GEMPAR! NIZAR LAHANAT KENA SOUND DENGAN DEWAN PEMUDA PAS!


Tu dia Nizar Boneka DAP babi ni dah kena sound dengan Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu! Padan muka kau setan, tulah melalak lagi macam orang gila, sikit-sikit APCO, ambik kau!

Apa kena mengena kerajaan perpaduan dengan APCO wahai Nizar Pokemon oi? Bukankah dari zaman dulu lagi memang PAS dan UMNO DAH NAK BERKERJASAMA? Tapui disebabkan oleh si MUR-SHIT-DOL HAMPAS NICKY AJIS tu punya pasal la yang tak jadi selama ini.

Kau ni memang dah gila la wahai Nzar Haramjadah oi! Aku sebenarnya bila nak sebut nama kau pun aku rasa jijik tau! Tapi aku tak leh tahan tengok kebabian kau ni Nizar gampang oi! Itu pasal aku tulis jugak!

Bila kau nak join DAP Nizar lahanat oi?

Surat ini aku ambil dari Laman Web Perak Today

6 Responses to "GEMPAR! NIZAR LAHANAT KENA SOUND DENGAN DEWAN PEMUDA PAS!"

  1. Woi, Saifol...

    kali ni tak perlu bersumpah di Masjid tapi dirumah Najib depan bik mama....

    pasti orang2 UMNO percaya punya ,ingat bawa bapa dan uncle pet sekali !!

    ReplyDelete
  2. Saiful to the court " Anwar FFFFed me from the back"

    RPK who was several thousand KM away said " Saiful FFFFed Farah"

    AG was angry and demanded from his staff "Was the FFFFing story from RPK true?"

    AG staff to AG "our case has been FFFFed by these two FFFFers"

    AG directing the staff to drop Farah "FFFF her from this case"

    AG staff to AG "if we do that then it will be deemed Saiful FFFFed Farah was true"

    AG angrily shouted as his staff "just do it, I don't give a FFFF"

    ReplyDelete
  3. Alamak, terkedu pencacai hamPAS pasni tgk surat celaan pd Nizar DAPig lahanat tu. Surat ni je dh blh buat kesimpulan 2 in 1, pertama idea kerajaang perpaduang adalh dtgnye dari presiden mereka sendiri , bukannye dari pihak UMNO, keduanye, semua cerita puak hamPAS yg cuba mengaitkan UMNO/BN dgn APCO adalh fitnah mrka semata2 contoh nyata ucapan Nijar DAPig lahanat tew.

    Terang lagi bersuluh???????????????

    ReplyDelete
  4. Kahkah kah
    Lawak Ulamak DAP ni.

    Alhamdulillah dan tahniah kepada Pemuda Pas Terengganu kerana berfikiran lebih dewasa dari ninja erk.. nizar

    heheheh

    Aku yang bingai
    Layakkah Mahasiswa Mengundi di Tendang Terajang

    ReplyDelete
  5. Kalau nak perpaduan kenalah

    Bertaubat atas semua dosa dengan bersungguh2

    Perbetulkan semua kesalahan, jangan panjangkan sengketa, yg sudah itu sudahlah. Tarik semua tuduhan pada anwar dan mana2 ahli politik.

    Bebaskan semua tahanan politik, tahanan ugama, tahanan ikut selera kapir tuduh jemaah apeke ayah ping, HARGAI LAH KEBEBASAN,sebab malaon celaka ni memang tak reti makna ni, jiwa mereka zalim.

    Pulangkan semua hak rakyat, segala perbelanjaan mestilah telus, tak mau lagi songlap kekayaan. Dan juga jangan buli rakyat dan tipu rakyat, beli balik semua syarikat swasta yg dah jual dulu.

    Betulkan semua institusi kerajaan yang makin korup, spr sprm polie, dan macam2 lagi segala hakim semua dah londeh tak malu.

    Hapuskan semua akta karut marut isa, hasutan ntah apeke bende akta tak berguna akta kitab syaitan yg dok diguna pakai.

    Pulangkan semula segala kekayaan yg dapat cara haram, bukan nak bawa mati dan tak miskin pon.

    Ada banyak lagi nak mintak, pasir, lombong ngan gigi palsu free dan macam2.

    Tapi malaon ni semua tak akan dapat buat tu semua, jadi marilah sama2 kita benamkan mereka pada pru akan datang.

    Kita tengok mereka kalah dan tengok macam mana gerombolan ni hapus terus dari malaysia dan tinggalkan catatan sejarah baik buruk nya.

    Kalau malaon ni tak buleh buat tunggulah jadi sejarah nanti. Munshi Abdullah pun dah tak buleh lagi nak karang sejarah untuk gerombolan.

    Rasa nya jadi sejarah....

    ReplyDelete
  6. I would like to exchange links with your site parpukari.blogspot.com
    Is this possible?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!