LIM KIT SIANG! YOU ARE COMMUNIST AND YOU SHOULD RESIGN!

Lim Kit Siang malam cukup marah bila kita kaitkan parti DAP ini dengan komunis! Klik sini untuk baca portal milik KJ

Apa lu mau marah Kit Siang? Kalau tak betul buat apa lu mau marah brader? Pasal benda ni betul la lu marah gila dengan kita kan? Uncle Lim, i am not a paid blogger, but if you have proof saying that i am a paid blogger please do so..by the way Uncle, i am not politician like you who asyik tau nak complaint je, bila nak mentadbir, langsung haram tak reti...

I am doing this, because i love doing it and Kit Siang has a problem understanding it because of his own prejudice, he is stuck in a time warp with his old ways of racial prejudicial politic, he should understand that only minority support DAP and his supporters is only a segment of chinese and not all the Malaysian, I suggest he resigned and let the new blood to take over! Lim Kit Siang has shown today that how cheap he can be by pin pointing a small time blogger like me!

Baiklah sekarang aku nak tanya sikit pada pencacai komunis ini semua, kenapa korang berjuang bermati-matian untuk membawa pulang Chin Peng si komunis tu? Nizar, Ngeh, Nga dan ramai lagi dah pun pergi jumpa si kepala bapak komunis ni di kediaman dia di Thailand, siap buat plan untuk nak bawa dia balik ke sitiawan lagi, untuk apa?

Dibawah ini ada sedikit petikan mengenai perbezaan menjemput komunis dan ingin membawa komunis pulang, Teresa Cock please read this:

"Korang(DAP) tak habis habis nak ajak Chin Peng balik, ni tak kau bangkitkan cerita Hu Jintao lawat Malaysia, nak tahu kenapa Tun Razak melawat China dan kenapa Najib ajak Hu Jintao melawat Malaysia sebab dia panggil tuan kepada anjing komunis...

kita panggil tuan dia suruh dia diam, tak payah kita suruh dia diam, kau paham? Kita tak deal dengan anjing anjing kecik, kita pikir long term, kita pikir global, bukan macam DAP!

Negara China memang komunis tapi dia komunis di negeri yang mahukan komunis, itu dia punya hal lah, kita tak nak komunis di sini jadi kita panggil bapak komunis, dan dia kata, OK gua paham lu tak nak ada komunis, kita tak tolong komunis kat tempat kau.. tapi bisnes macam biasa OK??" untuk selanjutnya baca disini.

Dipendekkan cerita, bak kata Wee Choo Keong, SIAPA MAKAN CILI DIA TERASA PEDAS! Kalau takde angin masakan pokok bergoyang, betul tak? Sememangnya DAP dan Komunis tak boleh dipisahkan, lagi satu Uncle Lim, itu gambar bukan saya yang buat tetapi saya ambil dari The Unspinners! Ada faham ka Unkel?

p/s: Kalau benar blog kita ni dibayar, takkan la kita bantai UMNO macam sekarang ni, betul tak? Bagi aku simple je, siapa saja yang tak betul, kaki rasuah dan lain-lain, tak kira dari parti mana sekalipun, kita balun! Nak tau pencacai yang berbayar, korang pergi la tengok blog bebudak KJ atau blog pakatan haram tu! Haa, yang itu memang berbayar sebab depa tetap menjilat baik punya walaupun mengetahui yang pemimpin yang depa sokong tu korup!

Fikir-fikirkanlah ya..

25 Responses to "LIM KIT SIANG! YOU ARE COMMUNIST AND YOU SHOULD RESIGN!"

  1. biar betul bro ..kit siang ulas blog hang ..

    jangan takut bro !!

    puak2 ini memang komunis ..keturunan komunis !!

    Depa kalau perintah ini Malaysia, Chin Peng tu kalau tak mati lagi, pasti akan balik sini punya...mereka akan angkat dia ni seperti pejuang kemerdekaan ..

