HOI NIZAR HARAMJADAH! PARTI ASRI SEKELUARGA DAH JADI PARTI AZIZ SEKELUARGA LA BODOH!


Aku baru mendapat tahu yang Setpolnya Anual Bakri dan Press Sec MB Kelantan atau wali selipar si N.ajis ni akan dipecat! Kedua-dua mereka adalah orang kanan Husam Musa. Husam seperti yang ramai ketahui, dia telah meletakkan ramai orang-orang dia di dalam pejabat MB Kelantan, ingat Kickdefella?

Bilamana berlakunya begini maka sejarah dalam PAS berulang lagi, suatu masa dulu Parti ajaran setan ni pernah di jadikan Parti Asri Sekeluarga dan sekarang sudah pun bertukar menjadi Parti Aziz Sekeluarga! Kenapa aku cakap macam tu?

Sebabnya ialah mudah saja, kita lihat menantunya Ariffahmi(kata nak resign tapi masih dok ada kat situ) berada di PMBK, Nik Amalaina pula di SEDC, manakala seorang lagi anak N.ajis berada di dalam Majlis Perbandaran Kota Bahru.

Maknanya semua anak-beranaknya ada jawatan dalam kerajaan negeri! Berpangkat besar pulak tu, zaman PAS menjadi Parti Asri Sekeluarga, beliau telah diserang oleh pelbagai pihak dan tiada siapa pun yang mempertahankannya, sama juga dengan kes N.ajis ni takde sapa pun 'defend' dia melainkan Nik Amalina dan Nik Abduh je.

Husam pun tak membela si Wali Selipar bernama N.ajis ni maka setelah dia tengok Husam tak nak defend dia maka N.ajis sudah memeulakan pembersihan dalam Parti Aziz Sekeluarga sekarang ni, esok HUSAM MUSA AKAN MELETAKKAN JAWATANNYA!

Bila ini berlaku maka, N.ajis si Wali Selipar telah pun membuktikan yang PAS adalah Parti Aziz Sekeluarga, kegilaan N.ajis semakin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini, sikap DIKTATOR yang ada padanya telah mula kelihatan!

Asal ada saja suara yang bangkit dan menentang dia maka dia akan cantas kesemuanya, ramai yang telah menjadi mangsa si wali selipar ini, Hadi, Nasha, Hassan dan terbaru adalah orang kesayangan dia sendiri si husam Musa, nampaknya betul kata pepatah Inggeris, 'blood is thicker than water'

Segala pembodekan dan penjilatan Husam menjadi sia-sia bila Najis lebih utamakan kaum keluarganya sendiri, baru-baru ini Husam juga telah mengatakan pendiriannya bahawa keluarga dan parti tak boleh dicampurkan, akhirnya statement ini memakan dirinya sendiri!

Sedang aku membuat posting ini, aku terdengar N,ajis berkata, 'CELAKA SUNGGUH, CELAKA, CELAKA BETUL" blog-blog yang membuat cerita pasal kerajaan keluarganya, wah marah betul Mur Shit Dol Am ni ya? Memang la N,ajis kebenaran memang pahit untuk ditelan kan?

Ceh! N.ajis nak cover line katanya kontrak mereka habis bukan kena buang, hoi orang tua kutuk si penyesat umat, tak renew kontrak dan kena pecat sama la menging! Kau ni memang bebal la N.ajis! Kau ni tak layak jadi MB pun, bodohlah orang yang menyokong si Wali Selipar bingai ni!

WAHAI N.AJIS KAU SUDAH MENUKARKAN PARTI AJARAN SETAN INI MENJADI PARTI AZIZ SEKELUARGA, JANGAN LA KAU MENAFIKAN HAL INI WAHAI MANUSIA YANG HIPOKRIT HOI!

Eleh, kita masih ingat lagi Najis, zaman Asri dulu kau dan arwah Fadhil Nor la bersuara lantang menentang Asri sebab dah menjadikan PAS parti kelurganya bukan? Hari ini kau sendiri sudah menjadikan parti ini sebagai parti keluarga kau sendiri! INilah namanya kata dulang paku serpih, kata kat orang kau lagi lebih! Pirrraahhh N.ajis!

Kita akan terus membongkarkan segala kejahatan kau, dan esok pembaca sekalian kita nantikan perletakan jawatan Husam!

N.ajis sudah panas!!! He he he Kalau korang nak baca lebih detail pasal Husam, klik kat sini..

Hari ini N.ajis telah menjadi PARIA!

