkan populariti dan membuktikan kefasihannya. Apatah lagi dia adalah Ketua Pemuda BN.

Dan seperti biasa, kalau KJ mula bersuara, bermakna ada sesuatu yang memang sangat tidak kena. Tatkala semua pihak diminta bertenang dan kurang memperkatakan tentang perkara tersebut bagi membolehkan kerajaan dan pihak berkuasa melakukan siasatan, si Ketua Pemuda UMNO ini pula memilih sebaliknya.

Mujurlah pengikutnya tidak seramai mana. Mujurlah hampir tak ada orang yang mahu mengutip kata-katanya, kecuali portal berita pembangkang yang kita tahu motif mereka bagi setiap siaran berita.

Apa sebenarnya yang KJ nak cuba buktikan? Setakat bercakap dan mengutuk blogger, rasa-rasanya kesemua blogger boleh buat dan sememangnya buat. Sedangkan taraf Khairy Jamaluddin bukannya taraf blogger yang tak pi mengaji di Cambridge, Oxford mahupun University of Sussex.
Ada perkara personal yang sangat merungsingkan Khairy Jamaluddin ka dalam hal ini? Twitter dan laporan Malaysian Insider semuanya menunjukkan, Khairy memberikan 'sentuhan peribadi' kepada penulis blog yang bernama Zakhir Mohamad atau Big Dog. Sehinggakan Khairy Jamaluddin memperolok-olokkan bentuk tubuh Zakhir yang besar.

Khairy nak cuba kasi panas lagi ker isu ini? Tak mahu biar polis siasat?

Atau sebenarnya ada udang di sebalik batu? Kenyataan yang dikeluarkan Khairy, aksyen sahaja untuk Bigdog tetapi sebenarnya untuk Najib Abdul Razak? Ker macam tu sebenarnya?
 
House PK: Aku nak tambah sikit lagi, si kitol kimak ni juga nak mengehntam Tun m! Babi punya penyebab kekalahn BN 2008 lagi ni masih  nak tunjuk besar kepala! Apa korang dah lupa kenapa kita hampir nak kalah 2008 dulu? Si Kitol Kimak ni memang dengan sengaja nak menghancurkan UMNO. Dari dulu aku dah cakap. Inilah buktinya.

Oh, lupa aku nak cakap, mulai hari ini, aku akan panggil si agen ANuwar Pandikuttey dalam UMNO ni sebagai KITOL KIMAK! Dia memang layak dipanggil gitu! Fuck U Kitol Kimak!

9 comments:

  1. "Q" kat plet dia tu stands for "Qimaq".. qolqolah tu kena betol.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Berita pukul 8 malam TV1 sebentar tadi memaparkan perjumpaan PM dengan ketua-ketua paderi.Selepas berita itu, dipaparkan pula kisah satu pertubuhan swasta dari P.Pinang melakukan kunjungan ke Lenggong,Baling,Kedah untuk misi membantu masyarakat orang asli di sana.Antara yang dijelaskan oleh salah seorang wanita dari rombongan ini ialah,mereka melakukan apa yang gagal dilakukan oleh institusi kesihatan yang lain.Cara mereka kelihatan sama seperti apa yang selalunya dilakukan oleh gerakan 'misionari'.Kita buat apa,maksud saya Pemuda UMNO?Sejak bila DAP P.Pinang cukup ambil berat dengan rakyat Malaysia di pedalaman?

    ReplyDelete
  3. Islam & Kristian adalah agama yg berasal dari langit. Cuma yg nak aku nak termuntah ialah feel manusia yg menganut agama bumi ciptaan sendiri yg sudah lebih dari sebulan masih tak jemu-jemu mengendap kemaluan org lain dlm blog2 mereka. Video lucah, video lucah, video lucah...Sampai bila akan ku tahan muntahku ini wahai penganut2 agama bumi?

    ReplyDelete
  4. Muntah je kat muka pelakon video seks tu dengan pencacai pencacai nya sekali.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Khairy di atas anugerah yang dan pangkat kebesaran ini.."KITOLKIMAK" glemer.....

    ReplyDelete
  6. Tahniah Khairy di atas anugerah yang dan pangkat kebesaran ini.."KITOLKIMAK" glemer.....

    ReplyDelete
  7. Si Kitol pasti akan ganti Al-Juburit sekiranya Al-Jub mati.Maka negara akan terus dipermainkan.Jadi,negara wajib bebas dari individu sebegini.Oleh itu orang ini mesti disekat sama sekali dari merosakkan bangsa.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!