CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Saturday, August 21, 2010

JUSTICE FOR CIKGU HAJAH SITI!

Aku menyokong penuh Cikgu Hajah Siti! Kesian dia, belum pun siasatan dimulakan lagi tapi, anak-anak haram dari DAP dan Pakatan Haram berserta dengan Pemuda BN sudah pun jatuhkan hukuman kepada dia! Aku menyokong penuh Cikgu Siti! Semoga dia mendapat keadilan yang sewajarnya!

Jangan risau cikgu, ramai yang menyokong cikgu!

AKU BERSAMA-SAMA SAHABAT-SAHABAT BLOGGERS YANG LAIN MENYOKONG PENUH CIKGU HAJJAH SITI INSHAH

Pagi tadi aku dah siarkan pasal isu ini, BACA SINI

Bila la Kitol haramjadah agen si PKR akan resign ya?

33 comments:

  1. HARAPAN AGAR LEBIH RAMAI GURU SEBERANI , TEGAS DAN PATRIOTIK PD TANAH MELAYU DAN BANGSA MELAYU ,
    GOOD STATEMENT FROM GOOD IRON LADY LIKE HJH SITI,,BIAR DIRASAKAN KEPEDIHAN HATI ORG MNELAYU TERHADAP PENDATANG , PEMBOLOT HASIL KEKAYAAN ,YG KEBELAKANGAN INI MENEGADA-LEBIH MSG PD 3 EKOR PENYANGAK DARI JOHOR JU MENG (DIA NI MEMENG ANTI MELAYU SEJAK DARI MENTRI TANYA ORG HOSPITAL ,DR , DLL) KETUA MCA MEMANG CAKAP BEBELIT
    -PORNO , DAN SETAN KUKU DARI MUAR
    KIAI SALEH MASIH ADA CUCU CICIT DI JOHOR .....MELAYU JGN LAYU JIKA MELAYU JENIS MUNAFIK PUN KITA AMBIL NOTE,,,TUNGGU

    ReplyDelete
  2. Bila si kitol tu nak resign bro ? Jwpnnya bila Pemuda UMNO ada telor untuk sepak anjing tu kluar !! MEh kita panggil PERKASA buat kempen bantu Cikgu Hajah Siti. Lebih baik bantu orang yang teraniaya di Bulan Ramadhan ni drpd kita dengar pak-pak menteri Melayu yang pengecut ni bagi ceramah!

    ReplyDelete
  3. Salam Buat Cikgu Hajjah Siti...

    Tahniah kerana berani ...
    Walaupun kurang publisiti menyokong cikgu dalam hal ini tp percayalah ramai yg menyokong di dalam diam...

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk Pn Hajah Siti. Saya sokong penuh pendirian Puan kerana saya pernah mengalami tekanan semasa di tingkatan 6 di sebuah sekolah menengah. Saya bercita-cita mehu ambil bidang perubatan di IPT tetapi nasib amat malang bila guru-guru yang mengajar matemati lanjutan dan kimia terdiri daripada bangsa pendatang ini.Hanya 4 orang pelajar Melayu di kelas saya. Bila subjek matematik guru dari keturunan pendatang ini mengajar dia tidak menunjuk jalan penyelesaian matematik hingga selesai tetapi akan mengatakan blablabla...dengan erti kata selesai seterusnya...then dia akan pergi ke kumpulan anak-anak mate sepek ini dan mengajar dalam bahasa babinya.Tinggalah kami anak-nanak Melayu dalam tertekan dengan bunyi bahasa babi itu. Keadaan ini menyebabkan saya terpaksa tukar aliran dan lupakan bidang perubatan yangmenjadi cita-cita saya.Kini saya meneruskan pengajian di bidang ekonomi. Jadi tak salah tindakan Puan itu kerana guru-guru dari keturunan Tongsan ini secara halus menjahanam cita-cita pelajar Melayu yang bersaing di PRA U ( tingkatan 6 ) sebagaimana nasib yang kami lalui...Bangkit Melayu dangan janganlah layu sebagaimana pengkianat Bangsa @ Ketua Pemudi UMNO @ SiKitol yang tolol

    ReplyDelete
  5. tahniah buat cikgu. saya lihat dan saya hormat.

    arm.

