CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Friday, December 18, 2009

GEMPAR! FOTO ANWAR AL JUBURI MEMINUM ARAK! NIZAR BALACI DAP!

Gambar di atas adalah gambar Anwar AL JUBURI WALIWATI bersama-sama dengan sedara mara dia dari golongan yahudi, botol apakah yang sedia terhidang di hadapan Anwar? Adakah itu botol coco-cila atau mineral water?

Saya bagi gambar ni sebab ada seseorang yang memberi komen bertanyakan hal PM kita minum arak, padahal air yang di dalam gelas tersebut bukan arak pun, inilah jawapannya kepada yang bertanya soalan tentang DS Najib tadi!

Depan Anwar al juburi tu adalah botol arak! Jangan la pulak lepas ni sebab Anwar minum arak maka N.ajis kata arak halal pulak, dah la Selangor korang jadikan Selangor Darul Khmer ini pusat arak kan? Takebeer anyone?

Ini pulak gambar Ehsan anak Anwar, sebenarnya saya pun tak suka nak memainkan gambar anak bini orang tetapi disebabkan pembangkang dok selalu menjaja cerita perihal anak bini orang lain, maka tujuan saya tunjukkan disini adalah untuk menyatakan kepada mereka semua bahawa anak bini pemimpin kamu pun tak la bersih mana pun! TIGER BEER lagi tu, siap merokok pula tu, berapa umur Ehsan ya?

Dengar khabarnya budak ini sudah menjadi terlampau liar selepas kawan baik dia Saiful kena liwat, Ehsan lebih tahu siapa bapa dia yang sebenarnya, jadi tak baik main gambar anak orang ya, sebab kalau kamu boleh buat maka kami pun boleh juga!

Ini saya gelarkan the smoking under age group, maka kita pun sudah tahu sekarang ni Anar ni tak la hebat mana pun, anak dia pun boleh tahan liarnya, dei Anwar al juburi! Dari kau cerita pasal keburukan kau melalui lidah-lidah syaitan upahan kau tu, ada baiknya kalau kau prepare untuk kembali ke Sg Buloh tau!

Kat bawah ini pulak cerita yang saya ambil dari Unspinners, hmmm ini lagi tragik, menurut The Unspinners, Afifa adalah anak hasil dari perkongsian pintar Anwar dan Shamsidar, ini bukan saya yang kata tetapi begitulah yang tertulis di dalam The Unspinners, marilah kita baca kisah ini dan fikirkan sedalam-dalamnya bahawasanya betapa hebatnya kita tertipu dengan mainan kotor tahap jijik karya Anwar AL JUBURI WALIWATI!

Sebenarnya kes Anwar dan Syamsidar belum selesai lagi. Bila Anwar dihadapkan ke mahkamah atas tuduhan salah guna kuasa pada 1999, kita telah melihat sebuah tilam dibawa masuk ke mahkamah sebagai bukti Anwar dan Syamsidar pernah bergusti bersama.

Di atas tilam itu forensic Polis telah jumpa kesan air mani Anwar, Syamsidar dan juga wanita lain yang tidak dikenali. Ini bermaksud bukan saja Anwar bergusti dengan Syamsidar tetapi dia juga bergusti dengan wanita lain. Di sini Syamsidar menjadi manga kayu tiga Anwar (atau empat atau lima).

Nallakaruppan lebih tahu perkara ini kerana dia pernah ‘supply’ ramai perempuan untuk santapan Anwar. Antara wanita yang di sebut nama yang telah di supply kepada Anwar adalah pelakon Hindu Tamil yang comel dan gempal bernama Kushboo (lihat gambar).

Penyokong Anwar telah menuduh polis, pendakwaraya, hakim mahkamah, hospital hingga semua yang terlibat dengan kerajaan termasuk bomba, jabatan air, Telekom, TV, Radio, tadika Kemas, zoo negara, jabatan hutan, dan seluruh jentera Kerajaan sebagai terlibat dalam konspirasi untuk menjatuhkan Anwar.

