CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Saturday, August 28, 2010

TERKINI! BUKTI KAPAL SELAM KITA MANTAP!

Kadang-kadang tu, ada sesetengah orang ni, bodoh tak boleh diajar dan cerdik tak boleh nak ditegur! Inilah yang berlaku dalam isu Kapal Selam yang tak boleh tenggelam, klik sini

Bukan apa, apa salahnya, bilamana si betina gila glamer Nurul Izzah kata kapal selam tak boleh selam, maka tunjukkanlah terus bukti seperti dibawah ini, kenapa susah sangat ke nak jelaskan?

Proof that the submarine does not just dive ...


Remember, one submarine equals the strength of 10 war ships.
Get the action H E R E.

Gambar dan artikel atas ni aku ambil dari Blog Dato Rocky! Kenapa nak biar minah sundal tu cakap yang bukan-bukan pasal kapal Selam? Bukankah ini bukti bahawa kapal selam kita boleh selam dan siap boleh tembak lagi dari dalam air!?

Apa cerita ni wei?

12 comments:

  1. Nurul ahli MP sundal
    Nuar berahi ahli MP Gay
    Wan Azizah ahli Kakak tua bingai

    ReplyDelete
  2. dia dah xlaku kt malaysia .so dia buat fitnah kt indon..tapi kalu malaysia kena serang musuh..percayalah dorang2 itulah org yg pertma cabut lari kluar ke luar negara..selamatkan diri.....

    ReplyDelete
  3. Ooooiii.. hangpa pi tayang vidio kapai selam tebak tu depan ghuma dia nuhh... Nurul Izzah ni politik macam pak dia laaahh..

    Dia nak cakap dia cakap jeerr...

    ReplyDelete
  4. benam kan je dia orang tu ke dalam laut

    ReplyDelete
  5. What does a sodomiser's daughter knows about the security of the nation?

    She only knows about defending her father's sodomy when her own mum knew its the truth, that his father does indulge in sodomy.

    ReplyDelete
  6. anon..5:40

    hang memaki hamun sebab tak dapat
    nurul..sebab tu gila semacam..

    ReplyDelete
  7. secret weapon ni

    ReplyDelete
  8. Ini semua salah pengundi di lembah pantat. Yang depa pi pilih anak sodom ni buat apa? Dah spesis makan duit haram @ blood money dari yahudi dan amerika.

    Sekarang ni kerajaan patut tambah lagi aset kapal selam negara. Tak dak bajet? Ada .... rampas saja duit dan aset si sodom tu. Banyak duit dia tu .. berbillion rasanya dengan skandal forex bank negara tahun 90an dulu.

    p/s: jemput YB Lembah Pantat ni, masukkan dalam shaf torpedo, tembak pi indonesia. Mungkin di sana depa boleh terima orang yang anti malaysia mcm betina garit ni.

    ReplyDelete
  9. Sokong nurul izzah! Pejuamh muda malaysia..

    Tak macam Ketua Wira Perkosa. Cam perangai tapir aku tengok. Kalu dah pencacai umno, pencacai jugak...

    ReplyDelete
  10. pakatan bangang nk tau secret weapon MALAYSIA.
    hahhahhaa

    ReplyDelete
  11. entah dari mana kapalselam tu pun tak tahu. entah2 bukan kat malaysia kapal selam negara mana. gambar pun tak ada tarikh. bengong

    ReplyDelete
  12. apa bukti kapala selam malaysia? gambar pun tak ada tarikh. bengong

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!