    ReplyDelete
  2. My bro parpu. Dont give a fucking damn about these racist pig. He is an asshole who should die a long time ago by disease aka heart attack or any sickness. DAP is a fucking communist supporting party. Hell,if they govern this country. We are doomed. This country will be like singapore. Even the logo of DAP is same as PAP. This doesnt surprises me at all since DAP is a splinter party of the PAP. The malays will be dead if DAP rules this country. Look at Penang. If u wana apply job,u must be able to speak mandarin! WTF?!
    this is malaysia! NOT FUCKING CHINA! Thanks to our stupid gov who is so nice to these DAP. No one dare to speak up against these bastards. If we,the malay speaks about our rights such as stated in the constitution, we are racist. Why dont they say our constitution is racist? If we malays are so racist, why is there temple everywhere and the chinese are so rich in this country. They are even free to do anything they want. Has UMNO even stopped them or sabotaged them? I dont think so. If we are racist, Penang wont have one of the biggest statue in asia near the bukit bendera area. If we are racist, the chinese has long ago been wiped out of this country. They are not fucking thankful and grateful to this country. Want equality konon. FUCK YOU MAN!! Look at our man in uniforms such as the Bomba,Police and Army. Which race are in those force the most? The chinese? NO! Chinese only know to MAKE MONEY,MANIPULATE PEOPLE,PROTECT CHINESE SCHOOL,GAMBLE AROUND,FUCK AROUND AND FUCK BEFORE MARRIAGE,GO CLUBBING AND EAT LIKE FUCKING PIGS AND SLEEP. Even when ask them to join NS,they are the one who object the most. If our country is attacked, these fucking race will run away.

    I BLAME OUR STUPID GOV WHO HAS BECOME SO NICE TO THIS UNGRATEFUL RACE.

    ReplyDelete
  3. Parpu & the gang,

    Keep up the good work. Kita tak mahu tengok negara ditawan DAP.

    Sejahat-jahat UMNO tak seteruk DAP. DAP parti racist.

    Kalau DAP dapat Malaysia, Melayu akan jadi macam Singapore. Hidup merempat.

    ReplyDelete
  4. Bro,
    Janganlah radikal sangat. Kita 1Malaysia.

    ReplyDelete
  5. Anon 10.04..

    100% ..i support your comment..and its all true..

    no mandarin..no work for the malays..
    WTF..

    parpu..keep up the good work..

    SIAL PUNYA DAP..

    ReplyDelete
  6. siapa yang racist..kita ka DAP..kalau DAP tak buat hal, tak jd mcm ni..salam

    ReplyDelete
  7. Ha ha ha... aku clik dekat web pro-PR (MalaysianInsider) article pasal kau berapi komen kat bawah. Tahniah bro, teruskan perjuangan kau, aku sokong dari komen-komen je.

    -Koko

    ReplyDelete
  8. Salam PK,

    Teruskan perjuangan anda, aku tetap sokong 100% kerana aku sayang kepada bangsaku dan negaraku...... Tanah Melayu.

    DAP sial..

    ReplyDelete
  9. Orang cina dtg dari China bawa ideologi komunis tubuh PKM utk memerintah Malaya kerana kekayaan Malaya bukan utk memerdekakan Malaya.
    Kerana kekayaan Malaya mereka merancang penghijrahan bear-besaran ka Malaya utk menakluk Malaya.Org cina mahu memerintah dan mendominasi Malaya.Ini adalah kenyataan.PKM telah gagal tapi DAP mempunyai hasrat yg sama.
    Lihat Singapura, mereka berjaya kerana cina majoriti besar.Tak cukup dgn itu mereka beri kerakyatan pada berjuta rakyat China,HK,Taiwan yg berada didlm dan luar Singapura.
    Jika DAP berjaya di Malaysia sudah tentu Singapura bersatu kembali dan org cina jadi majoriti.
    Fikir fikirkan.

    ReplyDelete
  10. "LIM KIT SIANG! YOU ARE COMMUNIST AND YOU SHOULD RESIGN!"

    No. Not only that. These kkk should also cart itself away to where it belong.

    ReplyDelete
  11. Salam Bro PArpu...,

    Teruskan usaha murni anda...bongkarkan segala kejahahatan DApig ini...mudah2an Orang Melayu yg menyokong mereka akan sedar kesilapan mereka....lihat ajalah Orang Melayu di pulau Pinang...Kerajaan DaPig di sana menggunakan strategi halus dlm mengurangkan majoriti Melayu di kawasan Parlimen...Melayu masih xsedar.....