Mereka berkata air mani Anwar telah diperah sewaktu Anwar tidur atau pengsan dan kemudian disapukan atas tilam itu.

Tetapi penyokong Anwar tidak dapat menjelaskan bagaimana air mani Syamsidar boleh disapu atas tilam yang sama? Bilakah Syamsidar mendermakan air maninya kepada forensik Polis? Dan, air mani Syamsidar dan Anwar tidak terdapat di satu tempat saja tetapi pada 13 tompok berasingan atas tilam itu.

Maksudnya, samada seks mereka adalah liar dan ganas sehingga boleh memancut ke sana sini atau pun mereka mengadakan perhubungan seks banyak kali dan berulang kali (tetapi dengan menggunakan style meow – meow).

Maka forensic DNA membuktikan dengan sah bahawa Anwar dan Syamsidar memang pernah mengadakan perhubungan seks.

Pada waktu itu juga timbul khabar angin bahawa Anwar adalah bapa yang sebenarnya kepada seorang anak perempuan yang dilahirkan Syamsidar bernama Afifa. Anwar telah nafikan tuduhan itu.

Tuduhan ini juga timbul dalam buku 50 Dalil Kenapa Anwar Tidak Boleh Jadi Perdana Menteri tulisan Khalid Jefri.

Sewaktu menyiasat laporan Polis yang telah dibuat terhadap buku itu, Polis telah juga menyiasat tuduhan anak luar nikah antara Anwar dan Syamsidar.

Dalam kes yang terbaru meliwat Saiful Bukhari, Anwar tidak izinkan forensic Polis mengambil sampel darah untuk ujian DNA. Tetapi untuk kes anak luar nikah bersama Syamsidar dulu, Anwar dengan suka rela telah memberi darah untuk ujian DNA.

Kenapakah Anwar sangat berani memberi sampel darah pada waktu itu? Anwar sangat konfiden sebab pada masa itu dia masih memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri (kes itu disiasat sebelum Sept 1998).

Mengikut sumber yang amat dipercayai, dengan bantuan doktor yang bersekongkolan (BACA PETIKAN BERITA 1998 SINI), Anwar dan Syamsidar telah subahat mengambil darah daripada seorang lagi anak perempuan Syamsidar dan bukan daripada Afifa – anak yang disyakki dilahirkan daripada perhubungan sulit Anwar dan Syamsidar.

Kemudian Anwar telah menggunakan pengaruhnya untuk memastikan bahawa polis akan terima sampel darah yang palsu itu.

Maka apabila Jabatan Kimia membuat ujian DNA, mereka pun sahkan bahawa Afifah BUKAN anak Anwar. Ini adalah kerana sampel darah yang diambil itu bukan daripada Afifah.

Sila lihat di sini gambar keluarga Azmin dan Syamsidar. Dua anak perempuan di sebelah kiri sekali adalah anak kepada Syamsidar dan Azmin. Wajah, hidung dan kening mata kedua adik beradik ini serupa saja.

Afifa yang kini berumur 14 tahun berdiri di sebelah kanan sekali. Apakah Afifa mempunyai DNA yang sama? Ataupun adakah DNA mereka seperti rojak mamak Ceruk Tok Kun.

31 comments:

  1. Pelakon Tamil Kushboo tu memang best. Jangankan Anwar, Aku pun menggigil ni....pergh.

    JIM

    ReplyDelete
  2. letak botol depan pun di kira minum ker parpu?kau x tgk gambar najib siap pgg gelas lagi.tu bru di kira minum wahai parpu bahlol.senang ja kau tuduh anak org mcm2.kau tunjuk la gmbr najib minum tu klu kau ada telor

    ReplyDelete
  3. Anon 11.19, kau nampak ke Najib minum, tu dalam gelas belum tentu arak, ni depan mata botol arak, apa punya bingai punya pencacai upahan al juburi wal kitoli la korang ni?

    Memalukan betul...he he he

    ReplyDelete
  4. ok !!! PARBU...SIAPKAN ADINGAN ANWAR DENGAN GELAS PULA!!!

