FITNAHKAH INI? BENARKAH INI VIDEO SEKS ANWAR!?

video

Perut saja yang lain ya? Ini baru sikit belum part action lagi! Khabarnya ada banyak lagi. Kita nak minta pandangan pemimpin PAS tentang video ini? Apa komen anda?

132 Responses to "FITNAHKAH INI? BENARKAH INI VIDEO SEKS ANWAR!?"

  1. bukak la mata sume org Fuckatan Riot ni...xkn la cina doll tuh azizah kot...

    encik PK, xde full version punyer video ke, nk bwat koleksi peribadi.hahahaha

    ReplyDelete
  2. lu bagi gua stim lah beb

    ReplyDelete
  3. dah sah memang ANWAR IBRAHIM.. PEncacai Totok Anwar.. sila comment

    ReplyDelete
  4. Tak puas tengok....show more clips plz...

    ReplyDelete
  5. bukan nuarlah... itu bukan nuar... rupa aje sama... tapi nuar tak pegang butuh masa jalan dpn org ramai. dlm video tu dia asik pegang butuh... lagipun, video tu dah bagi kat polis... mana ada salinan? ini semua konspirasi bn umno .... jgn kuatir kak wan... pelakon tu bukan si anugerah tuhan or papa hebat... itu video jantan jalang low klas dan tak layak jadi laki kak wan... betina china tu pun jenis pelacur murah. bukan top artis ke... laki mcm tu layak dimaki hamun aje setiap hari... betina hancing murah pun dia bedal.... ya tak kak wan?

    ReplyDelete
  6. Pelakun itu bukan DS Anwar Ibrahim.
    Buktinya:

    1.) Rambut pelakun hitam dan tebal penuh. Rambut Anwar banyak yang sudah putih dan banyak sudah gugur/jarang.

    2.) Gaya jalan/lenggang jauh berbeza dengan gaya jalan/lenggang Anwar.

    3.) Leher pelakun lebih gemuk daripada leher Anwar.

    4.) Perut Anwar tidak buncit seperti perut pelakun.

    5.) Punggung pelakun lebih besar daridpada punggung Anwar.

    6.) Kulit pelakun lebih cerah daripada kulit Anwar.

    7.) Dada pelakun lebih besar daripada dada Anwar.

    8.) Tubuh pelakun lebih gemuk berbanding tubuh Anwar.


    FITNAH ini kantoi.
    Jelas sangat pelakun itu bukan DS Anwar Ibrahim.
    Sorry Mr Mahathir/Najib, you should choose a better movie director.

    ReplyDelete
  7. aku pun tengok camtu ade iras2 tapi ikut gaya badan..bentuk badan bukan...muka pun tak dapt fokus secara jelas.suarapun takde.jadi dalam hal ini aku meletakkan perkara samar2..dalam islam samar2 tak leh ikut...dan lebih utama video ni tak leh jadi saksi untuk bercakap dengan tuan hakim...terus-terang aku katekan hati aku tolak..sebaik tengok video ini...

    ReplyDelete
  8. INI yang aku nanti-nanti....mampuslah kau juburi!!!!

    ReplyDelete
  9. muka macam Anwar tetapi badan orang lain, ini sah gambar Anwar dimanipulasikan dengan teknik pertindihan "super impose" budak tadika pun boleh jawab itu "super impose" lawak betullah sitolol & co yang membuat video ini

    ReplyDelete
  10. dunia akhir zaman, fitnah berleluasa, kebenaran ditidakkan

    ReplyDelete
  11. begitulah kerja org nk ptahankn kuasa yg smking terhakis

    ReplyDelete
  12. tuh sebab buat video hitam putih...

    ReplyDelete
  13. Kalau kita ingat sebelum ini pernah terpapar di akbar arus perdana spt utusan malaysia gambar LGE pakai kopiah dan pemimpin pakatan disamarkan imejnya dengan super impose untuk memburukkan PR kita dah lali dengan pembohongan dan penyamaran oleh musuh-musuh Anwar.

    ReplyDelete
  14. DIBAWAH ADALAH NAMA-NAMA YANG PERLU LIHAT VIDEO INI

    1. Wan Azizah
    2. Hadi Awang
    3. Lim Kit Siang
    4. Mahfuz Omar
    5. Khalid Samad
    6. Khalid Ibrahim @ Gagap

    NAK TAMBAH LAGI ??? SILAKAN !!!

    ReplyDelete
  15. hehe..

    he said.. no to 1Malaysia

    but yes to 2Holes & everything plural

    ReplyDelete
  16. kena tunjuk semua bro, baru diorang percaya

    ReplyDelete
  17. wow!!!!!! kompom anwar !!!!!

    ReplyDelete
  18. mari buat solat hajat lagi..menidakkan video ini :p

    ReplyDelete
  19. Blog-blog pro-Umno mula mendedahkan klip rakaman video yang didakwa memaparkan Datuk Seri Anwar Ibrahim bersama seorang wanita yang dikatakan pelacur China.

    Blog-blog terbabit mula memuatkan sedutan video itu sekitar sejam lalu, dalam satu tindakan yang kelihatan dirancang dan dikoordinasi sesama mereka.

    Paparan itu menampakkan dengan jelas wajah lelaki yang didakwa pemimpin politik pembangkang itu, yang kelihatan seperti Datuk Seri Anwar Ibrahim, ketua Parti Keadilan Rakyat dan Ahli Parlimen Permatang Pauh.

    ReplyDelete
  20. kahkahkah
    macam mana polis buat kerja ni. kahkahkah
    3 mat baroi cakap video ni ada 1 salinan je
    gua nak minta blogger umno yang ada video penuh tolong upload kat youtube
    pasal video kat atas tak ada aksi ranjang. kahkahkah
    walaupon adegan dalam video ni memang tak ranjang. kahkahkah

    ReplyDelete
  21. ayoyo anuwat
    bro ini amoi punya belakang ada dia kasi hantam juga ka??
    stim gua tengok ini klip

    ReplyDelete
  22. 100% rupa anwar tang perut ngan tubuh tu anuar kena tunjukla..tapi kalau umur 63 tu memang padan ngan tubuh dia...

    ReplyDelete
  23. 100% rupa anwar tang perut ngan tubuh tu anuar kena tunjukla..tapi kalau umur 63 tu memang padan ngan tubuh dia...

    ReplyDelete
  24. Harharahar..

    Ada juga juak2 Fuckatan yang x dapat menerima kebenaran dan easlian vedio ni..hahaha kesian giler aku tgk...kesian..

    Meroyan dah anon April 4, 2011 6:08 PM ni...perot x sama la, lenggok x sama la, badan x sama la...hati x terima la...ko penah tidor, main jubor ngan nuar ker tau semua pasal badan dia..

    Lantak pi la korang x cayer pon..korang mmg puak Gay yang mempertahan nuar dan dunia gay, biseksual korang...tp yang penting mmg mamat tu Nuar...

    Harharhar...bungkus la PKR.. pa dia samar2 video samar2 mengaku jer la, hati pengundi pon dah samar2 dah nak sokong Parti Kian Roboh ni...bangang la lu anon April 4, 2011 6:08 PM...

    har har har...

    Mcm lagu P.Ramlee

    Aii..sukernya dalam hati..
    video seks Nuar kantoi lagi..
    alamat punah la pkr kini..
    Terkubur bersama azmin ali...

    hahahaha...mampos la korang...sama dengan Nuar tue..
    hahahahaha....

