CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Wednesday, February 3, 2010

CAN I FUCK YOU TODAY? ITULAH KATA-KATA AL JUBURI WALIWATI!

Nampaknya itu saja laporan dari mahkamah bersama kawan-kaan saya yang lain, tetapi semasa membuat liputan ini ada terasa macam-macam perasaan, yang paling tak tahan dan nak termuntah tadi bila saiul tanya kat Anwar 'CAN I FUCK YOU TODAY?" Harami betul al juburi ni, berlakon alim konon tapi kuat main belakang! Esok kita sambung ok!!!

update 5.05pm - Baru je Saiful nak cerita pasal LIWAT, benggali gila tua nak mampos si Karpal kata kena ambik keterangan ini pakai Video Kamera la pulak, aku tau la bukan video kamera tapi very sensitif so tak leh bagi orang lain tengok, eh mana boleh kena transparent la, memang anti klimaks betul benggali gila ni, perbicaraan bersambung esok pagi jam 9.30 pagi! Dasyat betul, wahai pembaca budiman sekalian, nanti aku akan update lagi ya..

4.52PM - Ini berita dasyat punya, korang dengar baik-baik ya, bila Saful tiba kat kondo tu Anwar tanya saiful, Can I Fuck you Today! Wah, anwar harami, gelinya aku dengan kau ni nuar al juburi oi....eeee

4.50pm- Saiful dah mula bagi keterangan dia, katanya bila dia nak masuk kondo pada 2.45 dia kena bagi password berbunyi MOKHTAR, wow dasyat gak ya, ni kira anwar nak cover lina la ni ya, selain itu juga ada keterangan seperti berikut:

Mohd Saiful Bukhari Azlan selepas mengangkat sumpah di dalam mahkamah mendedahkan beliau pernah mendapat tips sebanyak 10 000 dollar Hong Kong ketika mengikut Datuk Seri Anwar Ibrahim ke luar negara.

Saiful nyatakan lagi, gaji beliau ketika bekerja dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim ialah RM 1 000 sahaja. Selain itu, beliau juga mendakwa antara lain tugasnya ialah mengatur pertemuan sulit Anwar dengan Ahli Parlimen Barisan Nasional.

4.40pm - La aku ingatkan apa tadi rupa-ruoanya benggali gila ni cakap pasal perkataan dalam charge tersebut ada tertulis, KALI TERAKHIR, so dia cabar perkataan tu di mahkamah, last-last hakim kata buang je perkataan tu dan perbicaraan disambung semula

4.28pm -  Benggali Gila si Karpal Singh Harami dah cabar mahkamah pulak, dia kata kes ini harus dibuang di atas kesilapan teknikal! Dulu pun kes liwat Al juburi ni dibuang pasal kesilapan teknikal, ini kali pun sama ka? Apa cerita ni? Kita tunggu kisah seterusnya..

update lagi 4.10pm - pendakwaraya kata mereka akan buktikan yang sampel yang mereka ambil tu milik al juburi waliwati, habis la kau anwar! Patut la kau bermatian-matian nak mintak tangguh ya..

3.43 petang - Hakim sudah bengang dengan KARPAL SINGH yang asyik minta Tangguh je. Hakime buat keputusan Perbicaraan diteruskan. Tuduhan dibacakan dan Anwar tidak mengaku salah.

3.25 petang - Perbicaraan kes liwat Anwar di hadapan Hakim Dato ZABIDIN telah mula. Dalam Mahkamah disini ada kurang lebih 90 orang, Kelihatan 25 orang wartawan, 6 wakil kedutaan, 15 peguam dengan DPP sekali, 44 penyokong Anwar. Yang kami kenal disini ialah Lim Kit Siang, CHUA JUI MENG, AZMIN ALI, ZURAIDA.