    ReplyDelete
  5. ok !!! PARBU...SIAPKAN ADINGAN ANWAR DENGAN GELAS PULA!!!

    ReplyDelete
  6. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!

    TAKEBEER!!!

    TAKEBEER!!!

    TAKEBEER!!!

    hic!..hic!...hic!!

    ReplyDelete
  7. assalamulaikum...

    xslhkan nk komen n mengingti..

    gua stuju btl dgn korng smua...sy xsokong pkr sbb pkr 2 asal umno gk.

    bab politik plak, gua xkata ummno 2 slh. dlm umno ad y baik, dlm pas ad gk y buruk. kita sama2 lh baiki smu 2.

    tp gua ad reason tersndiri knpe gua kt pas. y 2 korg cr sendiri knpe. org kata nk tau kne blajar, pe la dengar2 ceramah agama.
    cthny mengapa sy tolk umno..
    dlm Al-Quran ad empat perkara y ditekan kn, puasa, wahsiat, hukum hudud, pergaulan. knpe krjaan tolng hukum hudud xtau la, sedangkan hukum hudud 2 prlu dilaksanakn, pelaksanaany sm cm kita wajib puasa. klu kita kata hudud xblh dprktik skrng mka ibarat cm kita kata puasa 2 pn xsesuai. lbh kung cm 2 la. dlm sjarah nabi, setlh jd perdana menteri madinah, pertama skali pelembgaan islm, nabi nk buat undng2 sndiri tp ALLAH xbenarkan sbb DIA tau nabi akan letk seringan2 hukuman sbb dia syg pd umat ny, tp ALLAH titahkn dlm al-Quran supaya laksaknlh hukum hudud iaitu hukum kisaq. 2 antr sbb para ulamat perjuangkn hukum 2. why ke dua, klu org membunuh hukum dia bunuh, dlm udng2 mlysia tali gantung tp hudud pancung dgn pedang. scr waras kita fkir sm je tp sbnrny kita clp. ALLAH arh pancung mereka y membunuh tp kita p gantung, cian kt mereka sbb ble kt padng masyar septutnya dosa dh kurng sbb kne gantung tp ALLAH xterima dgn hukuman 2 sbb xikut ckp DIA. so sia2 je org 2 mati d dunia kne gantung tp dosa xterhapus. so klu kita umat islam, kita akn selamtkn sesama umat kita.

    cuma gua nk bg tau la, jgn sesekali kita benci ahli agama mau pn ulamak. xkesh la sokong sape2 pn. sbb nabi dh ckp y menymbung ape y beliau bt bkn keturunan tp para ulamak. katakan pas n umno duk gaduh, tb2 kiamat, kat seblh mane anda nk duk, sblh dketuai ulamak or bangsawan?? klu sy lbh ykin ulamak la. y kedua npe kita xblh bnci para ugama ni, katakan kita mati, sape y mandikan kita? y tanam kita? xln xbkn org ugama la y urus kita. xkn kita nk suruh bangsawan uruskn kita manyat kitakn.

    sy ok dibwh pentadbirn spe2 pn aslong dia utamakan agama.
    so, xprlu gaduh kot.. kita sokong y mane wajib bkn sokong y mane kita nk k. wassalam..

    ReplyDelete
  8. anon 11.19, najib pgg gelas air teh o, ko bukan tau tp si anuar ni depan mata ade ayaq tody. Maklumlah masuk kandang kambing mengembik, masuk kandang rimau mengaum...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, Syamsidar pun dah bertudung. Ada anak pun cantik-cantik belaka, bole buat menantu...hehehe. Buat isteri pun ok gak! Tapi bila anak-anaknya nak pakai tudung ikut maknya?
    Harapnya Syamsidar boleh bersumpah laknat supaya dapat buangkan sangkaan buruk orang ramai. Kesian kat anak keturunan nanti, apatah lagi diri sendiri.