    ReplyDelete
  25. Woi kawan-kawan

    This is a wide angle view.

    Semua nampak tebal dan besar pasal kamera tu dekat....focus wide pulak tu...

    Memang sah lah..Anwar Ibrahim...tok sah dok nafi..

    Datuk Shazryl pun ada sama...


    Tak dak pelakon yang boleh tiru sampai level 100% ni...

    ReplyDelete
  26. haha..dh tunjuk video pun masih puak penjilat al juburi ni tak percaya lg..diorg ni kalau dh kene batang idung diorg Anu ar 'main' depan mata diorg pun diorg akn nafikan..dah kepala hotak diorg dh penuh dgn taik..apa nak buat lg..kesian diorg nih..diorg akan percaya klu Anu ar tutuh bontot diorg..baru nk ngaku agaknya..huhuhu..

    ReplyDelete
  27. Kepada penyokong2 UMNO, marilah kita memanjatkan kesyukuran kepada Allah kerana doa dan solat hajat PAS telah dimakbulkan Allah.

    ReplyDelete
  28. cuba korang tengok tiang tu melengkung ke kanan kan. itu sebab lens cctv biasanya 180 darjah dan dia akan ada distortion pada gambar. cuba jorang tengok gambar korang kat dalam cctv mesti nampak tembam. kebetulan pulak dalam video ni tang perut dia pulak kena kat hujung jadi bertambah boroi la lelaki dalam video

    http://www.youtube.com/watch?v=cgWZNcaTUcg cara anwar berjalan dan muka waktu video x jelas.

    http://blogs.straitstimes.com/assets/2008/8/6/9503967_-_04_08_2008.jpg?1218005138 perut yang buncit kena tekan dengan tali pinggang

    buat analisa dulu wahai penyokong2 kedua blh pihak

    ReplyDelete
  29. bodoh la sapa yg kata anwar nampak gemok dalam video ni, dah lensa tu membulat korang ni tak tau ke memang tendency nak nampak gemuk dalam gambar/video memang ada. Live upclose & dalam video memang tak sama. Korang ni kalau tgk dsai beromen depan mata korang live pun masih cakap tu stuntman yg menyerupai anwar. Bodoh bingai bangang semua ada korang ni. Fitnah mende, badigol? Oooowwwh korang fitnah najib & rosmah bunuh altantuya takpe pulak? KOrang bajet kami ni nak berdiam diri & stay apologetic dengar korang cirit melalui mulut? Mampusla wei korang sekali dgn dsai, serius aku bosan menyampah dgn kerenah penyokong dsai ni. Gi baco buku dr M yg baru ni, beliau pun dah sahkan dsai ni gilo sex, chapter berapa guwa tak ingat.

    ReplyDelete
  30. kalau tgk gambar yang disnap tu, rupa rahim tamby chik adalah

    ReplyDelete
  31. Apa pulak tetek Anwar menggelabih macam tetek pompuan. Ia hanya ada pada org gemuk2... macam tetek parpubabi jer aku tengok..!!!

    ReplyDelete
  32. doa solat hajat terjawab sudah.
    ternyata bukan Anwar.

    ReplyDelete
  33. Rupa memang macam anuar. Tapi aku tak rasa anuar tu bodoh mcm cai amengok, sampai ada orang lain yg ada dalam bilik tu. Nampak macam shooting filem plak kan..

    Satu lagi gambar hitam putih ni memang ada tujuan yg tertentu, hanya pembuat video yg tahu sebabnya. aku rasa di dalam pasaran, payah nak cari perakam hvideo hitam putih.. Tempat kije aku yg sengkek pun pakai video yg berwarna, baru boleh nampak dgn jelas, boleh bantu buat siasatan.

    Toksah percaya lah RTC tu, dia tu dah tak tahan sebab hilang kuasa. Ali ketam mana ada bunyi pun,takut kaalau dia berbunyi, RTC take over jadi kmm.

    ReplyDelete
  34. Yang sekor tu dok tanya mana remote? Mana remorte? Yang pakai tuala tu kata ada dok tepi tu. Ni video siam. Cakap siam he he he.. Date pun tak dak

    ReplyDelete
  35. wey bodo..sape yg ckp bukn nuar tu mmg x tau hrgai anugerah tuhan.gunalah mata sebetulnya.jgn kerna buta hati dustakan yang batil.goblok!!

    ReplyDelete
  36. Masih takleh nak terima kan penyokong Pakatan Haram ni? Sian aku tengok korang, buat malu je mak bapa korang melahirkan korang kan? Last2 jadi penyokong seorang pemimpin yang suka berzina dan meliwat.

    Betul kata parpu, jenis korang ni, kalau anwar main depan mata korang ke, atau dia main dengan adik beradik atau sedara mara pun kroang akan kata itu bukan Anwar. Memang keturunan lahanat la yang menyokong si juburi ni

    ReplyDelete
  37. aku teka pelakon dia sama ada najib, rais yatim,hishamudin,samy bellooo,musang hassang, atau sesiapa sajelah janji orang umnoporno...ingat umno ingat maksiat... HIDUP MELAYU, MARI ORANG MELAYU(UMNOPORNO) SEMUA KITA GOYANG TELOR... Pak Lah ada sihat ka??????????????bahagia betoi pak lah na la ni sampai abih boroiii perut dia...

    ReplyDelete
  38. Poskod 10400 === Bangkok

    ReplyDelete
  39. hahaha kartun betoi la hang pa semua nie.... mcm tu pun....boleh percaya kaaaaa... apa laaa ... korang tau tak apa birth mark anwar kat pingang dia???? haaa jgn terkejut pulak nanti yaa..... udah udah laaaa tu... baik hang p teguk ARAK kat kedai parpu....dgn kawan2 mu.... ada gak saham hang dalam kubur nanti..... sempit .... kan..??

    samad

    ReplyDelete
  40. disegi logik.. takkan la masa anuar nak balun amoi tu ada orang dalam bilik.. takkan dia bagi orang sekodeng dia pulak kut..
    macam tak logik jer..

    kalau hampa nak tutuh burit bini hampa.. takkan hampa suruh orang lain masuk bilik kot..

    ReplyDelete
  41. BUKAN! BUKAN DIA ! DIA TU WARAK, DIA ANUGERAH TUHAN ! TAK MUNGKIN ANUAR ! YANG KITA TENGOK NI IALAH IBLIS YANG MENYERUPAI MANUSIA ! JADI NUAR TAK PERLU RISAU2 ! NUAR BOLEH ANGKAT SUMPAH LAKNAT ESOK ATAU LUSA ! MACAM MANA NUAR? BERANI ATAU TIDAK?

    ReplyDelete
  42. Anonymous said...

    Apa pulak tetek Anwar menggelabih macam tetek pompuan. Ia hanya ada pada org gemuk2... macam tetek parpubabi jer aku tengok..!!!

