GEMPAR! LAGI KONSPIRASI UNTUK JATUHKAN DS NAJIB! MESTI BACA

Dalam menyelak seluruh blog kawan kawan, makanya aku terjumpa artikel ini yang sewajarnya diulang semula untuk memberikan kesedaran pada semua- Kajian pemerhatian yang telah dibuat oleh kawan kawan blogger telah merumuskan rangkaian rangkain yang sekian lama menjadi duri dalam daging UMNO.

Maklumat terbaru dari blog Gerakan Anti PKR dan anak omak mendedahkan suatu dokumen yang menunjukkan Kalimullah memberi ‘suaka politik’ untuk penjenayah pelarian Raja Petra di sebuah Apartment kepunyaan isterinya Hellinna Danum Dadameah di Trinity Court, Bayswater London.

Pendedahan ini penting kerana ia menghubungkaitkan penulis fitnah Anwar Ibrahim dengan penulis fitnah Abdullah Ahmad Badawi-Khairy Jamaluddin, Kalimullah ‘Masya Allah’.

Dari tulisan beberapa blog, mereka kelihatan bekerjasama untuk menjatuhkan Dato Seri Najib.

Bukan setakat itu, mereka bekerjasama untuk membawa huru hara dalam negara dengan menghancurkan segala asas perlembagaan – ugama Islam, bahasa Melayu, hak istimewa Melayu dan Bumiputera, dan raja-raja Melayu.

Propaganda yang mereka berdua lakukan juga adalah untuk menghancurkan sistem dan instrumen kerajaan dari institusi polis, askar, kehakiman, agama, dan lain-lain. Mereka menyokong Chin Peng untuk dibenarkan pulang. Untuk cerita penuh klik sini..

5 Responses to "GEMPAR! LAGI KONSPIRASI UNTUK JATUHKAN DS NAJIB! MESTI BACA"

  1. Rancangan CIFUT BABI, peliwat tegar negara, barua Yahudi neocons zionist, ialah meranapkan ekonomi negara supaya jadi muflis dan bangkrup, membuat negara huru hara, samseng dan gangster jalanan bermaharajelela, undang2 dan kehakiman negara diburok burokkan. Negara terpaksa tunduk dan berlutot memohon Dajjal2 seperti IMF, World bank, US, bantuan, tetapi yg sebenarnya menjahanamkan terus ekonomi negara sampai bila2, seperti apa yg berlaku di Afrika, Filipina, Indonesia, Pakistan, Iraq dan lain2. Lihat lah gelagat dan perangai2, keparat, pengkianat, lahanat pemimpin2 komunis biaDAP, Parti Ajaran Sesat dan pencacai2 PKR, apakah mereka ingin menegakkan Keadilan, undang2 negara, naikkan ekonomi negara, keharmonian, kesejahteraan dan aman damai dalam negara? Janganlah hendak menipu diri. Insaf dan sedarlah ahlul2 Parti Ajaran Songsang dan pencacai Parti anak beranak ermata Dajjal, bersengkongkol dan menyokong CIFUT BABI, peliwat tegar negara dan barua Yahudi zionist hanya menempahkan diri anda, ke azab Allah dan dilaknat dunia dan akhirat, nauzibillah.

    ReplyDelete
  2. Jatuhkan perlembagaan atau nak jatuhkan parti yang tak layak memerintah?

    ReplyDelete
  3. *anwar*nikjis*anuar*nikjis*anuar*nikjis*anuar*nikjis*

    siapa yg meLACURkan ISLAM?
    siapa yg memPARIAkan MELAYU?

    ReplyDelete
  4. pls baca buku the war of running dog- noel barber.

    ReplyDelete
  5. Siapa lagi kalau bukan hantu dua ekor tu.......!!!!

    Kita sama2 doakan biar mereka mampus kering....!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!