Peguambela telah meminta prosiding d tunda kerana Anwar tengah buat permohonan semakan d Mahkamah Tinggi. Mahkamah tangguh sekejap sehingga Anwar naik ke atas. Untuk makluman anda, prosiding hari ini sepatutnya dimulakan dgn ucapan pembukaan pendakwaan d bawah Sek 179 (1) KPJ oleh Dato' YUSOF dgn pertuduhan dibacakan d bawah Sek 377B. Tertuduh telah minta Saiful pergi ke Kondominium Desa Damansara pada 26 Jun 08, jam 3 petang dan telah meliwat beliau. Pada 28 Jun 08 Saiful telah buat report di Balai polis Travers dan telah dihantar ke HKL utk pemeriksaan doktor. Sampel-sampel tisu diambil dan disahkan air mani kepunyaan tertuduh. Ini maklumat dari The Unspinners yang aku petik sementara menanti cerita panas lain, bacalah ini dulu ya.


update lagi 3.55pm - Karpal Singh Harami asyik dok mintak nak tangguh kes je sampai Hakim dah naik mengamuk la, hakim suruh teruskan juga akhirnya karapal terdiam dan prosiding diteruskan, anwar al juburi wal BABI ni mengaku tidak bersalah

updated 3.30pm - Mahkamah sudah pun bermula nampaknya al jubri memang tak nak masuk ke dalam dia tak tahan tengok saiful kot, kes dah berjalan ni, sementara tu Karpal si Lawyer OKU ni masih lagi mencuba nasib untuk nak menangguhkan perbicaraan ini

2.45 petang - selepas selesai bercakap dengan polis Anwar tidak ke Mahkamah sebaliknya beliau terus ke Kantin, nampaknya Anwar tidak mahu mendengar apa yang bakal dikatakan Saiful.

2.30 petang - Anwar Ibrahim sampai di mahkamah. Anwar bengang kerana wartawan tidak dibenarkan melebihi tangga dihadapan mahkamah kerana kawalan ketat polis. Dia suarakan pada salah seorang pegawai polis supaya beri peluang mereka semua.

Hujah Pendakwaraya -SAIFUL pada 28 Jun 09 telah membuat pemeriksaan Dr. di Hospital Pusrawi kerana diliwat. Sampel-sampel tisu bahagian luar dan dalam dubur SAIFUL telah diambil untuk ujian DNA. DPP akan bawa keterangan kesan air mani dari spesimen yang diambil dari dubur SAIFUL telah disahkan oleh jabatan kimia sebagai kepunyaan OKT.

Ini aku ambik dari The Unspinners sebab aku tak dapat masuk ke dalam!

2.30 - Tian Chua si bapok GAY tua tengah bengang gila sebab dihalang polis untuk membawa masuk banner ke dalam mahkamah, si kacang panjang bekas kekasih Eli ni nak cuba tunjuk gero akhirnya tak menjadi, apa dalam banner tersebut, tah la, mungkin azimat si huburi kot...he he he

Saya kini berada di mahkamah bersama rakan-rakan saya untuk melaporkan secara live, baru tadi kelihatan kelibat Azmin Ali dan kehadiran dalam Mahkamah lebih kurang 100 orang, penuh sesak dengan wartawan tempatan dan asing.

29 comments:

  1. BN youth want Najib’s officer arrested under ISA - malaysiakini

    By Syed Jaymal Zahiid

    KUALA LUMPUR, Fed 3 — Leaders from the three main non-Malay Barisan Nasional component parties are calling for the prime minister’s aide Datuk Nasir Safar to be arretsed under ISA.

    ReplyDelete
  2. T.Kasih...kami mengikuti dgn penuh minat...

    ReplyDelete
  3. bro,updateleh di twitter sekali.

    ReplyDelete
  4. Dub dab 10x jantung ku!!!!!!!!!!

    come on Siful....3x

    Allahhuakbar 3x

    kee

    ReplyDelete
  5. thanks bro PK. tanpamu aku resah kat ipoh nih. haha

    ReplyDelete
  6. Tian Chua tu bukan pi nak dengar kes.. itu semua tak penting bagi dia..