    April 4, 2011 7:45 PM

    muahahahahahaa memang laaaa BUAH DADA parpu ada laaa rupa itu.... gemuk BUAH DADA pun besar muahahahaha.... bayangkan.... arak meleleh di TETEK parpu.. waaaarghhhh seksi/seksa muahahah

    alex

    ReplyDelete
  43. gila la orang tersebut kalau x mengaku ni anwar..memang dasar munafik tahap tertinggi....

    misai dengan janggut boleh bubuh dai putih kalau nak dijadikan putih...tetapi dalam video hitam putih tue..x berapa terang kaler hitam misai dan janggut anwar...memang wajah anwar seperti itu pun..

    lagi pun rakaman ni diambil dari cctv yang berkualiti rendah jadi video x berapa clear..itulah sebab tiada suara dan warna...tapi memang sah la orang yang memakai tuala tu anwar ibrahim...dari segi peringkat umur, tubuh badan dan wajah..memang anwar...memang tak dapat dinafikan lagi...perut buncit bukan alasan sebab kemungkinan video ni diambil masa anwar baru lepas makan...perut seseoarang akan kelihatan buncit sedikit kalau baru lepas makan..

    kalau nak dilihatkan cara berjalan..kita x boleh hanya berpandukan pada pita rakaman semata mata sebab kalau org sihat jalan mcm biasa..tetapi bila dia sakit atau teransang..corak cara jalan akan berubah....tambahan pula..tangan pelakon di dalam video tue seolah olah sedang memegang anu die..tue pun boleh dikira sebagai bukti...

    sapa yang tengok video ni pun..mesti akan teragak agak untuk menidakkan itu anwar....walaupun dari hati penyokong penyokong dia sendiri...

    parlimen kena buat suruhanjaya diraja untuk mengenal pasti orang di dalam video ini..tapi bila aku tengok balik..saling tak tumpah macam muka anwar ibrahim..hahaha..

    video lu masuk youtube beb..famous la lu dalam bangunan parlimen nanti..hahaha...

    ReplyDelete
  44. hai dato boroi... kelas kerja korang..!! hanya orang takdak maruah dan takder agama jer yang sanggup berhempas pulas nak aibkan orang lain..
    confirm dato eskay dan thembeyy munafik laknat..

    ReplyDelete
  45. Ini semua adalah konspirasi yang berlakun sebagai jantan tu bukannya Anwar, tapi hantu yang serupa dgn Anwar, ini adalah sedutan dari filem terbaru arahan Mamat Khalid yang berjudul Hantu Bang Nuar Meliwat kat Hotel......ha...ha..ha

    ReplyDelete
  46. Ini semua adalah konspirasi yang berlakun jantan tu bukannya Anwar, tapi hantu Anwar ini adalah sedutan dari filem terbaru arahan Mamat Khalid yang berjudul Hantu Bang Nuar Meliwat kat Hotel......ha...ha..ha

    ReplyDelete
  47. “Selepas menonton video tersebut, kenyataan awal saya terbukti benar memandangkan sosok dan lenggok badan watak utama, termasuk perut yang menonjol jelas sekali bukan sosok badan Anwar.

    “Hakikat ini mungkin tidak jelas bagi mereka yang tidak mengenali Anwar secara dekat, tetapi sebagai bekas Setiausaha Sulit beliau selama dua tahun saya tahu bahawa itu bukan Anwar,”

    “Apatah lagi saya mengenali keperibadiannya sebagai seorang Muslim dan pemimpin keluarga yang baik,”

    ReplyDelete
  48. Dato’ T mendakwa video ini dirakam di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Namun tulisan di dalam video tersebut (di dalam bahasa Thai) apabila diterjemah menyebut “Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011”. Adakah video ini sebenarnya video lucah Thai yang tiada kaitan dengan Malaysia?

    ReplyDelete
  49. 1. Mengapa Rahim Tamby Chik, Shazril Eskay dan Shuib Lazim tidak berani mendedahkan diri mereka ketika mula-mula menayangkan video kepada editor-editor kanan milik Barisan Nasional di Carcosa?

    2. Siapakah individu ketiga dalam video tersebut? Kehadiran lelaki ketiga yang bertindak seperti pengarah video menggambarkan ini bukan rakaman CCTV rahsia sebagaimana didakwa Dato’ T.

    ReplyDelete
  50. lepas ini kita tayangkan filem pak menteri rogol gadis bawah umur didataran merdeka apamacam setuju tak semua rakyat malaysia

    ReplyDelete
  51. memang lah video tiga amigos tu satu salinan, itu yg dia org ambik hari tu. ini video yg lagi awal punya lah, towkay hotel tu dah tak boleh blackmaill pemimpin korang, kira dia jual murah laa kasi parpu,.. janji ada masyok.. kang satu sen pun tak dapat, tumpang tengah panas2.. kasi lelong laa video2 lelama nyer tuu.. guna akal lah bodoh!

    ReplyDelete
  52. Apa yang berlaku ini pernah terjadi kepada ramai artis suatu ketika dulu seperti Ella, Fazura, Ida Narina, Fauzi Nawawi dan ramai lagi. Wajah mereka dikatakan pelakon seks dalam video yang tersebar diinternet, tetapi bila diamati betul-betul ternyata ia adalah wajah seiras dari Filipina atau Thailand yang menyerupai wajah-wajah mereka. Kini ia berlaku pula kepada Anwar. Nampak sangat yang video itu sengaja dirancang sedemikian rupa. Apakah kita boleh percaya semua ini?.

    ReplyDelete
  53. SAH MEMANG BUKAN DATO SERI ANWAR IBRAHIM !!!!


    FITNAH CELAKA BANGSAT UMNO MENEMUI JALAN BUNTU !!!


    APA KE LANCAU LA UMNO NI PUNYA FITNAH !!!!!!!


    KAH KAH KAH

    KAH KAH KAH


    TAWANMALAYSIA TAK LAMA LAGI AKAN DEDAHKAN


    KLIP VIDEO ROSMAH TENGAH MERENDEK DENGAN RAHIM TAMBI CHIK!!!


    KAH KAH KAH

    KAH KAH KAH


    KE NAK KLIP VIDEO ROSMAH DENGAN ANNUAR MUSA ?


    KAH KAH KAH

    KAH KAH KAH


    KE NAK KLIP VIDEO NAJIB DENGAN ZIANA ZAIN ?


    KUI KUI KUI

    KUI KUI KUI

    ReplyDelete
  54. "Bagi aku kemungkinan split scene....kemungkinan DSAI betul dalam scene tu tetapi dua scene yang berbeza dan masa yang berbeza dan orang yang berbeza....reason... pertamanya kamera tu statik.sapa-sapa yang biasa edit video memang easy kalau buat split scene kalau kamera tu statik..iaitu dua scene di cantum bersama-sama..left and right seamlessly. Keduanya scene awal kononya DSAI adalah terlalu berlainan dengan DSAI keluar dari bilik air di akhir video...that the reason video dibuat dalam hitam putih supaya color seragam untuk dua-dua scene..sebab kalau scene dalam warna kita boleh lihat dengan jelas perbezaan dua-dua scene.. Jadi pandangan aku...video tersebut kemungkinan memang dirancang dibuat pertama dengan DSAI dalam scene pertama..scene kedua perempuan dan sorang lagi mirip anuar (scene keluar bilik air dan peluk perempuan)...then combine video tu jadi satu,aku ulangi..it is very easy to make the video like this..tak perlu GCI just consumer video editing biasa..wallahualam..hanya tuhan yang tahu ",

    ReplyDelete
  55. Dato’ T mendakwa video ini dirakam di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Namun tulisan di dalam video tersebut (di dalam bahasa Thai) apabila diterjemah menyebut “Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011”. Adakah video ini sebenarnya video lucah Thai yang tiada kaitan dengan Malaysia?