    ReplyDelete
  10. balik2 haramjad geng UMNo nak sumpah..

    malaun2 nie tak abis2 deraka kepada mufti perak!

    ReplyDelete
  11. AISEYMEN KUMAR..AKU RASE KO X DPT CARI APE YG KO NAK SBB KO SENDIRI TERABA2 DAN KO NAK SURUH ORG LAIN CARI UTK KO HEHEH. SAMA ADA KO SEDAR ATAU TAK AKU X PASTI. KERAJAAN DH LAMA LAKSANA KAN HUDUD DLM SENYAP.

    BIAR AKU BGTAU KO KLU KO X TAU. MEH SINI. TENGOK PD DASAR KERAJAAN DR DULU SAMPAI SKRG PUN KITA DH TAU. ISLAM ADALAH AGAMA RASMI. TP DAP TOLAK MENTAH2. PAS PLAK MEMBISU SERIBU BAHASA.

    KERAJAAN DH LAKSANAKAN PERBANKAN ISLAM DAN MULA DI IKUTI OLEH NEGARA2 LUAR TP PKR SIBUK NAK PAKAI DUIT ZAKAT UTK 'MELABUR' DLM KOCEK2 PUAK2 DIORANG.

    UNIVERSITI ISLAM DI TUBUHKAN, BYK MESJID2 DAN SURAU2 DI BINA DAN INI MELAMBANGKAN ISLAM AMAT SUBUR DI M'SIA TP PAS SIBUK BIKIN WAT, KUIL DAN TOKONG SEBANYAK2NYA KAT NEGERI SERAMBI MEKAH (DULU YE LA..TP SKRG SERAMBI CANDI!)

    M'SIA DAH PUN MENJADI PENGELUAR PRODUK MAKANAN HALAL DI SELURUH DUNIA TP PAS, DAP, PKR SIBUK NAK BUAT KANDANG BABI TERBESAR KAT DUNIA

    DAN BYK LAGI LAH KLU NAK CITER PUN BLUM TENTU HABIS. YG PASTI PUAK2 PENCACAI PAS CUMA SIBUK CARI KESALAHAN KNP ORG POMPAN X PAKAI TUDUNG, TAK PAKAI SLUAR DLM, TAK PAKAI ITU, TAK PAKAI INI BLA..BLA..BLA SAMPAIKAN EKONOMI NEGERI SENDIRI PUN TONGGANG TERBALIK SBB SIBUK BERPOLITIK

    JADI YG LAIN2 TU KO KENE CARI SENDIRI LAA OKEH BABEHH HEHEH

    ReplyDelete
  12. najib pegang gelas beer,
    parpu DKK pegang botol todi!




    parpu..todi onne...muahhahahahahhaha

    ReplyDelete
  13. kita tunggu afifa tu kahwin,nak berwalikan sapa plak?

    ReplyDelete
  14. Hahaha, kelakar la parpu. aku confuse satu benda ni. anwar tak dicharge tuduhan seks ke apa. kan dah batal tuduhan tu. takkan BN boleh kontrol mahkamah? ko pon cakap BN tak kontrol. now ko cakap BN melalui Pak Lah yang boleh arahkan Anwar tu lepas. Takkan ko pon tak percaya mahkamah. Ni kes lama yang tak disabitkan pon. Ujian DNA dah buat ko pusing cakap darah org lain laaa. ape ke bangang ko ni. dah jadi merapu la Parpu.gambar ehsan tu nampak sgt copy paste kat depan budak2 tu...bodoh bingai sgt la kalau nak menipu pon..

    ReplyDelete
  15. kumarisen,
    Kalau Pas tu iklas nak buat hukum hudud tak la jadi macam ni...masalah dia PAS sendiri pun bercelaru dalam bab hukum. PAS pun takut nak buat HUDUD tu pasal takut DAP dan PKR lari dari PR. PAS takut ALLAH atau takut DAP n PKR.
    Apayang PAS buat sekarang ni bukan berjuang untuk laksanakan HUKUM tu tapi HANYA TAU MENGHUKUM ORANG LEN SAJA. SEKIRANYA KENYATAAN YANG MEMIHAK KEPADA PAS SEMUA AKAN SETUJU. Contoh Macam Mufti Perak, dulu masa kes murtad siap puji dan gunakan isu ini menghentam kerajaan tapi bila kes tukar kerajaan, orang2 PAS jugak yang caci dan hina dia...

