NIZAR PONDAN! HARI INI BUKU BERTEMU RUAS! KAU TAKUT BUKAN?



Di atas adalah penyokong kerajaan! Perhatikan pulak di bawah penyokong pakatan haram, lebih reporter dari penyokong mereka!

Maka hari ini penyokong paktan haram termasuk si Nizar haramjadah telah terkejut melihat kebangkitan penokong yang pro kerajaan! Sedang dia menjerit-jerit macam orang yang sudah hilang akal, bergema lah perkataan DAULAT TUANKU, aku tengok sendiri Nizar terkedu, perasaan ini sungguh memuaskan!

Baru kau tau ya Nizar al Gampangi! Hari ini kau lihat dengan mata kepala sendiri kebangkitan rakyat yang menentang penderhaka sial macam kau! Aku cukup bangga dengan sahabat-sahabat aku di Negeri Perak, mulai sekarang setiap kali sang pakatan haram membuat begini kami akan bangun dan tentang!

Yang bestnya lagi, si adun pembangkang kata polis tak buat kerja sebab ada ramai yang pakai baju kuning, kononya nyawa mereka terancam, ni aku nak bagitau kat hangpa la wahai pokemon semua, kita ni SEMUA MEMATUHI UNDANG-UNDANG bukan macam kamu semua, pakai jungle law je!

DAULAT TUANKU! KAMI AKAN TETAP PERTAHANKAN KERAJAAN YANG DILANTIK SECARA SAH OLEH TUANKU SULTAN! PERTAHANKAN HAK RAKYAT!

34 Responses to "NIZAR PONDAN! HARI INI BUKU BERTEMU RUAS! KAU TAKUT BUKAN?"

  1. ALLAH SWT MAHA AGUNG.
    KIFARAT ITU PASTI BENAR.

    ReplyDelete
  2. Parpu, polis taknak tangkap ke hakim baru tu. Ikut sukahati toknenek dier je suruh tangkap n penjara orang...

    ReplyDelete
  3. apsal FRU pondan tak semboq air sirap kat penyokong haramjad parpund mahaliwati al lancapi ek?

    heran...heran....musykil tuan hamba....ada udang disebalik pungok saifool nie...

    ReplyDelete
  4. kasi potong je ANU si Penderhaka ni!!!

    ReplyDelete
  5. DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU!

    Terimakasih saya ucapkan kepada wira-wira negara yang turun padang dalam usaha "menentang" pengkhianat-pengkhianat negara yang bersifat anti-nasional.

    Kepada kaum-kaum Pendatang yang tidak mengerti bahasa, nyahlah kamu dari bumi ini. Kepada melayu-melayu murtad, cerminlah diri. Kamu juga dipersilakan keluar dari tanahair ini sekiranya kamu tetap dengan semangat anti-nasional kamu.

    "NEGARA INI NEGARA BERDAULAT"

    Semerah Padi

    ReplyDelete
  6. Bro...nko ni lambat la. Aku dah lama tau yg Nizar She Lack Ker tu mmg penakut. Buat2 Berani sbb dia rasa DAP akan beck up dia. Dia lupa kuasa / suara rakyat yg akan terus bangun memijak kepala dia terus kedasar bumi.
    Nizar ... Nko memang menatang She Luck Ker la...

    ReplyDelete
  7. AISEYMEN DIORANG CUMA TAU "THE LAW OF THE ZOO" JE BROO! KEHKEHKEH

    ReplyDelete
  8. Aku sokong sesungguhhh-sungguhnya strategi penyokong k'jaan!

    ReplyDelete
  9. Hahaha....

    Akhirnya rakya sudah mula sedar diorang asyik kene kencing dengan pakatan kencing rakyat..

    Teruskan perjuangan..

    ReplyDelete
  10. bro, mane pic pakai baju kuning....
    kasi letak la...

    ReplyDelete
  11. Saudara,
    demonstrasi jalanan ni adalah satu perlakuan manusia tidak bertamadun yang di negara kita dipromosikan dengan baik oleh pemimpin yang hampir tak lulus masa di universiti. Lebih baik kita jangan terikut tarian dia orang.
    Orang itu kemudian kononnya menjadi pemimpin dan berjaya membina pengikut taksub yang sanggup telan apa saja yang dimuntahkannya.
    Dan mereka ini sama ada sedar atau tidak sedang memijak-mijak 'pusara datuk nenek mereka sendiri'
    Tugas UMNO sangat besar, kena neutralkan segerombolan orang yang sedang histeria itu.

    ReplyDelete
  12. Korang perasan x Blog Parpukari ni asyik puak2 seangkatan Parpukari yang byk kena belasah dalam komen.

    Parpukari ni xkan xsedar bende ni, pastu duk posting bende yg banyak buat orang kurang pahala bila baca posting die ni (yg mana sesat lah).

    ReplyDelete
  13. kasi bencana je kat nizar tu...haram jadah punya melayu

    ReplyDelete
  14. ye ke gambar atas tu penyokong kerajaan???kalau ye pun aku blh kira dlm anggaran 20-30 org...ramai ke tu???woi parkfuckingkari lu kena terima yg rakyat 1MALAYSIA da x nk umno ngok ni...ko tau tak tu parti bacul...PENGKHIANAT BANGSA KO TAU TAK!!!BANGKITLAH RAKYAT PERAK MENENTANG PARTI JAHANAM NI!!!AJAR MEREKA DLM PRU 13 NANTI.LAWAN TETAP LAWAN!!!

    ReplyDelete
  15. memang akupun geli hati jugak tengok nizar and the gangs .. kecut .. yealah bila tengok gang kita ramai, campur FRU, campur Polis, campur SB, campur mamat baju kuning, campur PEKIDA, campur campur campur .. memang kita ramai .. itu sebab nizar and the gangs kecut ...