    -MelayuGugusan_Manjoi-

    ReplyDelete
  12. That is so right and why must we be the ones left out .. Why must the chinese be the top and the rich ones ? We Indians and Malays do all the shit jobs and clean the chinese idiots mess ... Keep up the good work bro .. Like what is stated , when there is a problem Chinese is the first to run like a real coward with no balls...and we sit fighting to keep all the races united..Bullshit

    ReplyDelete
  13. Tidak salahlah kalau kaum cina dikaitkan dengan komunis... kerana kenyataan and sejarah telah dibuktikan... tapi ini bukannya salah meraka..sepenuhnya... Sebab semua kegiatan meraka dahulu itu disokong oleh mat salleh yang seketika itu menjejah negara kita. Padahal meraka kecut dan tidak berkeupaya untuk menentang askar jepun seperti meraka menindas China masa dahulu.

    Tetapi... pada masa sekerang... bangsa kamu yang mengelar bumiputra ini pun tidak lemah sangat... dari kes mat rempit yang merangut nyawa yang tidak kira bangsa dan agama.... rasuah oleh parti kegemaran awak-UMNO (bangsat neraga). Entah peminpin-peminpin yang dipuja kamu ini ahli penganas tak.. sebab... Osama juga muslim....

    Kalau kamu jantan.. jangan reject comment saya....
    Sebab saya berjuang untuk rakyat Malaysia.. dan bukan seperti kamu ini yang menanngap suci berjuang demi nama allah. Pejuang bangsa kononnya... meluat aku rasa..

    ReplyDelete
  14. you're a bl00dy idiot without an ounce of gray matter.

    if lim kit siang is a communist - then what do you make najib who invited the chief head honcho of the communist party from china to visit malaysia for cooperative matters in business and bilateral ties.

    Does that make najib the biggest commie in BN?

    Parpukari - you don't even know what is a communist. You should resign from this blog.

    wkakakaka

    ReplyDelete
  15. why the communist china need to do business with the democratic american?

    it is the same for the malaysian doing business with the communist china.

    it's purely business la stupid fuckatanhead!

    not like DAP which is trying to separate Penang from Malaysia (which PAP had done for singapore)

    ReplyDelete
  16. DAPigs.. woi melayu sedar sedarlah. GENERALLY MEMANG CHINESE CAM BABI!. One in a million je yg baik. Yang lain semua nak baham Melayu kat Malaysia ni macam kat Singapore.

    Kepada kerajaan (UMNO DAN PAS) - BUTE KE? APHELLAN KORANG NI BAIK SANGAT KAT ANJING ANJING TERSEPIT YANG GIGIT BALIK ORANG YANG TOLONG DIORANG NI?

    BANGANG TAK SEDAR SEDAR!!

    ORang Melayu - PAS ATAU UMNO - APe ape pun kite kene gesa parti politik yang mewakili kita supaya mempertahan hak kita!. JANGAN BAIK SANGAT!!!

    ReplyDelete
  17. http://2.bp.blogspot.com/_R6Y-1SztmxY/Ss3bZrMU8hI/AAAAAAAAAFA/4vLv1KecDCU/s1600-h/PAKATAN+RAKYAT+4.jpg

    Lambat DAP + PAS + PKR = Bentuk Star Of David Israel Zionist!.

    ReplyDelete
  18. HellAngle....

