PENDEDAHAN - MANOHARAN KANTOI SESI SOAL JAWAB!



Anda saksikanlah video di atas ini, lihatlah bagaimana seorang blogger dari marahku.blogspot.com atau lebih dikenali sebagai blog My Anger ini bertanyakan soalan kepada Manoharan, dimana manoharan nampak dengan begitu ketara sekali cuba mengubah-ubah kenyataannya sendiri.

Srkejap katanya tak perlu Inkues lepa stu dia cakap kena ada pulak! Memang kuat belit 'macha' ni! Kepada Bro Shamsul, you have done a great job bro! Now, let the RAKYAT decide on how this Pakatan Haram is twisting this story!

Updated 5.50pm - Saya baru sahaja mendapat berita yang Tan Boon Wah, kontraktor kes bendera dan Lee Wye Wing Technical Adviser, WSK Services, Kedua-dua ini telah menolak untuk di ambil DNA mereka oleh forensik polis! Mereka telah dinasihatkan oleh Peguam dari DAP supaya tidak memberikan DNA!

Manakala Pihak SPRM dan polis yang menyiasat sudah pun memberikan DNA masing-masing! Persoalannya sekarang ni, kalau tak bersalah kenapa takut nak bagi DNA? kenapa takut ni? Ish Ish Ish!

Ada akal guna, jangan jadi lembu cucuk hidung, main ikut sahaja!

20 Responses to "PENDEDAHAN - MANOHARAN KANTOI SESI SOAL JAWAB!"

  1. Salam Parpu,

    Saya dah kata dah, mereka sengaja nak besar2kan isu ISA supaya rakyat terpesong dari Isu yang sebenarnya.

    DS Najib dah jamin akan siasat dan InsyaAllah akan disiasat hingga ke akar umbi APA sebenarnya yang berlaku.

    You asked for it, the inquest and now you get it...be ready.

    InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. Manoharam umpama
    ular yg gagal membelit, sebab monyet dah pergi sekolah.

    jadi manoharam perlulah cari afrika @ negara pedalaman mcm laos utk cari makan..

    keling sekarang susah nak idup..mau kencing melayu mcm dulu2 dah tak buleh dah..

    ReplyDelete
  3. Ahh... dia ikut cakap kepala dia la... Taknak bagi DNA...

    Makin lama makin orang tahu siapa dia...

    ReplyDelete
  4. mmm..macam stail PASial putar-belit, salahkan org lepas tu claim PASial terer.

    ReplyDelete
  5. Ini baru kuah sempoi parpu! Dalam depa dok baca hitam putih,dan lagi depa nak kona.patutnya kita share duit,sewa iklan tv3.Publish kat situ..baru sempoi!

    -karapoley-

    ReplyDelete
  6. Yang sibuk sibuk apa hal.Beng Hock besar sangat ke? Macam lah negarani tak ada undang. Cara puak DAP dan PKR ni seolah negara ni dalam keadaan anarki.
    Kalau sampai masa mampus-mampus lah, yang joint politik chauvinist sapa suruh. Sampai mati aku tak percaya puak dan bangsa ni.Period.

    ReplyDelete
  7. salam bro..depa da takut!!!depa da takut!!!wakakaka..padan muke pakatan hanjing ni...

    ReplyDelete
  8. ayoh kite smue bace ayat kursi
    pasti keluar 1 demi 1 kebenaran

    ReplyDelete
  9. nuar bekas banduanJuly 29, 2009 at 11:37 PM

    Benih yang ditanam oleh aljuburi

    http://www.nothingtoxic.com/media/1223844925/Hair_Pulling_Catfight_Over_a_Guy

    ReplyDelete
  10. Salam Parpu,
    Saya baru dapat tahu bahawa saudara di timpa kezaliman.

    Sabarlah. Semoga Allah melindungi kita.

    ReplyDelete
  11. depa dah ketaq..depa dah ketaq..depa dah ketaq...bro! FUCKATAN RIOT DI AMBANG KEHANCURAN DEK PEMIMPIN YG BODOH LAGI BINGAI+GILA KUASA+GILA BARBIE...haha..may the truth prevail!

    ReplyDelete
  12. Hai apa susah, PAS ada ahli BOMOH terkenal...

    Bawa saja dia kat tempat mayat mendiang dijumpa, dia boleh bagi tau apa yang terjadi..

    TWINKLE

    ReplyDelete
  13. salam,
    Selalunya yang berkata akhir sekali berjumpa si mati itulah yang perlu disiasat habis-habisan...kalau polis tuduh orang DAP yang terbabit...apa kata lawyer-lawyer handal mereka?.."ini semua konspirasi ketua polis dengan UMNO nak jatuhkan kerajaan pakatan Selangor". Biarlah inkuves yang diwakili barisan lawyer-lawyer handal DAP sendiri menentukan..siapa yang terbabit dalam kes mendiang Teoh...Berani kerana benar..takut kerana Salah?...hahaha..!!!

    ReplyDelete
  14. askum parpu. saya ada terbaca disatu blog tengahrai tadi. katanya kerata anda dipecahkan pada cermin depan . betul ke. bab mano ni, dia tu sama aje macam khalid mb tu. cuma selain gagap dia ni lebih sikit. berbelit. bawah kalu ok. atas kalu ....heh

    ReplyDelete
  15. Salam....kita dapat lihat bahawa seorang peguam dan ahli parlimen PR yang kononnya faham sistem perundangan ditanahair ini memberikan alasan yang sewenang-wenangnya menyalahkan kerajaan pusat yang mana tiada satu bukti pun boleh dikaitkan kesalahan kepada kerajaan pusat. Dengan niat jahat dia telah pun menyatakan bahawa perjalanan inkues ini tidak akan berlaku dangan adil...Disebalik kebenaran yang kita dapat lihat adalah dari gaya lenggok pergerakan dan pertuturan beliau sememangnya tidak boleh dipercayai...kerana keadaan beliau sememangnya kelihatan resah semasa menjawab soalan dari wartawan... senang kata dia ni menipulah.... mohon muat turun artikel dan video ini...tks...

    ReplyDelete
  16. puak juak ni dah kelam kabut dah!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  17. Aaaiiik,
    Itu Aney yang tak mau pakai songkok? Apahal dia pakai KOT pulak nih?

    Belit, belit, belit, belit...

    He was so sure of the killers.. Kept repeating the death was while in MACC custody..

    As if they had planned it to make it happen there?

    Bota

    ReplyDelete
  18. Aiyyaa Nostladamus KaaJuly 30, 2009 at 12:51 AM

    itu tan sama lee arrr misti cupat cupat gomen kasi lia ploteksyen.

    kalu titak itu maciam arrr sutak tintu taikor unterworl kasi keluar satu kontelek kasi mati sama lia.

    tan sama lee woi, lu punya timpat banyak selamat arrr, lu misti lulok itu lokap punya lalam.

    lu jaga jaga

    ReplyDelete
  19. Ha..ha.. Satu contoh ketara siap dgn mimik muka yang gabra bila belit paria makan diri..cilanat punya makhluk..

    Masalahnya, puak penyokong PR ni pure punya gullible.. Pekak tahap siamang yg tenggelam dengan pekikan sendiri.. Bastard betul..

    ReplyDelete
  20. ayo ini study law from the school of putar belit ka? Oh mano, why don't u join indi nadarajah & allan pereeira as stand up comedian...boleh cerita lawak putar.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!