GEMPAR! Satu Lagi Laporan Polis Salah Laku Seks Anwar!

Berita yang baru sampai ke meja Selangor Daily mengatakan seorang lelaki bernama Rashid telah membuat satu laporan polis terhadap salah laku seks Anwar Ibrahim.

Rashid dikatakan telah membuat laporan polis pagi tadi di Shah Alam.

Jika tidak silap kami Rashid adalah seorang bekas banduan yang pernah sama-sama menjalani hukuman dengan Anwar di penjara Sungai Buloh.

Semasa di dalam penjara Rashid bertindak sebagai tukang urut Anwar. Selepas keluar penjara (tidak pasti siapa dulu dibebaskan) Rashid diambil bekerja di rumah Anwar.

Wan Azizah tidak berpuashati (cemburu) dengan kehadiran Rashid dan mengarahkan Anwar mengeluarkan Rashid dari rumahnya dalam tempoh 24 jam.

Selepas dikeluarkan dari rumahnya, Rashid diletakkan di pejabat PKR di PJ. Selepas pru ke 12 pada 2008, Anwar memindahkan Rashid ke kondominium dimana Saiful diliwat.


House PK: Ingat lagi Rashid, si tukang urut Anwar? Nantikan laporan seterusnya..

8 Responses to "GEMPAR! Satu Lagi Laporan Polis Salah Laku Seks Anwar!"

  1. emmmmmmmm.....macam2 ada masa ini.....bagi org tibai jubor pas tu kata tampa kerelaan.......

    pondan kat lorong haji taip tu pun susah nak bagi free........hahahaaaaaaaaa sexfool.....banggang lagi bodoh bendul lagi cerdik darinya......

    end of UMNO...muahahhahahahahha

    ReplyDelete
  2. Nampaknya lepas seorang2 membuat laporan polis yg dia telah diliwat oleh Anwar!
    Tak ada bekas pelajar dari MCKK yg sama sekolah dgn Anwar dulu nak buat laporan?

    ReplyDelete
  3. PK

    dalam kes saiful, ada bukti kuat sebab dia buat report polis dan hospital buat check dan masih ada kesan bukti yg kuat

    tapi dalam kes rashid ni, dah berapa lama dah insiden ni. camana polis nak cari bukti ataupun saksi yang kukuh.

    Mungkin ada elemen - if you cant convince the masses, confuse them

    aku rasa mungkin anwar guna taktik ni, Rasanya Umno dan blogger jangan campur hal ini. biar polis saja handle. Kita tunggu dulu

    ReplyDelete
  4. Dalam penjara pun sondol jugak....hmmm

    Ini mesti konspirasi ni....

    ReplyDelete
  5. sikit-sikit konspirasi ; kepala butuh ko la

    ReplyDelete
  6. sikit-sikit konspirasi ; kepala butuh ko la

    ReplyDelete
  7. sikit-sikit konspirasi ; kepala butuh ko la

    ReplyDelete
  8. Password baru tuk masuk juboq ialah rashid...... bukan nya mokhtar lagi

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!