    Hang ni org cina ka.Awat hang kurang ajaq sangat.Ni bumi Malaysia Bumi Melayu.Org cina kami bg tumpang tinggal hang pa kat sini dpt jd warganegara,dpt mencari rezeki tanpa sekatan dah cukup bagus.Jgn bawa kominis masuk dlm negara ni kalau tak buruk padanya.Hang ingat tak lagi 16 mei kaum apa yg paling banyak mampus???Hang nak kali ni berganda2 lagi bilangannya!!!!!
    Wooiii lancau tak potong hang jgn main2 pasal agama.Kami berjuang dgn nama Allah,Agama islam ni suci penuh dgn tolak ansur serba serbinya sederhana.Kalau jahat sangat pun sementara jer kat neraka tak mcm agama kamu forever and ever in HELL.
    Kami pun berjuang untuk rakyat Malaysia,cuba hang tengok cina dlm MCA,GERAKAN selama ini tak pernah kecoh pun,org cina,india dna lain2 hidup aman membangunkan negara.Sebab mereka ni golongan yg berterima kasih,bukan mcm pemimpin,Ahli2 dan penyokong2 DAPig diberi betis nak paha kalau nak alang2 amik BUKU LIMA kami biar lebam biji mata hangpa mcm si pengkihanat bangsa AL juburi tu.
    Memang betul apa DAPig yg bawa masalah kat negara ini semua depa nak hapuskan apa yg telah di persetujuii dahulu.Kalau nak sangat kat kominis ni pindah lah kat CHINA sana.Boleh ka hangpa hidup berduyun2 rakyat CHINA tu nak lari jadi warganegara di negara lain.
    Pemerintahan recist kominis ni memang terbukti kejam.Baru2 ini apa terjadi dgn eknik islam ughur tidak dapat pengadilan yg wajar malah mereka di bunuh dan di tindas sesuka hati...

    Fucking Asshoolll Chines DAPig

    ReplyDelete
  19. Wahai saudara Anonymous..

    Pertama sekali...saya tdak 100% sokong kepada mana-mana parti...yang mentadbir itu pun tidak 100% betul dan yang mengbangkang itu pun tidak salah sepenuhnya...

    untuk kenyataan kamu itu.. saya ada sedikit pandanagan.. betulkan saya kalaulah saya silap...

    setahu saya, yang catat dalam buku sejarah kita.. sebelum kerajaan Melaka.. sudah ada kaum lain berhijrah di tanah air ini.... Kalaulah kaum Melayu mendakwa bumiputera... apakah pula status orang asli yang bertapak disini sebelum moyang kita.... Lagi pun Parasmeswa berasal dari indonesia....

    Kes May-16..?? Saya rasa anda maksudkan Mei-13.. itulah sejarah hitam negara kita... apakah punca utamanya..? kita kena tanyalah kepada inidvidu yang membakar api kaum kamu untuk merendam keris dalam darah kaum cina... kalau kamu ingin sangat sejarah itu berulang... saya akan nasihat kamu fikir 2-kali tahun dulu... sebab... yang mempertahan itu bukannya lemah.... yang serang itu.. juga bukanya kuat perkasa..

    Selama ini... kaum "bumiputera" sudah diberi banyak peluang seperti yang dinyata Tun Mahathir.
    Mungkin peluang itu telah diragut oleh orang lain yang lebih berkuasa atau pun berpengaruh...
    Tinggal yang lemah itu sengsara
    Cubalah engkau buka mata kamu dan kosongkan permikiran yang racist itu... adakah kaum Melayu ditindas oleh kaum lain..??
    Tengoklah berapa orang peminpin kamu itu hidup mewah.... berapa rakyat kaum sendiri hidup derita....
    Adakah tanpa kaum lain Malaysia ini akan berbeza

    Akhir sekali...saya Cina... tetapi saya Cina dari Malaysia.... Saya cinta neraga ini sperti mana peminpin diluar itu cinta wang ringgit mereka. Dan juga jangan sekali-kali campurkan Tuhan untuk persengkataan ini.... sebab saya yakin ini bukan suruhan-Nya

    Ikutlah saya... berjuang dan mempertahankan kedaulatan negara... sebab musuh baru mula merangkah...

    http://my-merdeka.blogspot.com/

    salam sejahtera...

    ReplyDelete
  20. Apakhabar Hellangel,

    Pertama sekali...saya tdak 100% sokong kepada mana-mana parti...yang mentadbir itu pun tidak 100% betul dan yang mengbangkang itu pun tidak salah sepenuhnya...
    Memang betul tetapi pembangkang DAP ni adalah parti yang sangant racist.
    Mengikut kajian unesco mengesahkan bahawa nusantara melayu meliputi Filipina, kambodia, selatan thai kepulauan scyhelles hinggalah ke sumatara dan papua new guinea.

    Definisi orang asli pula sebenar nya termasuklah melayu, iban kadazan dan sebagainya.

    Jadi soal parameswara dari Indonesia tidak menjadi persoalan kerana memang hidup kami orang laut suka berhijrah di merata nusantara ini.