    ReplyDelete
  16. salam bro,

    betul tu bro,kalau pakatan pembangkang nak buat demo,kita kumpulkan orang-orang kita dan perhatikan mereka dari jauh,gelombang kebangkitan orang perak mulai terasa bro..war-warkan kepada semua sahabat yang lain

    tq

    ReplyDelete
  17. Kami tak turun sbb pimpinan tak arah turun, nak buat apa kami ramai2 disana, org nak bersidang, apa punya NGOk lah. kalau wakil rakyat nak bersidang, itu tugas polis memastikan semuanya berjalan lancar. tapi nak buat mcm mana kan UMNgOk lebih berkuasa.

    Toksah le berbangga dgn samseng kome tu, bila UMNgOk tumpo nanti, habis le muka-muka samseng tu, udah le tu, rentikan le dari perjuangan yg sia-sia, duduk masjid nadah kitab lagi bagus, ada gak faedahnye wahai parpu wei, jgn mencarut aje kejenye, dah dah le tu, rajin2 le belajar, pondok banyak, kalau tak faham bahasa melayu boleh pergi belajar di mumbai atau kerala India, kat sana pun ramai ulama...

    ReplyDelete
  18. Woi gemuk debab. Kamu tu yang sial...hahahahaha!!!

    ReplyDelete
  19. Syabas House PK. Hapuskan pukimak DAP daripada Perak!

    Kepada Melayu yang sokong DAP -> HANG MEMANG BABI DAN BANGSAT.

    ReplyDelete
  20. Tahniah rakyat Perak. Teruskan menyokong sultan kita, khalifah Islam.

    ReplyDelete
  21. kah..kah..kah..lawak tahap gaban betul nizar and the gang...
    tak pernah berlaku lagi dalam sejarah politik malaysia ..badut2 ni tengah buat sarkas kat hotel..
    siap luluskan usul lagi tu...kah..kah..kah..
    korang bawak dan dokumenkan usul sidang DUN sarkas tu ke dalam jamban lagi bagus...lepas tu masukkan ke dalam mangkuk jamban dan plassss....kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  22. dalam berita nampak ada penyokong baju kuning

    ReplyDelete
  23. The Selangor government has today decided to reduce the rental for low cost houses under the People’s Housing Programme (PPR), from RM250 a month to RM124 for tenants earning less than RM1,500.

    State Housing, Building Management and Squatters Committee chairman Iskandar Abdul Samad said previously such reduced rent only applied to those earning less than RM1,500 and with five family members.

    “After discussing the matter at a meeting, we have agreed to drop the restriction of five family members which came into force in November last year,” he said in a statement here today.

    He added that the government would also consider appeals from those earning more than RM1,500, based on three criteria.

    Iskandar said the first applies to those who have four to seven children and earn less than RM2,100, the second is for those with eight to 10 children and earn less than RM2,550 and those who have 11 to 15 children with earnings less than RM3,300 a month.

    “Their appeals for reduction can be processed by their respective local councils,” he said.

    ReplyDelete
  24. Where's Khairy?

    Ms.Eu Mei Fatt

    ReplyDelete
  25. Mahal ke tempah baju kuning tu. Apasal tak bagi budak sekolah pakai. Ramai sikit

    ReplyDelete
  26. Woi tak payah buat ruangan komenlah kalau dari pagi satu komen pun taknak siar bodoh.Badan je besar macam benggali tapi penakut nak mampus..hahaha

    ReplyDelete
  27. Babi dh jadi lauk kegemaran nizar,sebab tu perangai dah mcm babi hutan,sampai raja dan undang2 pun dia nk sondol..ko la manusia paling kiparat kat muka bumi ni..tangkap dan humban si nizar ni dlm zoo taiping sekandang dgn babi2..hanya babi2 jea yg mengerti perasaan giler babi dia..

    ReplyDelete
  28. kami pon dah bosan dgn citer pembangkang yg asyik wat citer tah apa..naik bosan..org cakap, pi mai pi mai tang tu gak..topik provoke nie kita dah lali..maybe pembangkang dah tak ada idea dah nie..DAULAT TUANKU!

    -pengundi atas pagar

    ReplyDelete
  29. Salam,

    Ada dua poll di blog tersebut di bawah: http://asrajosen.blogspot.com/
    1. Is KJ a liability to UMNO and BN
    2. Is anwar the cause of political disharmony in Malaysia.

    This blog is from the RAKYAT to the RAKYAT.

    Salam

    ReplyDelete
  30. parpu, xde pic yg panas2 lgke?? saya rasa cina & india ni dah xreti nak respect melayu mcm nenek moyang dorg dulu..knapela melayu dulu baik hati bg warganegara kt dorg???

    ReplyDelete
  31. Tak guna punya kaum pendatang, tak sedo diri menumpang di Tanah Melayu ni, naik tocang plak deme.

    Marilah kita Rakyat Melayu Perak bangkit menentang kesombongan kaum pendatang ini.

    Allah Maha Besar.

    Daulat Tuanku.

    ReplyDelete
  32. anon 1.46 sabar bro ingat ketuanan rakyat mcm bro anu cakap... aper ceriter ngan shah alam dah aman kerr...

    ReplyDelete
  33. AMARAN...INI ADALAH LAMAN WEB LUCAH, PASTIKAN ANDA BERUMUR 21 TAHUN KE ATAS( BUKAN 18 TAHUN)UNTUK MELAYARI BLOG INI KERANA DIKHUATIRI AKAN TERIKUT-IKUT BUDAYA BAHASA YANG TAK SIHAT...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!