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk Pn Hajah Siti. Saya sokong penuh pendirian Puan kerana saya pernah mengalami tekanan semasa di tingkatan 6 di sebuah sekolah menengah. Saya bercita-cita mehu ambil bidang perubatan di IPT tetapi nasib amat malang bila guru-guru yang mengajar matemati lanjutan dan kimia terdiri daripada bangsa pendatang ini.Hanya 4 orang pelajar Melayu di kelas saya. Bila subjek matematik guru dari keturunan pendatang ini mengajar dia tidak menunjuk jalan penyelesaian matematik hingga selesai tetapi akan mengatakan blablabla...dengan erti kata selesai seterusnya...then dia akan pergi ke kumpulan anak-anak mate sepek ini dan mengajar dalam bahasa babinya.Tinggalah kami anak-nanak Melayu dalam tertekan dengan bunyi bahasa babi itu. Keadaan ini menyebabkan saya terpaksa tukar aliran dan lupakan bidang perubatan yangmenjadi cita-cita saya.Kini saya meneruskan pengajian di bidang ekonomi. Jadi tak salah tindakan Puan itu kerana guru-guru dari keturunan Tongsan ini secara halus menjahanam cita-cita pelajar Melayu yang bersaing di PRA U ( tingkatan 6 ) sebagaimana nasib yang kami lalui...Bangkit Melayu dangan janganlah layu sebagaimana pengkianat Bangsa @ Ketua Pemudi UMNO @ SiKitol yang tolol

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk Pn Hajah Siti. Saya sokong penuh pendirian Puan kerana saya pernah mengalami tekanan semasa di tingkatan 6 di sebuah sekolah menengah. Saya bercita-cita mehu ambil bidang perubatan di IPT tetapi nasib amat malang bila guru-guru yang mengajar matemati lanjutan dan kimia terdiri daripada bangsa pendatang ini.Hanya 4 orang pelajar Melayu di kelas saya. Bila subjek matematik guru dari keturunan pendatang ini mengajar dia tidak menunjuk jalan penyelesaian matematik hingga selesai tetapi akan mengatakan blablabla...dengan erti kata selesai seterusnya...then dia akan pergi ke kumpulan anak-anak mate sepek ini dan mengajar dalam bahasa babinya.Tinggalah kami anak-nanak Melayu dalam tertekan dengan bunyi bahasa babi itu. Keadaan ini menyebabkan saya terpaksa tukar aliran dan lupakan bidang perubatan yangmenjadi cita-cita saya.Kini saya meneruskan pengajian di bidang ekonomi. Jadi tak salah tindakan Puan itu kerana guru-guru dari keturunan Tongsan ini secara halus menjahanam cita-cita pelajar Melayu yang bersaing di PRA U ( tingkatan 6 ) sebagaimana nasib yang kami lalui...Bangkit Melayu dangan janganlah layu sebagaimana pengkianat Bangsa @ Ketua Pemudi UMNO @ SiKitol yang tolol

    ReplyDelete
  8. aku sokong cikgu hajah ct. sapa pun yg kurang ajar sila pulang ke tempat asal. cina balik kenegeri cina, hong kong ke, taiwan ke atau amerika. india baliklah ke india ke, sri lanka ke atau fiji. Hidup cik gu ct. jom kita support cikgu ct jika dia perlu peguam.

    ReplyDelete
  9. Aku respect dengan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang tak melatah dan tubuh taks force untuk siasat dengan teliti kes tu. Bukan macam 3 Abdul Pemuda BN yang belum apa-apa dah melompat. Depa ada ka time Cikgu tu bagi ucapan dalam perhimpunan???

    ReplyDelete
  10. Kami di belakang cikgu,Kalu itu saja bahasa yang anak cina kurang ajar tu faham.apa cikgu boleh buat?Tak boleh di biar pelajar cina tu nak kepala.