    3 barua2 ni nak tipu pun tak pandai.. opsss..3 boroi, silap... i m sori..

    ReplyDelete
  56. Wahhhhh...

    Glamer bangat lah kau sekarang Parpu..blog kau ngan GAP masuk Berita TV3 beb..

    Kita bako kita bako jer..hahahaha

    Mesti lubang idung kau dan lubang -lubang lain yang sewaktu dengannyer dalam keadaan kembang sekarang. Itu pentingnya english education..wakakaka..

    cecita cecita cecita..lagi....

    syabas inspector sahab..

    Harap cerita pasal lubang-lubang ni berakhir di bumi Malaysia ni secepat mungkin...naik meluat aku mendengarnya..settle once an for all der.....

    adios

    ReplyDelete
  57. tahniah bro PK.. teruskan kebenaran..blog bro masuk berita tv3 tadi sebab berjaya mendedahkan video seks anwar di laman blog bro...

    Hati hati jugak bro..lepas ni mungkin bro ada musuh jugak di dunia nyata...kami, blogger blogger pro BN doakan bro selamat sejahtera...dan teruskan perjuangan...

    ReplyDelete
  58. kah kah kah

    boroi....

    mana punya yahudi mabok
    jadi pornstar ni...

    dsai nak tutuh cinadoll tu
    apasal mangkok dato esgay tu menyibok
    arah sana arah sini..
    lu kalau nak tutuh lu panggil orang ke buat arrgement...
    dato esgay ni dah kira director
    filem porno..
    tengok dari tepi dah tau ini bukan dsai,stail rambut dia dah macam siam jual durian
    kalu dsai nak tutuh pun mesti dia buat lone ranger bukan panggil three stooges buat arahan

    apa dsai ni bodoh sangat ke sampai panggil tuan director amat nispu buat arahan...
    tak kan dsai nak gantung leher sendiri

    lu pikir la sendiri

    ReplyDelete
  59. hohoho...filem yang bakal box office tahun 2011 dengan tajuk " Anugerah Tuhan"

    ReplyDelete
  60. ntah . no. komen . npmk sejiBIK cam anuar . biar pihak berkuasa yang siasat . Klao betul ini vid porno nya . ap mao tunggu lagy . kasy heret ini olang!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  61. kesiannya puak2 pakatan haram tak leh nak terima kenyataan...hehehe...

    ReplyDelete
  62. ini semua fitnah...org yang menuduh bersumpah yang die kena liwat.tpi yang dituduh kena cari bukti untuk tegakkan keadilan...mazhab mana korang blaja ni, ptut yang kena tuduh bersumpah atas nama Tuhan yang mengatakan die difitnah dan yang menuduh perlu ada saksi untuk menyakinkan tuduhan nya....sila jawab

    ReplyDelete
  63. dah masuk buletin TV3 tadi blog ni...

    ReplyDelete
  64. gua tgk muka dia sebijik mcm anak mamak yg asal dari kalinga india keh keh keh

    ReplyDelete
  65. ini semua fitnah...org yang menuduh bersumpah yang die kena liwat.tpi yang dituduh kena cari bukti untuk tegakkan keadilan...mazhab mana korang blaja ni, ptut yang kena tuduh bersumpah atas nama Tuhan yang mengatakan die difitnah dan yang menuduh perlu ada saksi untuk menyakinkan tuduhan nya....sila jawab

    ReplyDelete
  66. juak pencacai nuar berahim ni bodoh ke bebal ke sial ke apa.

    dulu takda video dorang mintak video. skrg dah ada video kata superimpose la, pelakon upahan la, gemuk la, tetek londeh la, bontot tak gebu la, macam2 lagi nak nafi.

    kalau kasi video full setengah jam tu pun, misti alasan dorang kena super impose, pelakon upahan, bla..bla..bla..nak nafi. fuck kepala hotak kamu!

    juak pencacai nuar berahim ni memang sah buta hati buta mata buta segalanya. dah terang2 tukang tutuh bontot/pelacur tu pemimpin pujaan dorang, sedaya upaya nak nafi lagi. kasi berbukit bukti pun dorang takkan terima.

    benarlah kata bekas penyokong nuar, kalau air longkang sekalipun bila nuar cakap tu air sirap, nescaya totok pencacai ni semua akan percaya bulat2.

    memang serius aku tak paham otak dangkal pencacai nuar berahim ni. 24jam nak tuduh UMNO/BN walhal pemimpin anugerah tuhan dia yg sedap tutuh bontot/pelacur, UMNO/BN yg dapat palitan air mani dia. celaka celaka celaka!!

    ReplyDelete
  67. Video tidak menjadi saksi dalam kes zina menurut Islam, kerana video seperti gambar boleh dimanipulasi. Tanya hakim mahkamah syariah.

    ReplyDelete
  68. fuhyo . ini ker vid nya . perghh . tanda2 nk kiamat .. dh lr fremes0n dh belambak . skunk nk wt vid porno lak at msia ny . HUH . akai manarr . anda Islam??? atau sekadar Islam di bibir???!!!

    ReplyDelete
  69. patekanwartegaksialApril 4, 2011 at 8:53 PM

    woi patek ko kalo rasa anwar tu maksum lagi, awat zulkifli noordin pun tinggalkan dia? KOrang memang suka betul anwar ni kan, tapi kalau tanya apa contribution anwar kat negara ni sure korang takleh nak sebut satu pun. Superimpose la, body double la, ek eleh time kome seronok fitnah najib dgn altantuya takpe ekk? Hah amik ko, lepas solat hajat yg konon2 historic tu terus ketua polis pun sahkan video tu tulen takde kesan edit ke hape. Sudah2 la cuba tegakkan benang yg basah, korang ni kalau nak jadi bodoh pegi main jauh2. Jgn nak cirit birit muntah asid kat sini, aku memang dah lama tahan sabar tengok kebodohan puak2 PR ni. Masalahnya bodoh tahap gaban sampai aku rasa nak lempang mak bapak korang sekali, serius aku tak tipu. Kucing korang pun meh aku nak tamparkan.
    p/s: kesimpulannya korang memang bodoh aku tak tipu. bodoh bodoh bodoh bodoh biol sewel

    ReplyDelete
  70. malaysia sekali lagi menjadi negara lucah pertama yang membenarkan blog politiknya menayang video lucah kononnya lakonan ketua pembangkang. sekarang moral orang umno jatuh tahap longkang dan sampah. kalau blogger celaka seperti papagomobabi, parpukari arak dan blogger gap akan terus menikmati hits tertinggi sebab memainkan video lucah setiap hari. dah tak mustahil nazri ajis akan membenarkan tayangan video lucah yang lain atas niat tak akan mengambil keuntungan. cuma kalau nak ditayangkan di dalam parlimen perlukan kebenaran speaker. kalau speaker tak benarkan bermakna tak boleh tayang video lucah, kalau nak tayang boleh tayang diluar parlimen nazri ajis boleh benarkan sebab dia pun lucah apa. kebenaran video yang dikatakan tak mempunyai salinan telah dicopy dan dimuat naik oleh blogger celaka. dan kata trio stupid mereka hanya menyerahkan copy kepada polis adalah penipu, blogger umno celaka boleh dikenakan dibawah akta menyimpan bahan bahan lucah.