28 Responses to "HOI NIZAR HARAMJADAH! PARTI ASRI SEKELUARGA DAH JADI PARTI AZIZ SEKELUARGA LA BODOH!"

  1. N.ajis kat buletin utama telah celakakan korang, abislah pecah perut korang haha..

    ReplyDelete
  2. woi parpu N.ajis dah sumpah seranah ko ha ha ha ha,cilako dio panggil bloggers.dio lagi bapak cilako

    dr butiq

    ReplyDelete
  3. SLM BRO...KECELAKOAN PAK AJIS DH TERSERLAH DI MATA DUNIA KEHKEHKEH...YEHAAAAAAAAAAA!!!!..PAS MAKIN TERLUNGKUP!!..BALUNNN..KASI BALUNNNN CUKUP2!!

    ReplyDelete
  4. memang cilako... bilo orang yang mencelakokan orang lain. ha ha..

    ReplyDelete
  5. salam....

    "akan datang seseorang dari kaumnya
    akan bertanya siapakah yg mengamalkan
    K.K.N abad ini...jawapan paling dikutuk
    akan terhambur pastinya N.Ajis dan anwar!
    telah terbukti yg pasti yg tertipu adalah
    rakyat..nescaya mereka dalam kerugian
    balasan selayak-layaknya adalah penghinaan"

    ReplyDelete
  6. ya ALLAH kau tunjukkan jalan kebenaran kpd blog ini,jikalau ia enggan dan ingkar suruhan mu timpala bala keatas ia
    amimmmm

    ReplyDelete
  7. haha. .n.ajis dah menyumpah dah. . hahah. . habih la. .haha. .

    ReplyDelete
  8. Dulu,
    PAS = Parti Asri & Sekeluarga

    Sekarang,
    PAS = Parti Aziz & Sabariah

    Kah, kah, kah, kah

    ReplyDelete
  9. N.ajis = Najib = Najis ?? , tolonglah tukarkan slogan tu, nanti semua ingat Najib tu Najis !!

    berita pecah !! RPK telah ditahan oleh interpol di Ireland !!...check news of the world,UK !!

    Syabas Parpu !!

    ReplyDelete
  10. Apa yang berlaku telah pun berlaku. Suka atau tidak kena telan atau hadapi. Saperti kata pantun Melayu, kata dulang paku serpih, kata orang dia yang lebih....

    ReplyDelete
  11. Tahniah PK kerana keceluparan mengguna bahasa power dan pedas bagi membedal ulamak cap ayam itu!!

    Nampaknya isu kronisme yang dulu menjadi asam garam Umno, kini telah menjangkiti Pas. Jadi sekarang rakyat Malaysia nampak bukan saja Umno yang kotor, Pas juga sedang beransur-ansur jadi kotor seperti Umno.

    Dulu masa zaman Mahathir jadi PM antara isu yang sukar ditepis Mahathir ialah penglibatan anak-anaknya dalam perniagaan. Isu bail out syarikat kapal Mirzan oleh Petronas kekal dibangkitkan sampai ke hari ini.
    Begitu juga dengan seorang lagi anaknaya Mokhzani yang juga terlibat dalam dunia korporat hasil bantuan ayahnya.

    Zaman Pak Lah lagilah teruk. Anak, menantu dan adik semuanya tumpang sekaki jadi kaya raya hasil usaha ayah.

    Kini Najib pula yang mewarisi minda kronisme PM-PM sebelumnya. Adik-beradiknya kini mula mengembangkan empayar bisnes masing-masing dengan menggunakan nama PM Malaysia. Dan yang lebih parahnya, isterinya Rosmah juga mahu tumpang sekaki, kadang-kadang berlagak seperti menteri tak berfotpolio ala-Rasputin di zaman kekejaman Czar Rusia!

    Apa nak jadi dengan Malaysia, semuanya asyik pentingkan keluarga? Dulu Umno nampak hitam, Pas nampak putih, kini kerana perbuatan beberapa kerat pemimpin itu, Pas nampak hitam dan Umno yang hitam bertambah legam!!

    ReplyDelete
  12. perot n.a yang akan pecah sebab dah tua ,makan dek sumpah...haha..
    tengok lah nanti..

    ReplyDelete
  13. salam bro.. ulasan menarik.. tapi tkyah la kutuk lebih2.. sia2 dapat dosa free..

    ReplyDelete
  14. kalo UMNgOk dah kene PEGI JAHANAM... blogger mcm parFUCKaridah kene CELAKE! Tak lama lagi PUNAH la korang!