    ReplyDelete
  11. Ini blog paling bodoh , Kalau cikgu bangsa lain kutuk Melayu u orang suka tak .
    U orang balik belajar jadi manusia yang bijak ok . Kalau kutuk cina jadi kaya share lah duit tu tapi ini kutuk kutuk , hina oooi u orang puasa tau .

    ReplyDelete
  12. Kalau kurang ajar sangat, tak puas hati dok Malaysia, balik negara asallah.

    Kurang asam punya pendatang, dia kutuk Melayu dan Islam kaw-kaw boleh mintak maaf lepas tu buat senyap.

    Takde pun siasatan dilakukan ke atas rasis kiasu.

    Bila Melayu luahkan kekurang ajaran pendatang, Melayu pulak yang kena.

    Siut punya pendatang.

    ReplyDelete
  13. chinese apek, ini negeri untuk orang melayu bodoh saja, kalu engkau pandai dan hebat baliklah ke negeri asal kamu.

    ReplyDelete
  14. Bangang punya racis....cari satu pulau pakat duk semua kat situ.....bangang punya melayu

    ReplyDelete
  15. Pendatang cam cina walaupun dia banyak songeh, tapi mereka jugak yang sama2 bangunkan malaysia.

    Indonesia, majoriti penduduk kat sana melayu indonesia, satu rumpun ngan melayu malaysia. Cina kat sana sikit je. Tapi tengok la tahap kemajuan indon. Belum campur rasuah lagi. Malaysia yang kuat rasuah pun kalah ngan indon.

    Orang Cina wlaupun takde hak keistimewaan, tapi mereka kuat berusaha. Memang la ada yang kata kjaan bagi projek mereka. Tapi tu maksudnya mereka pandai berusaha nak mengampu kjaan. Orang melayu plak dapat projek, bagi kat cina. Ni satu fakta.

    Orang melayu cam cg siti ni la. Kuat melalak dari bekerja. Kena tindas la, bangsa lain nak amik alih la tapi stakat tu je la. Pemikiran ttap sama..

    Lagi satu, obses gila ngan politik. Siang malam politik. Tak sudah2. Isu melayu kau berzina, suka buang anak, gila merempit, tak tahu solat ngan mcm2 lagi, semua tolak tepi..

    Kelemahan melayu paling ketara ialah kita suka menyalahkan org lain.. cam cg siti ni la. Kita gagal nak memperkuatkan diri sendiri. Kalu gagal, slahkan orang cina, cam cg siti la..

    Ada pertubuhan melayu cam PERKASA pun takleh harap. Mcam anjing, bila tuan dia (BN) suruh melalak, baru dia melalak. Melayu oh melayu..

    ReplyDelete
  16. neilie69:

    melayu songsang cam ko takde hak nak komen. pegi mampus la..

    cikgu aku, lecturer aku pun ramai yang cina. tak plak aku tukar course semata2 diaorang berat sebelah.. cikgu melayu pun berat sebelah kat budak melayu, tapi student cina berjaya jugak.

    bodo betul melayu cam ko ni. bodo belajar, salahkan cikgu cina. dasar kaki porn video..

    ReplyDelete
  17. stravi, sebab ada jenis melayu macam kau dan yang lain punya pasal la hari ini semua cina naik kepala beb, memang dasar pukimak korang ni, suka tengok bangsa sendiri hancur kan babi?

    Apa punya dangkal la statement kau ni, kau ni jenis melayu yang suka hisap konek cina kan? Sanggup halau melayu semata-mata nak jaga hati cina!

    ReplyDelete
  18. anom 11.10:

    cina tak pijak kpala aku. diaorang pijak kepala manusia bodoh cam ko je.

    ReplyDelete
  19. stravi14

    Apa...ko dah banyak makan babi ke??? Ko ingat Malaysia ni maju sebab cina aje ke? Sapa yang kerja dikilang2, ladang kelapa sawit, ladang getah.. melayu dan india. Sapa yang jadi polis dan tentera jaga keamanan.. kebanyakannya melayu. Sapa yang tarik perlabur2 luar negara...tu pegawai2 kerajaan yg kebanyakannya melayu.