    Yang penting sangat2.. kiranya DSAI disabit kesalahan, terlingkop DSAI maknanya terlingkop lah career dia..

    Itu saja.. kalau dia benar2 pemimpin yang waras, perlu masuk dalam dan dengan sendiri supaya dapat tahu keadaan sebenar..

    Bota

    ReplyDelete
  7. Kalau sesiapa nak update terkini boleh dapatkan didalam Berita harian on lines:

    3:13 BHONLINE: ZEF: Antara pemimpin pembangkang yang berada dalam bilik bicara ialah Azmin Ali, Datuk Seri Dr Chua Jui Meng, Lim Kit Siang dan Zuraidah Kamaruddin.

    3:28 BHONLINE: ZEF/JOHARI/SHIMA: Anwar baru masuk ke dalam bilik bicara.

    3:34 BHONLINE: JOHARI: Peguam Anwar, Karpal Singh memaklumkan beliau baru mendapat alasan penghakiman dari Mahkamah Tinggi yang menolak permohonannya untuk membatalkan tuduhan liwat terhadap Anwar. Sehubungan itu katanya, pihak penguambela Anwar akan failkan petisyen rayuan berhubung perkara itu.

    3:50 BHONLINE: JOHARI/SHIMA: Pihak pendakwaan akan membawa keterangan di mahkamah bahawa kesan air mani dari spesimen yang diambil dari dalam dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan disahkan oleh pihak Jabatan Kimia sebagai kepunyaan tertuduh, Datuk Seri Anwar Ibrahim.
    Dalam ucapan pembukaan pendakwaan yang dibacakan Peguam Cara Negara II Datuk Mohd Yusof Zainal Abidin, yang mengetuai pasukan pendakwaan, dalam perbicaraan kes liwat Anwar di Mahkamah Tinggi di sini sebentar tadi, pihak pendakwa akan membuktikan kesalahan tertuduh melampaui keraguan munasabah melalui keterangan langsung dari Mohd Saiful dan keterangan forensik dari doktor serta ahli kimia, selain keterangan mengikut keadaan serta keterangan dokumentari.
    Mohd Yusof berkata, pihak pendakwaan akan membawa keterangan bahawa pada 26 Jun 2008, lebih kurang jam 10.30 pagi ketika di pejabat Anwar, tertuduh meminta Mohd Saiful, yang juga pembantu khas pejabat Anwar, tertuduh meminta Mohd Saiful, yang juga pembantu khas tertuduh ketika itu, untuk pergi ke Kondominium Desa Damansara (tempat kejadian) pada jam 2.30 petang pada hari sama.
    "Pada jam 1.45 petang hari berkenaan, Mohd Saiful keluar dari pejabat tertuduh menuju ke Kondominium Desa Damansara dan tiba di situ pada jam lebih kurang 3 petang.
    "Di Kondominium Desa Damansara itu, Mohd Saiful kemudian ke unit 11-5-1 di Tingkat 5 dan apabila beliau masuk ke situ, beliau lihat tertuduh sedang duduk di meja makan seorang diri.
    "Di unit ini, Mohd Saiful diliwat oleh tertuduh dan beliau meninggalkan unit berkenaan kira-kira jam 4 petang," katanya.
    Mohd Yusof berkata, pihak pendakwaan seterusnya akan membawa keterangan pada 28 Jun 2008, Mohd Saiful membuat laporan polis di Balai Polis Travers berhubung kejadian liwat yang berlaku pada 26 Jun 2008 (dua hari sebelum itu) di unit 11-5-1, Kondominium Desa Damansara berkenaan.
    "Pada hari sama, Mohd Saiful juga membuat pemeriksaan doktor di Hospital Kuala Lumpur berhubung kejadian liwat itu. Sampel tisu termasuk dari bahagian luar dan dalam dubur Mohd Saiful diambil oleh doktor yang memeriksanya untuk ujian DNA.
    "Pihak pendakwaan akan membawa keterangan di mahkamah bahawa kesan air mani dari spesimen yang diambil dari dalam dubur Mohd Saiful disahkan oleh pihak Jabatan Kimia sebagai kepunyaan tertuduh," katanya.