    ReplyDelete
  71. kenapa kita orang islam suka membesarkan hal hal seperti ini?. saya amat sedih melihat kita sesama orang melayu beragama islam bangga dengan tidak laku memperbesarkan perkara sebegini. kenapa kita orang islam tidak boleh hidup sesama islam? Penganut agama lain sekarang ketawa pada kita yang selama ini mengatakan orang islam orang yang alim. gunakanlah masa anda untuk berdakwah daripada mengutuk dan mengagung-agungkan isu skandal ini.

    ReplyDelete
  72. Kah..kah..kah..kah.. betul kata ketua polis negara video ini adalah ori.. tapi sekarang ni dah tak ori sebab dah kena copy.. kah..kah..kah..kah.. Tapi pelakonnya memang bangang.. langsung takda rupa Anwar.. gaya berjalan tak rupa Anwar.. perut lagi la tak rupa Anwar.. kah..kah..kah..kah.. macam perut Najib ada la.. cuma pelakon perempuannya takda rupa Ziana Zain dan Bik Mama jer... kalau ada pun sikit-sikit macam Altantuya kah..kah..kah..kah..

    Video ni ada tulisan Thailand.. tapi tiada suara kedengaran.. pasal apa? pasal takut kantoi bila orang dalam video ni berbual mengunakan Thailand.. sawadikap... kah..kah..kah..kah..

    Yang hairannya anwar dah pun buat laporan polis tapi kenapa tiada tangkapan? Kenapa tiada tindakan dari pihak polis? Kenapa si Tambi tak disiasat dan dihadapkan di mahkamah? Kalau korang berani cuba buat video Najib tengah mengentot di Port Dikson dangan Ziana Zain contohnya. Kemudian buat tayangan perdana dimana-mana hotel 5 bintang. Lepas tu korang mengaku koranglah yang tontonkan video tu kepada umum.. nak tengok korang kena sumbat dalam lock up atau tak.. Kah..kah..kah..kah.. Tapi orang yang tayangkan video yang kononnya Anwar ni boleh sihat-sihat je.. polis pun buat-buat tak nampak je.. kah..kah..kah..kah.. apa maknanya tu? korang jawab la sendiri.. kah..kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  73. Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

    ReplyDelete
  74. Cili Kasi Taruk...

    Bro Parpu, ko memang mabeles...agaknya cili yang ko taruk tu dah buat puak2 pakatan ni kepanasan kot.

    Dari hari pertama nuar dah kantoi, pertama wat pc depan semua wartawan sambil tunjuk perut kempisnya. Walhal, ketika pc tu dia ckp belum tengok lagi video tu.

    Hari ke-2 terus buat laporan polis. Pelik Bin Ajaib, sebab polis kan barua umno.Macamana kali ni boleh percaya pada polis. Memang pelik sungguh.

    Alhamdulillah, kerana umno dah bebas dari fitnah. Akhirnya sudah terbukti bahawa umno langsung tidak terlibat dlm pembikinan video ni. Konspirasi jauh sekali.

    ReplyDelete
  75. dah la 2....
    hanya allah jew yg thu spa benar n salah...
    kta xleh nak mnghukum seseorang tnpa bukti yg jelas...
    x elok umat islam bergadoh sesama sndiri hnya disebabkankan isu politik sahaja...
    mlu jew ngan agama lain..
    mereka hnya tersenyum jew tengok kta berpecah belah....
    jgan la memaki sesama sndiri...
    jga bhasa...

    ReplyDelete
  76. bukti belum ada, susah nak ckap,sekiranya benarfaham2 jer la si pelakon, org umno pun jgn asyik nak salahkan pembangkang ajer saya rasa org umno pun lebih kurang sama tapi tak ada bukti jer malah lagi ramai yg wat sorok2,jgn asyik nak cari salah org salah sendiri sembuyikan.hanya allah maha mengetahui segalanya.

    ReplyDelete
  77. dah la 2....
    hanya allah jew yg thu spa benar n salah...
    kta xleh nak mnghukum seseorang tnpa bukti yg jelas...
    x elok umat islam bergadoh sesama sndiri hnya disebabkankan isu politik sahaja...
    mlu jew ngan agama lain..
    mereka hnya tersenyum jew tengok kta berpecah belah....
    jgan la memaki sesama sndiri...
    jga bhasa...

    ReplyDelete
  78. puak pakatan ni namanya je penyokong anwar, takkanlah anwar ibrahim pun kau tak kenal.. aku tengok sekali je pun dah boleh confirm tu anwar.

    hmm entahlah dunia..

    ReplyDelete
  79. FIKIRKAN kenapa zaman sekarang dengan kecanggihan teknologi.. kamera zaman jepun juga deorang guna ? mana pergi warna ?
    FIKIRKAN sebelum melakukan sesuatu keputusan.. Terima Kasih..

    ReplyDelete
  80. hurm... sapa yg cakap ni anuar.... mmg mata rabun... aku dan tgk berulang2 kali... mmg la ada nampak mcm dia tapi gambar ni pun itam putih... pasai pa itam putih???? lagi satu, cuba tgk laki tu masa kuar bilik air... sgt lain.... yg nak kutuk2 ni... tolong la jaga bahasa.. jgn nak kurang ajar sgt! tau la sokong UMNOOOOOOOOOOO no no no.... tapi jgn la pasai video ni nak kurang2 ajar!!! sedar tak sedar korang sendiri dah terpedaya dgn gambar ni.... yg nak konfirmkan ni anuar tu, nak tanya skit... dah pernah jmpa dia face to face ke? kl x, jgn nak pandai2 nak sah kan tu gambar dia! and one more thing, kalau gambar ni fitnah, dan korang sokong2, kira bersubahat dgn fitnah ni jugak... dan... pandai2 la korg jawab akhirat nanti...

    ReplyDelete
  81. Once an idiot, is always an idiot. only idiots believe in idiots and follows idiots like DSAI.

    He is the most celebrated sex@porno actor in Malaysia.


    Kalau dah bodoh tu, memang tetap akan bodoh. hanya orang2 bodoh akan ikut orang bodoh macam DSAI.

    Dialah pelakon seks@porno paling disukai ramai di Malaysia.

    ReplyDelete
  82. parpuparia dan penjilat UMPORNO yang dihormati sekelian..

    jawab soalan gua..

    1. Kenapa gambar filem dalam hitam-putih ? Kata nak kenakan DSAI, gunakanlah gambar
    warna agar rakyat akan terus percaya, almaklumlah kena detail samada
    pelakun tu kulit hitamke? sawo matang ke atau putih melepak?
    2. Semasa 5 minit pertama aksi dalam bilik dah berlaku , kenapa tukang skodeng
    (Datuk Trio) tak panggil JAKIM, BADAR , Polis dan Wartawan dan serbu bilik
    tersebut ? Kenapa syok sangat rakam sampai 21 minit tanpa membuat laporan?
    3. Kenapa video tersebar meluas, kata Datuk Eskay rakaman video ada satu salinan,
    tapi bila serah pada polis sampai ke BTN pun ada salinan. Boleh rakyat percaya
    pada POLIS?