    Beeeeerrrraaaappppaaaa punya badigol la PAS ni. ini lah cici2 orang munafik??? tak ke pelik...kan orang UMNO dah dituduh KAFIR.. so AIR LIUR JATUH KAT MUKA SENDIRI...PAS tu bukan ISLAM...PAS tu parti politik la BODOH, BAHALOL

    ReplyDelete
  16. cuma gua nk bg tau la, jgn sesekali kita benci ahli agama mau pn ulamak. -- kumarisen, kalu ulamak penipu hang nak sokong gak ke? kalau ulamak tu kata okay malam ni hang boleh minum arak, hang nak ikut ke? kalu nak sokong ulamak, sokong ulamak yang bukan masuk politik laaa...apa laa hang ni bebal betol hahaha....

    ReplyDelete
  17. DAH AWAL2 DIKANTOIKAN PUAK PR TU..
    BACA KAT SINI..

    http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2009/12/kantoi-cubaan-penyokong-gerombolan.html

    ReplyDelete
  18. Wahai Wangsa si peliwat, kalau nak tipu kata gambar ni super impose pun agak-agak la, tu gambar dari friendster dia la ngong, awat la penyokong anwar dan kj ni sama je bebal mereka ya?

    ReplyDelete
  19. klu sy lbh ykin ulamak la. y kedua npe kita xblh bnci para ugama ni, katakan kita mati, sape y mandikan kita? y tanam kita?=======utk kumarisen..ulamak politik x buat kerja mcm tu,kerja dia nk bg org sesat je..yg bg mandi n tanam kita pun ulama kampung yg x popular..

    ReplyDelete
  20. paRPU,
    X perlulah fitnah kata kushboo pun terlibat... sapinakoko pasti dia tu tak tau ape pun pasai anwar al juburi ni.. kesian dia.. hehe

    ReplyDelete
  21. Kepada kumar ko cakap kat nik aziz
    Kelantan tu bila lagi nak buat hukum
    Hudud. Kedah pun sama. Kita perlu kaji
    Kesesuaian rakyat sekeliling kerana pelbagai
    Bangsa yg tinggal kat tanah melayu.
    Kita ada ijmak ulama dan kias dan sesuatu
    Keadaan yg sesuai. Hudud boleh dilaksana
    Tetapi zaman yg moden sekarang ada ke
    Saksi yg tidak pernah melakukan dosa.
    Setiap hukuman perlu ada saksi yg bersih
    Drpd dosa kecil dan besar. Setakat nak
    Harap polis jadi saksi sendiri mau ingat
    La kumarisen. Takbir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hukum hudud kat orang Islam ja lah. hang pandai ke dak neyh???

      Delete
  22. Aku ada maklumat yang cukup rahsia. Staf Hospital KL yang bertanggungjawab `mengurus' kes Anwar dan Saiful, adalah seorang homoseks. Walaupun dia ada title Haji tapi dia adalah pengidap penyakit AXXS kerana cara hidup. Dia bermati-matian cuba untuk membantu agar kes Anwar di buang. Saya harap pihak pendakwaraya dan polis sisat latar belakang staf HKL yang bertitle Haji ni. Latar belakang kehidupannya amat meragukan.

    ReplyDelete
  23. ABG PARPU,

    BILE NK ABG TEGUR GOMEN PSL GST NI?

    TLNG LAH BANG....APA NI...DAH RAKYAT SUSAH.TAMBAH LAGI SUSAH.KONONNYA TK BEBANKAN RAKYAT...SEMUA AUTALAH BANG...SEDARA SY RAMAI KT SPORE...TP AT LEAST DIA ORG DISANA GAJI TINGGI...GOV SPORE PUN ADA BYR REBATE SD2400.00 SETAHUN..SINI APA PUN TK DE..

