GEMPAR! ABROAD TECHNOLOGY MENAJA NIK AZIZ DAN KELUARGA! NIZAR TERKEJUT BABI!


updated: Berikut adalah petikan dari Agenda Daily:

Alwi juga hairan kenapa setelah isu tersebut ‘meletup’ kenapa kini ada usaha untuk mengalihkan perhatian dengan cuba mengaitkan UMNO dan Barisan Nasional (BN).

“Kini mereka cuba mengalihkan perhatian apabila mula menyebarkan cerita kononnya isu pembiayaan haji ini didalangi oleh UMNO dan BN. Apakah mereka ingin mengatakan bahawa menantu Nik Aziz adalah dalang UMNO dan BN,” soalnya.

Alwi juga mendakwa, syarikat Abroad Technologies Sdn Bhd milik Nordin kini telah dijual kepada seorang tauke Cina.

Selain itu, Alwi turut mendedahkan pembinaan sebuah sekolah agama dibiayai oleh sebuah syarikat yang telah mendapat kontrak daripada kerajaan negeri.

“Sebuah syarikat bernama Sensa Timur telah diberi kontrak membina bazar Tok Guru di Kota Bharu. Syarikat ini juga telah menderma untuk membina sebuah sekolah agama berhampiran rumah Nik Aziz yang diberi nama Darul Anwar,” ujar beliau. Klik sini untuk bacaan selanjutnya.

******************************************

Saya baru sahaja diberitahu bahawa syarikat yang ingin menghantar Nik Aziz untuk mengerjakan ibadah haji adalah Abroad Technology Centre Sdn Bhd, syarikat ini mendapat hak ekslusif memasang Billboard di seluruh Kelantan di bawah Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK).

Seperti yang kita sedia maklum bahawa PMBK diterajui oleh menantu Nik Aziz bernama Ariffahmi. Pakej yang telah diberi oleh Abroad Technology ini berharga RM65,000 satu kepala kepada Nik Aziz dan keluarga.

Yang akan mengikuti rombongan haji tajaan syarikat yang telah disebut di atas tadi ialah, Nik Aziz dan isteri, Menantu Nik Aziz (Ariffahmi) dan isteri, setiausaha sulit Nik Aziz beserta dengan Nordin (tuan punya Abroad Technology) dan isteri!

Kesemua pakej rombongan diatas dibuat bayarannya melalui TH Travel Sdn Bhd!

Syarikat ini menaja Nik Aziz dan keluarga semata-mata untuk membalas BUDI-BAIK yang telah diberikan oleh PMBK melalui hak ekslusif pemasangan Billboard seluruh Negeri Kelantan. Apakah harus kita panggil dengan URUSNIAGA ini? Sedekah atau Rasuah!

Info ini telah diberi oleh YB Dato Alwi Che Mat yang merupakan Ketua Pembangkang DUN Kelantan, Dato Alwi juga mempunyai semua dokumen-dokumen berkenaan seluruh urusniaga ini. Nantikan pendedahan seterusnya!

Nohon jasa baik kepada rakan-rakan bloggers supaya menyebarkan artikel ini. Terima kasih. House PK

Nak tengok hasil kerja yang telah Abroad Technology lakukan di Kelantan klik disini...

59 Responses to "GEMPAR! ABROAD TECHNOLOGY MENAJA NIK AZIZ DAN KELUARGA! NIZAR TERKEJUT BABI!"

  1. RASUAH! RASUAH! RASUAH!!

    Nik Aziz harus dibawa kemuka pengadilan.

    APA KATA PENYOKONG PKR semua??

    Setuju???

    ReplyDelete
  2. Bro Parpu
    Sorry luar, tajuk sebenarnya saya terkejut bila mendapat berita kes video klip Lingam dibuka kembali kononnya kata Nazri Aziz kes itu terpaksa dibuka kerana ramai orang yang tidak puas hati.Saya pasti ini semua usaha jahat untuk menjatuhkan Tun semata-mata.

    ReplyDelete
  3. Bro Mark, nak takut apa Tun memang mahu ke mahkamah dan membersihkan nama beliau!


    Ni sekarang ni Bik AJis terima rasuah secara terang ada bukti lagi, siapa nak jawab ni?