    ReplyDelete
  83. Bro, upload sikit2 kat tenet tu. Bagi diaorg semua ni panas. Selang-seli angle kamera tiap mggu. Post skali seminggu je.
    Buat tayangan 6 bulan atau setahun.
    Gerenti meletop.

    Kita tengok berapa lama die nak mengaku dan letak jawatan.

    ReplyDelete
  84. caya lah anwar!! kasi hantam itu perempuan

    ReplyDelete
  85. memang sah anuwar adalah anugerah tuhan yang hebat,raja manusia.penyokong dia pun anugerah tuhan juga.bertuahnya jadi anuwar ni sebab buat apa pun penyokong tetap sayang dia.Lepas ni dia boleh berceramah sambil onani atau pun di blow job dan melawat Permatang Pauh dengan bertelanjang bulat sebab depa akan tetap menyokong dia dan mengatakan ini adalah pakatan jahat kerajaan untuk mengendurkan kote dia.

    ReplyDelete
  86. wahhhh dato eskay, hang jadi bapak ayam rupanya diselatan thai, video ini dirakam di thai dan terdapat perkataan siam, inilah teknik penggambaran yang dikatakan canggih oleh kickthefella, perjumpaan dengan eskay hanyalah untuk membahagikan video ini kepada beberapa bahagian dan tayangan seterusnya akan berada dalam keadaan gelap, dan eskay disahkan bahawa menjadi bapak ayam dithai. suasana bilik hotel yang begitu sederhana dan berbilik kecil adalah dibuat agar nampak dan sudut sinemaphotographi adalah diambil kira samada sudut ini akan menampakkan sudut seakan akan nuar berahim, walaupun yang berjalan seperti unta ada bongol diatas belakang. video ini diupload dikelantan dan sempadan thailand. perjumpaan dengan blogger dan eskay adalah untuk mengeluarkan video ini ke alam maya.

    ReplyDelete
  87. Ahahaha..datuk² T ckp video sex dirakam di salah sebuah hotel du kuala Lumpur..tp kt cctv tu ade tulis bahasa Thailand..mcmane ni???

    ReplyDelete
  88. Dalam banyak-banyak persoalan itu saya tertarik dengan persoalan Mengapa tertera “Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011”? Bukankah itu frasa hak cipta yang lazimnya terdapat pada sesebuah filem? Adakah video seks ini sebuah filem lucah yang dibikin di Thailand? Bagaimana polis boleh mengesahkan video ini tulen tanpa menjawab persoalan frasa hak cipta ini? Kenderaan apakah yang dinaiki Anwar Ibrahim untuk berulang-alik KL-BANGKOK-KL dalam masa dua jam? Banyak mahu dipersoalkan. Cukuplah!!!


    Jeng..jeng..jeng!!!!!

    ReplyDelete
  89. Huk alaaa.... bakpe pendek sgt.... aku baru je beli pop corn siap-siap smbil mengunyah pop-corn smbil layan video, alih-2 pendek... tak syok... apapun... tak berapa jelas muka lelaki kononnya didakwa sbg lelaki anugerah syaitan... eh silap... anugerah Tuhan tu...

    ReplyDelete
  90. ADUH...KECEWANYA AKU.NYESAL AKU SOKONG PKR SELAMA INI.PHUUUIIH!!!
    KALAU IKUTKAN HATI, AKU NAK MINTAK BALIK DUIT YG AKU MASUKKAN DALAM TABUNG PKR TEMPOH HARI!!!

    ReplyDelete
  91. Khas buat penjilat2 dan pencacai2 Pak Sheikh, harap sedar, insaf dan bertaubatlah. Janganlah nak menegakkan benang yg basah, sudah terang tak bersuloh, Pak Sheikh ada orang dalam Video itu. Janganlah hendak menipu diri sendiri. Harap penjilat2 dan pencacai sedar, siapa Dr Eskay, siapa Zul Kulim, Siapa Ezam, Siapa Saiful, Siapa Dato Nalla, dah ramai lagi, mereka ini semua sperti anda suatu ketika dulu, penjilat dan pencacai Pak Sheikh. Tetapi setelah "diliwat" sampai berlendir, bila kepala dah kena hantok baru sedar diri dan maka terburai semua rahsia keparat lahanat Pak Sheikh. Anda semua penjilat2 dan pencacai2 Pak Sheikh dok relaks, nanti bila dah kena liwat dgn Pak Sheikh baru padan muka. Sedar dan insaflah, Pak Sheikh memang peliwat terkutok dan menjijikkan yg tak reti2 nak bertaubat. Kalau tak percaya serahkan buntot anda kepada Pak Sheikh, kasi santapan, baru tahu siapa Pak Sheikh yg sebenar, Apa ada berani?

    ReplyDelete
  92. Banyaknye penyokong penyokong anwar al-juburi tak mengaku dalam video tue anwar..tapi aku rasa x ramai pon..cuma orang yg sama komen..nampak macam banyak..biarlah PK..janji blog ko masuk tv3 sebagai pendedahan...

    Yang ini pun kira sudah menghapuskan hampir 80% kepercayaan rakyat Malaysia terhadap pemimpin pembankang..berkuburlah parti PR ni masa PRU sarawak dan PRU 13 nanti...tambahan dengan janji janji kosong mereka yang tak dapat ditunaikan..tak reti memerintah..jangan memerintah lah wahai parti pelingkup rakyat..PR..

    ReplyDelete
  93. dah bagi tengok video, masih nak nafikan...betul2 la denial syndrome.
    apa2 pun jam omega mana?

    ReplyDelete
  94. MEMANG BANGANGLA PENCACAI2 NUAR PEMBELA SPESIES KAUM NABI LUT YG KOMEN KAT ATAS NI.
    AKU YAKIN YG MASIH TAK PERCAYA TU ADALAH GOLONGAN2 GAY ATAU BISEKSUAL ATAUPUN YG SUAM!!!
    KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  95. DENGAN INI AKU MINTA AMPUN DAN MAAF DENGAN DATUK SERI ANWAR BIN HAJI IBRAHIM, DATUK SERI DR. WAN AZIZ ISMAIL & YB NURUL EZZAH BINTI DATUK SERI ANWAR. SEBENAR-BENARNYA AKULAH ORANG DALAM VIDEO YANG ANDA SEDANG TONTON SEKARANG! SAYA BOLEH CONFIRM, ITU BUKAN DATUK SERI ANWAY, TAPI SAYA, WANREDONE ........
    SEKALI LAGI AKU MINTA MAAF KEPADA MEREKA!

    INILAH KISAH 'RUPA TAK SERUPA BIKIN'

    ReplyDelete
  96. nafas umno dlm lubang jubor saiful...

    ReplyDelete
  97. FITNAH!!!
    FITNAH!!!!
    FITNAH!!!!

    Anwar and the gang la...

    UMNO keluarkan benda yang nyata..

    BRAVOOOOOOO!!!!

    Checkmate.

    ReplyDelete
  98. Org yg tak percaya pelaku itu adalah Al-Juburi adalah terdiri dr mereka yg sama spesis dgn dia. Byk kaki jubur kat M'sia. Semua nie anak2 ikan mas Al-Juburi. Marilah kita berdoa semoga mereka semua termasuk Al-Juburi kembali ke jalan yg benar. Ya Allah, jauhi lah bala bencanamu ke atas kami disebabkan perbuatan pengikut kaum Luth. AMMMIN.