    3:55 BHONLINE: ZEF: UNTUK makluman, ketika ini perbicaraan sedang bermula. Justeru tidak banyak aktiviti di luar mahkamah untuk kami memberikan gambar terkini di sekitar mahkamah sekarang.

    ReplyDelete
  8. Takkan bila Datuk Nasir Safar bercakap yang benarpun dikatakan rasis kot !!! Bila puak2 depa cakap, dikatakan keadilan. Bravo datuk

    ReplyDelete
  9. DSAI tu memang tak tahan tengok saiful sebab tu tak nak masuk, so ingatkan si saiful tu kalau DSAI ada dalam makamah bila jalan tu biar lah jalan mengundur jangan membelakangkan DSAI tu

    ReplyDelete
  10. 4:23 BH ONLINE: Petugas media menunggu di tangga Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur ketika perbicaraan kes liwat Anwar bermula. Suasana di luar agak lengang dengan hujan renyai-renyai.

    4:17 BHONLINE: ZEF: Jumlah penyokong Anwar kelihatan semakin bertambah. Mereka berkumpul dalam kelompok yang kecil dan berselerak

    4:06 BHONLINE: ZEF/JOHARI/SHIMA: Saiful kini dipanggil dan sedang memberi keterangan.

    ReplyDelete
  11. TERER TOL JUBUR SAIFOOL BONTOT NIE....

    TAK KENA KONGKEK TAPI ADA AIR MANI...WOW...

    HANYA PAKAR KUNYIT SEPERTI JEFFREY DAN PARPU JA YANG TAHU MACAM MANA..

    KY JANGAN LUA YA...MUAHHAHAHAHAHHAH

    ReplyDelete
  12. Anom 4.40pm...

    ko dah biasa ke kena dubur .sampai tau camtu sekali kah kah kah..mamat ni sama geng ngan nuar brahi kut

    ReplyDelete
  13. 'TERER TOL JUBUR SAIFOOL BONTOT NIE....

    TAK KENA KONGKEK TAPI ADA AIR MANI...WOW...

    HANYA PAKAR KUNYIT SEPERTI JEFFREY DAN PARPU JA YANG TAHU MACAM MANA..

    KY JANGAN LUA YA...MUAHHAHAHAHAHHAH'

    tak tau diam bro..tunggu mahkamah settle...

    ReplyDelete
  14. parpu..

    ko dah stim ke? jangan dok lancap dalam mahkamah plak...

    muahahhahahahha

    ReplyDelete
  15. parpu..can i fuck u?

    hahahhaha...kelakar la..

    ReplyDelete
  16. anak dia si peliwat tua dah keluar mahkamah pasal tak mahu dengar cerita saiful yang bapak dia seorang peliwat..hahahaha padan ngan muka kau nurul. temberang macam bapak kau jugak. sekrang dah tak tahan dengar pulak.kesian dia kesian dia...hahahaa bapak ada alibi dngan saya masa tu..hhahaah

    ReplyDelete
  17. OKU tu pun sama gak... asyik nak tangguh jer..

    ReplyDelete
  18. Untuk makluman penyembah2 anwar,kesan tusukan hanya jelas didapati sekiranya perlakuan seks luar tabie dilakukan dengan kasar atau secara paksa/rogol.Sekiranya dilakukan secara suka sama suka,paksa dalam rela dan yang sewaktu dengannya kesan tusukan ini sukar dikesan terutama kalau dilakukan oleh peliwat2 yang berpengalaman.Kesan tusukan juga boleh dihilangkan terus sekiranya pelincir digunakan.

    Kesan tusukan juga akan lebih sukar dikesan jika saiz zakar peliwat relatif kecil berbanding dengan saiz lubang dubur mangsa.