    ReplyDelete
  4. Nik Aziz kata...kalau diore tu nak wak amal jarioh...memberike penghargae nak buak lagu mano...kawe timo jah...gi pun..selipa kawe slalu diore amik... utk berkak...tak saloh..diore bui kawe timo jah... itu sumo buke rasuoh..hadioh...

    ReplyDelete
  5. House PK said...
    Bro Mark, nak takut apa Tun memang mahu ke mahkamah dan membersihkan nama beliau!


    Ni sekarang ni Bik AJis terima rasuah secara terang ada bukti lagi, siapa nak jawab ni?
    ****************

    LOBANG AL-JUBURI yang akan JAWAP!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Daripada Nik Aziz dan keluarga terima hadiah@rasuah@cenderahati itu.. lebih baik dia bagi kat orang-orang yang tak mampu nak ke Mekah. Kalau company tu bagi, Nik Aziz sepatutnya serahkan kembali kepada company tersebut..minta company itu sedekahkan kepada orang-orang yang tak mampu nak ke Mekah. Baru nampak molek.

    ReplyDelete
  7. kami lagi suka kes tun dibuka semula.. kami mahu and suka tun dibawa ke mahkamah, supaya tun dapat menegakkan kebenaran kepada mereka yang tak nampak and x nak paham.. pada kami nama tun bersih..semoga tun diberi kesihatan dalam iman untuk menghadapi semua ini.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  8. salam....

    pemberian dalam bentuk bukan wang ringgit
    bukan rasuah namanya...sedokah!

    tak perlu tengok kiri kanan 'sebat' jer..

    ReplyDelete
  9. Salam:

    Itu RASUAH!

    Belum reda BAI'AH meletup pula RASUAH!

    Solat hajat turun bala' pada UMNO kini bomereng kepada PAS.

    ReplyDelete
  10. PAS = Parti lakhnat

    ReplyDelete
  11. Salam bro, bagi kepada UMNO 'rasuah', bagi PAS 'hadiah'..... pasai deme memperjuangkan agama Islam untuk perut mereka.... bukan untuk umat.....

    ReplyDelete
  12. EHH..APA NAK PANGGIL YE..

    RASUAH...CENDERAHATI..

    TAPI SUMBANGAN ATAU CENDERAHATI ADA HADNYA HARGA...TAK BOLEH BERHARGA LEBIH DARI BEBERAPA RATUS RINGGIT SAHAJA..

    KALAU 65000 SEKEPALA BOLEH DIKATEGORIKAN RASUAH NI..!!

    ReplyDelete
  13. dalam agama pas buat macam tu bukan berdosa..dapat pahala lagi dok ada

    ReplyDelete
  14. Aku nak hantar permohonan pembiayaan satu keluarga 8orang nak pi Mekah kat Syarikat ini.

    Kalo dia tolak, confirm kes RASUAH!

    Apa mereka sediakan pakej FOC ini tiap tahun atau sekadar untuk keluarga Tok Nik saja?

    Bota

    ReplyDelete
  15. salam semua,

    mereka anggap itu bukan rahsuah.
    sbb org umno je rahsuah.

    mereka cuma dapat makan suap je.
    cenderahati ke syurga.

    ReplyDelete
  16. Apa tunggu lagi? Kalau dah ada cukup bukti buatlah aduan ke SPRM!

    ReplyDelete
  17. N.Ajis dah janjikan syurga pada company tu la !... Tu bukan rasuah, tapi bayaran untuk dapatkan Passport Besar untuk masuk Syurga N.Ajis!

    hangpa mana tau semua tu! hangpa dengki dengan syarikat tu sebab hangpa tak dapat Passport Besar untuk masuk Syurga N.Ajis!

    uuuu Orang UMNO dengki sebab N.Ajis boleh pegi Mekah free, sebab tu timbul isu ni... HAHAHA!

    Nasib la ... Ulamak dah jadi ULAR dalam SEMAK.

    ReplyDelete
  18. Tunggu Ipoh Mali, tunggguuuuuu....he he he

    ReplyDelete
  19. suruh penganut penganut hamPAS solat hajat...tapi kiblat nya mengadap markas DAP atau PKR..

    kalau lah orang umno buat perkara begini..aku rasa pro PR hentam cukup cukup sampai tak cukup blog..

    bila kena tang batang hidung sendiri ..semua nya senyap menikus...

    aku rasa CINA ISLAM bolih komen samada ini rasuah atau cenderahati..

    city-a-one: tempat lahir nya komunis Malaya dan cucu cicit nya masih berkeliaran disini.