    Lagi satu ko jangan ingat orang cina suci sangat. Dia orang belum kahwin dah mengandung dan anak tu diterima sebab ugama mereka tak kisah. Nasib remaja melayu memang diduga diantara kemajuan sosial dan ugama. Aku tak akan memandang rendah pada mereka...mesti ada jalan penyelesaian.

    ReplyDelete
  20. hebat, ramai anti rasis. dah telunkup nanti, sama2 lah tanggung. ingat kaum cina sembelih tuk nenek aku masa 14 hari dia memerintah masa jepun kalah, british belum sampai (1945). kerana hutang 45 sen,nah kepala lebai kari (arwah) jadi galang ganti. masa jepun dulu cina-cina ni gak lah yg sembunyi dalam kepuk padi tuk nenek aku, kecing berak dalam kepuk. wah..., bila ada peluang cina ni gak lah yg rampas kereta DYMM Yam tuan ns, bakar kepuk padi dan tikam sampai mati hj hashim. Peristiwa 14 hari cina memerintah di padang lebar, nak tau atau nak double check sila cari nama2 cina berikut tan ju sek, ah kuang, see tam hock, see koon, waris2 mereka masih ada lagi. tanya betul tak tuk nenek mereka dulu nak perintah malaya dan sembelih orang melayu. tak nak caya lagi sapa2 yg study di UM, gi kat red spot tu, ambil lapuran risikan dan keterangan BMA peristiwa padang lebar. sila, sila, sila.

    ReplyDelete
  21. sapa2 nak tau sangat kebaikan dan kemuliaan kaum cina ni, jom datang ke padang lebar, aku boleh tunjuk lokasi dan tanah kubur besar orang melayu yg cina sembelih tahun 1945. minta LGE keluar belanja untuk dna. lepas tu aku atur waris2 sembelihan cina2 ni tuntut ganti rugi. sila, sila, sila.

    ReplyDelete
  22. Dalam isu ini nampak sangat betapa jauh Pemuda UMNO telah tersasar daripada asas segalanya UMNO. Khairy Jamalludin sepatutnya dipecat dari Pemuda. Tapi PM tahu, kalau dipecat KJ akan buat kacau lagi sakan. Senang buat macam burung tekukur cabut bulu. Sesekali dengar bunyi, tapi terbang tidak lagi. Kau kena selalu bangkitkan kelemahan KJ disini Parpu. Itu bahagian kau dalam perjuangan ini. Salam.

    ReplyDelete
  23. Sisingamangaraja GorgorAugust 22, 2010 at 12:25 AM

    Bro Par... Sokong ngan Anon 12:03...~

    Bentangkan sgale kelemahan si beruk...~

    Akibat punce dari "DENDAM, DENDAM, DENDAM" bliau yang Negara jadik camni...~

    Klo bleh... Sebarkan ke sluruh Negara sampe TDM tau...~

    Pehtu kite leh dgr ayat2 & soalan2 sinis bagaikan halilintar dari TDM ditujukan kat budak neh...~

    Whahahahahaha...~

    ReplyDelete
  24. STRAVI 14 LU CINA MA,,WA CHITAU
    Apek ni menyamar

    ReplyDelete
  25. saya sokong Cikgu hajjah siti serta apa yang diucapkan itu adalah betul dan benar... kaum cina dan india adalah pendatang pada masa lalu... mungkin pada masa lalu, datuk dan nenek kita tersilap serta bermurah hati terima mereka tu sbb kaum imigrain pada masa tu baik tapi generasi skarang mereka dah besar kepala, suka ungkitkan hak org melayu...aku sokong 100% dtarik balik kerakyatan mereka itu... bior diorg balik ke negeri asal mereka..

    ReplyDelete
  26. Stravi14..

    Adakah kau juga org yg sama dgn Startus14?

    Stratus14 bagi aku ialah manusia konek kecik. Ingat dah senyap.. (aku dah bantai dia time kes polis tembak budak.. kejar dari laman parpu sampai ke laman GAP)

    Cakap saja pandai tapi tak serupa bikin. Orang macam ni haruslah diabaikan.