    ReplyDelete
  99. Wow! Video ni lagi jelas dan clear dari video Chua Soi Lek! Memang jelas tu Anwar. ANwar harus bertaubat! Aku cabar ANwar gi umrah ke haji ke macam Saiful Bukahri. Doa depan Kaabah, mengadu pada Allah dirinya dianiaya. Bukannya bagi ceramah mengadu kat rakyat kata konspirasi la, fitnah la

    ReplyDelete
  100. saya tak pernah tau pasal politik.. mengenai pas umno.. tapi bila saya fikirkan,, kenapa video ni leh tersebar dan kenapa annuar di aibkan begitu sekali.. rakyat yang benci annuar menuding jari kat annuar sebagai penipu. tapi hingga saat ini annuar masih pertahankan .. keliru betul ...

    ReplyDelete
  101. Ini Anwar sudah jemu main belakang maaaa, dia mahu main depan dan belakang ler plak.............

    ReplyDelete
  102. Woi ANUWAR!!!
    kasi sumpah la ni bukan hg...kalau hg sumpah dh cukup untuk aku sokong hg...ni dok dolak dalih tak abih2...penyokong2 ANUWAR...mari kita minta ANUWAR untuk bersumpah...sembahyang hajat pun dh..tunggu apa lagi...

    Kronik kronik!

    ReplyDelete
  103. tolonglah pihak berkuasa dan pihak keadilan mempercepatkan penyeselesaian kes-kes DS Anuwar ini.....kami rakyat marhein sudah bosan....lagi lama perbicaraan, lagi banyak cakap, lagi banyak tipu helah.....!
    kami bosannnnnn!

    ReplyDelete
  104. pada sapa2 yg tak percaya video ni,harap sabar sat nooo.tu baru tunjuk 2 minit,masih ada lagi 20 minit..

    buat masa la ni,kita biar dulu pencacai anuar duk nafi benda ni...

    tunggu scene seterusnya yg nampak muka dia yg clear..

    hahaha

    ReplyDelete
  105. ada jugak pnyokong PR kata sengaja buat video hitam/putih brtujuan utk mengelirukan/superimpose dll. Dgn ini aku istyharkan puak2 PR ni memang BODOH. Tiada ragu2 lagi. memang sah BODOH. aku tak nak jd bodoh lagi, baru aku sedar selama ini aku diperbodoh dan bersekongkol dgn puak2 bodoh rupa2nya. aku tak nak jd bodoh lagi. bodohnya aku selama ni...tidak lagi mulai hari ini.

    ReplyDelete
  106. yang komen dari penyokong anuar ni sorang je,saje nak buat ribut.

    ReplyDelete
  107. Allah Maha mengetahui,kita harus sedar kita tidak manusia biasa yg maksum.

    ReplyDelete
  108. inilah natijahnya bila para isteri orang warak tak minat hisapan,dijilatan dan analistic.belajarlah.bagi yang memang suka,syabas.harap agar anwar dapat bebas.

    ReplyDelete
  109. ya allah ya tuhan ku...ampun kan la umat2 mu ya allah..jauhi la kami hambamu 2 ini dari pertenglingkahan yg boleh mbinasa sesama islam...wahai saudara islam ku..jgn la kita sesama islam bmusuh musuhan...alangkah bgs kita gunakan ayat2 yg elok...saya tidak myokong mana2 pihak dlm hal nie..dlm hal nie siapa yg betul dn siapa yg salah kita pn tak pasti lagi..untk lebih adil bagi kedua2 pihak..lebih baik video ini d siasat oleh org2 yg arif tentang benda mcm nie...salam...

    ReplyDelete
  110. Hebat orang tua ni! kalah CSL

    ReplyDelete
  111. ni video zaman p ramlee ke hitam putih..nyonya kedai sbelah umah aku pon dah pakai camera kaler..apa la miskin sgt..ptuii..

    ReplyDelete
  112. Aku dah agak dah penjilat nuar mesti tak percaya gak.Kalau keluar gambar HD pun dia kata orang lain gak.

    Dari segi rupa,muka dan bentuk badan memang sebijik anwar.Tapi disebabkan aku bukan jenis taksub tak tentu pasal macam pencacai nuar aku nak tanya gak rakaman sebenarnya dibuat dimana.Sebab aku baca ada yg kata di sini ada yg kata di siam.Eskay tak ada sebut mana2 setahu aku.Kalau ada boleh linkkan di sini.

    ReplyDelete
  113. hahahhaha

    perut boroi..tetek melebeh..cecuba korang tengok orang lelaki umur mcm anuar..biasalah tu.

    Satu lagi aku rasa ini bukan video yg kat polis tapi banyak lagi video2 anuar yg disimpan.
    Tak ingat beberapa hari lepas 5 soalan datok eskay hal 2 tahun anwar ke thailand?.

    takkan nak bagi video spa di KL tu..sah2 kena tindakan trio Datuk ni...
    Aku rasa akan banyak lagi kuar video2 anuar ni..dirakam oleh orang yg rapat dgn beliau sendiri...hehehe

    ReplyDelete
  114. ya allah ya tuhan ku...ampun kan la umat2 mu ya allah..jauhi la kami hambamu 2 ini dari pertenglingkahan yg boleh mbinasa sesama islam...wahai saudara islam ku..jgn la kita sesama islam bmusuh musuhan...alangkah bgs kita gunakan ayat2 yg elok...saya tidak myokong mana2 pihak dlm hal nie..dlm hal nie siapa yg betul dn siapa yg salah kita pn tak pasti lagi..untk lebih adil bagi kedua2 pihak..lebih baik video ini d siasat oleh org2 yg arif tentang benda mcm nie...salam...

    ReplyDelete
  115. bukan DSAI laa.
    tapi jantan sekor tu memang Eskay,,,,
    mcm mana dia kata dia gi ambil jam omega,,,,,
    dan ternampa cctv,, dia umpil laci yg berkunci dan terjumpa perakam cctv,,
    kat situ dah nampa penipuan yg nyata,,
    hanya manusia yg BODOH dan darah UMNO ja yg percaya,,
    memamg itu lah dasar prinsip org munafik,,,

    ReplyDelete
  116. Kepada pencacai2 anwar jangan susah2 hati,desak aje tubuhkan suruhanjaya diraja.Kalau tuan korang tak bersalah,insyaAllah terlepas dia nanti.Bolehlah kejar eskay ramai2 dengan penyapu.

    Tapi kalau memang dia dalam video tu,sundri mau ingatlah.Masa tu jangan tak ngaku pulak.

    ReplyDelete
  117. bro apsal dsai tak belasah depan n belakang kan dia suka belakang jugak????

    ReplyDelete
  118. kepada pencacai anuar..relax arr,jangan goblok..banyak lagi scene yg panas2 belum keluar..

    hahahha

    insaf la oii pencacai anuar

    ReplyDelete
  119. muka mmg sbijik.. tp x taw la kot2 pelanduk 2 srupa.. yg penting, siape yg bersalah akan d hukum..

    kalau tlepas didunia, akhirat kelak sendiri yg tanggung..

    ReplyDelete
  120. Mana ada boroi melampau pun.Tak agak2 nak backing.Standardlah badan dan perut orang 60an yg sederhana macam anwar bila buka baju.Korang jangan tipu diri sendirilah,cuba korang tengok bapak2 korang masa dia pakai baju dengan pakai tuala,tak ke gitu ropanya jugak yop.