    ReplyDelete
  20. umno dah terpalit dgn rasuah hangpa nak sokong gak..silakan siasat tgna ..mmg dia sentiasa mnnti kdtgn sprm 25 jam sehari..krajaan punya segalautk buktikan ..sprm pun sayap krajaan @umnno juga...

    ReplyDelete
  21. Yalah N.ajis bersih gila la, sampai selipar pun irg curi kan? Jangan takbur wahai saduara, kau ingat ini benda main-main?

    ReplyDelete
  22. broo..ade myspace x bro?
    budak Bn tak ramai dlm myspace bro..

    ReplyDelete
  23. ishh..tu bukan rasuah la tapi sedekah..nasib baik la ditaja ke mekah kalau dibagi muslimah pun leh lambung ketayap..ooo..

    Jangan pulak pelik dimasa akan datang..ada pulak yang kasi sedekah kat nik ajis tu berguni selipar sebab nak kasi kat penyokong pas untuk ambik berkat..kalau tak ngan kain nik ajis dia orang tarik...

    Lepas ni kemungkinan juga ada penyokong pas berebut nak minum air basuhan kaki nik ajis..supaya lebih berkat daripada mengambil berkat selipar....

    ReplyDelete
  24. salam bro parpu

    mati hidup balik pun orang pas tak akan mengaku tok guru depa rasuah.

    kalau orang bn buat cm tu , habis dijaja seantero dunia . tapi apa nak buat , Allah swt Maha Adil , dipenghujung usia segala cerita buruk terkeluar .

    ReplyDelete
  25. Betoi tu Bro Aloq Setaq, ulamak sudah jadi ular dalam semak! Muahahaha

    ReplyDelete
  26. Jikalau tajaan Nik Aziz ke Mekah tu dianggap rasuah, apatah lagi 100% orang UMNO yang keMekah tu semuanya termasuk dalam kandungan kumpulan rasuah juga. Habis, apa cerita ni?

    ReplyDelete
  27. Anonj pokemon, setakat nak tuduh macam tu laki mak tiri bapak kau pun boleh buat, ini kita bagi detail lagi, kenapa nak tanya soalan dengan soalan?

    Persoalannya sekarang, halalkah pemberian syarikat yang berekepentingan dengan PMBK tu? Bukan rasuah ke sebab membalas jasa BUDI BAIK yang telah diberi?

    Inilah perangai ahlul PAS, tau nak kona je...dah kantoi pun masih tak mengaku lagi, korang ni tak ubah macam iblis la...

    ReplyDelete
  28. Sembang saja x guna la..ntah betul atau tidak... aku rasa betul kot .. angguk2 jer la sebab aku tulis komen dlm blog org..
    Apalaga , pi la report la kat SPRM
    hahaha ...
    Tuan blog Pak Kari.. sila buktikan keberanian anda .. kami nak tengok .. aku tunggu 1 bulan tgk ada x berita dalam tv-gila , berita hairan , dan utusan melayau... kalau x de .. hancing la..

    ReplyDelete
  29. SLM BRO..SAPE KATE ULALAMAK PAS TAK PANDAI RASUAH?. PAK AJIS KEPALA BESAR PENGAMAL RASUAH. TAK SANGKA PLAK GELARAN MUR'SHIT'DOL HAM'PAS' TU BLEY DIBERI KAT MANUSIA SAMPAH SARAP TU.

    YG KELAKARNYA, GEDEBE BILA BAB KEMPEN MEMBINA ISLAM LAH, KELANTAN NEGERI SERAMBI MEKAH LAH, ITU LAH INI LAH. TP PERANGAI MB MCM KOROK!. TAK PAYAH LA NAK SI SAMPAH TU CARI GELEMER DGN MENGADAI ISLAM!. HARKKK PTUIHHH!!

