BERITA TERKINI! UPDATE TENTANG ISU PETRONAS

Akhirnya 'Queen Sheryll Stohard' tak jadi dilantik sebagai GM Komunikasi Korporat Petronas, Syukur Alhamdulillah! Selamat Khazanah Negara dari manusia durjana! Baca sepenuhnya disini

Rupa-rupanya si Sheryll ni telah dipaksa untuk berhenti semasa dia berkhidmat untuk Maxis dulu, perkara ini telah didedahkan oleh Blogger Apanama! Inilah masalahnya bila pakai kabel, pakai main masuk je, aku harap perkara sebegini tidak berlaku di Petronas!

Mesti semua tertanya-tanya kan kenapa tiba-tiba saja perlantikan dia dibatalkan? AKu pun tak tau jawapan dia namun aku mengucapkan terima kasih kepada sesiapa yang bertanggungjawab untuk meghalang kemasukan Queen of PRM ni.

Aku sampai sekarang tak gaham kenapa nak ambik dia berkerja kat Petronas dengan jawatan yang begitu besar ya? Pelik ke? Tak jugak sebab si SHeryll ini lawa orangnya, so lu orang fikir la sendiri kan...betul la pesan arwah tok aku dulu, katanya wang dan wanita ni, kalau tak kena gaya mau musnah la diri...klik sini

Satu kes sudah selesai, tapi kes PENGKHIANATAN yang dilakukan oleh Pak Lah ni masih belum ada apa-apa berita lagi ni, ingat PETRONAS itu adalah milik rakyat Malaysia, jangan diperlakukan sesuka hati kamu ya wahai Pengurusan Petronas, jagalah khazanah rakyat Malaysia ini dengan penuh amanah!

Kita tunggu dan lihat apakah yang akan terjadi berkenaan kes pemberian Blok L&M ni...sementara itu blogger SatD ada menulis mengenai isu ini disini

Hmmm....

9 Responses to "BERITA TERKINI! UPDATE TENTANG ISU PETRONAS"

  1. Tahniah bro. sekurang-kurangnya ada jugak orang yang dengar orang macam kita ni. tahniah!





    PAS lawan Kicdefella: Pengaruh Anwar dan "pengakuan" Setiausaha Akhbar Nik Aziz! Baca sini:
    http://satulimatiga.blogspot.com/2010/04/pas-lawan-kickdefella-pengaruh-anwar.html

    ReplyDelete
  2. SALAM BRO...BETUL KATA KAU..AKU PUN SELALU BERPESAN KEPADA SESIAPA JE..KAT DALAM DUNIA NI 2 BENDA KITA JANGAN PERCAYA..DUIT DAN BURIT..(PEREMPUAN}DAH BYK YG BERLAKU...PERCAYA LAH...LAIN ORG BLEH AMANAH LG..TAPI TIDAK UTK 2 PEKARA INI...

    ReplyDelete
  3. Presiden Petronas Si mamat Shamsul harus dipertanggungjawab kerana membawa saga Ratu PRM tp dalam Petronas. Bagaimana beliau selaku Presiden boleh dgn sewenang wenang telah melakukan perkara yg tidak amanah dan melanggar integeriti Petronas. Ds Najib harus berani memberi sepak teranjang kepada Presiden yg langsung tidak ada integriti menjalankan tugas dgn professional. Apakah Ds.Najib ada berani kah? Apakah ini species yg nak dibawa untuk menjayakan Petronas ke era kemajuan? Loe pikirlah sendiri.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada bloggers yg telah menjalankan amanah melondehkan angkara dan durjana demi Agama, Bngsa dan negara. Janganlah ikut ahlul2 bahalul dari Parti Ajaran Sesat dan Parti barua Yahudi zionist, yg tak amanah, kuta buat fitnah dan melaun pokemon.

    ReplyDelete
  5. Tun DonLa punya pasal. PETRONAS jadi cerita. Org keje PETRONAS mana nak risau. Gaji depa dah banyak.Rakyat mcm kita ler yg tak dapat nak merasa Khazanah Negara sendiri. Harapkan subsidi. Itu pun harga minyak masih lg naik. Agaknya berapa elaun presiden PETRONAS ye. Bro. Tolong dedahkan. Knp mesti perlukan Presien seumpama ini.

    ReplyDelete
  6. Salam Bro,

    Bodoh punya Tun Lah Al Tiduri.

    Sial betul orang tua tu.

    Ni mesti sial beruk itam dah berjangkit pada Tun Lelah.

    pemimpin bodoh menyusahkan negara klik sini

    ReplyDelete
  7. pencinta kebenaranApril 30, 2010 at 8:43 PM

    wah bagus2..cun weih pompuan ni..tp klau setakat cun je tp pengkhianat nak buat pe..klah congratz pd bloggers utk selamatkan petronas..

    aa..cita pasal dolah bodoh tu..ko tgk kat tiwi3 td x..dolah kata tak jejaskan malaysia sbb malaysia masih boleh amik minyak sama2..

    x jejas?? kepala hotak dia..klau kita amik hasil tu utk negara kita sendiri n compare dgn kita share ngan brunei...mesti la kita dapat hasil less than before!

    dolah ni dah sewel ke? tu ke cara nak tegakkan tanah air kita?..nak amik hak kita tapi bg hak kita pada yg lain..

    lgpun..setau aku hal tu x setel pon..sbb aku ada baca paper brunei online time tu...raja brunei kata dia cuma bincang tapi x putuskan apa2..

    so how celaka the dolah is. besides..apa untungnya sgt smpai tak menyempat nak setelkan hal limbang yg rumit tu??dolah si bodoh tolol!!

    ReplyDelete
  8. Salam semua...

    Kepada pengunjung yang budiman
    Tumpang lalu maaf lari tajuk sikit
    Jom support search engine buatan anak tempatan di http://malaysiansearch.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  9. HANCUR NYA LELAKI & ORGANISASI KERANA 3 TA..

    TAH-TA
    HAR-TA
    WANI-TA

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!