    Orang macam Chinese Apek pulak jelas sekali takut melayu semakin kuat perpaduan dan memikirkan nasib bangsa sendiri. Patut la Tun buat ISA dulu, org2 macam ni patut dihumban ke dalam jail.

    Ko ingat kat China takde akta ala ISA? Diorang lagi dasat. Buat blog utk justice anak diorang (masa kes Sanlu dulu) pun kene jail. Inikan perosak perpaduan macam dioarang ni.

    Daripada mangkuk2 buat laporan siasat dan bunuh karier cikgu ni, baik korang pergi buat laporan siasat mangkuk2 macam Namawee takpun Chinese Apek ni. Lagi rasis (kalau banding dgn cikgu ni).

    AKU CADANGKAN KORANG BUAT BALIK LAPORAN KE ATAS NAMAWEE DAN SEKUTUNYA DARIPADA BUAT PASUKAN SIASAT CIKGU NI. KALI JANGAN KASI LEPAS.. TAK KIRA LA MAK BAPAK DIA RAYU AIR MATA DARAH SEKALI PUN.

    ReplyDelete
  27. House PK.
    TOlong rujuk blog LIM KIT SIANG. Posting oleh KEE THUAN CHYE atas tajuk "WHAT WILL THEY DO ABOUT RACISM NOW".

    OK . Kandungan article ini mempunyai banyak elemen manghasut dan ianya boleh mengancam keselamatan negara dan keharmonian raayat. Ianya mempunyai signifikan keselamatan.

    Sila atur untuk membuat laporan supaya pihak polis boleh menyiasat mengenai article ini dan penulisnya segera.

    Salam

    Semangat Melayu.

    ReplyDelete
  28. kita perlukan org melayu macam cikgu hajah siti..kami menyokong penuh kenyataan cikgu..jgn takut..teruskan perjuangan

    ReplyDelete
  29. Aku anak Malaysia:

    aku anak branak stratus14. Ko bantai dia pasal kes polis gila tembak budak tu? Ko yang kena bantai ke stratus14 bantai ko? Hujah ntah ape2..budak kecik pun bleh lawan balik.

    Tun buat ISA? Kepala hotak ko.. Penjajah laknatullah yang buat ISA, kita orang Islam yang kuat semangat kemlayuan ni la yang bermati-matian pertahankan..

    ReplyDelete
  30. Kalau ko anak beranak Stratus14 kira kau pun sama spesis konek kecik. Dah keturunan yg sama.

    Tapi firasat aku, sebenarnya kau ni org yg sama, cuma kau dah tak boleh pakai dah nama Stratus 14 tu sbb dah kene bantai.. haha. Kalau tidak macam mana kau tau aku bantai gila2.. sampai menikus lari tak cukup tanah. Dah tak berani dah.

    Haha..Tak kira la...Kepada Stratus14.
    Jangan lupa bagi nombor telefon..karang bila penjenayah datang aku hulur kau dulu. Suka sangat kutuk polis. Spesis ko la yg agungkan Ching Peng dan Kugan lebih dari polis. Aku post balik apa yg aku komen sampai buat kau terduduk diam berhari2.

    Cakap saja bnyak tapi konek kecik, otak letak kat lutut, bukan aku saja yg cakap macam tu, org lain pun cakap menda yg sama pada setiap komen yg kau buat.Cakap saja pandai.. Action..? Takdak. Zero.

    Aku pun ikuti komen kau bukan kat sini saja, sampai unspinners pun aku dan member berdekah2 baca komen kau. Org macam kau ni ada di mana2.



    Kalau ko rasa aku cium bontot BN @ UMNo.. sorry. Aku adalah sama spesis seperti GAP, parpukari dsb. UMNO ke BN ke PKR, ke PAS ke .. aku apa peduli. Rasa tak betul, aku kutuk aja.

    Aku cuma akan kutuk org2 yg menghina bangsa sendiri (ataupun kau ni bangsa lain yg menyamar..hah), membawa kehancuran pada islam , melayu amnya. Daripada kau kutuk bangsa sendiri, baik ko usulkan sesuatu utk memajukan... dah otak letak kat lutut.