    ReplyDelete
  30. HAHAHAHAH....kat kelate pon sama jugak. makan untung atas hangin...

    mabrur ke x mabrur cemtu? projek2...

    weh dah kaya camtu, xyah la nak butthurt pasal kerajaan Pusat x kasi duit...ambik buat je byk kontrak2 bawah PBMK tuh, hahaha

    Kalaulah kena caranya, kelate bleh maju bawah PBMK. Tapiiiiiii?

    ReplyDelete
  31. SOALAN DARJAH 6:
    APAKAH PERBEZAAN ANTARA RASUAH DAN HADIAH?

    CLUE JAWAPAN:
    RASUAH - MEMBERI UTK DAPAT PROJEK
    HADIAH - IKUT SUKA NAK BAGI..

    HAHAHA

    ReplyDelete
  32. Bhai Parpukari...

    Lu ngan gua biler plak ader orang nak taja pi Mekah nih... teringin gak.... hehehe

    Buat mana-mana yang nak taja tue.. tolong bagitau gua atau Parpukari okeh... tapi tahun nie tak sempat la... tahun depan ader lagie... hehehe

    ReplyDelete
  33. parpu...

    lu kena serang hbs2an geng2 khawarij pas dgn puak sodomi pkr ni..isu yg ada skrg ni cukup kuat tuk jatuhkan puak2 haram ni...aku stakat part time bleh r sikit2,lu sbgai full time blogger kena main peranan penting....

    to mark..

    demo xpayah risau pasal kes linggam tu..Tun sendri bgth dah dlm blog yg dia xtakut dan nak sangat kes ni dibicarakan supaya org bleh tahu cerita sebenar..

    ReplyDelete
  34. Orang PAS kaki BETINANovember 13, 2009 at 6:50 PM

    Anak Lenggong,

    Kalau PAS bagi BETINA memang CONFIRM aku jadi penyokong NO. 1 PAS.

    Hidup PAS. Parti maksiat! Yahooooooooooo.....

    ReplyDelete
  35. salam.

    Dalam PAS sapa bagi pun dari sumber mana pun...tak kisah !!! Janji sebat dulu..lepas "Lubang Belakang kira"

    Inilah parti NO:1 Putar belit Malaya.

    ReplyDelete
  36. Dah tengok video Bala?

    ReplyDelete
  37. apa yg dok merepek dalam parpukari ,kalau nak merapu dan merepek bukan dalam parpu atau bukan dalam kari. kita mesti ada perassaan malu, perasaan segan. cakap2 mcm ni boleh menjejaskan akidah , dah ada bukti dan saksi yang sah kah . ingat benda2 yg tak jelas mcm ni kalau dok merapu semuanya ke gaung dan jurang api neraka, nauzubillah.
    sudah2 lah, taubat lah, baca yassin banyak2 moga2 diberi hidayah dan petunjuk kepada kita sapa yg benar dan sapa yang palsu., yg membawa ajaran syaitan dan iblis iaitu musuh yang nyata. ingat pesan dari al-quran apabila datang satu2 berita hendaklah kamu selidiki dahulu...... salam, moga kita semua meenjadi insan yg mutaqin yang tunduk pada perintah ALLAH SWT

    ReplyDelete
  38. Hentikan fitnah , takdak bukti adalah fitnah - fitnah adalah dosa yg lebih besar dari membunuh . Takut pada ALLAH.
    Takut pada ALLAH.
    Takut pada ALLAH.
    Takut pada ALLAH.
    Takut pada ALLAH.
    Takut pada ALLAH.
    Takut pada ALLAH.

    ReplyDelete
  39. hoho.. company abroad ni memang kaya raya.. tuan punya dia kata depa ada 100++ billboard yg diberi oleh PMBK utk syarikat depa.... kaya atas angin.. setiap billboard ada yg cecah RM300,000 pendapatan (baru 1).. sewa dengan MPKB baru RM26,000 .. so korang p k lah sendiri betapa untungnyer syarikat ni..