    DIA ORG NK MKN DUIT PETRONAS MKNLAH...TLNG JGN SELUK POKET KAMI...PLEASE...

    UR BLOG GOT A LOT OF UMNO LEADERS FOLLOWERS...TLNG TEGUR MEREKA...

    ReplyDelete
  24. Bro, rasa tu bukan arak la... tu sparkling water. saya dulu pun ada gak minum air macam tu bila pegi oversea.

    ReplyDelete
  25. Terima kasih diatas isu GST yang diketengahkan oleh Abg Parpu.

    Walaubagamanapun sy hrp abg dpt kupas lebih dalam isu ini.

    Apa yg dibaca tadi terlalu ringkas.

    Timb Menteri Kewangan kata lps GST diperkenalkan mrk yg bayar income tax akan bayar lebih sikit drpd skrg.

    Beliau juga memuji GST kononnya faedahnya adalah ramai peniaga dapat save duit melalui pengurangan cukai yg dikenakan kpd mrk skrng ini.

    Saudara Parpu,
    Golongan yang bayar income tax setiap tahun samada mrk yg kerja mkn gaji, bisnes sendiri atau peniaga adalah mrk yg berpendapatan tinggi.mewah atau loaded.

    Rakyat marhaen biasa mana ada bayar income tax pendapatan melainkan cukai taksiran,cukai jalan dll.

    Apa logik kjaan cover golongan pendapatan tinggi sedangkan golongan pendapatan rendah terus dibebankan.Penipulah kalau dikatakan cukai jualan dikurangkan maka harga brg akan kurang.tk de de...

    Hari tu time harga minyak drop pun, mana ada harga brk keperluan krg? tk de.tp time minyak naik,laju je naik harga brg keperluan.

    Sampai bila BN nk tekan rakyat mcm ni? Ini kah balasan kpd kami yg terus mendokong kepimpinan BN menerajui kerajaan&negara.

    Sy hrp blogger pro BN tlng lah highlight isu ini.Kami dah tk yakin dgn pemimpin.semua ada kepentingan diri.Dihrp blogger2 sprt parpukari 'do something'.

    Kdgkala tulisan anda sbg blogger mahupun wartawan ini mampu membuka mata pemimpin.

    Tp masalahnya sy difahamkan benda2 & kerja2 gila mcm GST ni di propose oleh penasihat2 di JPM.Sy tk pasti.Tp kata org biasa yg ada politic knowledge.Tp jgnlah pemimpin beli bulat2 idea mrk.Org tk knl susah mana taHU kesusahan rakyat.

    Please Abg Parpu, dlm usaha abg attack PR, jgn lupa masalah rakyat yg asas sprt isu GST, kenaikan harga brg, tarif elektrik & Tol.

    Apakah tk cukup khazanah negara sampai isi perut rakyat terus diragut?

    ReplyDelete
  26. Jangan buat fitnah bro, berdosa besar. Di akhirat kelak, tuan tak cukup tanah nak bayar..

    ReplyDelete
  27. muka nampak laen jgk.. mungkin ikut sebelah mak..Allah tu maha kaya..

    ReplyDelete
  28. Salam... Parpu, hang dah jawab ke isu yg sama yg mengaitkan gambar hang tu? Takdelah... at least sebelum kita nak jolok org, kena make sure isu panas diri sendiri tu dah dijawab terlebih dahulu... Sekadar mengingatkan...

    ReplyDelete
  29. bla..bla...bla...bla...mengata mengumpat org je keje kome2 niiii....dh cukup amalam ke nk bwk masuk kubur..esok2 mampos org laen jugak yg susah..maklum la org byk dosa selalunya dr start d mandikn smpai masuk kubur akn adalah masalah2 yg berlaku...kome2 ni bertaubat la sblm mamposss....menyusahkn je nantiiiii.....jg la tepi kain sendiriii..kome2 bgus sgt ke????









    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!