    Bak kata seorang pengkomen, baik kau bertaubat sebelum terlambat.


    STRAVI14= kuso x buta me + goblok = STRATUS14

    ReplyDelete
  31. Aku anak malaysia:

    Aku mengutuk bangsa melayu krana pandai melalak je. Tapi hampeh bab lain. Cam cikgu ni la. Bukan ke tugas dia mendidik anak bangsa, bukan nak pecah belahkan. Cam la dia ni hebat sangat. Mula la anak melayu makin jadi jahat, kuang ajar. Cg sendiri tak betul

    Stratus ckap dia tak lari. Stakat pencacai umno cam ko ni, ape sgat. Kuat melalak je. Brani ngan pembangkang je, tapi kalu pmimpin umno menjahanamkan negara, korang syap plak. Cam anjing, bila tuan suruh melalak, baru menyalak.

    Orang melayu ni plak tu patuh sgat pada tuan mereka -raja- tapi tuhan tak takut plak. Bodoh betul..

    Hanya agama yang mampu menyelamatkan Malaysia. Bangsa ape pun tak penting. Sehebat camne pun Bangsa Melayu tapi kalu prangai cam skang ni-buang anak, berzina, meragut, merempit, malas solat, suka menyanyi, tak tau pasal agama, malas berpikir, takut raja dari tuhan, dan byak lagi- ape gunenye.

    ReplyDelete
  32. Haha..


    Aku kata pecah belahkan? Pecah belah kan bangsa mana???.. (bangsa yg makan ba alif ba ya ni?). Takda fakta dan asas.

    Hm.. bangsa melayu. Aku pun sedih tgk bangsa melayu. Memang betul, ada yg buang anak,buang anak, berzina, meragut, merempit, malas solat, suka menyanyi, tak tau pasal agama tu memang aku setuju.

    Tapi kau ingat bangsa yg kau agungkan tu bagus sangat ke. Gangster underworld, pengedar dadah (semua budak skolah menengah lagi), pompuan, perompak bersenjata, peniaga elak cukai tapi sibuk nak duit zakat org islam,.. berzina ada anak (pastu declare anak sah.. agama diorang tk kisah pun), buang anak kat klinik (lagi advance sbb diorang ni byk duit). Cuma aktiviti diorang ni diorang pandai, lakukan dlm senyap. Tak payah nak ckp la. Diorang pun macam kita. Ada jahat ada baik.Aku pernah skolah cina tau la.

    Tapi aku kagum dgn semangat diorang yg nak naikkan bangsa sendiri. Tak kira la MCA ke DAP. Baca blog diorang, diorang ada byk idea dan plan yg bernas utk naikkan bangsa diorang.

    Sedih tgk bangsa kita yg suka mengutuk bangsa sendiri. Ada masalah cari jalan.

    Tapi jika kau mengaku yg diri kau sebagai bangsa melayu, kau cari la jalan utk betulkan keadaan, bukannya bazir air liur kat sini. Memekak saja kutuk bangsa sendiri, takde inisiatif utk memajukan bangsa. At least kau praktikkan ko punya 'dakwah' ni di sekeliling kampung/ taman/ masyarakat kau. Bukan tau kutuk je sana sini.

    Aku pencacai UMNO? Sorry. Kalau kau baca komen aku ada juga menda yg kerajaan 'cuba' buat yg aku bangkang.. cth mcm lesen judi bola yg tak jadi tu. Siap sign petisyen lagi.

    Cuma apa yg aku kesalkan mangkuk PKR-PAS-DAP mcm kau ni bila parti buat apa semua sokong. Macam burung kakaktua.

    Orang suruh makan ba alif ba ya pun kau pun turut makan sama.

    Sedih

    STRAVI14= [LOCO x MAL] + (2 X LANCAU - 3/4 REN) = STRATUS14

    ReplyDelete
  33. Cina sibuk cari duit, Melayu sibuk berborak kat internet. Camna nak maju?

    Lu pikirlah sendiri.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!