    ReplyDelete
  40. Salam ya uhibbu akhi. Kali pertama menjenguh ruang siber ini. Alhamdulillah semuanya berguna untuk menambah pengetahuan. Namun malang sejuta malang sungguh banyak kata yang tidak bertunjang Islam di sini. Apa nak jadi pada kita umat Islam? Mengata sesama sendiri, dan lebih teruk mengata ulama' tanpa ada bukti yang sahih lagi kukuh. Muhasabah diri kita terlebih dahulu. Adakah ilmu pengetahuan kita setinggi ilmu ulama yang kita hina-hinakan itu. Ingatlah saudara saudari yang saya kasihi. Tidak lekang perhatian Allah dari kita, dan setiap darinya merupakan dosa yang hanya empunya diri yang dikata mampu menjadi pengampunnya. Bilakan saudara-saudara yang mengata ini akan bertemu mata dengan Tuan Guru dan meminta maaf? Bila? Bila?! Tepuk dada tanya iman, dan jikalau iman dicari tiada juga, tepuklah orang beriman, tanyalah dia. Moga kita semua dirahmati Allah, dan bersatu menegakkan agamanya di dunia ini, kerana tidak ada kerja yang akan dikira oleh Allah melainkan kerja-kerja kerana agamaNya sahaja. Assalamualaikum

    ReplyDelete
  41. betul kata nurhafiz.......web nie tak bertamadun&beragama.mcmc tuan punya web org2 jahiliyah,munafik........haram masuk web nie..

    ReplyDelete
  42. NurHafiz dan ANON Nov 14, 2009 8:10PM,

    Assalamualaikum Brader, Kalau tak suka sila la BRAMBOS. Brader boleh blah dan pegi baca malaysia-today Raja Petra yang kononnya menceritakan hal benar dengan bahasa yang manis.

    Nak baca Malaysiakini pun tak pe.

    Korang nih semua penipu dan hipokrit la. Kalau ada yang hentam kerajaan BN dan UMNO korang cepat kata itu semua betul (korang hentam jugak termasuk la ULAMAK YG SOKONG BN MACAM MUFTI PERAK).

    Kalau ada yang hentam PAS Sial & PKR Jubur & DAP Babi korang kata tipu dan fitnah.

    Enough la brader, you all PAKATAN RAKYAT MEMANG BANGSAT, BABI DAN PANTAT. So please FUCK OFF.

    Parpu keep up the good work.

    Wassalam.

    ReplyDelete
  43. Mungkin pada nik ajis, itu adalah pemberian orang, dia terima.

    Mungkin dia tak terfikir itu adalah rasuah.

    Tp, dia tak sedar apa dia buat. Sbb terima hadiah dari syarikat berkepentingan, boleh dikatakan sebagai menjadi syak.

    Sepatutnya nik ajis yang dah lama berkecimpung dalam dunia politik mesti faham hal ini.

    ReplyDelete
  44. NI SEMUA UMNO LAKHNAT PUNYA FITNAH... TANGGUNG LA AKIBATNYA.. PANDAI TULIS BLOG JER OTAK LETAK KAT KAKI.. PENGIKUT SERUPA MONYET.. PADAN LA SERUAN PM ALTANTUYA...

    ReplyDelete
  45. OIII SEDAR LAH DIRI SLOGAN SATU MALAYSIA DICIPLAK DARI DAP... 16 SEPTEMBER CIPLAK DARI UMNO.. UMNO LA PELOPOR PEROSAK BANGSA DAN AGAMA....

    ReplyDelete
  46. Celaka r babi sial PAS ANJING, PKR BODOH, DAP PUKIMAK. stkat nk hemtam, xpuas ati ngan UMNO, lu buatlah negara sendiri, KELANTAN. kn korg mmg berpuak2, korg je btol, sme dgn nik najis yg diagung2kn 2. Fuck off FUCKATAN RAKYAT

    ReplyDelete
  47. dalam PAS hanya wujud tuhan MANUSIA bernama NIK AZIZ. allah tidak wujud. rasul tidak wujud. rukun islam bukan lima perkara. iman bukan 6 perkara.
    yg ada NIK AZIZ dan islam nya. Nik aziz dan rukun islam dan rukun iman hanya SATU.
    semoga bertaubat nasuha la org PAS. balik pada islam sebenarnya. jgn masuk umno, jgn masuk PKR. tapi hanya masuk islam semula.
    Ya allah, ya tuhan ku yg amat berkuasa, musnah kan la iblis dan setan yg bernama nik aziz.