    ReplyDelete
  121. Sahabat2 sekalian, ini baru satu part, video Anwar telah diambil dengan menggunakan 4 biji kamera. Apa yang anda lihat ini hanyalah salah satu kamera sahaja. Dan hanya sediki saje yang dikeluarkan, sekiranya anda melihat penuh video inid ari 4 angle nescaya anda akan membuat sembahyang taubat masa ni juga.

    Bertaubatlah.

    p/s: Video hitam putih sebab keadaan gelap, ada cahaya sikit tu sebab TV terpasang. Eskay masih lagi kawan Anwar hingga video disiarkan di Carcosa! Kenapa la korang ni tak nak baca cerita sebenar? Jangan jadi bodoh bertaubat selagi sempat

    ReplyDelete
  122. Salam semua dah komen macam2, aku ada 5 persoalan sahaja:

    1) Tulisan Thai pada bahagian bawah video terjemahannya "Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011"

    2) Dato Eskay kata dirakamkan di Malaysia, adakah video itu dirakamkan di Thailand?

    3) Adakah video itu dihantar oleh Dato Eskay untuk diedit?

    4) Pada awal pendedahan Dato Eskay menceritakan dia pergi hotel utk ambil jam Anwar tiba2 terjumpa perakam video.

    5) Pada satu press conference Dato Eskay mengaku lelaki pada awal rakaman adalah beliau.

    ReplyDelete
  123. video x btol sbb kaler hitam putih?
    xpnah dgr ke ada camera night vision bang???

    Xtau la nk ckp ape, yg btol pon kata salah, yg salah korg perbtulkan....

    ingatlah anwar, dgn setitik darah ko, dh bleh jd PM. Kerajaan skrg boleh jatuh sbb buat konspirasi nk jahanamkan ko kalaulah ko btol...

    tp ko xnak bg DNA ko, tkot la sbb mmg ko salah....

    ReplyDelete
  124. Fitnah baru tajaan puak2 UMNO ni..he he.
    Tak ada benda lain nak buat dah...
    Fitnah tak habis2....

    ReplyDelete
  125. wahai penyokong bebal Fuckatan Riot Liwat yg bodoh sombong & tak boleh lagi nak diajar...

    apakata kalau korang suruh anwar angkat sumpah laknat. korang mesti akan bangga kalau tengok ketua korang tu angkat sumpah dgn berani.

    apa lagi, bawak la anuwar (anal-war)kesayangan korang tu pegi angkat sumpah.

    aku nak usik korang sikit boleh? pasal korang bodoh la yg aku suka usik hehe..

    aku petik ayat-ayat penyokong bebal nuar.

    "rambut dia dah macam siam jual durian" - kesian anuar kalau dia baca komen ni, penyokong bebal sendiri boleh kata rambut dia mcm siam jual durian.. hahaha...


    "4.) Perut Anwar tidak buncit seperti perut pelakun.
    5.) Punggung pelakun lebih besar daridpada punggung Anwar. " - dalam banyak2 part, punggung anuwar jugak yg dia ingat. mmg dasar penyokong setia yg sanggup tido meliwat dgn anuwar. statement ni tunjuk mcm anon yg kmen tu prnh main jubor dgn anuwar (anal-war).

    "hai dato boroi... kelas kerja korang..!! hanya orang takdak maruah dan takder agama jer yang sanggup berhempas pulas nak aibkan orang lain..
    confirm dato eskay dan thembeyy munafik laknat.." - anon bodoh, cuba ko pikir bagi pandai sikit. persoalannya, anuwar main puki amoi tu ke tak?

    "malaysia sekali lagi menjadi negara lucah pertama yang membenarkan blog politiknya menayang video lucah kononnya lakonan ketua pembangkang. " - apa punya bodoh anon sekor ni, mana ada adegan lucah dlm ni. ko buta ke? oh silap, dajal mcm ko mmg buta sebelah mata.

    ReplyDelete
  126. urut tradisional untuk membesarkan zakar, lebih panjang, lebih kuat, lebih tahan lama.
    boleh nampak kesan dalam masa 2 jam.
    hubungi segera
    azzad69@gmail.com

    ReplyDelete
  127. TIDAK SAH KLAU TAK FULL VIDEO...HEHEHE.

    DOUBLE STUNT KOT....

    ReplyDelete
  128. ADAKAH INI MUSTAHIL ???? PERMAINAN ORG POLITIK DAN ADA KUASA ???? MAT REMPIT PUN ADA BUAT GAKK FILEM PORNO ... CUMA YG BEZA ORG BERDUIT NIE PROJEK KAT HOTEL DAN GUNA AYAM YG MAHAL .... DAN RAMAI KAKI KAW TIAM !!! SO X DE YG MUSTAHIL PUN

    ReplyDelete
  129. Dan sesiapa yang mengerjakan sesuatu dosa maka sesungguhnya dia hanya mengerjakannya untuk (menjadi bala bencana yang) menimpa dirinya sendiri dan (ingatlah) Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Bijaksana.
    Dan sesiapa yang melakukan suatu kesalahan atau suatu dosa, kemudian dia menuduhnya kepada orang yang tidak bersalah, maka sesungguhnya dia telah memikul kesalahan berbuat dusta dan melakukan dosa yang amat nyata. (AL-QURAN, SURAH AN-NISA AYAT: 111 dan 112)

    Sesungguhnya orang-orang yang membawa berita yang amat dusta itu ialah segolongan dari kalangan kamu; janganlah kamu menyangka (berita yang dusta) itu buruk bagi kamu, bahkan ia baik bagi kamu. Tiap-tiap seorang di antara mereka akan beroleh hukuman sepadan dengan kesalahan yang dilakukannya itu dan orang yang mengambil bahagian besar dalam menyiarkannya di antara mereka, akan beroleh seksa yang besar (di dunia dan di akhirat).
    Sepatutnya semasa kamu mendengar tuduhan itu, orang-orang yang beriman lelaki dan perempuan, menaruh baik sangka kepada diri (orang-orang) mereka sendiri. dan berkata: Ini ialah tuduhan dusta yang nyata.
    Sepatutnya mereka (yang menuduh) membawa empat orang saksi membuktikan tuduhan itu. Oleh kerana mereka tidak mendatangkan empat orang saksi, maka mereka itu pada sisi hukum Allah, adalah orang-orang yang dusta. (AL-QURAN, SURAH AN-NUR,AYAT: 11, 12 dan 13)

    Sesungguhnya orang-orang yang suka terhebah tuduhan-tuduhan yang buruk dalam kalangan orang-orang yang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan di akhirat dan (ingatlah) Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian).
    Dan kalaulah tidak kerana adanya limpah kurnia Allah dan rahmatNya kepada kamu, dan juga (kalaulah tidak kerana) bahawa Allah Amat melimpah belas kasihanNya, (tentulah kamu akan ditimpa azab dengan serta-merta). (AL-QURAN, SURAH AN-NUR,AYAT: 19 dan 20)

    INSAFLAH WAHAI SAUDARA MUSLIMIN, ITU PUN JIKA SAUDARA BENAR-BENAR PERCAYAKAN AYAT-AYAT ALLAH DAN HARI KIAMAT.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!