    Kesimpulannya tiada kesan tusukan tidak bermakna tidak berlaku liwat,tambah lagi kalau dapat dibuktikan dengan kehadiran DNA air mani tertuduh.Yang ni macam mana nak jawab ni?

    Secara santainya boleh dikatakan begini.Lubang dubur bukan langsung tak boleh 'dilalui',sedangkan tahi pun keluar dari situ juga.Lihatlah saiz tahi masing2 selepas ini ya.

    Berlapang dadalah menerima kebenaran di depan mata.Saiful awal2 lagi menyerahkan kebenaran ditentukan tuhan apabila dia bersumpah laknat sedangkan anwar sudahlah tidak berani bersumpah,bicara di mahkamah pun dia takut!

    Agak2 siapa yang benar?

    ReplyDelete
  19. Untuk mendapat penjelasan yang lebih lagi perihal tusuk menusuk dan kesannya ini boleh baca artikel terbaru dr novandri di sini.

    http://novandri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. patut nyer perlembagaan malaysia kene ubah.... sapa2 yg dah pegang jawatan sebagai adun atau MP kene letak jawatan kerja dalam apapun termasuk sebagai peguam... ni macammana kepal singh ni bleh jadi peguam sedangkan dlm masa sama dia ni MP...

    ReplyDelete
  21. Anu ar bersalah. Terimalah hakikat wahai penyokong pkr. Sokong BN anda selamat dunia dan akhirat. Amin

    ReplyDelete
  22. Seram betul bila bayangkan kalu kena 'tusukan bertalu-talu'...
    Pasti mengelepar...mcm anak penyu baru netas..kaki tangan ngelepar mencari air!

    ReplyDelete
  23. Habis ler keturunan anak cucu dia.. mesti tak lama lagi, akan dikenakan orang lain pulak..

    Macam mana buat kat orang, macam tu nanti orang akan buat balik kat anak cucu cicit sendiri.

    Menantu2 yang tau bapa mertua ligat macam ni... (sembunyi atau dengan terang2) mereka jugak akan buat sama.. I hv seen lots of cases like this, bila isteri bukak mulut "alahai, bapa you ape kurang?"

    Bota

    ReplyDelete
  24. Can i fuck you?Of course bang nuar.you cam tak biase je dgn i.

    ..petikan dari drama Bang Nuarku Cari Jantan Lain

    ReplyDelete
  25. Habis la Anwar Ibrahim kali ni...Allah benarkan juga perkara yang betul betul dia tidak inginkan terjadi..Sesungguhnya kuasa Allah itu melebihi segalanya di muka bumi ini...

    ReplyDelete
  26. Slm,anon 4:40,marah sgt apahal,taksub anua? aktivis gay? ingat kepentingan sumpah mubahalah,ingat keberanian saiful utk mengaku berlaku sumbang ngan anua,ingat NabiMuhammad x ngaku umat ngan taik pungkoq ni,ingat allah turunkan bala pd kaum nabi luth,ingat ALLAH Ta'ala xkan biarkan kebatilan berlaku scr berterusan apatah lg klu hukum dan kalamnya dijadikan mainan utk menghalalkan cara,buka minda tu sikit

    ReplyDelete
  27. tengok dahi sepol lah... kuat smbhyg ni.. mcm hadi awang pny dahi je.. hihi nizar ada x tnda cmtu?

    ReplyDelete
  28. Apa masaalahnya? Malaysia sememangnya berteraskan "pelbagai keturunan". Mana ada bangsa Malaysia? Yang ada bangsa Melayu, Iban, Kadazan, Cina, India dll. Kita pernah hidup aman damai 50 tahun lebih dengan "race" yang berbeza. Yang jadi masaalahnya orang yang chauvanist saja.

    Mustahil aku nak mengaku aku bangsa Malaysia, aku akan hanya mengaku aku bangsa Melayu. Cuba tanya LKS, LGE..apakah depa bangsa Malaysia atau Cina. Dapatkan jawapan kepada soalan cepumas tersebut dari LKS, LGE.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!