    Memang orang bumiputra telah diberi bantuan oleh Tun Mahathir, tetapi orang cina dan orang india di Negara ini juga telah faham, cukup kenal dengan sifat orang bumiputra (islam terutama nya) yang mengamalkan hidup sederhana, tidak suka menipu, jujur dalam penghidupan dan amat ingat tentang hari pengadilan di akhirat.

    Seperti nasihat anda, Setelah kami buka mata kami dan kosongkan pemikiran racist kami, kami dapati pemimpin kami yang hidup mewah dengan pendapatan haram pasti mendapat balasan setimpal di hari kemudian di dunia dan akhirat nanti.
    Tetapi bagaimana pula dengan kaum Cina dan India yang menipu hidup kami setiap saat, setiap hari dan setiap waktu? Apakah rahsia kejayaan hidup mereka kalau mereka tidak menipu, menipu dan menipu? Apakah kamu fikir kami tidak boleh bersaing dengan kaum cina dan india? tetapi masalahnya kami tidak tahu bagaimana mahu menipu seperti kamu! boleh tolong ajarkan tak?

    Kami faham kamu tidak ada moral penghidupan dan tiada pegangan agama tetapi ingat lah setiap perbuatan ada batas dan balasan nya.
    Akhir sekali saya bumiputra islam, saya cinta Agama dan Negara saya, sepertimana kamu majoriti bangsa cina dan India yang cintakan , menyokong perjuangan kominis Negara ini.
    Diharap kamu lebih bertanggungjawab sebagai contoh menjaga alam sekitar dari kilang2 kamu yang mengotor persekitaran, jangan makan haiwan liar Negara ini, memotong balak dan mengeringkan khazanah bumi seperti timah, emas, pasir (yang diekspot ke singapura) dan lain2 lagi.

    Ikutlah saya…berjuang dan mempertahankan kedaulatan Negara buangkan sifat tidak amanah, suka membohong, gemar memberi rasuah dan memelihara alam sekitar.

    Salam sejahtera….

    ReplyDelete
  21. Lawatan Presiden China juga General Secretary of the Comunist Party of China, Central Committee, Chairman of the Comunist Party of China Central Military Commission, and Chairman of the Central Military Commission of the People’s Republic of China. Ni pun puak puak Komunis jugak kan ? serumpun juga …..

    Errr ada berani mereka buat Demo Kepala Lembu buat bantahan ke mementang kedatangan delagasi mereka. ?? Ada Berani ??

    …… Setiausaha Agung Majlis Perdagangan Malaysia-China, Datuk David Chua berkata, perkara kedua yang disebut oleh Najib ialah projek landasan berkembar dari Gemas ke Johor Baharu. “Persetujuan dicapai pada dasarnya bahawa sebahagian daripada projek itu ditawarkan kepada kontraktor dari China dan ini melambangkan kerjasama baik antara kedua-dua negara demi kemajuan dan pertumbuhan ekonomi di selatan dan keseluruhan negara secara umum, katanya. Berita Harian

    Ha ha ha korang sibuk nak suruh Lim Kit Siang letak jawatan tapi Najib suka suka hati mak bapak dia kasik project kat diaorang tanpa tender terbuka tak ada pun yang marah ?
    Mana Ahli Dewan Perniagaaan Melayu ? ada komen ?

    ReplyDelete
  22. hellangel yg bodoh,

    parameswara dari indon?, masa tu indon pun belum ada lg bodoh.
    yang ada wujud sampai sekarang adalah gugusan kepulauan melayu atau dipanggil nusantara, penduduk asal gugusan kepulauna melayu itu adalah satu rumpun besar yg dipangil melayu.
    didalam rumpun melayu itu wujudnya sub2 etnik spt org laut,jawa, bugis, minang, bajau, sulu,banjar, makasar, dayak, org asli dan byk lagi.
    di malaysia semua sub etnik itu dipanggil melayu.
    Cina dgn keling aje memang bangsa pendatang.

    kau ada paham atau kau buat2 tak paham.
    Tanah melayu itu memang milik rumpun melayu dan boleh dikongsi dgn korang semua tapi berdasarkan syarat2 yg termaktub dalam perlembagaan cuma korang kena hormat, jgn lebih2 mintak dan kurang ajau itu aje.

    ReplyDelete
  23. yo yo yo...
    Anonymous...

