SEDIKIT NASIHAT BUAT PM DARI BLOGGERS PRO UMNO!

Sekiranya anda adalah penyokong UMNO sejati dan mahu melihat parti keramat ini terus bernyawa, maka aku seru pada korang supaya sertai aku dan rakan-rakan bloggers yang lain untuk meletakkan banner ini di blog ataupun di facebook anda!

Ayuh semua, kita letakkan banner ini di blog masing-masing kalau kita sayangkan UMNO! Di bawah ini ada senarai blog-blog yang telah menyertai kempen ini:

7. The Darker Side
9. Sanggul Melayu
10. Wake Up
11. C-BOK
12. Lenggong Valley
15. NEVASAYDIE
16. My Anger
21. Apanama
24. Rocky's Bru
25. Melayu Pasir Gudang

Tunggu apa lagi? Mari sertai kempen ini! SELAMATKAN UMNO

Kalau ada siapa-siapa lagi nak join, sila tinggalkan alamat blog anda ke dalam ruangan komen, Insya'allah saya akan masukkan link anda sekali! Terima Kasih!

22 Responses to "SEDIKIT NASIHAT BUAT PM DARI BLOGGERS PRO UMNO!"

  1. Dr M: Politics is money, there is no escape

    May 25, 10 1:17pm

    Former and current BN leaders have admitted that Umno and MCA have used money in questionable ways during internal and legislative elections, according to a new report on political financing.

    PARPU...

    KO TGK APA KO PUNYA AYAHANDA MAMANDA MANDERI MANDERAM CAKAP!

    YOU UNDERSTAND ENGLISH OR NOT?

    WAKE UP LA YOU FUCKER..

    WE WANT KJ! OK!

    ReplyDelete
  2. House,

    Dalam paper hari ini front page kata masalah Tanjung Pagar KTM sudah selesai. Yang tidak dilapurkan ialah Najib sudah kautim letgo Tanjung Pagar kpd Singapore dan pindah stesyen KTM ka Woodlands.

    Apa sudah jadik?
    Kenapa Malaysia beralah? Takkan mudah sangat Letgo Tanjung Pagar kepada Singapura? Najib tak de telur ka? Singapura sudah pegang telur Najib?

    Dalam paper hari ini ada tulis pasal Khazanah dan Temasek akan JV 50:50 untuk membangunkan projek "iconic wellness" di JB. Tanah telah dikenal pasti berkeluasan 202ha di Nusajaya. Yang tidak dilapurkan oleh paper ialah itu ler tanah di Medini (dulu panggil Node 1) yang Pak Arab "pulang" balik to Khazanah. Pak Arab tak mahu, letgo kepada Singapura. Betul la projek di JB macam projek LetgoLand. Apa desperate sangat Khazanah hendak duit sampai kena gadai tanah senang lenang kepada Singapura.

    Tolong bagitahu Tun Mahathir tentang perkara ini sebelum satu JayBee digadaikan kepada Cina2 Singapura. Mana gua hendak duduk nanti?

    Stop Letgo our Land!

    JayBee Jaybon Majidee

    ReplyDelete
  3. Jaybee Jaybon Majidee,

    Projek Iskandar di Nusajaya yang aku dengar dari member2 di UEM dan IIB tak laku pun. Apartment 1Medini yang dah dilancarkan beberapa bulan dulu tak ada buyer. Khazanah JV dgn Datuk Lim Danga Bay untuk projek Iskandar Waterfront pun bermasalah, bergaduh besar, sekarang tanah bagi dua, Datuk Lim dapat tanah dia, Khazanah dapat tanah atas air (selat Tebrau). Penat aje budak2 Khazanah bawak laptop dan blackberry ke hulu ke hilir belajar luar negeri, dengan Datuk Lim yang belajar sampai darjah 3 pun kena luku.

    Mangkuk2 Khazanah dan IRDA tuh bukannya street smart pun, semuanya text book material. Buang duit kerajaan sahaja. Pigi da.

    ReplyDelete
  4. pasai tu,masa lky mai malaysia selepas najib jadi pm...di pi jumpa rosmah

    ReplyDelete
  5. kalau S'pura ada tanah kat KL ni,takkan senang-senang dia nak lepas...tukar dengan separuh negara Malaysia ni pun tak tentu lagi dia setuju!

    ReplyDelete
  6. Salam Parpu..I follow u..