    ReplyDelete
  15. woi parpu babi haram jadah, bangsat, pukimak, anak haram, celaka baruah...aku nak tanya pasal apa kes MB perak sampai sekarang tak ada keputusan lagi? Babi mcm lu mesti tau punyerr..lagi satu..yg dok kondem parti lain pasai apa pulak ni? Sekarang ni tengah panas psl isu enjin jet hilang? Sapa Menteri Pertahanan masa tu? Pasal apa lu tak nak komen bab ni?? Pasal lu memang keturunan babi bangsat...pukimak haram jadah...

    Aku berani jamin lu mesti tak berani komen la..Dah tak ada isu lain ke?? Mcm ni rupanya tahap blogger2 Pro-UMNGOK..bila membabitkan pemimpin UMNGOK sorok selagi mau, sebab kalau tak buat mcm tu RM tak masyukkk beb..PARPU=BABI=Spesis yang tak dapat dipisahkan...

    ReplyDelete
  16. Kepada semua pencacai2 UMNGOK tak kira la parpu babi, abg mie bangsat, taipingmali baruah ... Malaikat Malik, Penjaga Neraka Jahannam sedang menunggu kedatangan korang..kalau kes2 yg melibatkan pemimpin UMNGOK, cover selagi boleh, masa enjin jet hilang sapa jadi Menteri Pertahanan masa tu? Apasal pencacai2 UMNGOK tak komen pasal ni?

    ReplyDelete
  17. Kepada jefri babi...lu yang celaka...tu la..dah tak dapat nak bezakan sapa yang celaka..lu nak tau sapa celaka?? Menteri Pertahanan Tahun 2007 la yang celaka...sampai enjin jet pun boleh hilang..yg ni la baru CELAKA...BANGSAT..PUKIMAK ..mcm lu jugak..sampai bila lu nak jadi babi pencacai UMNGOK ni...RASUAH DIDAHULUKAN, MAKSIAT DIUTAMAKAN...

    ReplyDelete
  18. nik ajis nyanyok harus bertaubat!!

    ReplyDelete
  19. salam alaikum...
    kahkahkah...
    kelakau sungguh tengok si nikol ajis
    dgn gaya dia dok celakakn bloggers...
    kehkeheh...
    kahkahkah...

    nikol ajis sabda...
    "celaka... celaka... celaka...
    celaka semua sekali...
    celaka blog ni... celaka blog ni..."

    kahkahkah...
    gelinya hati aku tengok gaya
    si nikol ajis masa dia hamburkn kata kata tu...
    kehkehkeh...
    hehehe...
    hohoho...
    hahaha...

    wahhhhh... tau engkau marah ekkk...
    tau engkau hilang kepala..
    hilang telinga...
    kepala bapak engkau...
    kurang ajar punya org tua..
    tang engkau dok sumpah seranah org
    boleyyyy...
    mengata org bukan bukan...
    gelar org bukan bukan
    dgn gelaran yg buruk buruk ngkau tak ingat...
    memang dasar tali perut hijau...
    kaoodoouuu... punya hati...

    woittt nikol ajis...
    pergi mampus sama engkau..
    memang orang tua kutuk engkau ni...
    tua tak sedar diri..
    tua nak mampus...
    buat nama aje.. org panggil engkau ulamak..
    ulamak taik kucing...

    jangan engkau letak otak kat lutut
    malahn lebih teruk dan buruk
    letak otak kat bontot...

    ReplyDelete
  20. Selama ini aku tak pernah dengar 6 PM,para menteri dan para pemimpin utama BN mencarut,memaki hamun dan sebagainya samaada di ucapan perasmian ka,mesyuarat apa2 ke,ulasan untuk pihak wartawan ka dan lebih2 lagi ulasan yg melibatkan tv pemberita.

    Tapi pemimpin PR,terutamanya pemimpin utama PAS dgn mudah sekali mengkafirkan orang,menjahanamkan dan yg terbaru mengCILAKAKAN para bloger semua.Semua ini disiarkan di dlm berita TV.1 Malaysia tengok ooo.

    Mungkin para pencacai PAS kata,semua ungkapan kurang enak itu adalah sunnah nabi Muhammad saw ada tertulis dan pernah di ungkapkan oleh Allah di dalam Al-Quraan,Para nabi-nabi dan sahabat.