    ReplyDelete
  48. juz nk bg pdapat jer..
    dr mana dtgnyer sume cite yg tok guru dtaja kalau tdk org dlm PAS sdiri yg dedahkn?!
    tok guru da pi mekah byk kali tp kali ni jer org kecoh.. kemungkinan ade kaitan nga komen2 panas tok guru kpd "org2 kuat" dlm PAS ari tu.
    tp ini juz andaian sy jer..
    satu ag, kalo org UMNO yg kene taja g mekah, diorg ni org2 Pakatan Rakyat kecoh satu Malaysia ckp org tu RASUAH.. tp kalo diorg yg wat.. tambah2 tok guru diorg ckp org sume ni wat fitnah.. masuk neraka.. munafik..
    sy ttarik nga kata2 s/u agung UMNO..
    Tok Guru x perlu terima tajaan tu coz Tok Guru ade jawatan..mesti org yg nk taja tu ade udang dsebalik batu.. TOK Guru spatutnyer kene lebih bhati2 dlm hal ni coz x sume org ikhlas utk taja TOK GURU.. ramai yg cuba amik ksempatan ats TOK GUru..
    itu sj pandanga sy..
    semoga ALLAH merahmati kita semua..

    ReplyDelete
  49. kawe dok kire..kawe nak gi jugok..
    menate mu mengong...

    ReplyDelete
  50. kawe dok kire..kawe nak gi jugok..
    menate mu mengong...

    ReplyDelete
  51. rasuah ape nye...pegi mekah pun belum lg...pelik la aku...xde bukti mau dakwa...kalo ia pun nak ckp nik aziz tu rasuah biar la di pi mekah dulu..balik mekah baru dakwa...ini x g mekah dah nak dakwa rasuah..bukti pun xda....bongok punye org umno...otak xde...penyokong umno pendek akal

    ReplyDelete
  52. hamba allah

    sudah la,jgn gaduh2 lg sesama islam ni...yg untung nye bangsa lain.....

    ReplyDelete
  53. Mcm Ayah aku cakap, orang-orang yang sokong PKR & PAS ni sebenarnye orang-orang yang kecewa. Kecewa pasal banyak perkara la. Dan taknak take things to their own hands. Instead, they turned to these bloodsucking dumbfucks like Anwar dan konco-konco lahanat die. Bab si Nik Aziz ni lak, da nyanyuk and bodo. Dan makin riak and takbur. Dalam statement mesti je guna sentimen agama untuk menghalalkan cara. Sampai aku rasa die dah mcm nak samakan diri mcm Nabi Muhammad SAW. Kenape aku cakap mcm tu, korang PKR's dumbfucks check la sendiri dlm internet ni. Banyak la bodo. Ape la bangang sangat. Adoiyai. Pasal g haji ni, ade lak mangkuk ayun cakap takde bukti. Hoi lahanat, booking tempat da buat. Nak booking kne bayar. Ape ke bodohnye ko ni. Kalau orang UMNO pergh... PKR ngan PAS diperbodoh oleh DAP yang berkait rapat dengan Singapore dan Singapore berkait rapat dengan U.S. Korang orang PKR ni tak nampak ke atau buat2x tak nampak? Ade kat sini lak cakap nak suro jumpe Nik Aziz minta maaf mc gile MULIA sangat Nik Aziz ni. Ni tahap FANATIK ni. Kalau si Nik Aziz ni ludah muke ko then die cakap tu way for his to give blessings pun korang terime je agaknye. Korang tak perlukan Nik Aziz atau sesiape je untuk korang berada dalam kelompok orang-orang yang beriman disisi Allah. Buka kan minda, ini politik.

    ReplyDelete
  54. blog ni yang paling tak best baca. Cuma UNTUK MELAYU NO OTAK je sebab tu kalau baca banyak yang melalut macam mat meroyan..kah..kah..kah..mengaku pandai macam orang gila....

    ReplyDelete
  55. Tahniah Bro!
    Tengok penjilat2 nik ajis meraban gelabah ketar tangan tekan keyboard nak mengomen jugak!!! Kenapa? tak percaye ke? Cilako! Cilako! Cilako!!

    ReplyDelete
  56. I go to see everyday some blogs and information sites to read articles or
    reviews, except this blog gives quality based articles.


    Check out my site; only the best review

    ReplyDelete
  57. It's going to be ending of mine day, except before ending I am reading this enormous post to increase my know-how.

    Feel free to surf to my homepage: video reviews

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!