    ReplyDelete
  7. Macam mana yang diluar nak menyelamatkan UMNO kalau yang didalam UMNO dan pemimpin UNMO sendiri bertindak saolah-olah hendak menghanchorkanya.

    Jalan yang paling berkesan untok menyelamatkan UMNO nyahkan pemimpin-pemimpin yang menjadi mudarat kapada UMNO,walaupon ianya perdana menteri,tiada tolak ansor dalam mempertahankan maruah bangsa dan Negara.

    1sekolah >1bahasa >1Malaysia.

    ReplyDelete
  8. Bro PK..ko rasa menteri mana yang nak tengok/dengar rintihan orang Melayu ni? AKu dah rasa tak berapa mau dah nak undi UMNO ni..diorang bukan tau hargai UNDI Orang Melayu..undi sapa pun orang Melayu melingkup jugekk..

    ReplyDelete
  9. Kenapa 'ANWAR IBRAHIM'???? Apakah salah taip atau kenyataan ini ada maksud lain yang tersembunyi???

    "...keputusan memberikan Anwar Ibrahim jawatan cabinet sempena kedudukan beliau sebagai Ketua Pemuda mungkin sekali telah menjadi punca..."

    ReplyDelete
  10. Aku bertambah keliru dengan politik Melayu ni. Harapkan UMNO makin bercelaru. Nak harapkan PAS jauh sekali. PKR takut kena belakang pusing. Jangan salahkan sesiapa kalau Ah Chong atau Mutu jadi PM suatu hari nanti. Sekarang ni paria anak Samy pun dah mula bersuara. Lu orang fikirlah sendiri.

    ReplyDelete
  11. Woi Parpu Babi...lu sapa nak nasihat PM?? Takkan PM nak dengar nasihat daripada spesis haram jadah macam lu....sedar la diri tu sikit...

    ReplyDelete
  12. Pemimpin silih berganti dan ada yang telah meninggal, tetapi UMNO tetap utuh dan masih mendominasikan kerajaan. Aku sokong parti bukan sokong peneraju parti. Kalau adapun segelintir pemimpin yang aku tidak setuju, aku masih sokong parti.

    Najib sebagai PM tidak perlu dipertikaikan kewibawaannya. Memang agak sukar bagi najib untuk memperbetulkan keadaan selepas ditinggalkan dalam situasi yang tidak menentu oleh mantan PM - Tun Dol. Ini lah orang yang telah merosakan parti dan kerajaan.

    Siapa punahsihat Tun Dol, Siapa yang kontrol tingkat 4. Ini lah orang yang aku peling benci. kalau budak ini diangkat jadi menteri atau timbalan menteri.. PRU ke 13 terlungkuplah UMNO. bye...bye...bye

    ReplyDelete
  13. Bro Pk,

    Kedah Ke KL masuk sekali. . k

    ReplyDelete
  14. 2:36 PM YOU ARE THE ONLY ONE THAT HAS SOME MENTAL PROBLEM JUST LIKE KJ. THAT IS WHY YOU WANT KJ.

    Illuminati:Banking and money group.

    ReplyDelete
  15. Rasanya ejaan baru PELANTIKAN

    ReplyDelete
  16. Parpu, gua pun nak join... List me up... Thanxxxx...

    http://exception2008.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Salam Bro,

    Gua pun dah letak.

    ReplyDelete
  18. nak join gak. bru wat blog. List me up... tq

    http://sangtapah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. err...dah letak pun. dgn komen ambo skali..heheh

    ReplyDelete
  20. Aku setuju sangat dengan kempen nie. Dalam UMNO sebenarnya masih ramai lagi bakat2 kepimpinan yang baik, jujur dan ikhlas dalam memperjuangkan maruah bangsa dan meneruskan perjuangan pemimpin2 terdahulu. DS Najib jangan takut atau gentar dengan ugutan sesetengah pemimpin UMNO yg korup kononnya mereka mempunyai sokongan ramai...sebenarnya sokongan rakyat jauh lagi penting dari sokongan segelintir ahli parti yg korup!

    ReplyDelete
  21. Saya harap calon UMNO kali ini terdiri dari mereka yang berkelulusan, bersih dan boleh berinteraksi di persada antarabangsa.
    Yang penting sekali solat 5 waktu tidak miss. Yang kontroversi, bermasalah moral, korup, hidup menunjuk-nunjuk kemewahan, bisu seribu bahasa dalm parlimen adalah baik dilupakan sahaja.

    Ex Son of Spura

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!