    Adakah pemimpin utama kerajaan yg di terajui BN tidak mengikut sunnah NABI MUHAMMAD saw kerana tidak memaki hamun,mencarut,menghina dan lain2 lagi? Kurang ka pahala mereka kerana tidak menjahanamkan org lain?Atau mestikah para pemimpin memaki hamun ketika marah?Kelebihan ini Allah telah berikan pada Nik Ajis dan merupakan MUKJIZAT paling hikmat pada dia iaitu MULUT CELUPAR.(bukan senang ooo nak memaki hamun orang tau)Hanya mereka 2 yg terpilih saja atau pun mempunyai ilmu ugama yg tinggi... opsss yer ker!!!!

    kee

    ReplyDelete
  21. BILA MEMPERKATAKAN KEBURUKAN ORANG LAIN, SEMUA BUKAN FITNAH WALAUPUN ORANG YANG KENA ITU MENAFIKAN BERKALI-KALI.

    TAPI BILA KENA BATANG HIDUNG SENDIRI, TAHU PULA KATA ITU SEMUA FITNAH. HINGGAKAN PERKATAAN 'CELAKA' PUN SANGGUP DIGUNAKAN UNTUK ORANG LAIN.

    ITULAH SIFAT MANUSIA TAK KIRA IA NIK AZIZ ATAU SIAPA. INILAH YANG DIKATAKAN 'MENGATA DULANG, PAKU SERPIH, MENGATA ORANG KITA YANG LEBIH'.

    ReplyDelete
  22. Dulu siapa yang mulakan ungkapan MahaFiraun?
    Sekarang siapa yang jalankan pemerintahan Firaum di Kelantan? Semua ahli keluarga diberi kuasa.

    Alhamdulillah Doa Pecah Perut sudah dimakbulkan .

    ReplyDelete
  23. parpu tengokla usia ko berapa, ko tak boleh ker berikan ulasan dengan berkata2 dengan lebih sopan, walaupun sinis takperlah, but as long sopan, susah ke nak menggunakan bahasa2 yang sopan dalam penulisan ko? ko tak takut ke, dengan ALLAH swt? hina manusia usah berlebih2, nanti terkena kat diri sendiri, ALLAH swt sedang perhatikan tingkah laku kita semua parpu, jangan keterlaluan dalam menghina umat islam, umat yang ALLAH swt ciptakan.

    ReplyDelete
  24. N.Ajis ulamak haprak. Busuk macam SHIT. Fuck you idiot.

    ReplyDelete
  25. Woi Parpu Babi Paria Bangsat, tak ada pun Husam letak jawatan??? Babi dan Parpu tak dapat dipisahkan, ibarat UMNGOK dan RASUAH yang seperti isi dengan kuku...Lepas ni fitnah apa pulak yang lu nak tulis ni. Ingat...Malaikat Malik (Penjaga Neraka Jahannam) sedang menunggu lu...

    ReplyDelete
  26. Bagusla ekau ni...bahasa cantik,ayat power,terpengaruh la aku nga tulisan kau...bagusla kau ni...ader jugak org cam kau kat malaysia ni yer..kuat backup melayu?ekau org melayu ker?aku ingat keling..jgn marah yer gurau jer...minta maaflah klau terasa hati sajer gurau2 jarang2 masuk blok ekau

    ReplyDelete
  27. ramai org takut nk kutuk nik ajiz sbb imej Islam dia,tp percayalah ulamak yg dipengaruhi syaitan dah banyak dah,kan Nik Ajiz sorang,Aku takut nnti dia ni ajar anak buah dia cara2 nk letupkan diri cam Abu Bakar Bashir,org tgh panas apapun boleh buat..
    dulu2 tak la gengster sngat Nik Ajiz ni,tapi lepas dah bnyk geng makin pelik perangai dia ni.Habis ayat2 Quraan dan Hadis dia pusing sampai Ulamak lain tegur tak makan dah.pengikut2 dia main telan aje.cuba la nasihat sikit org tua tu,sian dia dah ujug2 umur ni.
    Memang sedih tgk umat2 Islam kat luar negara dok bergaduh sama sendiri,kes apa?kes mcm ni la,tak pernah abis.jangan taksub dan jangan butakan hati,kebenaran bukan terhenti pada seorang ulamak yg bernama NIk Aziz sorang saja.
    Ustz Asyaari yg sentiasa bibirnya dibasahi zikir itupun pernah terpedaya mendakwa berjumpa Rassullah secara sedar,dan pngikutnya mendakwa beliau pemuda Bani Tamin.Apa ada kemungkinan Nik Ajiz ialah pemuda Bani Tamin,menduduki rangking ke49 pemimpin islam paling berpengaruh..ada chance kot...
    Harap2 pihak2 yg berwajid pantau2 la nik aziz ni,jgnlah biarkan dia sesat lagi mnyesatkan.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!