    Saya setuju dengan anda.. namum begitu.. kaum cina juga mula berhijrah ke rantau ini pada masa itu tanah ini masih belum menpunyai tuannya...

    Sikap melayu and yang mesra and serdehana inilah yang saya kagumi tetapi... masalahnya sekarang ahli politk (tak kira dari parti mana) mula bersikap angkuh dan kurang ajar.

    Sikap buruk yang kamu sebut itu bukan lah hanya terdapat dikalangan kaum yang disebut. Yang memberi rasuah itu sebab ada yang memintanya.
    Menipu wang kerajaan untuk berlanjut perlajaran tetapi bila mendapat kerjayaan, bangsa dan negara pun sudah lupa... Duit pun tak bayar... Jangan lupa itu juga wang cukai yang kami bayar.
    Minta 5 ribu untuk jual burger, 3 ribu guna untuk beli motor, 2 ribu untuk perniagaan, bila tak jadi.. hutang itu pun lapuk.

    Sudah pasti kaum melayu boleh bersaing dengan kaum lain.. sudah berapa orang usahawan melayu telah berjaya... Hanya terdapat golongan yang malas duduk goncang telur ingin kemewahan jumpa padanya yang meranggut.
    Kerja lima hari hanya hadir 2-3 hari... Kaum melayu ada kelebihan kerana sampai sekarang kerajaan masih sanngup..disebabkan sikap yang tidak bersyukuran itu..

    Jangan lupa, setiap kilang yang buka di negara ini kamu semua ragut 30$ share... jadi.. tangguhjawab itu semua pun tidak boleh elak. Tambahan lagi, gerai2 warung2 ditepi jalan... itu pula hasil kerja siapa.. contoh..sungai p.ramlee di Pulau Pinang...

    Apakah kamu rasa pengeluaran timah, emas, pasir melayu tidak ada kongsi sama..??? Pembalakan itu lagi terang... semua pembalakan haram disokong oleh kerajaan tempatan... contoh sarawak.. MB itu lebih kaya dari doktor gigi...

    ReplyDelete
  24. sekurang kurangnya kita ada saudara Hashim yang sedar....

    Kalau DAP komunis dan racist... Lim Guan Eng takkan masuk penjara kerana ingin menuntut keadilan untuk gadis melayu yang dirogol oleh Abdul Rahim Tamby Chik (nama ini punya pelik) bekas MB Melaka.

    kalau bukan BN jual tanah kampung buah pala dengan discount 50%,
    kerajaan penang tidak payah tunduk kepala dengan pengusaha untuk menuntut hak penduduk kampung buah pala.

    Even if I fail and have to go to jail, I have no regrets. I have no regrets of going down fighting for the principles of truth and justice. And pursuit of human rights, especially women's rights. There can be no women's rights if women rape victims are considered equally responsible, and even detained, whilst the accused remain free. -- Lim Guan Eng


    There are injustices in the law which are mind-boggling ... The lesson is clear - choose your rapist carefully ... As a woman, especially a Muslim woman, I am angry, disgusted and ashamed ... As a mother, I now have real fears for my daughter. What protection can we hope for our daughters if, in the interests of politics, a minor can so easily be sacrificed? -- Marina Mahathir, daughter of the Malaysian Prime Minister

    http://home.clara.net/heureka/sunrise/lim-guan.htm

    ReplyDelete
  25. yo sang guna..

    Terima kasih kepada sang guna kerana huraiannya memberi saya peluang untuk mengenali semula Parameswara... sebenar dia ini kaum Hindu.. apakah dia convert ke muslim, tidak fakta yang mencatatnya...
    Kebanyakan penghuni dari kepulauan jawa berhijrah ke tanah malaysia dahulu... termasuk kaum cina.. jadi.. tidak beleh cakap itu milik sesiapa... jadi.. semua sama rata..

    kalau fakta kamu itu betul...
    jadi melayu ini merangkumi kaum lain yang berada di nusantara ini...
    ini juga bermaksud indon tidak berhak untuk merebut hak kepunyaan batik sebagainya kerana sama rantau sama budaya... tetapi mengapa si bodoh diparliment itu mengaku salah...
    1 malam kena hack 500 laman web... malu tak...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!